* F A R Z A D *
عضو جدید
تعداد شرکت کننده هاش چند نفر بودن؟ زیر 1000 بودن؟
والا نمیدونم ،
از بچه ها ی تایپیک کسی تو نصیر نیست که بگه تعداد شرکت کننده هاش چن نفر بودن ؟
تعداد شرکت کننده هاش چند نفر بودن؟ زیر 1000 بودن؟
من 7تا رو زدم.فقط KVL KCL زدم! حالا درست و غلطش با خداست![]()
بدبختی میدونی چیه؟اینه که میریم سرکنکور اصلی نمیدونیم آسونه زیاد باید بزنیم یا سخته همون قدری که زدیم کفایت میکنه.من شخصا اگه قبلش بهم بگن راحت ترم چون با اعصاب راحت اونایی که بلدم حل میکنم.مثلا تو الک امروز من اصلا حوصله ی خوندن سوالاتم نداشتم در نتیجه الان که میگید آسون بوده دارم شاخ در میارم![]()
من که علاقه ای به گرفتن درصدا ندارم!
فقط از سر آزمون تا حالا به این فکر میکنم که طراح ریاضی عمه داره یا نه!![]()
موافقممیبینم که بعضی دوستان دارن از این آزمون نتیجه آزمون ارشدشونو میگیرن!!!!!!!! بابا این سوالات امروز مذخرف بود اما رتبه هامون با سری قبل فرقی نمیکنه چون واسه همه سخت بود
چرا نگرانید؟؟!!! نگران چی هستین الان؟؟ من سر در نمیارم!!
مطمئن باشید اگه آزمون قبلی شدین 10 یا 50 یا 70 الان میشید نهایتا 12 یا 56 یا 78 میانگین شدید اومده پایین تازه کلی هم کلیدشون غلط داره کنترل دوتا غلط داره کلید مدار یکی
راست میگی دقیقا همینطوری باید باشیمواسه همینه که روحیه خیلی مهمه
این یه هفته بیشتر از مرور باید اینو قبول داشته باشیم که اطلاعاتی که دارم برا حل سوالا کافیه
مطمنم همینجور هم هست خود منم سر جلسه ازمونا که میرفتم اگه درسی رو مرور نداشتم حتما سر جلسه خراب میشد چون فک میکردم وای بلد نیستم با رغبت هم سوالا رونمی خوندم
من هت قول میدم اطلاعتت واسه حل تستا کافیه
به خود اطمینان داشته اش کلمه های سخته و نمیشه نمیتونم و این ه هفته فراموش کن
تیتر افکارت این باشه که تو قوی هستی اینجوری پر انرژ میریسر جلسه وفقط حل میکنی ومیری بعدی حل میکنی و میری بعدی!
شک نکن ایمان داشته باش
![]()
البته سوالات الک سخت نبود مذخرف بود این دوتا باهم فرق دارن، شما تو جلسه کنکور هرچی رو بلدی بزن سوالات رو هم با دقت بخون با هیچ جهت گیری ذهنی نرو طرف سوال، تو کنکور هرچی هم سخت بدن (مثل کنترل 91) بازم طوری میدن که میشه 6-7 تا زد اما اگه بگی وای سخته قدرت پیدا کردن اون 6-7 تا سوالو از دست میدیبدبختی میدونی چیه؟اینه که میریم سرکنکور اصلی نمیدونیم آسونه زیاد باید بزنیم یا سخته همون قدری که زدیم کفایت میکنه.من شخصا اگه قبلش بهم بگن راحت ترم چون با اعصاب راحت اونایی که بلدم حل میکنم.مثلا تو الک امروز من اصلا حوصله ی خوندن سوالاتم نداشتم در نتیجه الان که میگید آسون بوده دارم شاخ در میارم![]()
ولی اون سوال مشتقات جزیی در دستگاه استوانه رو با بی دقتی غلط زدم!!! شرایط مرزی رو به جای اینکه تو مشتق بیارم تو خود تابع ویژه اوردم اصلا از ذهنم نمیره
آی گفتی شب همگی خوش (بماند که احتمالا تا صب کابوس میبینیییمراستی خواب هم یکی از نکات اساسیه کنکوره
شبتون بخیر![]()
شماهم تو این هرو بیر وقت گیر آوردی ملکه خانم؟!سلام دوستان ببخشید من یه راهنمایی میخوام با توجه به اینکه من الان ترم6کارشناسی هستم وقصددارم درکنکور92ارشد موفق بشم وازطرفی درسهای این ترمم زیادوسنگین هستندو وقتی برای خوندن دروس ارشدنمیبینم خواستم راهنماییم کنید من جطورمیتونم تامهرماه کل دروس رومطالعه وخلاصه برداری کنم؟
شماهم تو این هرو بیر وقت گیر آوردی ملکه خانم؟!
واسه کنکور 93 آماده میشید کنکور 92 همین هفته بعد هست
شما اول کتابهای مناسب رو پیدا کن و تهیه کن یه لیستی تو سایت مومن زاده هست منابع خوبی رو معرفی کرده البته اگه سیگنال میخونی تقدسی رو بخر که بچه ها خیلی تعریف میکنن
ترم بعد هم بستگی داره چه درسایی برداری اگه زیاد سنگین نباشه میتونی طول ترم هم با همون درسا بخونی
چون 1 سال وقت داری زیاد عجله نکن تو درسا خوب بخون و خودتم خسته نکن روزی 4-5 ساعتم بخونی
از بعد عید هم میتونی کم کم شروع کنی که آهسته پیوسته بخونی
از پاییز ببر بالا ساعت درستو
قبول کنید هرچقدرم بگیم بدرک بازم یه حسی داره هممونو دیوونه میکنه من نمیتونم بخوابم
نه امسال کنکور 91-92 هست که میگن کنکور 92 چون 92 میری سر کلاس
ببخشیدالان که91ایم کنکورهفته دیگه میشه 91 سال دیکه 92 نه؟ میشه سایت مومن زاده رولینک کنید واسم؟ بعد شماهاتوچه کنکورازمایشی شرکت کردیدکه بحثشومیمنید؟
نه امسال کنکور 91-92 هست که میگن کنکور 92 چون 92 میری سر کلاس
کنکور سنجش ملکه خانم، اگه خواستی شرکت کنی سنجش شرکت کن قیمتش مناسبتره سوالاتش بهتره جامع آماریشم خوبه من پارسال پارسه بودم که 500 تومن پولمو ریختم تو ظرف آشغال
www.amirali-momenzadeh.com
شانس بده من ارشدکنترلو محدود دانشگاهی دارن خیلی بایدتلاش کنم...خوندن روهم فقط ازروجزوههای خودم میدونم هرچند کاردرستی نیست ولی دیگه عادت شده برام..شایدفقط کتاب تست خریدم
13.89 | رياضيات |
13.89 | مدارهاي الكتريكي 1و2 |
63.89 | سيستم هاي كنترل خطي |
سفيد | تجزيه وتحليل سيستم ها |
25.00 | بررسي سيستم هاي قدرت 1 |
سفيد | مدارمنطقي وريزپردازنده ها |
سفيد | الكترونيك 1و2 |
16.67 | ماشين هاي الكتريكي 1و2 |
سفيد | الكترومغناطيس |
من مومن زاده خوندم عالی بود و تا پارسال بهترین کتاب بود، اما امسال تقدسی اومده که خیلی تعریف میکنن و کهن هم خیلی میگن خوبه، من این دوتا رو ندیدمسلام خدمت کهنه کار های عزیز.یه سوال دارم.به نظر شما سیگنال رو از مومن زاده بخونم بهتره یا تقدسی؟ برای سال آینده منظورمه.دلیل اینکه این سوال رو پرسیدم این بود که درصدایی که از سنجش گذاشتین در درس سیگنال عموما بالا بود و میخواستم بدونم این دوستان این درس رو از کجا خوندن.در مورد تست و ... فعلا سوالی ندارم تا بعد.فقط لطفا هر کدومتون بگید که سیگنال رو از کدوم کتاب خوندید.
58 کنترل درسته دادا مشکلی نداره!!اینم درصدای من دوستان
زبان ۱۳
13.89 رياضيات 13.89 مدارهاي الكتريكي 1و2 63.89 سيستم هاي كنترل خطي سفيد تجزيه وتحليل سيستم ها 25.00 بررسي سيستم هاي قدرت 1 سفيد مدارمنطقي وريزپردازنده ها سفيد الكترونيك 1و2 16.67 ماشين هاي الكتريكي 1و2 سفيد الكترومغناطيس
چندتا سوال غلط تایپی داشت سوال ۵۸ کنترلم گزینه ۱ میشه ولی زده ۳.
ایشا الله که توی این ۳ روزه که به نظر مدت کمه ولی ارزشش از ۸ ماهی که خوندیم بیشتر،با مرور فرمولا و یاد اوریشون به درصدای بالاتری می رسیم.
دوستان به چند نکته اساسی توجه کنن:
۱- مرور سوالات ۵-۶ سال اخیر یادتون نره(حتما قلم بدست بشید و حل کنید) از همه مهتمر همیناست چون اکثر فرمولا مرور میشه و باعث میشه که حداقل ۵-۶ سوال سر جلسه کنکورو بزنید انشا الله
۲- خوندن سوالات دکتری کنترل ماشین و مغناطیس
۳خلاصه هاتونو هر روز بخونید تا فرمولا تو ذهنتون بمونه
۴-از بین اون سوالای چند ساله اخیر باز مهمترارو با یک رنگ دیګه مارک کنید که واسه روز اخر(هر فصل نهایت ۲ تا)
۵- مراقب سلامتی خودتونم باشید.
واسلام نامه تمام.
58 کنترل درسته دادا مشکلی نداره!!
59 و 63 کلید اشتباه زدن فقط
توکل به خدا کنسلام
من کنترل را منفی زدم!(اشتباهات فجیع)
الان تقریبا هرچی خونده بودم(مخصوصا فرمولا) پریده
بنظر شما این دوسه روز راچیکار کنم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |