آزمون سیگنال امشب بعد از افطار سایت مهندس تقدسی کسانی که مایل هستند به سایت مهندس تقدسی برن و آزمون بدن مسلما به نفع ما بچه ها خواهد بود موفق باشید
سلام ممنون برای جوابتون
ببخشید میدونم شاید حرفای ی ترم پایینی واستون خنده دار باشه ولی ارشد جای خود,پس فهم چی میشه ؟!
نتیجه اخلاقی:نویسنده های کتاب های کنکور ایرانی نوابغ کشف نشده ای هستن که قادرن کتاب هایی بهتر و ساده فهم تر از پروفسور های بهترین دانشگاه های دنیا بنویسن!
کل دنیا در خواب خرگوشی به سر می برن و بیکارن که هر سال کتاب مرجع تالیف میکنن و هر سال اون رو از نو تالیف میکنن(احتمالا با توجه به پیشرفت های روز افزون ما در اینده ای نزدیک به ترجمه کتب مدرسان شریف به زبان های خودشون رو میارن)
سلام.
با تشکر از این که جواب من و خودتون رو دادید...اره واقعا نمیشه بسنجی. دلیل نمیشه که...به هر حال بحث خودمونیه خوبی بود. ولی به نظر من دیگه حرفشم نزنیم بهتره...میدونی که...! بعضیا واقعا...ولی حرفت حقیقت داره...خدا اگه به هر کسی به جای یه جو هوش یکم بند پ و اینا بده بهترین نعمت رو به بندش داده...
سلامسلام به همگی
من دانشجوی ترم4یا5 برقم.
تصمیم به یه رتبه خیلی خوب دارم برا ارشد
نیاز به کمک دارم,از موفقای آزمون ارشد(مخصوصا تک رقمیا,اگه هستن).شما چیکا کردین؟
میخوام بدونم الان باید چیکار کنم واسه ارشد؟نمیخوام بعدا ÷شیمون شم از اینکه وقتمو از دس دادم.
الان باید کتابای کنکورو بخونم؟منظورم تو تابستونه
سلام به همگی
من دانشجوی ترم4یا5 برقم.
تصمیم به یه رتبه خیلی خوب دارم برا ارشد
نیاز به کمک دارم,از موفقای آزمون ارشد(مخصوصا تک رقمیا,اگه هستن).شما چیکا کردین؟
میخوام بدونم الان باید چیکار کنم واسه ارشد؟نمیخوام بعدا ÷شیمون شم از اینکه وقتمو از دس دادم.
الان باید کتابای کنکورو بخونم؟منظورم تو تابستونه
سلام دوستان من واسه کنکور امسال از اول تابستون شروع کردم واسه خوندن. از کتابای پارسه استفاده می کنم. ولی مثلا درس مدار رو مثال می زنم. درس رو می خونم. مثلا فصل اول رو ، تستارو که می زنم 80% تستا رو نمی تونم یا غلط میزنم . درس رو خوب متوجه میشم. مثالای تو درس هم می تونم حل کنم. حل تشریحی تستا رو هم خوب متوجه میشم. ولی نمی تونم خودم تستارو بزنم. این قضیه تو درس سیگنال هم اتفاق افتاده. با اینکه تو درسای دیگه اینجوری نبود اصلا. چه کار کنم ؟
سلام
خب از روی کتابای پارسه نخون!!
من دوستم خواجه نصیر قبول شد مدار 24 تا زده بود فقط از روی پارسه خونده بود افسوس میخورد چرا فقط از روی پارسه خونده!(استاد حل التمرین مدار بود)
به نظرم مدار رو باید از روی مدرسان خوند و مثالهای پوران رو حل کرد و سیگنال هم باید از روی راهیان خوند!
سلام دوستان من واسه کنکور امسال از اول تابستون شروع کردم واسه خوندن. از کتابای پارسه استفاده می کنم. ولی مثلا درس مدار رو مثال می زنم. درس رو می خونم. مثلا فصل اول رو ، تستارو که می زنم 80% تستا رو نمی تونم یا غلط میزنم . درس رو خوب متوجه میشم. مثالای تو درس هم می تونم حل کنم. حل تشریحی تستا رو هم خوب متوجه میشم. ولی نمی تونم خودم تستارو بزنم. این قضیه تو درس سیگنال هم اتفاق افتاده. با اینکه تو درسای دیگه اینجوری نبود اصلا. چه کار کنم ؟
عرض سلام و خدا قوت خدمت همه ی دوستان
طاعات و عبادات همگی قبول باشه و عید فطر پیشاپیش مبارک
من ریاضی مهندسی رو تموم کردم ، مدار هم تقریبا نصفشو خوندم
به نظر شما چه درسی رو شروع کنم بهتره؟ یا اینکه بعد از مدار شروع کنم ؟ از همه ی دوستان میخوام راهنماییم کنین
ممنون
دوستان الکترونیک مدرسان به درد میخوره؟ این کتار در مورد خود درس هیچ توضیح بدرد بخوری نداده به نظرم فقط تست هاش خوبه. کتاب مدارش هم به همین شکله؟
عرض سلام و خدا قوت خدمت همه ی دوستان
طاعات و عبادات همگی قبول باشه و عید فطر پیشاپیش مبارک
من ریاضی مهندسی رو تموم کردم ، مدار هم تقریبا نصفشو خوندم
به نظر شما چه درسی رو شروع کنم بهتره؟ یا اینکه بعد از مدار شروع کنم ؟ از همه ی دوستان میخوام راهنماییم کنین
ممنون
سلامسلام
بچه ها من چند تا سوال داشتم اگر کسی می دونه خواهشن جواب بده
در چند کشور کنکور ارشد برگزار می شه !!!!!!
اینکه می گن کنکور سال 93 برداشته می شه برای کارشناسیه یا همه مقاطع !!!!!!
کیا با حذف کنکور موافقن !!!!!!! اگر کنکور برداشته بشه به نظر شما پارتی بازی و ....... خیلی ها دانشگاه های بهتر درس نمی خونند
کیا با دانشگاه های دولتی پولی ( مثل واحد هی پردیس امیر کبیر و تهران ) موافقن . اصلا عدالته یا نه !!!!!!!!!
سلام
بچه ها من چند تا سوال داشتم اگر کسی می دونه خواهشن جواب بده
در چند کشور کنکور ارشد برگزار می شه !!!!!!
اینکه می گن کنکور سال 93 برداشته می شه برای کارشناسیه یا همه مقاطع !!!!!!
کیا با حذف کنکور موافقن !!!!!!! اگر کنکور برداشته بشه به نظر شما پارتی بازی و ....... خیلی ها دانشگاه های بهتر درس نمی خونند
کیا با دانشگاه های دولتی پولی ( مثل واحد هی پردیس امیر کبیر و تهران ) موافقن . اصلا عدالته یا نه !!!!!!!!!
خیلی خوب | خوب | متوسط | ضعیف | خیلی ضعیف |
سلام
آزمون یک بیش از صد دفعه دانلود شد ولی جز عده ی کمی ( که دوباره ازشون تشکر میکنم) بقیه حتی یک نظر یک خطی هم ندادند. اطمینان دارم اگه در مورد رنگ جلد کتاب ها نظر می خواستم خیلی ها ...
من این آزمونو ( و ادامه ی آزمونامو) به احترام فقط اون عده ی قلیل میذارم.
این آزمون ها قراره از اوایل مهر توی یک موسسه در شهر مشهد از دانشجویان کنکوری ارشد گرفته بشه( البته نه خود این سوالات) من که تجربه ی خیلی کمی توی طراحی سوال دارم باید بعضی از این آزمونارو طراحی کنم. به همین دلیل یک ماه بیشتر فرصت ندارم ، اگر براتون سخته که نظر جزیی بدید یکی از عبارت های جدولو انتخاب کنین و بنویسین حتی نمیخواد سلام کنین ( من به همه میگم پیشاپیش علیک سلام). البته اگه اون عکسرو پر کنید خیلی بهم کمک کردین.
خیلی خوب خوب متوسط ضعیف خیلی ضعیف
به سطح آزمونا توجه کنین و با توجه به معیار سطحشون پاسخ بدید.
یه چیز دیگه:
من فراموش کردم آزمون 27 رو بذارم، انشالله بعد این آزمون که سومی هست اونو میذارم.
مشاهده پیوست 110706
من ازمونتو را دانلود کردم اما هنوز مدارو 10درصد خوندمسلام
آزمون یک بیش از صد دفعه دانلود شد ولی جز عده ی کمی ( که دوباره ازشون تشکر میکنم) بقیه حتی یک نظر یک خطی هم ندادند. اطمینان دارم اگه در مورد رنگ جلد کتاب ها نظر می خواستم خیلی ها ...
من این آزمونو ( و ادامه ی آزمونامو) به احترام فقط اون عده ی قلیل میذارم.
این آزمون ها قراره از اوایل مهر توی یک موسسه در شهر مشهد از دانشجویان کنکوری ارشد گرفته بشه( البته نه خود این سوالات) من که تجربه ی خیلی کمی توی طراحی سوال دارم باید بعضی از این آزمونارو طراحی کنم. به همین دلیل یک ماه بیشتر فرصت ندارم ، اگر براتون سخته که نظر جزیی بدید یکی از عبارت های جدولو انتخاب کنین و بنویسین حتی نمیخواد سلام کنین ( من به همه میگم پیشاپیش علیک سلام). البته اگه اون عکسرو پر کنید خیلی بهم کمک کردین.
خیلی خوب خوب متوسط ضعیف خیلی ضعیف
به سطح آزمونا توجه کنین و با توجه به معیار سطحشون پاسخ بدید.
یه چیز دیگه:
من فراموش کردم آزمون 27 رو بذارم، انشالله بعد این آزمون که سومی هست اونو میذارم.
مشاهده پیوست 110706
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | ||
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | ||
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | ||
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |