**(گفتگوی خودمونی مدیرای فردا....)**

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
سلام غزل خوش به حالت انتخاب واحد کردی من که این ترم زدم به بیخیالی
همش بخورو بخواب ............:biggrin:

سلام نرگس جون.آره دیگه.دیشب تا 2 بیدار بودم واسه انتخاب واحد..
واسه شما کیه؟

nargessss

عضو جدید
راستی غزل جون شما چه درسایی رو برداشتید ،‌ بگید شاید کمکی شد به من .........

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
راستی غزل جون شما چه درسایی رو برداشتید ،‌ بگید شاید کمکی شد به من .........

(تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم، تحقیق در عملیات 3، زبان تخصصی 3، بررسی اقتصادی طرح های صنعتی، طرح ریزی تعمیرات نگهداری واحدهای صنعتی، مدیریت کارخانه، کارسنجی و روش سنجی) اینا رو برداشتم...احتمالا تو حذف و اضافه (روش تحقیق) رو هم بردارم.

nargessss

عضو جدید
خوش به حالتون که از روی ساعت کلاسی هاتون انتخاب واحد میکنید ، ما از روی تاریخ امتحانا انتخاب واحد میکنیم ، کلاسم دانشگاه هر ساعتی که دلش خواست و با هر استادی که گیر آورد برامون میذاره خیلی اذیت میشیم تازه بعضی از کلاسا تا بعد حذف و اضافه هم معلوم نیست ، کلا بدبختیم .......

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
خوش به حالتون که از روی ساعت کلاسی هاتون انتخاب واحد میکنید ، ما از روی تاریخ امتحانا انتخاب واحد میکنیم ، کلاسم دانشگاه هر ساعتی که دلش خواست و با هر استادی که گیر آورد برامون میذاره خیلی اذیت میشیم تازه بعضی از کلاسا تا بعد حذف و اضافه هم معلوم نیست ، کلا بدبختیم .......

ما هم به تاریخ امتحان توجه میکنیم. من همین ترم 2 روز 2 تا امتحان داشتم. این مشکلات همه جا هست.واسه ما دیگه عادی شده:biggrin:

nargessss

عضو جدید
نه عزیزم نگرفتی چی شد ، ما اصلا موقع انتخاب واحد و حذف و اضافه تاریخ کلاس نداریم ، ساعت کلاسا و روزاش 1 هفته بعد از انتخاب واحد میاد :cry:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
نه عزیزم نگرفتی چی شد ، ما اصلا موقع انتخاب واحد و حذف و اضافه تاریخ کلاس نداریم ، ساعت کلاسا و روزاش 1 هفته بعد از انتخاب واحد میاد :cry:

آها. خب نمیدونستم.ببخشید. عیب نداره.همش خاطره میشه.

nargessss

عضو جدید
نه بابا خاطره نی بد بختیه ، راستی غزل جون شما چندتا زبان تخصصی دارید ، کدومو تا حالا گذروندید ، آسونن ؟

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
نه بابا خاطره نی بد بختیه ، راستی غزل جون شما چندتا زبان تخصصی دارید ، کدومو تا حالا گذروندید ، آسونن ؟

4 تا داریم.1 واحدین. زبان 1 که جزوه داده بود.فقط ترجمه واسش مهم بود .من که راضی نبودم.اصلا به درد نمیخورد.
زبان 2 خیلی خوب بود. کتاب خود استادمون بود. تو خونه میخوندیمش، سر کلاس به انگلیسی میگفتیم، خودشم همه رو توضیح میداد.
آره آسونه. مثلا بهره وری و زنجیره تامین و کیفیت و ... رو به انگلیسی میخونید.چیزی نداره

nargessss

عضو جدید
آره گلم 4 تا ولی بدیش اینه که هر 4 تاشون خودخوان هستن یعنی استاد و کلاس ندارن باید خودمون بخونیم فقط دانشگاه یه کتاب معرفی میکنه ، واسه همین تا این ترم هیچ کدومو نگرفتم

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب سایتو باز نمیکرد.هی قطع میشد.نشد جواب بدم.ببخشید.

نتیجه : 19 واحد برداشتم.بتونم تو حذف و اضافه 3 واحد دیگم بردارم خیلی خوب میشه.

همه درسایی که میخواستم رو تونستم بردارم(دیگه تخصصی شده، پر نمیشه)، فقط درس تجزیه تحلیل و طراحی سیستم رو که به زور امضا ارائه دادن، زمانش با یه درس دیگم یکی شد که مجبور شدم اون یکی رو حذف کنم. راستی تو اطلاعیه انتخاب واحد اسم استاد کارخونه یه چیز دیگه بود، اما توی سایت یکی دیگس، اینم از عجایب دانشکده ما:biggrin:
به سلامتی...
موفق باشی
ترمه شیرینی برات ارزو می کنم...

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاسف اوره....این چه وضعیه اخه واسه وقت ادمها ارزش قائل نیستن:razz:

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهته دل خوشیه من یه پسته ناقابل می ذاشتین...من امروز ملیض بودم :-(
امشب اغاز امامت امام زمانمونه...تبریک....:smile:

nargessss

عضو جدید
تاسف اوره....این چه وضعیه اخه واسه وقت ادمها ارزش قائل نیستن:razz:

رها جون دست رو دلم نذار که خونه از دست این سیستم مسخره ی دانشگاه ....
5 ترمو با بدختی گذروندم هنوزم کلی مونده ، مثل اینکه ما رو دوست دارن و دلشون نمیخواد زود از دانشگاه بریم ، اصلا 8 ترمه تموم کردن براشون معنی نداره ........

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این نظر شخص شماس دوست عزیز.من که با نظرت موافق نیستم و بخاطر اینکه ارشد خوندم هر روز راضی تر از دیروزم.باید ببینی از درس خوندن چی میخواستی که بهش نرسیدی و راضیت نکرده.هرکی یه هدفی داره گلم .اینجوری باعث تضعیف روحیه بچه ها میشیا.شما از نظر شان اجتماعی ، کلاس کاری ، موقیعت شغلی ، سطح اطلاعات و بار علمی و خیلی جاهای دیگه داری از ارشدت سود میبری.اینا برات کافی نیست؟؟؟
نه چرا تضعیف روحیه هر کی نظری داره منم نظرات خودمو میگم و هر کسی میتونه اینده خودش رو انتخاب کنه شاید کسی 2-3 سال پیش منو خوب راهنمایی میکرد امروز از ارشد خوندن پشیمان نبودم و شاید یه نفرم پیدا بشه با حرفهای من از ارشد منصرف بشه و اینده اش بهتر از ارشد خوندن بشه
نه والا من تو بهترین دانشگاه کشور بودم که دانشجوی ارشد با یه بچه مهد کودکی واسشون تفاوت نداشت (شاید فهمیدید کدوم دانشگاه) و هیچ ارزشی واسش قایل نبودن امروزم هیچ شغلی با استفاده از تحصیلم ندارم که از ارشدم استفاده کاری کنم سطح اطلاعاتم هم نسبت به دوره لیسانس 10 درصد هم بیشتر نشد (با توجه به سرفصل ها و اساتید دانشگاه مزبور) که با توجه به وقت و هزینه و توانی که گذاشتم ارزش نداشت و کلا تو یه تحلیل هزینه فایده به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و ایشالا بقیه مث شما موفق باشن

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
رها جون دست رو دلم نذار که خونه از دست این سیستم مسخره ی دانشگاه ....
5 ترمو با بدختی گذروندم هنوزم کلی مونده ، مثل اینکه ما رو دوست دارن و دلشون نمیخواد زود از دانشگاه بریم ، اصلا 8 ترمه تموم کردن براشون معنی نداره ........
ما که ارشدیم رو با هزار دوز و کلک دارن زود فارغ التحصیل می کنن که بیشتر دانشجو بگیرن چون تقاضا برای تصیلات تکمیلی رفته بالا...چی بگم...:surprised:

nargessss

عضو جدید
سلام منم با شهروز موافقم ، درس خوب بود اما یه زمانی الان تا لیسانسشم که میخونی کلی از زندگی عقب میفتی ، تازه بعدشم باید بری سر یه کاری که مربوط به رشتت نبوده ، اگه درس خوندن کنار کار کردن باشه رضایت فرد از وضع زندگیش بیشتر میشه به خودش میگه نه ار درس عقب افتادم نه از کار ولی درس به تنهایی ..........
نمیدونم چی بگم من هم از همتون کوچولو ترم هم بی تجربه تر ..........

amin.ir

کاربر فعال
نه چرا تضعیف روحیه هر کی نظری داره منم نظرات خودمو میگم و هر کسی میتونه اینده خودش رو انتخاب کنه شاید کسی 2-3 سال پیش منو خوب راهنمایی میکرد امروز از ارشد خوندن پشیمان نبودم و شاید یه نفرم پیدا بشه با حرفهای من از ارشد منصرف بشه و اینده اش بهتر از ارشد خوندن بشه
نه والا من تو بهترین دانشگاه کشور بودم که دانشجوی ارشد با یه بچه مهد کودکی واسشون تفاوت نداشت (شاید فهمیدید کدوم دانشگاه) و هیچ ارزشی واسش قایل نبودن امروزم هیچ شغلی با استفاده از تحصیلم ندارم که از ارشدم استفاده کاری کنم سطح اطلاعاتم هم نسبت به دوره لیسانس 10 درصد هم بیشتر نشد (با توجه به سرفصل ها و اساتید دانشگاه مزبور) که با توجه به وقت و هزینه و توانی که گذاشتم ارزش نداشت و کلا تو یه تحلیل هزینه فایده به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و ایشالا بقیه مث شما موفق باشن

دوست عزیز خوشجال میشم رشته و دانشگاتون رو هم بفرمایید
بنظرم شما یکم دارید منفی به وضعیت خودتون نگاه میکنید.
ایران برخلاف خیلی از کشورها مدرک گراست و شما اگر دانش بالایی تویه زمنیه داشته باشید بدون مدرک به جایی نمیرسید
هنوزم دیر نیست.. شما اگه تو هررشته ای تحصیل کردید و حس میکنید تو رشتتون خیلی دانش بالایی ندارید از طریق مطالعه مقالات و کتاب و اینترنت میتونید دانش خودتون رو بروز کنید
هیچ وقت از درس خوندن پشیمون نشید!

amin.ir

کاربر فعال
سلام منم با شهروز موافقم ، درس خوب بود اما یه زمانی الان تا لیسانسشم که میخونی کلی از زندگی عقب میفتی ، تازه بعدشم باید بری سر یه کاری که مربوط به رشتت نبوده ، اگه درس خوندن کنار کار کردن باشه رضایت فرد از وضع زندگیش بیشتر میشه به خودش میگه نه ار درس عقب افتادم نه از کار ولی درس به تنهایی ..........

ولی من فکر میکنم هرکسی اگر تو رشته خودش واقعا خوب کار کنه میتونه به بالاترین جایگاهها برسه
(البته قبول دارم چون اوضاع اقتصادی خوب نیست، سازمانها اون رونق معمول رو ندارن و جذب نیرو و استخدام خیلی سحت شده ولی اگه کسی خوب کارشو بلد باشه میتونه رشد کنه)

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نرگس جان...
من از ترمه یک کارشناسی کار کردم
اون موقع از بهترین استادام می پرسیدم برم سر کار یا نه...
همه اونها می گفتن نه...تو می خوای 30 سال کار کنی تو آینده, چرا می خوای این چند سال درس خوندنت رو هم با کار ادغام کنی
من پافشاری کردم و یه استادم بهم گفت: اگه قرار باشه معدلت 16 بشه فایده نداره...باید درست رو هم با معدله بالا بخونی...منم عهد بستم
اما....اما...
خیلی بهم فشار اومد اولا
و دوما اینکه درسم رو تا اون حد ایده آلی که می شد عمیقا بخونم نمی تونستم و قت نمی شد بخونم...
هیچ چیز اندازه اگاهیو بلد بودن و افزایش علم ارزشمند نیست
شک نکن عزیزم

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز خوشجال میشم رشته و دانشگاتون رو هم بفرمایید
بنظرم شما یکم دارید منفی به وضعیت خودتون نگاه میکنید.
ایران برخلاف خیلی از کشورها مدرک گراست و شما اگر دانش بالایی تویه زمنیه داشته باشید بدون مدرک به جایی نمیرسید
هنوزم دیر نیست.. شما اگه تو هررشته ای تحصیل کردید و حس میکنید تو رشتتون خیلی دانش بالایی ندارید از طریق مطالعه مقالات و کتاب و اینترنت میتونید دانش خودتون رو بروز کنید
هیچ وقت از درس خوندن پشیمون نشید!
رشته ام که مدیریته
من به نظر شما احترام میذارم ولی من واقعیات روز و جامعه رو میبینم و همین الان میتونید با یه سرچ ساده متوجه بشید وزیر علوم حدود یه ماه پیش گفته بیش از 50 درصد دکتراها بیکار هستن دیگه فوق لیسانس به کنار
برخلاف نظر شما من معتقدم تو ایران زمینه های خیلی مهمتری از مدرک هستن که شما باهاشون به تنهایی میتونی موفق باشی در حالیکه مدرک به تنهایی نمیتونه تضمین کننده موفقیت شما باشه
من تو رشته ام دانش (به اندازه و سنجش خودم) از دانش بالایی برخوردارم خوبم ازش استفاده کردم و میکنم هر روزم اپدیتش میکنم فقط بحثم این بود که تحلیل هزینه فایده اینکه واسه ده درصد افزایش دانش 2-3 سال وقت و هزینه بذاری که ارشد بگیری ارزش نداره
درس خوندن و کسب دانش به ذات چیز خوبیه به شرطی که شرایط جامعه چنین نباشه و کسی از شما توقع کار و پول و لباس و ماشین و ... نداشته باشه و بشینی ز گهواره تا گور درس بخونی :)

بالا