setareh325
عضو
منم دارم دنبال چندتا مقاله لاتین درمورد مدیریت استراتژیک می گردم کمک
سلاااااااااااااااااام
تقدیم همه مدیران گل
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام آبجی
شما دیگه شیفت صبح میایید دیگه!
خب آبجی نیم ساعت آخره شب هم بیایید اشکال نداره آ!سلام به روی ماهتون
بله اگه خدا قبول کنه![]()
بازم سلاااااااامخب آبجی نیم ساعت آخره شب هم بیایید اشکال نداره آ!![]()
سلامبازم سلاااااااام
خوبین؟
هان اخه من اینخده کار دارم نمیرسم بخدا راست میگم بعدم نت باشه تنبلیم میسه درس نمیخونم حالا اگه دختر خوبی شدم وصلش میکنم![]()
بازم سهلاااااامسلام
مرسی.
باشه بیایین . اینم جزئی از درس میشه دیگه. میزنیم تو کار درس![]()
منم دارم دنبال چندتا مقاله لاتین درمورد مدیریت استراتژیک می گردم کمک
سلام دادا.سلام به همه بچه های گل. شما اول مدیران امروزید! بچه ها من و داداشم داریم یه شرکت کوچیک بازرگانی میزنیم اگه اطلاعاتی چیزی خواستم باهاتون در میون میزارم که از تجربیاتتون بهره بگیرم . مرسی
دختر خوبی هستین دیگه پس بیایید.بازم سهلاااااام
خداروشکر
هان باشه بزار ببینم چی میشه اگه دختر خوبی شدم میام قول میدم.دی
سلام دادا.
به سلامتی...
اطلاعات کافی از شرکتتون دارین؟ منظورم کشش بازار و رقبا و فروش و ...
سلام غزل خانم خوش اومدی جاتون خیلی خالی بود تو تالارسلام دوستان. خوبین؟چه خبر؟
من برگشتم. بابت تاخیرم عذر میخوام. قرار نبود انقد طول بکشه! به زودی به همه امور و پیام ها رسیدگی خواهم کرد. ان شاالله!
شاد باشید.![]()
خب این که خیلی عالیه... همین که تجربه کاری داری و مشتریای خودتو داری چند قدم جلویی.آره داداش این کارو ما 5سال پیش شروع کردیم و به مدت 3سال انجام دادیم البته من بودم با دوتا از دوستام یه شرکت بازرگانی فروش عمده نوت بوک و لب تاپ (نمایتدگی محصولات dell , accer , hp) رو گرفته بودیم خیلی هم فروشمون آخراش خوب بود اما به خاطر مشکلات شرکت یکم بینمون اختلاف افتاد و یکیمون سرمایشو کشید بیرون و فشار زیادی به شرکت اومد اونیکیم خیلی کمکاری میکرد تموم کارای شرکت رو دوش من افتاده بود اما سود 50 50 بود که سر همین قضیه بازم بینمون اختلاف افتاد و... درنهایت دفترمونو بستیم. الان میخوام با برادرم همون کارو ادامه بدم آخه شناخت خوبی تو بازارش دارم از طرفی مشتریهای وفادارمو هم میتونم دوباره جذب کنم. البته چون برادرم سرمایه خوبی تو کار داره میاره میخوام شرکت و گسترش بدیم و چند تا پرسنل فعالم بگیرم و نمایندگی چند تا برند مثل asus , msi , fujitsu , sony hqhti رو اضافه کنم که تو این راه مطمئنم به کمک دوستای گلم احتیاج پیدا میکنم.![]()
سلااااااااااااام به بهسلام دوستان. خوبین؟چه خبر؟
من برگشتم. بابت تاخیرم عذر میخوام. قرار نبود انقد طول بکشه! به زودی به همه امور و پیام ها رسیدگی خواهم کرد. ان شاالله!
شاد باشید.![]()
سهلااااااااااااااااااااااااااااااممم ظهر بخیر!سلااااااااااااااام مجدد
صبحتون بخیر
![]()
سهلااااااااااااااااااااااااااااااممم ظهر بخیر!![]()
![]()
ممنووووووووووووووونم خوبم شما چوطوری؟سلام به روی ماهتون خوبین؟
ممنووووووووووووووونم خوبم شما چوطوری؟![]()
قربانت/ راسی فردا میرم علوسییییییییییییییمیرسی منم خوبم فدات
چه خبرا؟
قربانت/ راسی فردا میرم علوسیییییییییییییی![]()
![]()
سلام به روی ماهتون داداشسلام مدیران امروز و فردا
![]()
سلامسلام به روی ماهتون داداش
خوبین؟