sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته
قرار بود اصلح رو با دلایل ذکر کنید!
نه اینکه بقیه رو نقد کنیم!
نه اینکه بقیه رو نقد کنیم!

داداش گومو حرفت درسته ولی بین بد و بدتر چی؟؟؟با سلام
اول گله میکنم از دوستانی که باید خیلی زیاد به سایت یه سری بزنن ولی حالا به هر دلیلی این کارو نمیکنن.
دوم اینکه به نظر من خانه از پایبست ویران است.
بیخود خودتون رو برای پیدا کردن کاندیدای اصلح خسته نکنید. مطمئناً کاندیدای اصلح رد صلاحیت شده. از یه عده هم که سریع رنگ گرفتن و دارن خودشونو واسه احذاب مختلف به آب و آتیش میزنن تعجب میکنم. مطمئنم همین آقایان که از صدقه سری حماقت یک احمق این همه طرفدار پیدا کردن وقتی رنگ قدرت رو ببینن پشیزی برای عقاید مردم ارزش قائل نیستن.
the president is a fool why do I have to keep reading these thechnical manuals?
عوام فریبی نبوده، در 1مجلس خصوصی یکی با موبایل فیلم گرفته، آقای خاتمی از زبون 1آخوند آذری مسئله ای رو مطرح می کنه که سندیت و واقعیت نداشته و بعد ایشون به شوخی فرمودن طبق گفته ی این آخوند، طرف یا ترک بوده یا رشتی!چند روز پیش تو یه سایت اذری دیدم نوشته بود خاتمی ترکا رو مسخره کرده تو یه مجلس یه جوک با لهجه ترکی گفته!!! آهای ملت شریف اذربایجان بیاید که نابودتون کردن دنبالشم آورده بود که احمدی نژاد حامی ملت دلیر و غیور آذربایجانه!! انقد تابلو دروغ میگف درس مثل قضیه هاله نور !!!
فک نکنم کسی قضیه شو نشنیده باشه!! عوام فریبی مطلق بود!!!!!
کاش الان سایتش مونده بود میذاشتم!!! اگه گیر آوردم میذارم!!
من کجا نصیحت کردم؟!راستی مدیر تالار شما چرا چیزی نمی گین
ببخشید ها میشه نصیحت نکنین؟؟؟
!!
گله اولتون رو با شرمندگی پذیرام!با سلام
اول گله میکنم از دوستانی که باید خیلی زیاد به سایت یه سری بزنن ولی حالا به هر دلیلی این کارو نمیکنن.
دوم اینکه به نظر من خانه از پایبست ویران است.
بیخود خودتون رو برای پیدا کردن کاندیدای اصلح خسته نکنید. مطمئناً کاندیدای اصلح رد صلاحیت شده. از یه عده هم که سریع رنگ گرفتن و دارن خودشونو واسه احذاب مختلف به آب و آتیش میزنن تعجب میکنم. مطمئنم همین آقایان که از صدقه سری حماقت یک احمق این همه طرفدار پیدا کردن وقتی رنگ قدرت رو ببینن پشیزی برای عقاید مردم ارزش قائل نیستن.
ایضاً، لطفاً، ممنون!دوستان در گفتمانشون مراعات احترام و ادب و غیره و ذلک رو داشته باشند لطفاًنه اینکه الان بی احترامی کردید خدای ناکرده ، صحبتم حالت پیش گیرانه بود . ممنون .
در مورد حروفی که مه طلا خانوم ادا نمودن باید بگم من ناراحت نمیشم ولی دلخور میشم
کسی رای نده در واقع سرنوشتش براش اهمیت نداره
فعلا سایت تبیان داره رای گیری میکنه عجله کنید
خیلی جالبه شما خودتون به احمدی نژاد رای میدید ولی از دوستان میخواید که به رضایی رای بدن؟حق با شماست دوست من
اگر میبینید من به رضایی کشیده شدم به نیت دیگر بوده ولی در حقیقت من رایم را به احمدی نژاد میدهم که شاید شما زیاد خوشتون نیاد ولی مجبورم کردین که این بگم.
ولی با این حال بازم از دوستان میخوام به رضایی رای بدن و دلیل این کار را بدن به شما اعلام میکنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |