**(گفتگوی خودمونی مدیرای فردا....)**

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
موفق باشی:gol:
من که مرخصی ام فعلا.
واسه من هفته بعده، همش هم پشت سرهمه. خدا بخیر بگذرونه:confused:

میرسی عزیزم
خوشبحالت خوش باش
وااااااااااااای نگو امیدوارم موفق باشی عزیزم
فعلنی بابای

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
البته دبیر جشنواره خوارزمی توی فرودگاه بندرعباس گفت که این جنگندگی رو تا ابد ادامه بده. منم کلا آدمیم که از حرف و اهدافم کوتاه نمیام. راستی آقایون و خانومای مدیر Crazy Ones رو دیدین؟

Crazy Ones تبلیغی هست از استیو جابز. ولی توش حرفای قشنگی میزنه ;)

منم ندیدم
میرسی بابت اطلاعاتت

آخرین ویرایش:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
Crazy Ones به نظرم برای هرکسی که میخواد دنیا رو تغییر بده دیدنش الزامه. چه استیو جابز رو دوست داشته باشه، چه ازش متنفر باشه :)

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
:biggrin:
کی گفته؟!
خودتون بگید لطفا:D

همه میگن :D منتها یه سایتی هست که خفن تر گفته ولی چون تو آدرسش فوش ناموسی انگلیسی داره از آدرس دادن اجتناب میکنم :redface:

همین عبارت رو در گوگل سرچ کنید ببینید چه نتیجه ای میگیرید :)

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
سلاااااااااااام به همه حاضرین و غائبین:D

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
سلام کسی اینجا نیست
من خسته شدم پس این مدیرا کجان

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام کسی اینجا نیست
من خسته شدم پس این مدیرا کجان

دخترم همینا فردا روز میخوان مملکتو اداره کنن دیگه :mad: هیچوقت نیستن :mad:

اگر من استاد درس (با تعداد واحدهای بالا ولی بیربط! فکر کنم وصایا :D ) بودم همشونو مینداختم :biggrin:

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت

اگر من استاد درس (با تعداد واحدهای بالا ولی بیربط! فکر کنم وصایا :D ) بودم همشونو مینداختم :biggrin:

ای بابا چرا اخه گناه دارن خب دارن درس میخونن لابد
من با اونایی بودم که مدیرن اما اینجا نمیان دوتا بحث مدیریتی کنیم....:دی

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
ای بابا چرا اخه گناه دارن خب دارن درس میخونن لابد
من با اونایی بودم که مدیرن اما اینجا نمیان دوتا بحث مدیریتی کنیم....:دی

بحث مدیریتی سیری چنده؟ حداقل درهای دفتراتونو باز بزارید (سر ترول بازی در اتاق مدیر مدرسمونو خراب کردیم که هیچوقت به در بسته نخوریم :D )

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
بحث مدیریتی سیری چنده؟ حداقل درهای دفتراتونو باز بزارید (سر ترول بازی در اتاق مدیر مدرسمونو خراب کردیم که هیچوقت به در بسته نخوریم :D )

سیری چنده یعنی چی؟!
بابا مارو دست کم نگیر باشه :razz:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار

اگه مملکت رو امثال ماها اداره میکردیم، که الان وضعیت اینجوری نبود. والا:redface:

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
:wallbash:

الان دلم میخواد این کار رو انجام بدم

اگه مملکت رو امثال ماها اداره میکردیم، که الان وضعیت اینجوری نبود. والا:redface:

سلام عزیزم خوبی؟
نکن اینکارو
قبول دارم اگه هرکس جای خودس باشه بر اساس تخصص خدمت کنه جامعه بهتر میسه البته باید نحوه اموزشم بهتر بشه الان خیلی وضعیت دانشگاهها بد شده

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دیکتاتوری مصلح شنیدید تا بحال؟ :D

این پست مدیریت من رو در پروژه مشخص میکنه ببینید چه مدیریتی دارم :w18:

http://haghiri75.com/?p=145

پ.ن:
سیری چنده یعنی : بهای یک سیرش چقدر از واحد پول رایج است (در شهر ما دینار ، درهم و ریال باب بوده و اکنون ریال باب است) - لغت نامه اصلی :D
سیری چنده : یعنی یک چیزی با طعم / رنگ / خواص سیر چنده (غلط نامه خودم ) :biggrin:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
سلام عزیزم خوبی؟
نکن اینکارو
قبول دارم اگه هرکس جای خودس باشه بر اساس تخصص خدمت کنه جامعه بهتر میسه البته باید نحوه اموزشم بهتر بشه الان خیلی وضعیت دانشگاهها بد شده

مرسی.
اون کوبیدن سر به دیوار به خاطر امتحانام بود.
آره خب. ولی هیچکدوم از اینایی که پست و مقام دارن مدیریت نخوندن، اصلا فلسفه رشته مدیریت دولتی چیه پس؟ دانشگاه ها هم که ... .

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
مرسی.
آره خب. ولی هیچکدوم از اینایی که پست و مقام دارن مدیریت نخوندن، اصلا فلسفه رشته مدیریت دولتی چیه پس؟ دانشگاه ها هم که ... .

بعضی وقتا همین روش فقط آدمو آروم میکنه :| منم ظهر اینطوری شده بودم (یه خط کد کل هاردم رو برد رو هوا :D - تا من باشم که هکر بازی در نیارم)

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
بعضی وقتا همین روش فقط آدمو آروم میکنه :| منم ظهر اینطوری شده بودم (یه خط کد کل هاردم رو برد رو هوا :D - تا من باشم که هکر بازی در نیارم)

فقط از شکلکش استفاده میشه، در واقعیت به وقوع نمی پیونده :D

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
دیکتاتوری مصلح شنیدید تا بحال؟ :D

این پست مدیریت من رو در پروژه مشخص میکنه ببینید چه مدیریتی دارم :w18:

http://haghiri75.com/?p=145

پ.ن:
سیری چنده یعنی : بهای یک سیرش چقدر از واحد پول رایج است (در شهر ما دینار ، درهم و ریال باب بوده و اکنون ریال باب است) - لغت نامه اصلی :D
سیری چنده : یعنی یک چیزی با طعم / رنگ / خواص سیر چنده (غلط نامه خودم ) :biggrin:

اوووووووووووو اینهمه رو باید بخونیم بابا نمیسه خلاصه و ل÷ مطلب برامون بگی
ممنون از راهنمایهات
مرسی.

ای بابا میگذره
اره متاسفانه همینطوره؟!:(
دانشگاه اگ دانشگاه بود مملکت الان این نبود این جدی میگم حتی خودمون درست حسابی چیزی یاد نگرفتیم دانشگا هیه چیز میگه تو کار یه چیز دیگه یاد میگیری تازه اونم اگه دانشگاه چیزی داشته باشه بگه
اونم پیام نور
وااااااااااای بابا اینکه گفتی یعنی کار بد؟!

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
بچه ها برام دعا کنید. هفته سختی رو در پیش دارم.:crying2:

احتمالا نیام.

به شدت التماس دعا:cry:

شبتون بخیر:gol:

بالا