یه سوال خیلی مهم:اگه واسه ارشد نخونی چیکار میکنی؟
کتابخونه دوای هر درد بی درمونه!
واقعا نمیدونم

ولی کلا اگه به درس و برق انقد علاقه نداشتم شاید تمام زندگیم فقط کارهای هنری میکردم هم اعصابم اروم بود هم از زندگیم لذت میبردم

یه سوال خیلی مهم:اگه واسه ارشد نخونی چیکار میکنی؟
کتابخونه دوای هر درد بی درمونه!
اگه اعتراض کنیم واسه سوالهای کنترل شاید سال بعد آسونتر بدن...نه؟؟؟؟
این سایت تخمین رتبه چیه داداش ehi؟
سلامبنظر من:کارشناسی رشته ای مثل برق فقط یه دید خیلی کلی به آدم میده واین ارشده که باعث میشه نگاه تخصصی (بسته به گرایشت) داشته باشی
اگه تو دوروبرم این شرایط بود درست(واسه کار باید کار یاد گرفت...مفت کار کرد...حمالی کرد و قناعت کرد تا خود آدم اوستا بشه............) میرفتم با یه کاربلد که یه چیزی واقعا بارشه کار میکردم و یاد میگرفتم.خیلی گشتم واز خیلیا پرسیدم
ولی تو شهرستان ما تو همون فنی وحرفه ای هم خبری نیست(فقط یه برق صنعتی داره با امکانات داغون!)
داداش من واسه چشم وهم چشمی دنبال ارشد نیستم(نمی فهمم چشم وهم چشمی تو ارشد یعنی چی!)
از یه جایی شروع کن اصلا با حقوق مفت... :مشکل منم همینه تو شهر خودمون بود مفت هم کار میکردم.بری شهر دیگه بخوام تو خوابگاههای گله ای هم بمونم لا اقل هر ماه 300 تومان باید پیاده شم.
نمیدونم تونستم منظورمو بگم؟
باتشکر که میخوای کمک کنی
خیلی هم خوبهسلام ....من امسال کنکور دادم و تازه ترم 5 بودم!!!...کلا هم 10 روز خوندم واسه کنکور....به نظرتون این درصدا با اینکه آمار و ریاضی مهندسی و بررسی 2 و الکترومغناطیس رو کلا وقت نکردم بخودنم و کنترل هم 2 روز خوندم بده یا خوبه؟:
ریاضی 25
مدار50
کنترل 5
بررسی 14
ماشین 14
بقیه هم 0...به نظرتون با اینکه خیلی زود کنکور دادم درصدام خیلی افتضاحه؟
من فکر می کردم کنترل رو 40 50 بزنم....ولی 5% خیلی افتضاحه!!خیلی هم خوبه
اگه با شتکار بخونی حتما رتبه خوبی میاری
سلام ....من امسال کنکور دادم و تازه ترم 5 بودم!!!...کلا هم 10 روز خوندم واسه کنکور....به نظرتون این درصدا با اینکه آمار و ریاضی مهندسی و بررسی 2 و الکترومغناطیس رو کلا وقت نکردم بخودنم و کنترل هم 2 روز خوندم بده یا خوبه؟:
ریاضی 25
مدار50
کنترل 5
بررسی 14
ماشین 14
محمد جان من جان خودت ارواح رفتگانت این قدر نسنجیده نگو برادر من.50 نفر دیگه هم دارن این مطلبت و میخونن و نتیجه گیری میکنن.چون اون رتبه 32 شد و کلاس نرفت پس کلاس بده؟؟؟؟ میخوای من یه چند تا دو رقمی اسم ببرم که کلاس رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا برادر من عزیز من تو باید خودت فکر کنی!!!! که کلاس واست خوبه یا نه!!!!!!!!!!!!!
فکر کن محمد جان من فکر کن!!!
اگه اعتراض کنیم واسه سوالهای کنترل شاید سال بعد آسونتر بدن...نه؟؟؟؟
کنکور چیز خیلی کثیفیه چون معیار خوب بودن نیست بلکه خوب تر بودنهمتشکرم
اره هیچ وقت فکر نمی کردم جایی باشه و کسایی باشن که راه هایی که رفتن و به موفقیت رسدن و به بقیه هم بگن
قبلا هم تشکر کردم ولی باز از همه تون ممنونم
من فکر می کردم کنترل رو 40 50 بزنم....ولی 5% خیلی افتضاحه!!
دوستان عزیز
وقتی میبینید محیط باشما سازگار نیست شما خودتون رو با اون سازگاری بدید
منم همین کار را کردم
شبها درس می خوندم وصبحها می خوابیدم.الان شدم مثل جغد.اگه تونستم 12 شب بخوابم و8-9صبح بیدار شم بخودم یه جایزه حسابی میدم!
اما به همه توصیه می کنم این کار احمقانه را انجام ندهند.
ولی خداییش برید رو بار روانی ارامش و کنترل مدیریت ازمون اینا خیلی کار کنید من یکی که ازین قضیه خوردم :50درصد آزمون آرامشه.اگه متوسط بخونی وآروم باشی بهتر از کسی هستی که خوب خونده واسترس داره
شما چطور 10 روز خوندی که مدارو 50 زدی؟ حتی اگه اون 10 روزم مدار میخوندی نمیشدسلام ....من امسال کنکور دادم و تازه ترم 5 بودم!!!...کلا هم 10 روز خوندم واسه کنکور....به نظرتون این درصدا با اینکه آمار و ریاضی مهندسی و بررسی 2 و الکترومغناطیس رو کلا وقت نکردم بخودنم و کنترل هم 2 روز خوندم بده یا خوبه؟:
ریاضی 25
مدار50
کنترل 5
بررسی 14
ماشین 14
شما چطور 10 روز خوندی که مدارو 50 زدی؟ حتی اگه اون 10 روزم مدار میخوندی نمیشد
و چطور با دو روز خوندن کنترل انتظار 40-50 داشتی همین 5 درصد هم که میگی من باورم نمیشه با دو روز خوندن![]()
سلام
نا امید نباش . خدا با شماست .
به نظر من یک هدف برا خودت تعیین کن و براش بجنگ . اگر شکست خوردی با دست های خودت از جات بلند شو منتظر کسی نباش که بلندت کنه .
اگر سن ات بهت اجازه می ده به نظر من ارزش داره برا ارشد بخونی در ضمن در حین درس خوندن هم بهتر می شه در ازمون استخدامی قبول شی .
موافقم یه فایل صوتی بود که تو اون دکتر جبه دار سخنرانی میکرد و همین و که سیستم طراحی چطوریه توضیح میداد . اگه اونو گوش داده باشید میفهمید که دقیقا هیچ حساب کتاب خاصی نداره که بشه از قبل پیش بینی کرد چی قراره سخت باشه چی آسونبا گفته آقا امید موافقم منم میگفتم چون کنترل پارسال سخت بود امسال ساده میشه و الک سخت میشه اما کنترل از پارسال سختتر شدو الک هم از پارسال ساده تر
اعتراضم هیچ دردی رو دوا نمیکنه هر جور دلشون بخواد سوال میدن
من یه چیزو با گوشتو پوستو استخونم درک کردم و اون اینکه تو ارشد اصلا هیچ قیدو بندی ندارن و هرجور دلشون بخواد سوال میدن حتی سوالات غلط و اصلا به روحیه و استرسو این حرفا هم کاری ندارن
هر جور دوست داشتن میدن میگن حالا اگه مردی حل کن همینه که هست اگرم نه پاشو برو نمیخواد بخونی واسه ارشد!!!!!!
کنکور چیز خیلی کثیفیه چون معیار خوب بودن نیست بلکه خوب تر بودنه
باید یه سری ببازن تا بتونی ببری
حالا تو این وضعیت افراد فوق العاده شریفی پیدا میشن که قبل از کنکور میانو به رقیباشون کمک می کنن.
جدا این جا , جای مقدسیه....
نه پایین نمیره متاسفانه! مگه افزایش ظرفیت بدن...بابا خداییش شاهدم شد دانشگاه...مدرسه هم نیست چه برسه به دانشگاه ...همون گیلان از شاهد بهتره به خدا
با گفته آقا امید موافقم منم میگفتم چون کنترل پارسال سخت بود امسال ساده میشه و الک سخت میشه اما کنترل از پارسال سختتر شدو الک هم از پارسال ساده تر
اعتراضم هیچ دردی رو دوا نمیکنه هر جور دلشون بخواد سوال میدن
من یه چیزو با گوشتو پوستو استخونم درک کردم و اون اینکه تو ارشد اصلا هیچ قیدو بندی ندارن و هرجور دلشون بخواد سوال میدن حتی سوالات غلط و اصلا به روحیه و استرسو این حرفا هم کاری ندارن
هر جور دوست داشتن میدن میگن حالا اگه مردی حل کن همینه که هست اگرم نه پاشو برو نمیخواد بخونی واسه ارشد!!!!!!
شما چطور 10 روز خوندی که مدارو 50 زدی؟ حتی اگه اون 10 روزم مدار میخوندی نمیشد
و چطور با دو روز خوندن کنترل انتظار 40-50 داشتی همین 5 درصد هم که میگی من باورم نمیشه با دو روز خوندن![]()
موافقم یه فایل صوتی بود که تو اون دکتر جبه دار سخنرانی میکرد و همین و که سیستم طراحی چطوریه توضیح میداد . اگه اونو گوش داده باشید میفهمید که دقیقا هیچ حساب کتاب خاصی نداره که بشه از قبل پیش بینی کرد چی قراره سخت باشه چی آسون
نفر طرف سمت راست من هم همین جوری بود خیلی مسمم بود و میگفت من با 10 روز خوندن اومدم بترکونم بعد 10 دقیقه از دفترچه دوم زد به چاک؛ تورو خدا منه ساده رو ببین نصف کشمش هارو بهش دادم گفتم آخراش اذیت نشه!!!![]()
دمت گرم که این فکرو کردی. واسه اینکه پارسال 1 ماه خوندم ماشین زدم 51...امسال 5 ماه خوندم زدم 55...پارسال 1 ماه خوندم بررسی زدم 21...امسال زدم 22...حالا فهمیدی چرا ناراحتم احسان
منم موافقم اما راه دیگه ای بهتر از کنکور که ندارن، اگه معدلی کنن هم باز نامردیه خیلی بیشترمن تشکر ندارم
همینجا میزنم تشکر
کلا کنکور یهنی بی عدالتی چون انگار بخواییکی رو توی 3 4 ساعت بشناسی حالا اون لحظه استرس ونگرانی وبی خوابی شب قبل و اینا هم بیاد که دیگه هیچ..
استدلاله جفتتون تو حلق من واقعا ! یعنی چی اونوخت این حرف؟من تجربه اینکه پیش بینی یه چیز خیلی ایده الو داشتم و اخرش اونی که می خواستم نشد و خورد تو ذوقم
منم با این موافقم که نه انقد بشینیم غصه بخوریم که اگه نشه و نه انقد بشینیم ذوق کنیم که اگه بشه
ایشالا هر چی خدا می خواد میشه
شهید بهشتی هم بد نیست ها
چون تحریمه به اسمش نمیتونن مقاله بدن!
استدلاله جفتتون تو حلق من واقعا ! یعنی چی اونوخت این حرف؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |