onia$
دستیار مدیر تالار مدیریت
سلام بچه ها خوب هستید ؟
کجایید بابا چرا دیگه هیچکی نمیاد ....... [/QUOTE
سلام عزیزم
همه همین میگن ولی هیچکس نمیادواقعا عجب مدیرایی بشم ما
نمیتونم اومدنمون به اینجارو مدیریت کنیم
ادم دلسرد میشه از اومدن به اینجا
سلام بچه ها خوب هستید ؟
کجایید بابا چرا دیگه هیچکی نمیاد ....... [/QUOTE
سلام عزیزم
همه همین میگن ولی هیچکس نمیادواقعا عجب مدیرایی بشم ما
نمیتونم اومدنمون به اینجارو مدیریت کنیم
ادم دلسرد میشه از اومدن به اینجا
بچه ها اگه ترم 5 ، 6 از دانشگاه انصراف بدم بهم مدرک کاردانی میدن ؟
خسته شدم غزل جون .......
اگه تعداد واحد لازم رو برای مدرک کاردانی پاس کرده باشی آره میدن البته بستگی به دانشگاه هم داره!بچه ها اگه ترم 5 ، 6 از دانشگاه انصراف بدم بهم مدرک کاردانی میدن ؟
این که دلیل نشد. حیف این همه زحمت نیست؟
سلااااااااااااااااااااام عزیز صبح بخیر ای بابا رها جان سر صبحی اشکمون در اوردیا90/12/12
سلام
یه روزی اومدم و با یه سلام شروع کردم (ساعت 11 شب 11/11/90)...بودن این تاپیک رو
خیلی خوشبین بودم به شروعش...خیلی دلیل ها داشتم واسه بودنش و بودن خودم تو تاپیک
یه عالمی شد برای خودش...برای خودم
حدود130 صفحه حرف....نوشته....
یه زندگی بود انگار ,هم شروع داشت...هم رشد...هم افول و حالا هم پایان...واسه من پایان
تو تاپیک کلی درس یادگرفتم...با خیلی ها اشنا شدم
با خیلی ها صمیمی و نزدیک...از بعضی ها دور....
مثل یه زندگی واقعی...بعضی لحظه هاش شاد...بعضی غمگین
می خوام ازتون اگه که ناراحت کردم کسی رو , بهم بگه. بگه از دلش در بیارم که حداقل موقع رفتن بدهکار نباشم...
دنیا خیلی به ادمها سخت می گیره کاریش نمی شه کرد...
اما گاهی خود ما ادمها دنیا رو واسه هم سخت می کنیم....این رو فکر می کردم می شه کاریش کرد...اما دیدم نه! دنیا نمی ذاره ...حتی همین رو
من از همون اول هم دنبال نفر اول بودن تو تاپیک نبودم...کلا تو همه اهدافم تو زندگی تو روحیه ام نفر اول بودن نیست
این خداحافظی اصلا به این معنی نیست که احساس کنم تو تاپیک موفق نبودم و نمی تونم ادارش کنم ...اصلا از اول هم دنبال اداره کردن تاپیک نبودم...
اما دیگه واسه پست گذاشتن و بودن تو تاپیک دلیل کافی ندارم...
می رم و می سپارمش به بقیه هم رشته ای هام
این فایل ضمیمه رو خیلی دوست داشتم ببینید,قشنگه... البته شاید برای بعضی هاتون تکراری باشه
موفق باشین.موفق و خوشبخت...
رها...
سلام
بچه ها نظرتون درمورد مدیری که خوابش میاد چیه؟
چه راه حلی براش دارین؟
عاشق این شکلکتم عزیزم این خوابش نمیاد که رفته به دیار باقی
من سوالتو متوجه نشدم یعنی چی خوابش میاد ؟؟؟؟؟
آخه من دیروز دقیقا این شکلی بودم
مدیریت یه بخشی رو به عهده دارم..دانشجوی مدیریت هم هستم.. ولی تا میام کار کنم خوابم میگیره
آخه من دیروز دقیقا این شکلی بودم
مدیریت یه بخشی رو به عهده دارم..دانشجوی مدیریت هم هستم.. ولی تا میام کار کنم خوابم میگیره
شاید کار برات جذابیتی نداره چون من وقتی یک کلاس یا کاری رو دوست نداشته باشم همین جوریم
شایدم شبا دیر میخوابی اینا همش تاثیر داره .
موفق باشی عزیزم
سلام...ممنون عزیز دلم خوب آره کم خوابی واسه کسی که هم کار می کنه و هم درس میخونه طبیعیه مخصوصا الان که خونه تکونی عیدم به کارا اضافه شده!
مرسی. تو خوبی؟ چه خوشی آخه. بخدا افسردگی گرفتمسلام غزل جان خوبی؟ خوش میگذره؟
سلام.سونیا جون. ای بابا دست رو دلم نزار که ... نمیدونم چیه که اینجا اینطوریه بخدا. رها که ... آقا امین هم که انگار مفقودالاثر شده. تو و سعید هم که خیلی خوب بود بحثاتون ولی ... مونا و نرگس هم که نیستن. من هستم و خودم!!!!!!سلام امیدوارم همه خوب باشند چه عجب مثل اینکه دارید خونه تکونی میکنید اینجام یه تکونی خورد؟!
ای جان من که فقط شما و منا و رها و iran manger اینجا دیدم اگه همینام میومدن اینجا خوب بود از اون روز که رها جان پیغام گذاشت نمیاد منم دیگه نیومدمسلام.سونیا جون. ای بابا دست رو دلم نزار که ... نمیدونم چیه که اینجا اینطوریه بخدا. رها که ... آقا امین هم که انگار مفقودالاثر شده. تو و سعید هم که خیلی خوب بود بحثاتون ولی ... مونا و نرگس هم که نیستن. من هستم و خودم!!!!!!