fari_civil
عضو جدید
چرا انقد دیر اومدین. چشمون به در خش شد
ولی جوجه رو هر وخ بگیری جیک جیک میکنه
حالا
1
2
3
4
دس دس دس دس
ولی جوجه رو هر وخ بگیری جیک جیک میکنه

حالا
1
2
3
4
دس دس دس دس

بعدا به حساب شما از نوع اخطار قرمزیش میرسم فعلا مامانم گفته با بچه ها حرف نزنممرد حسابی من تورو میشناسم چه جونوری هستی
اینجا تریپ تنبلی نیا![]()
به به داری منو تهدید میکنیدوش در حلقه ما قصه گیسوی تو بود***تا دل شب سخن از سلسله موی تو بود(حافظ در وصف اسمال کچل گفته)
از این به اعد بشنوم راجب من کسی یا چیزی یا مخلوطی از هر دو داره حرفی میزنه که بر قامت سبز ما نمینشیند همچون حروفی که اق گومو و noosh_l به کار بردن مجبورم بعضی مسائل پشت پرده رو رو کنم اون موقع دیگه روتون نمیشه به من نیگا کنید
امروز یه خبر بد بهم رسید تاریخ امتاحانامون یه هفته اوفتاده عقب شاید واسه شما درسخونا خبر خوبی باشه ولی باید تنبل باشی تا متوجه بشی این خبر یه خبر فاجعه انگیز واسه قشر تنبل میباشد![]()
خدا بگم چیکارت نکنه ؟؟؟؟؟سلام
جوانان قشر دانشجو!
آینده سازان ایران عزیز!
دولتمردان ایرانی آباد!
بزرگمردان ایرانی آزاد!
مگه همه جا شعار نمی دن که قشر دانشجو ایرانو میسازه ! شما ها چرا بحث انتخاباتی نمی کنین؟؟؟
یا یه جای دیگه این بحث رونق گرفته که به دلیل مشغله ذهنی و فعالیت های کاری فراوان من ندیدم؟
به هر حال اینجا گفتگوی دوستانس! باید یه چیزایی مطرح بشه !
آقا وحید یه تیکه اومدن!!!! منم سر ذوق اومدم بهتر نیس ادامه بدیم؟؟ البته با اجازه مدیر تالار محترم!(که دیگه یادی از ما نمی کنن!!)
یا خلاف مقرراته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند همه امتحان دارن منم الان برم خدا میدونه کی دوباره بیام تالار!!!!
سلام خانم مه طلا!سلام
مگه همه جا شعار نمی دن که قشر دانشجو ایرانو میسازه ! شما ها چرا بحث انتخاباتی نمی کنین؟؟؟
یا یه جای دیگه این بحث رونق گرفته که به دلیل مشغله ذهنی و فعالیت های کاری فراوان من ندیدم؟
!!!
ببخشید اگه توی این پست توهینی یا جسارتی صورت میگیره عمدی نیستآقای والکانو فک کنم باهاتون هم عقیده ام !
وقتی انواع مسائل اعتقادی هدف قرار میگیره که باهاشون تبلیغ بشه!!
اگهبه قضیه این پارچه سبز از این بعد نگاه کنیم که یعنی سرلوحه کاراشون دینه خیلی عالیه ! ولی اگه منظور فقط کارایی مثل قضیه بحث گفتگوی تمدن ها باشه چی؟؟
من از سیاست چیزی نمیدونم ولی ما ها عادت کردیم تو هر کاری که علم نداریم دخالت کنیم!
از یه بزرگی شنیدم که میگفت سیاست علم بزرگیه که باید به سیاست مدار سپرد!
ولی اگه از نظر عامیانه بخوام اظهار نظر کنم باید بگم :
ما جوونا قبل اینکه همه کارا رو به دولت ربط بدیم باد وظیفه خودمونم ادا کنیم!
درسته دولت زمام کارا رو در دست داره ولی
یک مملکت رو جووناشه که میسازه! اگه ماها نباشیم دولت معنایی نداره!!
خب در مقابل دولت هم باید مارو تامین کنه!!
خیلی حرفا هس که میشه گفت ولی چه کنم که بسته پایم!!
ما باید یاد بگیریم همدیگه رو تخریب نکنیم لیقت خودمونو رو کنیم!!
به نظر من اصلح ترین فرد کسیه که اصلا بقیه رو تخریب نکرده!!!
فعلا تا... خداحافظ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |