sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته

آها، تازه گرفتم!!!
آره خیلی شکمو هستم!

كامران خجالت نميكشي ما رو جزو دوستات حساب نميكني داداش اگه نياي اينجا از دستت شاكي ميشما بيا پيش خودمونسلام به مهندسين گرامي! مي دونم حق ندارم بيام اين طرفا،فقط اومدم يه خسته نباشيدي بگم و مرخص شم.![]()
بحث دوستي نيست عزيز! اينجا واسه كساييه كه توي تالار عمران فعاليت مي كنن. نه واسه من كه تا حالا يه بار هم توي تالار رشته ام شركت نداشته ام.كامران خجالت نميكشي ما رو جزو دوستات حساب نميكني داداش اگه نياي اينجا از دستت شاكي ميشما بيا پيش خودمون![]()
محاسبات؟ چي هست؟ بابا من تازه ترم سومم! اين ترم تازه استاتيك برداشتم!خوب بيا شركت كن مگه كسي جرات داره چيزي بگه شايد تو داده هات در مورد بچه هاي ايت تالار كافي نباشه ولي تا اونجا كه من ميدونم خيلي مهمون نوازن بيا با هم تاپيك محاسباتو بتركونيم منم چيزي نميدونم با سوال كردن فعالش ميكنيم![]()
دوست عزیز کسی حق حضور و فعالیت شما و هیچ کس دیگه رو در تالار عمران نگرفته.محاسبات؟ چي هست؟ بابا من تازه ترم سومم! اين ترم تازه استاتيك برداشتم!حالا حالاها مونده كه مثل شماها خفن شم! واسه همينه كه نميومدم! آخه وقتي هيچي بلد نيستم بيام بگم چي؟
سلام کامران عزیز!!سلام به مهندسين گرامي! مي دونم حق ندارم بيام اين طرفا،فقط اومدم يه خسته نباشيدي بگم و مرخص شم.![]()
سلام عزیزآقا حبیب، سلام، کجایی؟!
این هفته 2بار از جلو کارگاه جاده هرازتون گذشتم، اما کسی نبود!!!
ای ستون پنجم توام؟؟؟در آخر یه تشکر دیگه از آقا سپهر به خاطر عوض کردن آواتارشون
موفق باشید
فعلا...............
خوب خسته نباشی!همچنین یه خسته نباشید جانانه به آقا سپهر می گم چون خودم توی یه فروم دیگه دارم فعالیت می کنم و مسئول یه بخشی شدم ، واقعا کار پردرسریه و در آخر یه تشکر دیگه از آقا سپهر به خاطر عوض کردن آواتارشون
موفق باشید
فعلا...............
این ژولی پولی، مدیر تالار گفتگوی آزاده!!!هرچی اتیشه از ...این دخمله ژولی پولیه مدیر معماریاس![]()
سلامی دوباره خدمت آقا سپهر و دیگر مهندسان گرام به خصوص وحید جانخوب خسته نباشی!
باید بگم که سرور کلاً عوض شده و الآن باید مشکلات باشگاه برطرف شده باشه، در غیر اینصورت به آدمین یا پیرجو اطلاع بدین!!!
راستی، اگه نیای ناراحت میشمااااااااااااااا!!!!
قرار نیست تنهام بذارین، درسته؟!
ممنون!
این ژولی پولی، مدیر تالار گفتگوی آزاده!!!
منظورم همن بود كه بد برداشت شداین ژولی پولی، مدیر تالار گفتگوی آزاده!!!
اي بچهدر مورد جناب سرکار خانم نیاز هم بایدبگم که فعلا شما تهران نیستید چه برسه که بخوایم با هم ، هم دانشگاهی باشیم
فعلا.............![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |