موفق باشیسلام عزیزم
ممنون خوبم
چرا شروع شده
من الان سرکارم![]()

من که مرخصی ام فعلا.
واسه من هفته بعده، همش هم پشت سرهمه. خدا بخیر بگذرونه

موفق باشیسلام عزیزم
ممنون خوبم
چرا شروع شده
من الان سرکارم![]()
موفق باشی
من که مرخصی ام فعلا.
واسه من هفته بعده، همش هم پشت سرهمه. خدا بخیر بگذرونه![]()
آفرین.
نه![]()
البته دبیر جشنواره خوارزمی توی فرودگاه بندرعباس گفت که این جنگندگی رو تا ابد ادامه بده. منم کلا آدمیم که از حرف و اهدافم کوتاه نمیام. راستی آقایون و خانومای مدیر Crazy Ones رو دیدین؟
Crazy Ones تبلیغی هست از استیو جابز. ولی توش حرفای قشنگی میزنه![]()
Crazy Ones به نظرم برای هرکسی که میخواد دنیا رو تغییر بده دیدنش الزامه. چه استیو جابز رو دوست داشته باشه، چه ازش متنفر باشه![]()
چی هست؟ از کجا بگیریمش؟
به قول یارو گفتنی Google is your friend![]()
کی گفته؟!
خودتون بگید لطفا![]()
سلام کسی اینجا نیست
من خسته شدم پس این مدیرا کجان
دخترم همینا فردا روز میخوان مملکتو اداره کنن دیگههیچوقت نیستن
![]()
اگر من استاد درس (با تعداد واحدهای بالا ولی بیربط! فکر کنم وصایا) بودم همشونو مینداختم
![]()
ای بابا چرا اخه گناه دارن خب دارن درس میخونن لابد
من با اونایی بودم که مدیرن اما اینجا نمیان دوتا بحث مدیریتی کنیم....:دی
بحث مدیریتی سیری چنده؟ حداقل درهای دفتراتونو باز بزارید (سر ترول بازی در اتاق مدیر مدرسمونو خراب کردیم که هیچوقت به در بسته نخوریم)
دخترم همینا فردا روز میخوان مملکتو اداره کنن دیگههیچوقت نیستن
![]()
اگر من استاد درس (با تعداد واحدهای بالا ولی بیربط! فکر کنم وصایا) بودم همشونو مینداختم
![]()
الان دلم میخواد این کار رو انجام بدم
اگه مملکت رو امثال ماها اداره میکردیم، که الان وضعیت اینجوری نبود. والا![]()
سلام عزیزم خوبی؟
نکن اینکارو
قبول دارم اگه هرکس جای خودس باشه بر اساس تخصص خدمت کنه جامعه بهتر میسه البته باید نحوه اموزشم بهتر بشه الان خیلی وضعیت دانشگاهها بد شده
مرسی.
اون کوبیدن سر به دیوار به خاطر امتحانام بود.
آره خب. ولی هیچکدوم از اینایی که پست و مقام دارن مدیریت نخوندن، اصلا فلسفه رشته مدیریت دولتی چیه پس؟ دانشگاه ها هم که ... .
![]()
بعضی وقتا همین روش فقط آدمو آروم میکنه :| منم ظهر اینطوری شده بودم (یه خط کد کل هاردم رو برد رو هوا- تا من باشم که هکر بازی در نیارم)
فقط از شکلکش استفاده میشه، در واقعیت به وقوع نمی پیونده![]()
دیکتاتوری مصلح شنیدید تا بحال؟![]()
این پست مدیریت من رو در پروژه مشخص میکنه ببینید چه مدیریتی دارم
http://haghiri75.com/?p=145
پ.ن:
سیری چنده یعنی : بهای یک سیرش چقدر از واحد پول رایج است (در شهر ما دینار ، درهم و ریال باب بوده و اکنون ریال باب است) - لغت نامه اصلی![]()
سیری چنده : یعنی یک چیزی با طعم / رنگ / خواص سیر چنده (غلط نامه خودم )![]()
مرسی.
اون کوبیدن سر به دیوار به خاطر امتحانام بود.
آره خب. ولی هیچکدوم از اینایی که پست و مقام دارن مدیریت نخوندن، اصلا فلسفه رشته مدیریت دولتی چیه پس؟ دانشگاه ها هم که ... .
![]()
وااااااااااای بابا اینکه گفتی یعنی کار بد؟!بعضی وقتا همین روش فقط آدمو آروم میکنه :| منم ظهر اینطوری شده بودم (یه خط کد کل هاردم رو برد رو هوا- تا من باشم که هکر بازی در نیارم)
من در واقعیت به وقوع میپویندونمش !
ئه غزل مگه نگفتی یه مدت نمیای؟؟؟ مگه امتحان نداری؟؟؟ بچه پس اینجا چه میکنی؟؟؟فقط از شکلکش استفاده میشه، در واقعیت به وقوع نمی پیونده![]()