شما الان دارین میگین چون تابع تو حوزه لاپلاس در بینهایت کرانداره پس پایداره؟
نه عزیزم من این حرفو نمی زنم !!من میگم تعریف تابع کراندار توی درس ریاضی ، همون تعریف سیستم پایدار توی دروس برقیه !!
شما نیگاه کن توی ریاضی ،یه رابطه داریم !!یه x داریم یه y !!به ازای x توی رابطه یا همون تابع ، یه مقداری برا y میاد بیرون !!اینجا ورودی ما اعداد و ارقام و گاهی تابع اند !
توی دروس برقی !!یه ورودی داریم ، یه خروجی !یه سیستم !!!ورودی میدیم ، بنا به سیستمون ، خروجی گیرتون میاد !!اینجا ورودی سیگنال ، ولتاژ ، جریان ، تابع پله ، ضربه و...هست!!
توی ریاضی ، تابع کراندار داریم ، و اصلن چیزی به اسم تابع پایدار نداریم !!کرانداری هم یعنی ، به ازای هر مقدار محدود ، خروجی محدود شه !!
توی دروس برق : سیستم پایدار ، سیستمیه که برای ورودی های محدود ، خروجی محدود بده !!
شما تو ریاضی هیچ وقت نمیای بحث کنی که ورودی کرانداره یا نه !!یکنوا ست یا نه !!!!بحثی روش نیست !!شما رو تابع نظر میدی !! روی خروجی ها و ...
توی برق هم همینه !شما هیچ وقت نمیای روی پایداری ورودیتون نظر بدی !!شما روی سیستم نظر میدی !!
اینجا بود که گفتم علمای برق اومدن از تبدیل لاپلاس استفاده کردن و برای تعریف قشنگتر پایداری سیستمشون ازش استفاده میکنن !!و میگن سیستمی پایداره ، هیچ قطبی سمت راست نیافته !!چون اگه قطب بیافته سمت راست ، پاسخ سیسمتون ،افزایشی زیاد میشه !!افزایش زیاد میشه یعنی به ازای ورودی های محدود یا نامحدود خروجی میرسه به بی نهایت !!و اگه قطب های سیستم سمت چب باشن ، پاسخ سیستمون ، میرایی شدیده!!یعنی شدیدن میرا میشه !!!و یه جا محدود خواهد گشت !!
اگر میخواین از کراندار بودن تبدیل لاپلاس در بینهایت پایداری تابع رو نتیجه بگیرین در حوزه زمان اشتباه هست
بله این کاملن اشتباه هست !!
همه حرفاتون درسته اصلا دقیقا حرفای خودمه!!
دوتامون یه چیزی میگم ، منتها ادبیاتا یکم فرق میکنه !!!!
و در آخر اینکه اون شرط هیچ گونه دخالتی توی دورس شیرین برقی نداره ، فقط دلیل ریاضی داره !!ا(کارو زرگر و الباقی علمای بزرگ برقی هم مثل بچگی های من(!!!) این دو تعریف و باهم دوست می دونسن، و بجای کرانداری نوشته پایدار باشه !!!)
همین ....

آخرین ویرایش: