[گفتگوی دوستانه در تالار عمران]

mona_yousefi

عضو جدید
چون خانمها بیشتر کارای دفتری انجام میدن و بندرت میان توو اجرا برای همین تووی دفاتر هم بیشتر کارهای نرم افزاری انجام میدن
پس هر کی اینو گفته دروغ نگفته
برای ارشد هم بستگی به خودت داره که کجا بخوای درس بخونی
برای همین خودت باید معیار تلاشتو کشش مغزیو جسمیو روحیتو در نطر بگیری و برنامه ریزی کنی که کی شروع کنی
اما به نظر من از الان شروع کنی خوبه
برای ارشد چی میخوای بخونی و چه گرایشی تا چارت آزمون ارشد رو دوستان بهت بگن؟!
من خودم گرایش راه وترابری رو دوست دارم اما اینم شنیدم که این گرایش تو ایران زیاد کارایی نداره مخصوصا برای خانم ها.برای همین گیج شدم چون من دست روی هرچی میذارم ومیگم دوست دارم میگن توایران به دردخانمها نمیخوره.
میشه لطفا دراین موردم راهنماییم کنید؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من خودم گرایش راه وترابری رو دوست دارم اما اینم شنیدم که این گرایش تو ایران زیاد کارایی نداره مخصوصا برای خانم ها.برای همین گیج شدم چون من دست روی هرچی میذارم ومیگم دوست دارم میگن توایران به دردخانمها نمیخوره.

شما کلاً این فرض و بکن که مهندس عمران تا لیسانس به درد میخوره مگر اینکه بخواید استاد دانشگاه بشید .. به همین سادگی !

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما کلاً این فرض و بکن که مهندس عمران تا لیسانس به درد میخوره مگر اینکه بخواید استاد دانشگاه بشید .. به همین سادگی !

دقیقا
بین لیسانس و فوق لیسانس عمران زیاد تفاوت وجود نداره مگر توو موارد خاص
چون بازار کار لیسانس عمران از ارشدش بیشتره

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ما فقط تو زمینا قدم میزنیم و از دیدن بیابان های برهوت لذت میبریم..:biggrin:

:w15:
یادم میاد استاد نقشه برداریمون برای هر گروهی یه مسیر مشخص کرد گفت از نقطه A تا B برداشت کنید و برای اینکه از برداشتتون اطمینان پیدا کنید از B به A هم برداشت کنید،ینی یه مسیر رفت و برگشت رو ترازیابی کنید
و ببینید چقدر اختلاف ارتفاع دارن و برداشت نهاییتون رو از هم کم کنید تا ببینید درست انجام دادید یا نه!!!
گروه دخترا بعد از کم کردن برداشت مسیر رفت از مسیر برگشت که اصولا باید صفر بشه یا یه خطای کمی داشته باشه 12 متر خطا داشتن:biggrin:

amatori

عضو جدید
:w15:
یادم میاد استاد نقشه برداریمون برای هر گروهی یه مسیر مشخص کرد گفت از نقطه A تا B برداشت کنید و برای اینکه از برداشتتون اطمینان پیدا کنید از B به A هم برداشت کنید،ینی یه مسیر رفت و برگشت رو ترازیابی کنید
و ببینید چقدر اختلاف ارتفاع دارن و برداشت نهاییتون رو از هم کم کنید تا ببینید درست انجام دادید یا نه!!!
گروه دخترا بعد از کم کردن برداشت مسیر رفت از مسیر برگشت که اصولا باید صفر بشه یا یه خطای کمی داشته باشه 12 متر خطا داشتن:biggrin:
یادم نمیاد دقیقا خطای گروه ما چقدر شد ولی گروه ما خطاش خیلی کم بود تا جایی که من یادمه گروه های پسر اصلا دوربین تنظیم نمی کردند همینجوری برداشت می کردنو جلو می رفتن آخر سر هم میومدن از دخترا عدد می گرفتن :w16:

Fathy

متخصص مهندسی سازه و زلزله
راستی چرا عمران اینجا اینقده سوت و کوره؟ :que:

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر دانشجو ، عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش شده بود .
بالاخره یک روز به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و ازش خواستگاری کرد.

اما دختر ، به شدت عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد. و اون رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست دانشگاه اطلاع می ده...
روزها از پی هم گذشت و چند ماه بعد ، دختر برای امتحان از پسر عاشق، یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت : ” من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت “
اگر منو بخشیدی بیا تا باهام صحبت کنیم .

ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد.
چهار سال آزگار گذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره نرفت.!!
.
.
دختر بیچاره نمی دونست پسرهای دانشجو هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند.
:cry::biggrin:

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و درود خدمت دوستان
پیشنهاد خوبیه امیدوارم دوستان استقبال کنن
hassan gerami :)

سلام مهندس گرامی عزیز:gol:
فک کنم پست شماره 1 رو مورد تایید قرار دادید
که باید خدمتتون عرض کنم که مورد استقبال قرار گرفته;)

Moein.B

دستیار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص مباحث اجرایی
سلام مهندس گرامی عزیز:gol:
فک کنم پست شماره 1 رو مورد تایید قرار دادید
که باید خدمتتون عرض کنم که مورد استقبال قرار گرفته;)

--------------------------------
جاتون خالی برف اومده تعطیل کردم:D
شهرام جان یادش بخیر روز اولی که اومدم این تالار توی همین تاپیک جواب نفر آخر صفحه 1 رو دادم بعد که جواب دادم دیدم که یهو اومده یه جایی که اصلا صفحه اول نیست نگو رفته صفحه آخر-منو میگی-سریع صفحرو بستم تا دو هفته نیومدم تالار :redface:بعد اومدم دیدم همه چی آرومه و من باز هم خوشحالم:Dمن خاطره اینجا زیاد دارم بعدا یه کتاب چاپ می کنم براتون بخریدش بخونیدش-زیادم گرون نیست...

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
--------------------------------
جاتون خالی برف اومده تعطیل کردم:D
شهرام جان یادش بخیر روز اولی که اومدم این تالار توی همین تاپیک جواب نفر آخر صفحه 1 رو دادم بعد که جواب دادم دیدم که یهو اومده یه جایی که اصلا صفحه اول نیست نگو رفته صفحه آخر-منو میگی-سریع صفحرو بستم تا دو هفته نیومدم تالار :redface:بعد اومدم دیدم همه چی آرومه و من باز هم خوشحالم:Dمن خاطره اینجا زیاد دارم بعدا یه کتاب چاپ می کنم براتون بخریدش بخونیدش-زیادم گرون نیست...

:biggrin:
ینی ایولمنتظر کتاب خاطراتت هستیم
ولی منوی باشگاه خیلی سخته
من توو هر سایتی میرم سریع آشنا میشم ولی اینجا بعد از گذشت حدود 2 سال هنو خیلی آپشناشو یاد نگرفتم
ایشالله مسئولای باشگاه همت کنن یکم خونه تکونی کنن و فضا رو عوض کنن

&مینا&

عضو جدید
سلام دوستان

من 10 سال پیش دیپلم گرفتم. لیسانس برق دارم.

خیلی زیاد ب عمران علاقه دارم. میخاستم فوق عمران بخونم دیدم خیلی سخته قبولیش.

الا میخام عمران دانشگاه ازاد شرکت کنم .
دو تا سوال دارم از خدمتتون. خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1- حالا من میتونم کارشناسی نا پیوسته عمران شرکت کنم چون لیسانس برق دارم؟؟؟؟؟؟
اگه جواب بله هست، بعد گرفتن کارشناسی عمران می تونم نظام مهندسی هم شرکت کنم؟

2- کدوم گرایش عمران برای دو تا مدرک نظام مهندسی عمران ، بهتره؟

مرسی;)

mastane.bavaghar

عضو جدید
سلام دوستان

من 10 سال پیش دیپلم گرفتم. لیسانس برق دارم.

خیلی زیاد ب عمران علاقه دارم. میخاستم فوق عمران بخونم دیدم خیلی سخته قبولیش.

الا میخام عمران دانشگاه ازاد شرکت کنم .
دو تا سوال دارم از خدمتتون. خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1- حالا من میتونم کارشناسی نا پیوسته عمران شرکت کنم چون لیسانس برق دارم؟؟؟؟؟؟
اگه جواب بله هست، بعد گرفتن کارشناسی عمران می تونم نظام مهندسی هم شرکت کنم؟

2- کدوم گرایش عمران برای دو تا مدرک نظام مهندسی عمران ، بهتره؟

مرسی;)
سلام دوستان.من 2هفته ست که عضو باشگاه شدم چند تا سوال داشتم که آقایان موسوی و بیات و بیدهندی خیلی بهم کمک کردن از اینجا هم میخوام ازشون تشکر کنم هم اینکه اگه بتونم بیشتر تو بحثاتون شرکت کنم.
در مورد سوالای مینا جون1-کارشناسی ناپیوسته هم مثل ارشد(که مهم نیست کارشناسی چی خوندی)میتونی امتحان بدی.برای نظام هم احتمالا بتونی شرکت کنی ولی مطمئن نیستم حتما میپرسم.
2- برای طرح ونظارت,گرایش عمران-عمران چون مدرک کارشناسی ناپیوسته میگیری,مجوز نظارتو راحت میگیری ولی برای طرح باید علاوه بر واحدای درسیت چندتا واحد دیگه اگه دانشگاه ارائه بده پاس کنی تا بتونی امتحان طرحم بدی ولی با این حال از نظر من از بقیه بهتره.

&مینا&

عضو جدید
کنکور کارشناسی ناپیوسته سراسری

کنکور کارشناسی ناپیوسته سراسری

ممنون برای پاسخ ب سوالم

حالا من ک مدرک لیسانس ازاد برق دارم می تونم توی امتحان کارشناسی نا پیوسته سراسری شرکت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی از شما مهندسین عزیز هست که بتونم به چندتا سوال دیگه که در زمینه تغییر رشته دارم پاسخ بده؟؟؟؟؟؟/ببخشید سوالام زیاده:redface:

mastane.bavaghar

عضو جدید
ممنون برای پاسخ ب سوالم

حالا من ک مدرک لیسانس ازاد برق دارم می تونم توی امتحان کارشناسی نا پیوسته سراسری شرکت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی از شما مهندسین عزیز هست که بتونم به چندتا سوال دیگه که در زمینه تغییر رشته دارم پاسخ بده؟؟؟؟؟؟/ببخشید سوالام زیاده:redface:

خواهش میکنم:smile:آره میتونی سراسری شرکت کنی.
سوالاتو اینجا بپرس من یا هر کدوم از بچه ها بتونیم کمکت میکنیم:)

&مینا&

عضو جدید
مرسی مسانه جان
سوال بعدی
اگه من کارشناسی ناپیوسته سراسری عمران قبول شم، نسبت ب بچه هایی که کاردانیشونم عمران بوده، چند واحد بیشتر از اونا باید بگذرونم؟؟؟؟؟/:gol:

s.civilengineer

عضو جدید
سلام به همگی
بچه ها من میخوام موضوع برا پایان نامه ارشدانتخاب کنم به نظرتون الان چه موضوع هایی توی بورس هست وجدید هست؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید
ارشد زلزله هستم

mastane.bavaghar

عضو جدید
مرسی مسانه جان
سوال بعدی
اگه من کارشناسی ناپیوسته سراسری عمران قبول شم، نسبت ب بچه هایی که کاردانیشونم عمران بوده، چند واحد بیشتر از اونا باید بگذرونم؟؟؟؟؟/:gol:

سلام. خودم که جواب سوالتو نمیدونم:( ولی قول میدم تا هفته دیگه که کلاسام شروع شد از مدیر گروهمون بپرسم:smile:بچه ها اگه کسی میدونه زودتر جواب بده.