mohsen1123
عضو جدید
سلام دوستان . این روزا اوضاع اشتغال خیلی خرابه . حتی برای ما که مدیریت خوندیم . کسی می دونه چجوری میشه با تخصص مدیریت یه کسب و کار راه انداخت ؟
توی این دوره زمونه اونم توی کشور ما این روزها کار خدماتی یا دلالی بهتر جواب میده تا کار تولید...سلام دوستان . این روزا اوضاع اشتغال خیلی خرابه . حتی برای ما که مدیریت خوندیم . کسی می دونه چجوری میشه با تخصص مدیریت یه کسب و کار راه انداخت ؟
سلام
مرسی...
شما خوبی؟؟؟
آورین!!!
الان بهترین فرصته برای یاد گرفتن کار و کسب تجربه!
سعی کن با مهندسین و مدیران تولید بیشتر باشی و بیشتر کار رو یاد بگیری...
ایشالا استخدام میشی...
حالا کجا هست؟؟؟
خب اشکال نداره!!! شما با همون کارخونه صحبت کن برو کار رو یاد بگیر. حتما نباید برای کاراموزی بری که!سلام
نع نيسم
نشد نرفتم
اخه مدير كروهم كفتن 2واحد كم دارم براهمين نميشه بكيرم
انقد اعصابم خورد شد
اخه خعلي دوس دارم برم سركارررر
ديكه ترم بعدي ن بعديش ميكريم يني ترم اخر
چ قانون بيخودي در اوردناااا ك حتما بايد 100 واحد پاس كرده باشيم ايش با اين كاراشوون :|
خب اشکال نداره!!! شما با همون کارخونه صحبت کن برو کار رو یاد بگیر. حتما نباید برای کاراموزی بری که!
فکر نکنم به این راحتی پیدا شه... ایشالا که پیدا به و هر چی به صلاحته بشه...اره من ب فكرش بودم ولي الان ترم تابستوني كرفتم بعد امتحانا ديكه ميرم دنبالش فقد خداكنه كار باشه
من دلم كار ميخوااااااااد :,(
ولي ميخوام حتما ب رشتم مربوط باشه اما شنيدم ميكن اينجوري نيس زياد :|
سلااااااااااااامسلام به همگی
خوبین
چه خبرا
فکر نکنم به این راحتیپیدا شه... ایشالا که پیدا به و هر چی به صلاحته بشه...
سلامسلام به همگی... بعد 10روز اومدم... حالتون خوبه؟؟؟
اعلام حضورکنین ببینیم کی هس؟!!!![]()
سلاام دوسيسلام به همگی
خوبین
چه خبرا
![]()
دوست مون لطف کردن جواب دادن
زبان پیش رو الان هم برنداری مشکلی پیش نمیاد بزار بمونه واسه تابستون یا ترم های آخر مخصوصا 7 8
17 تا به نظر من کافیه اما اگه بخوای 20تا برداری که چه بهتر ببین درسی هست که هم نیاز بتونی برداری؟
اگه استاد به غیبت گیر نده و کلاساتون تشکیل بشه نه نری مشکلی پیش نمیاد
موفق باشی
مرسی دوست عزیز
ولی مشکل اینه هرچی رو میخوام بردارم یا پیش نیاز داره یا هم نیاز که همنیازش باز پیش نیاز داره هر کار میکنم از 17تا بیشتر جور نمیشه
راهی نیست مثلا امار و کاربرد ان در مدیریت که جز دروس اضلی هست رو بشه تابستون خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که مشکلی نیس بابا بخدا 17 تا بسه همین ها رو خوب پاس کنی تموم میشه دانشگاه یه وری برنامه ریزی کرده که 8ترمه تمومه دیگه
نمی دونم والا دانشگاه شاهرود تابستون چه درس هایی رو ارائه میده بهتره از آموزش یا سال بالایی های رشته ات بپرسی
باز اگه سوالی بود در خدمتم موفق باشی
هیچی باید یه درس دیگه برداری چون دیگه ظرفیت خالی نیست ولی بنظرم اگه تعدادتون زیاد باشه یه کلاس دیگه تشکیل می دنمرسی داداش ممنون
فقط یه سوال میمونه
من الان 12واحد برام ثبت شده6واحد هم چون ظرفیت کلاس پر شده تو لیست انتظار هستم 29شهریور حذف اضافه هست اگه بعد حذف اضافه کسی از اون کلاس ها انصراف نده تکلیف من چی میشه؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی باید یه درس دیگه برداری چون دیگه ظرفیت خالی نیست ولی بنظرم اگه تعدادتون زیاد باشه یه کلاس دیگه تشکیل می دن
خواهش موفق باشی
خالا اگه شرایط طوری باشه که نتونی واحد دیگه برداری چی؟؟؟؟
فقط همینارو مجازی بقیه پیش نیاز داره که پاس نکردم
خالا اگه شرایط طوری باشه که نتونی واحد دیگه برداری چی؟؟؟؟
فقط همینارو مجازی بقیه پیش نیاز داره که پاس نکردم
حتما با مدیر گروه حرف بزنید و نهایتش این هست که دو تا اختصاصی رو هم نیاز برمی دارید؛ یا فقط عمومی؛ ولی با نامه مدیرگروه، ظرفیت باز می شه؛اگه شرایط طوری باشه که نتونی واحد دیگه برداری چی؟؟؟؟
سلام به روی ماهتون شکر خوبمسلاام دوسي
من ك خوبم خودد خوبي..؟؟
برف اومده تا كمراا (چ خبراا ك كفتي)))
سلام سلام صدتا سلامسلااااااااااااام
خوبي؟؟؟/
چه خبرا؟؟؟
من چند روزي نيستم ولي برگردم حتما بيشتر ميام...
سلاام دوسي
من ك خوبم خودد خوبي..؟؟
برف اومده تا كمراا (چ خبراا ك كفتي)))
إإوا پاك دپ شدم رف ك
من ميتونم, پيدا ميكنم ب اميد خدا
خعلي مچكر ايشالا ^_^