اوکی ، عزا گرفته بودم واسه 400 ساعتبعد از 80 واحد مي توني كاراموزي برداري و 240 ساعته.
that,s it...

اوکی ، عزا گرفته بودم واسه 400 ساعتبعد از 80 واحد مي توني كاراموزي برداري و 240 ساعته.
that,s it...
مراحل خاصی ندارهبا تشکر از بوگاتی رنسانس و rezafreeheart، پس به نظر شما اگر تابستون ترم 8 کارآموزی رو بردارم، میتونم تا همون تاریخی که گفتید فارغ التحصیل بشم؟یعنی تموم میشه تا اون موقع؟(خیلی برام مهمه که دقیقا توی همون تاریخ تموم شه)....یه سوال دیگه اینکه دقیقا مراحلش چیه؟ حالا بعد از اینکه این 240 ساعت رو بگذرونم باید دقیقا چی به استاد راهنما ارایه بدم؟ اصلا قراره از چه کسی نمره بگیرم؟ ..ممنون از راهنماییتون....
------------------------------------------------
دیاموند جان مگه از من دیدی که از ایشون تاپیک میخوای؟![]()
دوست عزیز اگه منظورت بدست آوردن عکس العملهای تکیه گاهیشه که تکیه گاه غلطکیت 2 تن و تکیه گاه مفصلیت 1 تن تحمل میکنه
سلامبا سلام خدمت دوستان عمرانی
یه سوال دارم البته اگه فضولی نباشه میشه جواب بدین حقوق یک عمرانی چقدره؟
مهندسای عزیز کسی جوابی پیدا نشد؟سوال)چند سالی هست که دانشگاه پیام نور رشته های مهندسی مثل عمران و معماری و ... آورده می خوام بدونم دوستان اطلاعی در مورد اعتبار مدرک مهندسی عمران پیام نور برای شرکت تو آزمون نظام مهندسی دارن؟یا اصلا بهتر اینجور بگم آیا یه مهندس عمران با مدرک پیام نور می تونه تو آزمون نظام مهندسی شرکت کنه یا نه؟ جواب ...
با سلام خدمت دوستان عمرانی
یه سوال دارم البته اگه فضولی نباشه میشه جواب بدین حقوق یک عمرانی چقدره؟
بعله همین طوره
ولی این موضوع خیلی مهمه الان در حین طراحی بودم و دستم باز بود که تغییرش دادم هنوز سیستم تاسیسات رو انتخاب نکردم داکت هارو نذاشتم و... هرکدوم ازاینا کلی طرح رو عوض میکنه
اگر بدون در نظر گرفتنشون کار کنم و بفرستم مثل الان کلی مشکلات خیلی جدی و چه بسا بدتری پیش بیاید و در ان صورت چکار میشه کرد!!!؟؟
اینجاست که رابطه همکاری معماری و عمران مشخص میشه![]()
فک کنم بخاطر ررشته مونه انقدسردیم باهم.اخه همش با سنگ و سیمان و آهن سروکار داریم مثه اوناشدیم![]()
سلام.چرا همیشه اینج همه آفلاینن؟
اینقدر اینجا موندم زیر پام علف سبز شد
چی چطور مگه؟خوب میخوام سوال بپرسم اما کسی نیست باید منتظر بمونم تا یکی بیاد جواب بده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |