یه تاپبک راجب سربازی و خاطراتش راه بنداز که فاطیماااا ناراحت نشه![]()
به به ندا خانم و مهربان خانم چه عجب از این طرفا راه گم کردین؟ مارو میشناسی؟![]()
اقا دستت درد نکنه الان خونه ما بحث سرابازی داداشم بود
یه نکته دیگه اینکه من سرجلسه کنکور آزمایشی خیلیا رو دیدم که آخر وقت پاسخنامه رو پر میکنن،البته هرکس روشی داره،اما یکی از دوستانم سرکنکور کارشناسی همین کارو انجام داد،اما متاسفانه وقتی برای پرکردن پاسخنامش نیورد....
ببین دوست عزیز مهم این نیست که چقدر خوندی،مهم اینه که از خونده هات سرجلسه استفاده کنی،منم وضعیتم مثل شماست،تابستون فارغ التحصیل میشم،اما تجربه زیادی بدست آوردم که سال دیگه باهمین تجربه از خیلیا جلو هستم،پس نگران نباشو خودتو بده دست خدا،
من دیشب اصلا حالم خوب نبود،اما وقتی خودمو سپردم دست خدا آرامشی تمام وجودمو گرفت.
پس ناامید نباش،
خیلیا هیچی نخوندن و فقط سیاه لشکرن.....شما یه قدم از اونا جلوترین
آره ه ه ه،این حرف هم مسیول پارسه بهمون زد که خیلیا حدود 65 درصد سیاهی لشکرن
و خدا کنه سوالات هرچی سختر باشه بهتره
امیدوارم سوالات سخت باشه که من میتونم بهتر و راحتتر جواب بدم![]()
اوووووووووووه چه اعتماد به نفسیامیدوارم سوالات سخت باشه که من میتونم بهتر و راحتتر جواب بدم![]()
اوووووووووووه چه اعتماد به نفسی
![]()
اول فک کردم شوخیه بعد تازه یادم اومد که مکانیکیها کنکورشونو دادن
شما رو یادمون بره بستنی رو فراموش نمیکنیم..معلوم شد که چقد خسیسی از دست بستنی دادن میخوای بری سربازی..
![]()
سوال 45 هم سوال 87 خودمونه، 44 چطور حل میشه بلت نیستم!!رفقا حدسم درست بود.حداقل برای مکانیک!! سوال 44 کپی سوال ریاضی محض هستش.در کل سوالات ریاضی مهندسی در حد دوغ ارزیابی شد!!!
امیدوارم برق رو هم همینطوری بدن
ممنون دادا، تا exp(1/z * ln(1+z) رفتم بعدش به مغزم نرسید بسط ln بنویسم!سیگما جان 44 دیگه مهره سوختست! ولی اینطوری حل میشه
در رابطه بالا مکلورن ln رو بنویس تا جمله سوم.بقیش سادست و جواب گزینه 3 خواهد بود.HTML:a=(1+z)^1/z = exp(ln(a))=exp(1/z * ln(1+z)
دوستان یه سوالی؟فرکانس های صفر شبکه رو قبل از موازی و سری کردن باید پیدا کنیم یا بعدش ؟اخه تو بعضیا معلوم نیست چکار میکنن؟
دوستان کسی جواب منو بلد نیست؟؟؟؟؟
فکر کنم فقط یه پاسخنامه میدن تا آخرسر جلسه کنکور پاسخنامه دفترچه اول و دوم یکی هست؟ یا وقت دفترچه دوم پاسخ برگ اول رو جمع میکنن؟
سر جلسه کنکور پاسخنامه دفترچه اول و دوم یکی هست؟ یا وقت دفترچه دوم پاسخ برگ اول رو جمع میکنن؟
سلام دوستان.
آ
یادمون باشه که ما اگه ارشد قبول بشیم مهندسیم...و اگر قبول هم نشیم بازم مهندسیم...اون از نوع رده بالاش...به این فکر کنید...
خب منم همینو گفتم دیگهیک پاسخنامه دوتا دفترچه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |