دوستان من یه نکته رو بگم اون دوستانی که میخوان سیگنال بخونن از کتاب مومن زاده استفاده کنن،
من خودم پارسال باورتون نمیشه از سیگنال متنفر بودم،بعد به شدتم توش ضعیف بودم البته من گرایشم مخابرات هست،این کتاب رو یکی از دوستام بهم معرفی کرد که پارسال با اینکه نخونده بود (حتی همین کتاب رو)65 زده بود،
خلاصه من اینو خوندم،در ضمن آزمایشی سنجش هم اون 2مرحله آخر رو 50 60 زدم.کنکورم اگه وقت داشتم و این کنترل میزاشت(که نزاشت

)بالاتر میزدم.ولی حجمش بالاست ولی گول حجمش رو نخورید عالی هست.
من واسه کنترل آریاز رو خوندم که اشتباه بود،البته یکی از دوستام که پارسال 700 قدرت شده بود بهم گفت تقوی رو بخونم ولی گوش ندادم،شاید باورتون نشه ولی من اصلا نمیدونستم بالازدگی و پایداری صفر و قطب چیه،اون 5 تا دونم که زدم 3تاش درست شد که به نظر میاد یکیش سر همون 58 حذف بشه.خلاصه اون کتاب رو نخونین حجمشم به شدت بالاست،ولی واسه تست خوبه همه رو داره.
ریاضی مهندسی هم کریمی خوب بود،ولی موقعی که من گرفتم جلد دومش که تست ها هست نیومده بود منم تنبلی کردم بعدش نگرفتم ولی اون رو حتما بگیرید تا تست زده باشین،کتابی که تست نداشته باشه به درد نمیخوره.
مدارم من پارسه خوندم خیلی خوبه ولی من متاسفانه دو سال پیش این کتاب رو خوندم و پارسال 36 زدم ولی امسال نمیدونم چرا 3تا دونه بیشتر نتونستم بزنم.به نظرم مدار درسیه که باید تشریحی حل کنی و من همیشه عادت دارم از نکات و اینا استفاده کنم،شاید باورتون نشه حتی kvl هم زورم میومد بزنم.
خلاصه این چیزایی بود که میتونستم بگم شاید به دردتون بخوره البته من در اون حد نیستم که بخوام بگم چی خوبه چون اصلا معلوم نیست امسال چیکار کرذم،ولی ایشالا همه حقشون رو بگیرن.