گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوستان رشته شناور قضیه اش چیه؟چه رشته ای میتونیم انتخاب کنیم؟

Send from my sony using Taptalk

Kaka_s

عضو جدید
سلام کاوه جان.. از روش کد بندی برای حفظ لغت استفاده بشه خیلی سرعت یادگیری رو بالا میبره.. مثلا کدبندی لغات ۵۰۴ ک تو نت هم هست.. من در عرض یک هفته ۱۵۰ تا لغت حفظ کردم..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

بله میتونی حفظ کنی اما این روند باید از تابستون شروع شه نه الان. تو 3 ماه نمیشه 1000 تا لغتو تضمینی حفظ کرد تازه اگه 1000 تا هم حفظ بشه تضمینی به پاسخگویی 10 سوال نیست. بله کسی که 6،7 ماه زمان گذاشته میتونه رو لغت حساب کنه وگرنه به ریسکش نمیارزه.

mvchsh

عضو جدید
بچه ها معدل کل رو چجوری حساب کنیم؟

من ترم هفتمم باید تمام درس های که گذروندم رو حساب کنم یا تمام درس های که پاس کردم؟

مثلا یه درس رو شدم 9 و ترم بعد همون درس رو شدم 17 هردو نمره در معدل کل تاثیر داره یا فقط 17؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

بچه ها معدل کل رو چجوری حساب کنیم؟

من ترم هفتمم باید تمام درس های که گذروندم رو حساب کنم یا تمام درس های که پاس کردم؟

مثلا یه درس رو شدم 9 و ترم بعد همون درس رو شدم 17 هردو نمره در معدل کل تاثیر داره یا فقط 17؟
نه ..میانگین دو تا نمره برات حساب میشه. اگه اینجور بود من الان معدلم رو ۱۶ ۱۷ بود.. من هر درسی ک می افتادم ترم بعد با نمره خیلی بالا پاسش میکردم.. اما چ فایده.. اما یادمه یه قانون تعدیل معدل اومده بود ک اگر نمره درسی رو که افتادی دوباره بالا ۱۴ بگیری نمره قبلیت منظور نمیشه.. البته این قانون برا ورودی های مهر ۹۰ ب بعد بود. اگر شامل شما میشه حتما ی تحقیقی بکن شاید بتونی استفاده کنی از این قانون.

سالار74

عضو جدید
سلام دوستان گرامی
عجب محفل باحالی دارین
اقا ما هم داریم برا ارشد میخونیم:D
ایشالا اخرش هر کس به خواسته ش برسه

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام کاوه جان.. از روش کد بندی برای حفظ لغت استفاده بشه خیلی سرعت یادگیری رو بالا میبره.. مثلا کدبندی لغات ۵۰۴ ک تو نت هم هست.. من در عرض یک هفته ۱۵۰ تا لغت حفظ کردم..

سلام
میشه لینک این کدبندیا رو بذارید؟
ممنون میشم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یه سوال.مثلا شما یه فصلی رو میخونید.بعد مثلا یه هفته یا 10 روز مثلا اون فصل رو ورق میزنید

و تست هاش رو میبینید.حس نمیکنید که اون فصل رو بلد نیستید؟؟؟؟

0192

عضو جدید
راستی بچه ها یه سوال.مثلا شما یه فصلی رو میخونید.بعد مثلا یه هفته یا 10 روز مثلا اون فصل رو ورق میزنید

و تست هاش رو میبینید.حس نمیکنید که اون فصل رو بلد نیستید؟؟؟؟

سلام اینا خیالاته جدی نگیریدش بهتره

اما منم اینجوری بودم برا همین همیشه سعی میکنم هر درسی که میخونم از هر فصلش دو تا سوالم شده حل کنم دیگه اینجوری اون ورق زدنارو هم بیخیال شدم:)

پی نوشت : بچه ها معدلی که موقع ثبت نام وارد میکنید با معدلی که قراره موقع انتخاب رشته و دانشگاه بعد قبولی وارد کنید باید یکی باشه

قابل توجه ترم هفتیا

farhad1371

عضو جدید
بچه ها بعد از ۲هفته دوباره شروع می کنم درس خوندن....
یعنی میشه.!!!!!!!
سلام به دوستان عزیز فکر کنم بد نباشه بعد از مدت ها تو انجمن مطلبی بگذارم که بی ربط به شرایط بعضی از دوستان نباشه ،این مطلب را در یک مجله خوانده ام:
وقتی یک دانش آموز یا دانشجو می گوید در عرض این چند هفته یا چند ماه باقیمانده تا زمان آزمون نمی تواند همه مباحث درسی را مسلط شود ،او در حال ساختن یک مانع ذهنی است که آجر های این مانع را ذهن خودش می سازد . ذهن انسان شبیه یک اتومبیل با موتور و قدرت ثابت نیست که همیشه یک سرعت ثابت و شتاب نا متغیر با زمان داشته باشد .وقتی مطالعه را شروع می کنی ،ذهن هم زمان با یادگرفتن ها رشد می کند و هماهنگ تر می شود و فعالیت هایش همسوتر و منظم تر می شود ،درنتیجه آن سرعت و شتاب یادگیری و یادآوری شخص به صورت جهشی تغییر می کند .کسی که می گوید در این ده هفته باقی مانده اگر بخواهم هزار صفحه را مسلط شوم ،چاره ای ندارم جز اینکه هفته ای صد صفحه بخوانم مانند قالب یخی است که چون در فریزر قرار دارد ،توانایی حرکت خود را محدود و ناچیز می شمارد .اگر این قالب به هر شکلی که شده است،تکانی به خود دهد و به حرکت افتد و جای قبلی خود را ترک کند ،چندی نمی گذرد که تغییر ماهیتی در وجودش ایجاد شده و سرعت حرکتش چند صد برابر می شود و در صورتی که در سراشیبی بیفتد می تواند سیلابی شود و مانند رودخانه ای خروشان هرچیزی را که سر راهش باشد ،با خود ببرد.
تفاوت انسانهای موفق با آدم های معمولی،در هوش و ذکاوت و توانایی های آنها نیست!بلکه در مهارت آنها برای فرار از موانع و محدودیت هایی است که ذهن خودشان می سازد.

soroush.

عضو جدید
دوستان رشته شناور قضیه اش چیه؟چه رشته ای میتونیم انتخاب کنیم؟

Send from my sony using Taptalk

اگر رشته شما در حدول زیر باشه نمی تونی شناور شرکت کنی - هر کس حداکثر 2 آزمون می تونه بده - من خودم علوم کامپوتر رو هم میدم چون برای کم کردن استرس و آماده کردن ذهن و...خوبه.
فقط در نظر داشته باش که اگر بعداز ظهر امتحان داشتی امتحان شناور ات صبح همان روز نباشه که اینکار فرقی با خودکشی نداره!

1.jpg

malih9068

عضو جدید

سلام فردا باز ازمون و رقابتی دیگر
50% اول باید تموم میشد و نشد :eek::eek:

Kaka_s

عضو جدید
سلام فردا باز ازمون و رقابتی دیگر
50% اول باید تموم میشد و نشد :eek::eek:

دقیقا. عیب نداره باید تو مدت باقی مونده جبرانش کرد دیگه. واقعا زمان محدوده و مطالب زیاده. اما چاره ای نیس باید تو این مدت فشار آورد. شب آزمون همش میگم کاش این 2 هفته بیشتر میخوندم بعد آزمون تموم میشه میگم میترکونم اما باز همین داستان تکراری! امیدوارم این سیکل معیوب یه جا قطع شه.:confused:

malih9068

عضو جدید

دقیقا. عیب نداره باید تو مدت باقی مونده جبرانش کرد دیگه. واقعا زمان محدوده و مطالب زیاده. اما چاره ای نیس باید تو این مدت فشار آورد. شب آزمون همش میگم کاش این 2 هفته بیشتر میخوندم بعد آزمون تموم میشه میگم میترکونم اما باز همین داستان تکراری! امیدوارم این سیکل معیوب یه جا قطع شه.:confused:
اره واقعا یعنی شنبه تا دوشنبه عالی پیش میری بعدش دیگه ............
روحیه ام از دست دادم.....
سوالات ازمون هم که همه نکته دارن بعد سوال ساده میاد اشتباه جواب میدی :cool:
وضعیتی شده!

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خداقوت به همگی

یه سوال داشتم یه قانون از ساله 91 فکر کنم اجرا شده که اگر یه ترم نمره ی زیر ده بگیری و اگه بتونی ترم بعد همون درس رو جبران کنی و نمره بالا 14 بگیری اون نمره زیر ده در معدل کل تاثیر نداره و نمره زیر 10 از لیست نمرات پاک میشه! اما این قانون شامل من نشده یعنی یه درسی رو که افتادم ترمه بعد 18 شذم جفتش اعمال شده .کسی هست اینجا که این قانون تو کارنامه کلیشون اعمال شده باشه؟ نحوه پیگیری چطوریه؟؟؟؟:(

Kaka_s

عضو جدید
اره واقعا یعنی شنبه تا دوشنبه عالی پیش میری بعدش دیگه ............
روحیه ام از دست دادم.....
سوالات ازمون هم که همه نکته دارن بعد سوال ساده میاد اشتباه جواب میدی :cool:
وضعیتی شده!

آزمون سوالاش چرته اکثرا. بیخودی شلوغش میکنه. من فقط اومدم پارسه که یکم تو جو آزمون باشم و ملزم به خوندنم کنه و بهم انگیزه بده. بنظرم شرکت کردنش بهتر از نکردنشه.

malih9068

عضو جدید

سلام دوستان
خداقوت به همگی

یه سوال داشتم یه قانون از ساله 91 فکر کنم اجرا شده که اگر یه ترم نمره ی زیر ده بگیری و اگه بتونی ترم بعد همون درس رو جبران کنی و نمره بالا 14 بگیری اون نمره زیر ده در معدل کل تاثیر نداره و نمره زیر 10 از لیست نمرات پاک میشه! اما این قانون شامل من نشده یعنی یه درسی رو که افتادم ترمه بعد 18 شذم جفتش اعمال شده .کسی هست اینجا که این قانون تو کارنامه کلیشون اعمال شده باشه؟ نحوه پیگیری چطوریه؟؟؟؟:(

اره این قانون از قبل هم بود ازش استفاده کردم شما باید از طریق اموزشتون و سرپرست گروه اقدام کنی یک فرمه پرش میکنی چندتا امضا میگیری نمره حذف میشه خیلی به معدل کمک میکنه

malih9068

عضو جدید

آزمون سوالاش چرته اکثرا. بیخودی شلوغش میکنه. من فقط اومدم پارسه که یکم تو جو آزمون باشم و ملزم به خوندنم کنه و بهم انگیزه بده. بنظرم شرکت کردنش بهتر از نکردنشه.
ولی روی من اثر منفی گذاشته برنامه ام تموم نمیشه همش استرس بهم میده خیلی ذهنم درگیر کرده و حسابی افکارم بهم ریخته

Kaka_s

عضو جدید
ولی روی من اثر منفی گذاشته برنامه ام تموم نمیشه همش استرس بهم میده خیلی ذهنم درگیر کرده و حسابی افکارم بهم ریخته

طبیعیه منم ذهنم خیلی درگیر میشه اما باید این شرایطم مدیریت کرد. چاره ای نیست. 3 ماهم مث برقو باد تموم میشه.

bargh1994

عضو جدید
سلام دوستان عزیز.... نمیدونم جای پرسیدن این سوال تو اینجا هست یا نه .ولی خیلی جواباتون برام مهمه ممنون میشم نظرتونو بگین...من ترم5برق قدرتم( خانم هستم)میخواستم ببینم با توجه به شرایط کاری و استخدامی بهتره ارشد همون برق رو ادامه بدم یا انصراف بدم برم پزشکی بخونم؟

malih9068

عضو جدید

طبیعیه منم ذهنم خیلی درگیر میشه اما باید این شرایطم مدیریت کرد. چاره ای نیست. 3 ماهم مث برقو باد تموم میشه.
مرسی مدیریت این وضعیت خیلی دشواره
پارسال توی ازمونها دوستم رتبه اش دو رقمی بود ولی کنکور اصلی رتبشه 700 شد ایا بر عکس این حالت هم داشتیم؟;):)

Kaka_s

عضو جدید
سلام دوستان عزیز.... نمیدونم جای پرسیدن این سوال تو اینجا هست یا نه .ولی خیلی جواباتون برام مهمه ممنون میشم نظرتونو بگین...من ترم5برق قدرتم( خانم هستم)میخواستم ببینم با توجه به شرایط کاری و استخدامی بهتره ارشد همون برق رو ادامه بدم یا انصراف بدم برم پزشکی بخونم؟

اگه منظرتون از پزشکی مهندسیه پزشکیه. بله خب شاید برای یه خانوم گرایش قدرت یه مقدار سخت باشه چون کارش و محیط کاریش بیشتر مردونس. اما خب باز همه چی به علاقس. م پزشکی برای اپلای خیلی خوبه. شاید بازار کار قدرت از پزشکی تو ایران بهتر باشه اما چون پزشکی هنوز خیلی جا نیفتاده اتفاقا جا برای کار و فعالیت داره.

پارسال توی ازمونها دوستم رتبه اش دو رقمی بود ولی کنکور اصلی رتبشه 700 شد ایا بر عکس این حالت هم داشتیم؟;):)

ببین اینکه رتبت چن میشه تا حد خیلی زیادی به شرایطت تو روز کنکورم بستگی داره دیگه. اما رتبه 700 بد هم نیس خیلی. دوستت تو پارسه دو رقمی میشد؟ ضمنا فک کنم الان دو رقمیه پارسه بخوای تخمین بزنی باید دورو وره همون 500-600 بشه.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من یه بار به شما گفتم با آزمونا در چه حد باشی گفتی میدونم دوست عزیزو این حرفا ولی هنوز که درگیر این مسائلید. مهم نیست اصلن اینا. گفتم دوباره یاداوری کنم شاید یادت رفته باشه.

malih9068

عضو جدید

من یه بار به شما گفتم با آزمونا در چه حد باشی گفتی میدونم دوست عزیزو این حرفا ولی هنوز که درگیر این مسائلید. مهم نیست اصلن اینا. گفتم دوباره یاداوری کنم شاید یادت رفته باشه.
مرسی یادم هست ولی میخواستم ببینم تخمین رتبه میشه زد یا نه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همون برقو بخونید به نظر من. نه به خاطر بازار کار و این حرفا. چون پزشکی کشک نیس که تا اراده کنید قبول بشید. مگر دانشگاه ازاد راه دور که اونم نمیدونم دلتون بخاد یا نع. بعدم علاقه میخاد و رشته ی سنگینیه. صرف کار نیست و کلی شرایط دیگه هم هست. بهتره برید پیش مشاور تحصیلی اگه جدی هست سوالتون. خودِ زیست خوندن برای کسی که هیچی از زیست نمیدونه کلی هزینه و انرژی و حافظه میخاد. راستش خ حوصله ندارم ج بدم. در همین حد در وسع ام بود.

Kaka_s

عضو جدید
همون برقو بخونید به نظر من. نه به خاطر بازار کار و این حرفا. چون پزشکی کشک نیس که تا اراده کنید قبول بشید. مگر دانشگاه ازاد راه دور که اونم نمیدونم دلتون بخاد یا نع. بعدم علاقه میخاد و رشته ی سنگینیه. صرف کار نیست و کلی شرایط دیگه هم هست. بهتره برید پیش مشاور تحصیلی اگه جدی هست سوالتون. خودِ زیست خوندن برای کسی که هیچی از زیست نمیدونه کلی هزینه و انرژی و حافظه میخاد. راستش خ حوصله ندارم ج بدم. در همین حد در وسع ام بود.

زهرا جان فک کنم منظورشون مهندسی پزشکی بود چون گفتن ادامه تحصیل برای ارشد.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره این قانون از قبل هم بود ازش استفاده کردم شما باید از طریق اموزشتون و سرپرست گروه اقدام کنی یک فرمه پرش میکنی چندتا امضا میگیری نمره حذف میشه خیلی به معدل کمک میکنه

ممنون از شما

یعنی یه روزه درست میشه یا خیلی دردسر داره با توجه به اینکه شنبه ثبته نام شروع میشه!!!!!

malih9068

عضو جدید

ممنون از شما

یعنی یه روزه درست میشه یا خیلی دردسر داره با توجه به اینکه شنبه ثبته نام شروع میشه!!!!!
یک روزه تمومه فقط باید از مدیر اموزش بخواهین سریع اقدام کنه و معدلتون اعلام کنن راستی چرا شما هنوز کارهای فارغ التحصیلیتون نکردین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا