+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال

هان!!!! یه کاره غیر انسانی نیما جون
کار خوبی نیست کنکور حق الناسه باید رعایت بشه درست تقلب نیست ولی وقت(زمان) دزدی میشه شاید به من ربطی نداشته باشه خوب این نظربنده است قبلا امضام در همین مورد بود(مردود شدن خیلی شرافتمندتر از تقلب کردن است)
:w25::w25::w25:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوارم همه افرادی که برای کنکور 92 زحمت کشیدن فردا به نتیجه دلخواهشون برسن.مطمئنا خیلی از افرادی که فردا کنکور میدن توی این یک سال از خیلی از تفریحات و لذتهای خودشون زدن.عید و تابستون و شب و روزشون یکی شد.فردا زمان نتیجه گیری هستش و امیدوارم خداوند متعال به ذهن ما انسجام و نظم،به قلب ما آرامش و سکینه و به دستان ما قوت بده تا بتونیم از پس این ماراتن به خوبی بر بیایم.به امید موفقیت همه عزیزانی که برای ارتقای سطح علمی خود دست به چنین کوششی زدند.

پروردگارا مرا در هر کاری به طرز درست داخل کن
و به طرز درست خارج ساز و از جانب خود برای من
تسلطی یاری بخش قرار ده.
قرآن کریم
سوره اسراء
آیه 80

nima1111

عضو جدید

هان!!!! یه کاره غیر انسانی نیما جون
کار خوبی نیست کنکور حق الناسه باید رعایت بشه درست تقلب نیست ولی وقت(زمان) دزدی میشه شاید به من ربطی نداشته باشه خوب این نظربنده است قبلا امضام در همین مورد بود(مردود شدن خیلی شرافتمندتر از تقلب کردن است)
دوستان، عزیزان ما دیگه صبح زود باید بریم به اتوبوس برسیم اگه خدا عمر داد من جمعه بعدظهری خدمت میرسم
آرزوی موفقیت برای همه دوستای گلم دارم ایشلا آنچه که میخواهید برسید

آخرین کلام
الهی به امید تو

خشت اول چون نهد معمار کج | تا ثریا میرود دیوار کج !

باورم نمیشه واقعا باور کردید؟؟؟؟!!!!

3tare_87

عضو جدید
آرزو میکنم فردا همه موفق باشن.امیدوارم همه خوب بخوابید و فردا باانرژی و سرحال باشید.انشالله اتفاقی که به صلاحمونه بیفته.

arshad92

اخراجی موقت
امیدوارم همه موفق بشید .
فقط قبل از جلسه سعی کنید مایعات نخورید . سعی کنید چند تا شکلات با خودتون سر جلسه ببرید . بلاخره یک چیزی هم بگم تا یادم نرفته . یکبار داشتم قران می خوندم به یک ایه رسیدم خیلی زیبا بود در این ایه خداوند فرمودند اگر چیزی را شما بخواهید و تمام عالم وسیله شوند تا ان کار انجام شود اگر من نخواهم نمی شود واگر تمام عالم نخواهند اما من بخواهم همان کافی است .

خلاصه توکل بخدا داشته باشید .
خداوندا تو بارها دست من رو گرفتی زمین خوردم بلندم کری ، انتظاری نداشتم کمکم کنی کمکم کردی ، گناه کردم تو با خوبی جوابم رو دادی خدایا تو را به ال محمد و خاندان پاکش من دیگر چیزی برای خودم نمی خواهم فقط دوستانم و حق کسانی که مدت ها تلاش کردند رو با لطف و رحمتت عطا بفرما .

soore

عضو جدید
بچه هاااا

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله ffvvgg http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
چه سرعتی دارن این بچه های مکانیک http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_smile.gif

دانلود سوالات ریاضی مکانیک سال 92

ا

یکی حل کنه سوالاتو برای بقیه اشتراک بگذاره
خیلی میتونه مفید باشه
درس خونااااا زودتر جوابشو واسه همه بنویسید و اشتراک بگذارید
ممنون
باسلام

اول متشکرم .
بعد اگه میشه سوالای زبانشون رو هم اگه دارید قرار بدید یا آدرس بدید.

من خیلیییییییییییی درس خون نیستم ولی فکر می کنم از سوالا ۴۱ مربوط به ما میشد.
معلو نیست چقدر درست حل کردم در هر صورت من این جوابا رو بدست آوردم
ببینید با جواب شما دوستان فرق داره تا با مشارکت به جوابای درست برسیم. اگه دوستان هم فکری و مشارکت مننند ممنون میشم.

۴۱- ۴
۴۲- بلد نیستم
۴۳- ۱
۴۴- به جواب نرسیدم و به نظرم سخت ونکته داره (کسی حل کرده؟)
۴۵ - ۳ (درسته؟)
۴۶- ۲
۴۷- گزینه ۱ یا ۴ درسته. که با فک میکنم ۱ میشه.
۴۸ - ۳
۴۹- ۴
۵۰- ۳

لطفا بگید شما همینا رو بدست آوردید؟ غلطه یا درسته؟
۴۲ و ۴۴ چطوری حل میشه؟
۴۵ و ۴۷ رو شک دارم * درسته؟

soore

عضو جدید
سوال ۴۴ مکانیک ۹۲ :

سیگما جان 44 دیگه مهره سوختست! ولی اینطوری حل میشه
HTML:
a=(1+z)^1/z = exp(ln(a))=exp(1/z * ln(1+z)
در رابطه بالا مکلورن ln رو بنویس تا جمله سوم.بقیش سادست و جواب گزینه 3 خواهد بود.

HTML:
a=(1+z)^1/z =      exp(ln(a))     =exp    (1/z * ln(1+z))= ....  )
بعد ضرب بسط Ln تقسیم بر z میشه:
HTML:
 =exp    (1/z * ln(1+z))=  e ^  (   1- z/2 +  z^2/3  -  z^3/4 +....  )  =           ?

حالا چی؟ بنویسیم e به توان تک به تک چند جمله ای همه ضرب در هم؟
این طور ی من در میارم e/4
گه انگار غلطه؟
این آخرش چطور حل میشه؟

afba

عضو جدید
سوال ۴۴ مکانیک ۹۲ :

HTML:
a=(1+z)^1/z =      exp(ln(a))     =exp    (1/z * ln(1+z))= ....  )
بعد ضرب بسط Ln تقسیم بر z میشه:
HTML:
 =exp    (1/z * ln(1+z))=  e ^  (   1- z/2 +  z^2/3  -  z^3/4 +....  )  =           ?

حالا چی؟ بنویسیم e به توان تک به تک چند جمله ای همه ضرب در هم؟
این طور ی من در میارم e/4
گه انگار غلطه؟
این آخرش چطور حل میشه؟

منم به همین نتیجه رسیدم.نمیدونم بچه ها چطور 3 رو میارن.!!!

hts

عضو جدید
به امید موفقیت برای همه دوستان...:victory::victory::victory:

خدایــــــــا همه تلاششونو کردن فقط کمک خودت مونده....:hypocrite:

موفق و پیرووووووز باشید;)

hossein1987

عضو جدید
ارزوی موفقیت دارم برای همه دوستان.
امیدوارم خدا کمک کنه همگی نتیجه دلخواهمون را کسب کنیم

milad mansoury

عضو جدید
دوستان راستی پاکنا تونو بندازید گردنتون خیلی راحت ترید.ایشالله همه موفقت بشید خداپشتو پناهتون.

shh91

عضو جدید
سلام
فکر کنم من آخرین نفری هستم که قبل کنکور پیام میگذارم :biggrin:
انشاالله همه موفق باشید
بعد از کنکور سوالها رو بررسی میکنیم
البته برای من سال بعد ، کنکور اصلی هست

iman.63

عضو جدید
امیدوارم همه کسانی که امسال خوندن موفق بشن.بچه هایی که واسه سال بعد میخوان بخونن من هم مثل شما هستم و از یکی دو روز دیگه شروع میکنم به خوندن.یه تاپیکی هم مثل همین تاپیک برای سال بعد زدم که هنوز تایید نشده به محض اینکه تایید بشه با هم میریم توش و شروع میکنیم به همکاری و بحث و تبادل نظر با هم.ما هم سال بعد همین موقع یه همچین حالتایی داریم که امیدوارم سال بعد هم واسه هممون سال خوبی باشه.تاپیک ارشد 93 رو یادتون نره.به زودی.

iman.63

عضو جدید
احتمالا چند ساعت بعد که بچه های امسال رسیدن خونه و اومدن اینجا همگی از سخت بودن سوال ها گله میکنن که این طبیعیه چون همه انتظار بالای 50 برای همه درساشون دارن اما چون هیچ سالی این اتفاق میوفته و همه معمولا زیر 30 یا همین حدود میزنن فکر میکنن که خراب کردن.باید منتظر بمونیم که بیان و ببینیم که چی میگن.امیدوارم همشون بهترین نتیجه رو بگیرن.

hanifzade

عضو جدید
وای خدا.....من به جای شماها استرس گرفتم ......کنکور 2:30 هستش دیگه؟؟؟؟
الهی که به اونچه که لایقشید وحتی بیشترش برسید
آمییییییییییییییییین:)

bolka

عضو جدید
دوستانِ عزیز میشه سوال منو جواب بدید چون خیلی برام مهمه.!
من ترم 6 هستم الان و احتمال قوی 9 ترمه و یا حتی 10 ترمه میشم. حساب کتاب که کردم دیدم اگر 10 ترمه بشم یعنی ترم زوج فارغ التحصیل بشم، (تیرماه) فارق التحصیلم و تا بهمن یعنی زمان کنکور 6 ماه تقریبآ وقت خوندن دارم و کنکور بدم. اما اگر نیمسال اول فارغ بشم امکان داره قبول نشم و سال بعدش باید برم سربازی!
به نظرتون اگر نیم سال دوم فارغ التحصیل بشم به نفعم نیست؟؟؟ چون زمان معافیت تحصیلی بعد از فارغ شدن یک سال هست.

یه سوال دیگه هم داشتم اگر سال آخر کنکور بدم و قبول بشم، 8 واحدم مونده باشه، دانشگاه مقصد اجازه میده که اون 8 واحد رو پاس کنم و بعد بیام برای ارشد یا خیر؟

خواهشآ جواب بدید

امیدوارم هرکسی زحمت کشیده در کنکور موفق باشه و به حقش برسه. آمین

shh91

عضو جدید
سلام به همه
من اولین نفر از کنکوریها هستم که بعد کنکور اومدم اینجا:biggrin:
سوالات امسال به نظرم زیاد سخت نبود ، هر چند من امسال آزمایشی شرکت کرده بودم و چیزی هم نخونده بودم
انشاالله یک ساعت دیگه بررسی سوالات رو شروع میکنیم

qmars10

عضو جدید
خداخیرشون بده !پشمام فرخورد ؛سوالای کنترلش واقعاسخت بودماکه نفهمیدیم این کنترل روازچه کتابی بخونیم نتیجه بگیریم کسی میدونه ؛این کتاب پوران رضایی هم بدرد نخورد وبازهم یک پایان دراماتیک

alidodar1

عضو جدید
سلام به همه
من اولین نفر از کنکوریها هستم که بعد کنکور اومدم اینجا:biggrin:
سوالات امسال به نظرم زیاد سخت نبود ، هر چند من امسال آزمایشی شرکت کرده بودم و چیزی هم نخونده بودم
انشاالله یک ساعت دیگه بررسی سوالات رو شروع میکنیم

ای ول داداش
منم آزمایشی شرکت کرده بودم...
کلا 2 تا تست زدم. یه دونه کنترل خطی همون سوالیو که باید مکان ریشه ها رو مشخص میکردی با آرایه راث هورویتز ( که میشد دوتا right بخاطر دو تغییر علامت دو تا روی jw بخطر سطر صفر و یه دونه left)
یه دونه هم تست ماشین زدم . همون سوالی که سه تا سیم پیچ داده بود القای متقابل اولیو با دومی و سومی میخواست (گزینه 3 درست بود. با وسطی تزویجی نداشت و فقط با سومی تزویج داشت)
با این دو تا سوال درست فک کنم تهرانو زده باشم تو گوشش!!!!!!
:)

آخرین ویرایش:

sghkh

عضو جدید
سلام به همه
امیدوارم همه خوب داده باشید
واقعا کنترل وحشتناک بود
همه بیان بگن چه جوری دادن
من شاید آری شاید سال بعد

alidodar1

عضو جدید
واسه سوالای معادلات از بحث سری ها حدود 7 سال بود سوال نداده بودن و بیشتر بچه ها این قسمتو از لیست مطالعشون حذف کرده بودن...
فکر میکنم اکثرتون از سوال 2 ریاضی امسال حسابی رکب خورده باشین!!!!!

alidodar1

عضو جدید
خوب کنکور 92 هم به تاریخ پیوست...
وقتشه که یه تاپیک برای حضور پر قدرت برقی های 93 (به یاد بچه های پایین شهر!!) ایجاد بشه....:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.