**(گفتگوی خودمونی مدیرای فردا....)**

m.t.savadkouhi

عضو جدید
اگه رئیس جمهور باشین برای کاهش تورم چه میکنید؟

اگه رئیس جمهور باشین برای کاهش تورم چه میکنید؟

اگه رئیس جمهور باشین برای کاهش تورم چه میکنید؟؟؟؟

sajjad_mke

عضو جدید
1اشتغال. 2باند بازی و ویژه خواری رو میکنم.فرهنگسازی در مورد احترام به قانون و قانونمداری و فرهنگ رک گویی و واقع بینی.
شاید بگی ربطی نداره ولی توسعه ی حمل و نقل شهری

anoeil

کاربر فعال تالار مدیریت ,
کاربر ممتاز
پس سلامش کو؟!!!!!
سلاااااام
میرسی ما خوبیبم
شما چه خبر؟

دادا کیه اینم ابجیه بابا....دی

سلامت وشاد باشی
نبودن فکر کنم غ
وووووووووواوووووووووووو
جدی؟!؟! آخه یاد وفا2012افتادم...
به هر حال...
سلاااااااااااااااااام درورد خدا بر مدیران...

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
وووووووووواوووووووووووو
جدی؟!؟! آخه یاد وفا2012افتادم...
به هر حال...
سلاااااااااااااااااام درورد خدا بر مدیران...
هان اره ابجیتون ....دی
باشه به هر حال
افرین چقد بلدیا داداش
خوبین؟
کلا بیخیال سدا همه کسی نمیاد چرا؟
کسی نظری نداره برای جذب کاربر ؟

من رئیس جمهور نمیشم چون شایستگیش ندارم ولی اگه یه روزی قدرت داشته باشم اولین کاری که انجام میدم سعی میکنم بیکاری ریشه کن کنم چون عامل همه چیز مثل فقر-فحشا و.... هست بعد میرم سراغ تورم

reza119

عضو جدید
هان اره ابجیتون ....دی
باشه به هر حال
افرین چقد بلدیا داداش
خوبین؟

من رئیس جمهور نمیشم چون شایستگیش ندارم ولی اگه یه روزی قدرت داشته باشم اولین کاری که انجام میدم سعی میکنم بیکاری ریشه کن کنم چون عامل همه چیز مثل فقر-فحشا و.... هست بعد میرم سراغ تورم

SALAM
به نظر من اولین موضوع ریاست محترم می تواند این ها باشد :
یک نگاه دوباره به وضعیت امور جاری کشور باشد و سپس سیاست های خارجی ، قوانین موجود ، ساختار های سیستم های اداری ، علل تورم و یافتن ریشه های آن ، امنیت در بعد متعارف آن و در بعد اقتصادی و..... را بررسی کند این بررسی باید به شکلی باشد که نتایج و آثار آنها بدرستی دیده شود

آخرین ویرایش:

reza119

عضو جدید
هان اره ابجیتون ....دی
باشه به هر حال
افرین چقد بلدیا داداش
خوبین؟

در مورد جذب کاربر به نظر من این مطالبی که در تالار مدیریت گذاشته می شود خوب است اما اگر یک تحلیل های کوتاهی در باره آن طرح شود فکر کنم گیرایی بهتری ایجاد کند

آخرین ویرایش:

reza119

عضو جدید

برای کاهش تورم روی جی پی اس تمرکز کن و موضوع را شرح بده و اینکه کشوری با توان تولید مناسب توانمندی بیشتری دارد و خود بخود تورم و بیکاری کم می شود
در تولید این شعار ملی را که گفته می شود عدم وابستگی به نفت را دوباره بررسی کن که آیا صحیح است و یا غلط ؟
و نتیجه بگیر از لحاظی صحیح نیست کشور نقتی مثل ما باید روی ثروت خدا دادی تکیه کند اما برای بهسازی و رفتن روی ساختار های صنعتی قوی تر برای تولیدات نفتی کار جدی تری شود
مو ضوع آب و کار های آبی که کشور را تهدید می کند و صد در صد روی تورم تا ثیر بدی دارد را بررسی کن
اکر این مطالب را مناسب دیدی و روی آنها کار کردی بعد دوباز صحبت می کنیم

آخرین ویرایش:

19soltani90

عضو جدید
اونایی که میخوان کنکور ارشد مدیریت بدن! فلش کارت های تئوری مدیریت!

اونایی که میخوان کنکور ارشد مدیریت بدن! فلش کارت های تئوری مدیریت!

این توضیحاتش هست
http://www.dlmgroup.net/product/?sec=view_product&item_type=book&publisher_id=111&book_id=9

سال 89 خریداری شده، قیمت 50 تومن، جعبه لاینترش هم هست

فقط فلش کارت ها به ترتیب نیست هرکی بخره باید به ترتیبش کنه،

برای درس تئوری های مدیریت که ضریب بالایی هم داره خوبه

هرکسی میخواد بهم ایمیل بزنه یا پیغام بزاره
19soltani90@gmail.com

anoeil

کاربر ممتاز
هان اره ابجیتون ....دی
باشه به هر حال
افرین چقد بلدیا داداش
خوبین؟

بعد از کنکور ریزش زیاد داشتیم... ولی بازم بد نیست...
همینجا باید بحث مدیریتی و مدیریت سیاسی رو بندازیم وسط از همه کاربران تالارهای دیگه هم دعوت کنیم بیان...

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
بعد از کنکور ریزش زیاد داشتیم... ولی بازم بد نیست...
همینجا باید بحث مدیریتی و مدیریت سیاسی رو بندازیم وسط از همه کاربران تالارهای دیگه هم دعوت کنیم بیان...

میشه استارتش خودت بزنی ؟

anoeil

کاربر ممتاز
میشه استارتش خودت بزنی ؟
ببین آبجی دستیار مدیری بیشتر میتونی مخاطب دعوت کنی...
بگرد یه موضوع خوب فکر کن اقتصادی هم باشه خوبه... بعد دعوت کن همه بیان...
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم...

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
سلام

عگس های مدیریتی کدام گزینه انتخاب شد ؟

کی انتخاب شد 3 یا 4 ؟
با تشکر
4 دیگه نگاه کنید همون بالاترین رای اورده
ببین آبجی دستیار مدیری بیشتر میتونی مخاطب دعوت کنی...
بگرد یه موضوع خوب فکر کن اقتصادی هم باشه خوبه... بعد دعوت کن همه بیان...
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم...

اخه من تحلیل عکس گذاشتم راحتتر بود کسی نیومد این همه هم دعوت میکنم جواب نمیدن

anoeil

کاربر ممتاز
4 دیگه نگاه کنید همون بالاترین رای اورده

اخه من تحلیل عکس گذاشتم راحتتر بود کسی نیومد این همه هم دعوت میکنم جواب نمیدن
سعی کن یه دونه یه دونه عکس بذاری...
همون جواب میده آبجی...

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
سعی کن یه دونه یه دونه عکس بذاری...
همون جواب میده آبجی...
سلااااااام
خب اولش یکی گذاشتم دیدم استقبال نشد زیادش کردم که تنوع داشته باشه
سلام

من هم با این روش موافق هستم

و از اینکه در تحلیل عکس مدیریتی مرا اول انتخاب کردید تشکر می کنم
سلام
من که کاری نکردم ممنون از حضورتون
امتیازام واریز شد احتمالا بازم ممنون

reza119

عضو جدید
سلااااااام
خب اولش یکی گذاشتم دیدم استقبال نشد زیادش کردم که تنوع داشته باشه

سلام
من که کاری نکردم ممنون از حضورتون
امتیازام واریز شد احتمالا بازم ممنون

سلام
بابت امتیاز ها خیلی تشکر می کنم
در عکس مدیریتی به نظرم می آید اینطور بنویسی در شروع اعلام برنامه شاید بد نباشد ؟

دوستان عزیز یک راه برای افزایش هوش کاربردی انسان کار با تصاویر است .

وقتی مغز تحت فشار مناسبی برای یافتن رابطه ها و شناخت مفهوم ها قرار می گیرد این حالت برای مغز ورزش حساب می شود و مغز به تدریج تواناتر می شود و انسان هوش کاربردی بیشتری بدست می آورد
و وقتی این ورزش با عکس مدیریتی باشد بتدریج هوش مدیریتی انسان بالا می رود
بنابراین دوستان عزیز سعی کنید کمی برای بررسی و تحلیل عکس ها وقت بگذارید

نتیجه خواهید گرفت در واقع همه شرکت کننده ها برنده هستند در مسابقه ای که انسان با خودش دارد

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
ازم پرسيد: تا حالا عاشق شدي؟ گفتم آره.. گفت چند بار؟ گفتم يک بار.. گفت پس ميدوني عشق اول هيچوقت از ياد نميره؟ گفتم آره مطمئنم.. گفت چه جوري باهاش آشنا شدي؟ گفتم از بچگي باهاش بزرگ شدم؛ تا چشم باز کردم تا الان اونو ديدم.. گفت باهاش در ارتباطي؟؟ گفتم آره هميشه باهم ايم.. بغض کردم که گفت بهش ميرسي؟؟ اشکم سرازير شد گفتم آره.. گفت منم عاشقم خيلي ميخواستمش زيبا بود ولي نرسيديم.. گفت خوشبحاله عشقت چقد خوشبخته که تو رو داره و اينقدر عاشقشي.. گفتم من خوشبخت-ترم که اون عاشقمه!! گفت حالا کي هست اسمش چيه؟ خوشگله؟؟ گفتم مطمئنم از عشق تو خوشگل-تره.. اسمش رحمان رحيم حميد و غفاره ... زياده اسماش ولي من صداش ميزنم خداااا ... اين دعا را منتشر کنيد و ببينيد چطور غم هايتان از بين ميرود.... سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّي وَ يَسّر اَمري وَ ارحِم ضَعفي وَ قِلَـّةَ حيلَتي وَ ارزُقني حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين ... حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کسي مردم را از اين دعا باخبر کند در گرفتاريش گشايش پيدا میکنه.

reza119

عضو جدید
ازم پرسيد: تا حالا عاشق شدي؟ گفتم آره.. گفت چند بار؟ گفتم يک بار.. گفت پس ميدوني عشق اول هيچوقت از ياد نميره؟ گفتم آره مطمئنم.. گفت چه جوري باهاش آشنا شدي؟ گفتم از بچگي باهاش بزرگ شدم؛ تا چشم باز کردم تا الان اونو ديدم.. گفت باهاش در ارتباطي؟؟ گفتم آره هميشه باهم ايم.. بغض کردم که گفت بهش ميرسي؟؟ اشکم سرازير شد گفتم آره.. گفت منم عاشقم خيلي ميخواستمش زيبا بود ولي نرسيديم.. گفت خوشبحاله عشقت چقد خوشبخته که تو رو داره و اينقدر عاشقشي.. گفتم من خوشبخت-ترم که اون عاشقمه!! گفت حالا کي هست اسمش چيه؟ خوشگله؟؟ گفتم مطمئنم از عشق تو خوشگل-تره.. اسمش رحمان رحيم حميد و غفاره ... زياده اسماش ولي من صداش ميزنم خداااا ... اين دعا را منتشر کنيد و ببينيد چطور غم هايتان از بين ميرود.... سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّي وَ يَسّر اَمري وَ ارحِم ضَعفي وَ قِلَـّةَ حيلَتي وَ ارزُقني حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين ... حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کسي مردم را از اين دعا باخبر کند در گرفتاريش گشايش پيدا میکنه.

سلام

دعای شما را حفظ کردم

anoeil

کاربر ممتاز
طرحِ تجاری یک سند نوشته شده است که شما را به عنوان یک کارآفرین با تمام عناصر درونی و بیرونی مربوط به فعالیت کارآفرینانه که در شروع یک فعالیت کارآفرینانه موجود است، آشنا می‌کند و بر تمام تصمیم‌گیری‌های طولانی یا کوتاه‌ مدت درطی سه سالِ اولیه نظارت دارد. طرح تجاری معمولاً مجموعه‌ای از بخش‌های کاربردی مثلِ بخشِ بازاریابی، مالی، تولیدی، و منابع انسانی است. عموماً طرح تجاری به نقشه‌ی راه تشبیه می‌شود.
بنابراین طرح تجاری مانند نقشه‌ی راه به سؤوالاتی از قبیل: هم‌اکنون من کجا هستم؟ به کجا می‌روم؟ و چه‌طور به آن‌جا بروم؟ جواب می‌دهد.
به گزارش بانکی دات آی آر، در اهمیت یک طرح تجاری همین بس که بدانید یک طرح تجاری خوب و قابل قبول می تواند موفقیت شما در تجارت را تضمین کند اما یک طرح نادرست می تواند زندگی و کارتان را نابود کند.

شما می‌توانید چشم‌انداز مالی کسب‌ و کار خود را ترسیم کنید و سرمایه لازم برای راه‌اندازی آن را محاسبه کنید. همچنین اگر سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌ و کار جدید را نداشته باشید، می‌توانید ایده‌های ارزشمند خودتان را بر روی کاغذ نوشته و آن را در قالب یک برنامه کسب و کارمنسجم به سرمایه‌گذاران ارائه دهید تا هم ایده‌های ذهنی خودتان را انتقال دهید و هم منافع و خطرپذیری‌‌های واقعی این کار را به سرمایه‌گذار و مخاطبان خود نشان داده و آن‌ها را به سرمایه‌گذاری در زمینه ایده‌تان متمایل کنید.

برای اینکه یک پیزینس پلن خوب داشته باشیدکافی است این نکات را رعایت کنید:

1.مخاطب همه چیز است
به مردم فکر کنید نه ایده تان به این معنی که ببینید مشتری به چه چیزی نیاز دارد چه چیزهایی خوشحالشان می کند و آنها را در طرح بیاورید.
همچنین با توجه به مخاطب نويسنده‌ بايد به گونه‌اي بنويسد كه طرح براي مخاطب قابل درك باشد. چرا كه هر مخاطبي با توجه به نيازمندي‌هاي خود با طرح ارتباط برقرار مي‌كند.

2.شناخت به همراه سرعت
خیلی از افراد برای شناخت کسب و کار وقت نمی گذارند و در نقطه مقابل برخی انقدر دست دست می کنند که بازار از بین می رود.
یک طرح خوب درست و با شناخت درست بازار ارائه می شود . اگر حتی یک روز دیرتر از زمان مقتضی طرح را ارائه کنید دیرخواهد بود.

3.رقیب شناسی
هر بازاری رقبای خاص خودش را دارد شناخت صحیح از رقبا و نقاط قوت و ضعف آنها یعنی موفقیت تضمینی.
برای این منظور می بایست درک صحیحی از رقابت داشته باشید. رقبا چگونه به رقابت مي‌پردازند. آيا رقيبي وجود دارد كه رهبري قيمت را داشته باشد؟ و نهايتاً داشتن درك عميقي از مباني رقابت در بازار الزامي است. آيا با قابليت‌ها و امكانات موجودتان توان رقابت با رقبا را داريد؟

4.دید داشته باشید نه نقشه
“اکثر کارآفرینان بهترین چیزها را در چنته دارند؛ یک بیزینس پلن عالی, یک مدل مالی عالی. اما این تنها چیزی است که دارند.” آنها فکر میکنند راه اندازی یک کسب و کار به معنی داشتن یک طرح کسب و کار است.اما در واقع کارآفرینی یعنی خلق آینده در یک قدم و در یک دید

این به معنای آن است که نباید برنامه ای داشته باشید؟ نه کاملا. وقتی شما 2 یا بیشتر شریک کاری دارد, بسیــار مهم است که برنامه ای داشته باشید مکتوب شده, یا بر روی وایت برد یا …تا تمام آنجه را همگی به توافق رسیدید بر رویش بنویسید.آنها لازم دارند تا با چشم انداز مشترک موافقت بکنند و راه موفقیت را بدانند.اما وقتتان را صرف نوشتن یک برنامه کسب و کار 40 صفحه ای پوشه ای نکنید!!.

5. همه جانبه نگری
به جزئیات موثر فکر کنید و درباره شان بنویسید. هیچ چیز نباید از دید شما دور بماند اما لطفا دچار وسواس نشوید و اجازه دهید ذهنتان در مواقع بحرانی و موقعیت های پیش بینی نشده آزاد و رها دست به ابتکار بزند.

6. بیزینس پلن به عنوان نقشه راه
اگر ما به طرحِ تجاری به عنوانِ یک نقشه‌ی راه نگاه کنیم، احتمالاً بهتر می‌توانیم اهمیتِ آن را درک کنیم. اگر فرض کنیم شما سعی دارید از تهران به مشهد (برای سفر یا مأموریت) رانندگی کنید، تعدادی راه برای عبور وجود دارد که هریک مدت زمانِ عبور و هزینه‌ی متفاوتی خواهند داشت. درست مانند مسافر، کارآفرین باید قبل ازآماده‌سازی طرح سفر بعضی تصمیمات مهم را گرفته و اطلاعات جمع‌آوری کند.

7. برنامه ریزی
برنامه‌ریزی، فرآیندی است که در یک فعالیت اقتصادی هرگز پایان نمی‌پذیرد. برنامه‌ریزی در مراحل اولیه‌ی هر فعالیتِ کارآفرینانه‌ی نوپا بسیار مهم است. هرگاه کارآفرین درک و احساس بهتری از بازار، محصول تولیدی، یا خدمات دادوستد شده، تیم مدیریت، و نیازهای مالی فعالیت کارآفرینانه پیدا کند، در این راه موفق‌تر خواهد بود. زمانی که فعالیت کارآفرینانه از مراحل اولیه به یک تجارتکامل می‌رسد، برنامه‌ریزی به عنوای جستجوهای مدیریتی به جهت رسیدن به اهدای تجاری کوتاه‌مدت یا بلندمدت، ادامه پیدا می‌کند.

8.یادگیری
در طولِ فعالیت کسب‌وکار خود، اطلاعات جدید کسب کنید و برنامه‌ی کسب‌وکار خود را به‌روز کنید. کسب‌وکار شما باید در گذر کار از مرحله‌ی راه‌اندازی به مرحله‌ی رشد و توسعه، مانند موجودی زنده به تکامل برسد.

9.تمرکز
در هر سازمان ممکن است برنامه‌های بازاریابی، برنامه‌های نیروی انسانی، طرح‌های تولید، و برنامه‌های فروش کم و بیش پیدا شوند. برنامه‌ها ممکن است کوتاه‌مدت یا بلندمدت بوده و یا این که عملکردی یا استراتژیک باشند. با وجود این که این برنامه‌ها ممکن است عملکردهای مختلفی داشته باشند، ولی تمام ‌آن‌ها یک هدف مهم دارند: فراهم کردن راهنما و ساختاری برای مدیران در محیط بازاری که با سرعت تغییر می‌کند.

منبع: بانکی دات آی آر

به به...
مرسی خانوم مدیر...

anoeil

کاربر ممتاز
سلام مدیران...

خوبین؟

اینجا فقط مطلب زدن نیستا...

یه کمی هم بیایین گپ و گفتگو...

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت