سلام غزل خوش به حالت انتخاب واحد کردی من که این ترم زدم به بیخیالی
همش بخورو بخواب ............![]()
سلام نرگس جون.آره دیگه.دیشب تا 2 بیدار بودم واسه انتخاب واحد..
واسه شما کیه؟
سلام غزل خوش به حالت انتخاب واحد کردی من که این ترم زدم به بیخیالی
همش بخورو بخواب ............![]()
13ام نمیدونم امروز میشه یا فردا ؟
راستی غزل جون شما چه درسایی رو برداشتید ، بگید شاید کمکی شد به من .........
همش تخصصی .....
خوش به حالتون که از روی ساعت کلاسی هاتون انتخاب واحد میکنید ، ما از روی تاریخ امتحانا انتخاب واحد میکنیم ، کلاسم دانشگاه هر ساعتی که دلش خواست و با هر استادی که گیر آورد برامون میذاره خیلی اذیت میشیم تازه بعضی از کلاسا تا بعد حذف و اضافه هم معلوم نیست ، کلا بدبختیم .......
نه عزیزم نگرفتی چی شد ، ما اصلا موقع انتخاب واحد و حذف و اضافه تاریخ کلاس نداریم ، ساعت کلاسا و روزاش 1 هفته بعد از انتخاب واحد میاد![]()
نه بابا خاطره نی بد بختیه ، راستی غزل جون شما چندتا زبان تخصصی دارید ، کدومو تا حالا گذروندید ، آسونن ؟
مرسی ، پس این ترم میگیرم
به سلامتی...دیشب سایتو باز نمیکرد.هی قطع میشد.نشد جواب بدم.ببخشید.
نتیجه : 19 واحد برداشتم.بتونم تو حذف و اضافه 3 واحد دیگم بردارم خیلی خوب میشه.
همه درسایی که میخواستم رو تونستم بردارم(دیگه تخصصی شده، پر نمیشه)، فقط درس تجزیه تحلیل و طراحی سیستم رو که به زور امضا ارائه دادن، زمانش با یه درس دیگم یکی شد که مجبور شدم اون یکی رو حذف کنم. راستی تو اطلاعیه انتخاب واحد اسم استاد کارخونه یه چیز دیگه بود، اما توی سایت یکی دیگس، اینم از عجایب دانشکده ما![]()
13ام نمیدونم امروز میشه یا فردا ؟
تاسف اوره....این چه وضعیه اخه واسه وقت ادمها ارزش قائل نیستنخوش به حالتون که از روی ساعت کلاسی هاتون انتخاب واحد میکنید ، ما از روی تاریخ امتحانا انتخاب واحد میکنیم ، کلاسم دانشگاه هر ساعتی که دلش خواست و با هر استادی که گیر آورد برامون میذاره خیلی اذیت میشیم تازه بعضی از کلاسا تا بعد حذف و اضافه هم معلوم نیست ، کلا بدبختیم .......
تاسف اوره....این چه وضعیه اخه واسه وقت ادمها ارزش قائل نیستن![]()
نه چرا تضعیف روحیه هر کی نظری داره منم نظرات خودمو میگم و هر کسی میتونه اینده خودش رو انتخاب کنه شاید کسی 2-3 سال پیش منو خوب راهنمایی میکرد امروز از ارشد خوندن پشیمان نبودم و شاید یه نفرم پیدا بشه با حرفهای من از ارشد منصرف بشه و اینده اش بهتر از ارشد خوندن بشهخوب این نظر شخص شماس دوست عزیز.من که با نظرت موافق نیستم و بخاطر اینکه ارشد خوندم هر روز راضی تر از دیروزم.باید ببینی از درس خوندن چی میخواستی که بهش نرسیدی و راضیت نکرده.هرکی یه هدفی داره گلم .اینجوری باعث تضعیف روحیه بچه ها میشیا.شما از نظر شان اجتماعی ، کلاس کاری ، موقیعت شغلی ، سطح اطلاعات و بار علمی و خیلی جاهای دیگه داری از ارشدت سود میبری.اینا برات کافی نیست؟؟؟
ما که ارشدیم رو با هزار دوز و کلک دارن زود فارغ التحصیل می کنن که بیشتر دانشجو بگیرن چون تقاضا برای تصیلات تکمیلی رفته بالا...چی بگم...رها جون دست رو دلم نذار که خونه از دست این سیستم مسخره ی دانشگاه ....
5 ترمو با بدختی گذروندم هنوزم کلی مونده ، مثل اینکه ما رو دوست دارن و دلشون نمیخواد زود از دانشگاه بریم ، اصلا 8 ترمه تموم کردن براشون معنی نداره ........
نه چرا تضعیف روحیه هر کی نظری داره منم نظرات خودمو میگم و هر کسی میتونه اینده خودش رو انتخاب کنه شاید کسی 2-3 سال پیش منو خوب راهنمایی میکرد امروز از ارشد خوندن پشیمان نبودم و شاید یه نفرم پیدا بشه با حرفهای من از ارشد منصرف بشه و اینده اش بهتر از ارشد خوندن بشه
نه والا من تو بهترین دانشگاه کشور بودم که دانشجوی ارشد با یه بچه مهد کودکی واسشون تفاوت نداشت (شاید فهمیدید کدوم دانشگاه) و هیچ ارزشی واسش قایل نبودن امروزم هیچ شغلی با استفاده از تحصیلم ندارم که از ارشدم استفاده کاری کنم سطح اطلاعاتم هم نسبت به دوره لیسانس 10 درصد هم بیشتر نشد (با توجه به سرفصل ها و اساتید دانشگاه مزبور) که با توجه به وقت و هزینه و توانی که گذاشتم ارزش نداشت و کلا تو یه تحلیل هزینه فایده به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و ایشالا بقیه مث شما موفق باشن
من باید برم...
شب بخیر
سلام منم با شهروز موافقم ، درس خوب بود اما یه زمانی الان تا لیسانسشم که میخونی کلی از زندگی عقب میفتی ، تازه بعدشم باید بری سر یه کاری که مربوط به رشتت نبوده ، اگه درس خوندن کنار کار کردن باشه رضایت فرد از وضع زندگیش بیشتر میشه به خودش میگه نه ار درس عقب افتادم نه از کار ولی درس به تنهایی ..........
نمیدونم چی بگم من هم از همتون کوچولو ترم هم بی تجربه تر ..........
نه نرگس جان...سلام منم با شهروز موافقم ، درس خوب بود اما یه زمانی الان تا لیسانسشم که میخونی کلی از زندگی عقب میفتی ، تازه بعدشم باید بری سر یه کاری که مربوط به رشتت نبوده ، اگه درس خوندن کنار کار کردن باشه رضایت فرد از وضع زندگیش بیشتر میشه به خودش میگه نه ار درس عقب افتادم نه از کار ولی درس به تنهایی ..........
نمیدونم چی بگم من هم از همتون کوچولو ترم هم بی تجربه تر ..........
رشته ام که مدیریتهدوست عزیز خوشجال میشم رشته و دانشگاتون رو هم بفرمایید
بنظرم شما یکم دارید منفی به وضعیت خودتون نگاه میکنید.
ایران برخلاف خیلی از کشورها مدرک گراست و شما اگر دانش بالایی تویه زمنیه داشته باشید بدون مدرک به جایی نمیرسید
هنوزم دیر نیست.. شما اگه تو هررشته ای تحصیل کردید و حس میکنید تو رشتتون خیلی دانش بالایی ندارید از طریق مطالعه مقالات و کتاب و اینترنت میتونید دانش خودتون رو بروز کنید
هیچ وقت از درس خوندن پشیمون نشید!