سلام
ببخشید من بی مقدمه اول سؤالم رومی پرسم. روش کانی فقط برای قاب های خمشی که اتصالات تیر به ستونشون گیرداره استفاده میشه یا برای قاب با اتصالات تیر به ستون مفصلی ( قاب ساختمانی ساده + بادبند همگرا ) هم می تونه استفاده بشه؟
اهوم میشه
سلام
ببخشید من بی مقدمه اول سؤالم رومی پرسم. روش کانی فقط برای قاب های خمشی که اتصالات تیر به ستونشون گیرداره استفاده میشه یا برای قاب با اتصالات تیر به ستون مفصلی ( قاب ساختمانی ساده + بادبند همگرا ) هم می تونه استفاده بشه؟
به نظر من اگه میخوای برای ارشد بخونی الان که بیکاری و درسا کمه بشین دروس پایتو کار کن (ریاضی معادلات) درسایی رو هم که هنوز پاس نکردی به نظرم الان بخونی نتیجه عکس دارهسلام بر دوستان عزیز
خیلی ممنون از آقای گومو که جمع بندی همه مطالبی که هی دوستان میومدن و یه جمله مینوشتن که برادرا خواهرا ای وای تالار از دست رفت و نمیدونم... از شنبه شروع کنیم ... بعد میگفتن نه هفته بعد و خلاصه همه از جمله خود من تنبلیمون میومد واقعا یه قدمی برداریم!
فک کنم تالار یه تکونی خورد!
دوستانی که تو تاپیک برگه ماموریت فقط اعلام آمادگی گردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگذریم ....
طی این دو روز که من نبودم یه سری اتفاقا افتاد که باعث شد من چند تا تصمیم بگیرم!!
اومدم اینجا که از شما کمک بگیرم!!
اگه گوش شیطون کرد من که ترم دیگه میشم ترم 3 بخوام جوری بخونم که آخر سر مهندس کشکی نشم باید چی کار کنم!!؟؟
خب خودمم میدونم باید درس بخونم ولی چه جوری مثلا الان که تابستونه بشینم مقاومت مصالح بخونم؟؟؟
یا برم کلاس نقشه کشی !!
چ.ن مهندسایی دیدم که مهندس معمار دستش انداخته بود چون بلد نبود درست نقشه بخونه!!
یا برم کلاس اتوکد !!
خودم CD آموزشی شو دارم و با اون کار میکنم.... ولی زیاد سر در نمی آرم!
یا چی کار کنم!!!
بشینم تکنولوژی بتن بخونم!!؟؟
برم کارگاه؟؟
یا فعلا فقط کتاب بخونم؟؟؟
حتما تا اونجایی که بتونم ادامه تحصیل میدم چون شاید پسرا بتونن با لیسانس کاری بکنن ولی دخترا نه!! فوقش میرن تو یه دفتر کار میکنن!!
من کسی نیستم که بعد درس برم تو یه دفتر کار کنم!!!
طبق سابقه ای که از دوران کودکی دارم تا حالا مراحل ساخت 3 تا ساختمونو با سماجت دنبال کردم!!
من از بچگی عمران میخونم!!!
با اینکه شاید فک کردین خیلی من من کردم ولی به خدا با هدف این رشته رو انتخاب کردم ...
ولی الان احتیاج به راهنمایی دارم!!
آخه بآدم که نمی تونه همه درسا رو خوب نمره بیاره!!
مثلا معدل 15 واسه لیسانس خوبه دیگه!!!؟؟
(سال اولی بودن بد دردیه!! تازه دارم درک میکنم چقدر تو دانشگاه ضایع بودیم!!!)
خوب، حداقل می تونی از مجلات، این ور و اون ر مطلب جمع کنی!سلام
خوب من میخوام کاری انجام بدم ولی هنوز اونقدر بلد نیستم که بخوام یاد بقیه بدم ماشالا همه اینجا بار علمیشون حداقلش اینه که از من بیشتره .بزرگان باید کمک کنن تا تالار پر رونق تر بشه من سعی میکنم بیام پست هارو بخونم تا از استادام یاد بگیرم.
سلااااااااااااااااااااااام اقا مدیر یه شاگرد جدییییییییییید
معرفی میکنم سمانه خانووووم از بچه های نیک روزگاره
معدل الف پیاپی کار درست فعال ایشالا ایشون به جای مام فعالیت میکنه
من در حال اسکن کردن جزوههام ایشالا کامل که شد میزنم تو سایت .. به خدا به عشق اینجا دوربین به دس تو کارگا یه ریز دارم می عکسم. سر عت نتم کمه بهت که شد میزنم
سمانه خوش اومدیییییییییییییی
سلام، باز هم خوش اومدین!سلام من سمانه ام عضو جديى!!!اميدوارم رو حساب دوستي من با فري منو قابل بدونين و بتونم از تجربياتتون استفاده كنم. مرسي![]()
ای وای، خدا کنه!نمیدونم چه حسیه
از یه طرف میگه بیخیال همه چیز بیا مثل تابستون پارسال 24 ساعته(جدی تابستون پارسال 24 ساعته توی سایت بودم)بیام اینجا
از یه طرف میگه برم پی کار رو زندگیم
به خدا اگه یه کمی روحیه داشتم بازم براتون مینوشم بریم بترکونیم ولی دیگه مهندس ویتامین مرد![]()
اقا همیشه یه سوالی همراهم بوده و هست
برای اینکه بعدا بتونم یه مهندس خوب بشم چی کار کنم
دیروز یه حرفی شنیدم جالب بود
میگفت الان دنبال کار بلد میگردن
خوب پس ول معطلم
تا وقت داریم تا فرصت باقیه خودمونو از اطلاعات پر و لبریز کنیم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |