گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alk1370

کاربر بیش فعال
تلاشم رو میکنم و بیشتر تست کار میکنم خیلی ممنونم از راهنماییهای خوبتون
فکر کنم اگر نتونم اونها رو جواب بدم داغون بشم به کنکور نرسم
ببخشید دوستان اینقدر به شما هم استرس وارد میکنم دست خودم نیست اینشالله که بتونم کنترلش بکنم

خواهش می کنم

خیلیها دفعه اول که نمیتونن تست رو جواب بدن اصلا ناامید نشین هنوز زمان زیاده استرس هم به خودتون راه ندین شما تستها رو حل کنید اگه مشکلی داشتین تو تاپیکهای رفع اشکال بپرسین اونجا دوستان کمکتون می کنند.موفق باشید

parisanaderi

عضو جدید
ای بابا گفتم شاید پولم پریده :D
عاخه این جزوه رو داشتم ولی شیش تومن دادم سال 93 رو خریدم
ولی خب به نظرم شیش تومن زیاد بود من چند ساعت میذارمش اینجا بعد از روی جی درایوم پاک میکنم جزوه ۹۳ اسلام پناه
:D
https://docs.google.com/file/d/0BxumPAk-AeYsRGIwTkNMOWMzMEE/edit?usp=docslist_api

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

ولی خب به نظرم شیش تومن زیاد بود من چند ساعت میذارمش اینجا بعد از روی جی درایوم پاک میکنم جزوه ۹۳ اسلام پناه
https://docs.google.com/file/d/0BxumPAk-AeYsRGIwTkNMOWMzMEE/edit?usp=docslist_api
دوست عزیز خیلی لطف کردی اما میشه یه جا دیگه اپش کنی بشه دانلودش کرد? اینجا ک لینک دادین تمام صفحاتش رو نشون میده اصلا لینک دانلودی نداره.. :(

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

parisanaderi

عضو جدید

دوست عزیز خیلی لطف کردی اما میشه یه جا دیگه اپش کنی بشه دانلودش کرد? اینجا ک لینک دادین تمام صفحاتش رو نشون میده اصلا لینک دانلودی نداره.. :(

خب توی قسمت فایل مرورگرتون سیو یا سیو اس رو بزنید سیوش کنید
زیاد سخت نیست :))

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

خب توی قسمت فایل مرورگرتون سیو یا سیو اس رو بزنید سیوش کنید
زیاد سخت نیست :))
اهان ممنون.. سوتی دادما :)
اخه من با گوشیم ب انجمن وصل شدم متوجه نشدم doc هستش.. بازم تشکر.

Kaka_s

عضو جدید
کتابای من ایناس<br />
مدار: پوران پژوهش<br />
ریاضی مهندسی: مدرسان شریف<br />
آمار و احتمال: پارسه<br />
معادلات: نصیر<br />
زبان عمومی: پارسه<br />
الکترونیک: ارشد سپاهان<br />
سیگنال: نصیر<br />
کنترل: پوران پژوهش<br />
مغناطیس: سری برق<br />
فقطم تصمیم دارم همینا رو بخونم هرچه بادا باد
پیش به سوی موفقیت :))))))

دوست عزیز پیشنهاد میکنم اگه پایتون تو الکترونیک خوب نیس کتاب الکترونیک مهندس اسلام پناه رو تهیه کنید. دید شما تو الکترونیکو متحول میکنه قطعا

Kaka_s

عضو جدید
دوستان مغناطیس پارسه رو بلدم برای تست بیشتر کدوم کتاب رو بگیرم بهتره
چرا یک کتاب خوب برای کنترل پیدا نمیشه
نظر شما چیه؟
یکی از دوستام مجموعه سوالات کنکور رو بهم داده اون رو کی باید بزنیم اگر نتونستیم تستاش جواب بدیم چی؟:cry:

برای تست بیشتر مغناطیس فک میکنم کتاب مدرسان مناسب باشه.
برای کنترل هیچ کتابی کامل نیس اما برای درس میتونی کتاب پوران ( امین رضایی ) رو با حذف قسمت های اضافی بخونی و برای تست هم پیشنهاد میکنم از کتاب راهیان مهندس تقوی استفاده کنید.

malih9068

عضو جدید
کتاب اسلام پناه تحلیل نظری هست خیلی نیازی به حفظ فرمول نداره اگه میخوان با کتاب سپاهان بخونید جزوه الکترونیک اسلام پناه رو دانلود کنید و روش حل ایشون رو یاد بگیرید و تستها رو با روش ایشون حل کنید اگه جزوه اش رو ندارین بگین بهتون لینک بدم
ندارمش ممنون میشم لینکش رو بدین

malih9068

عضو جدید
دستتون درد نکنه خیلی مردانگی کردی اینشالله قبول بشی;)

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام دوستان خسته نباشید.. راستش کنترل رو انداخته بودم واسه پاییز اما احساس میکنم درس ناجوریه و شاید پاییز بدون پیش زمینه قبلی نتونم خوب جمش کنم و استرس کارمو خراب کنه.. جناب پایدار وسایر دوستان ک کنترل رو دارن میخونن اگه میشه راهنمایی کنن ..ایا ب صلاح هست فعلا از جزوه شیرین ابادی برا شروع استفاده کنم تا یه دید بیاد دستم و بعدا با کتاب تقوی بتونم ادامه بدم? اینم بگم روزانه میتونم یک ساعت ب کنترل اختصاص بدم .تشکر

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید.. راستش کنترل رو انداخته بودم واسه پاییز اما احساس میکنم درس ناجوریه و شاید پاییز بدون پیش زمینه قبلی نتونم خوب جمش کنم و استرس کارمو خراب کنه.. جناب پایدار وسایر دوستان ک کنترل رو دارن میخونن اگه میشه راهنمایی کنن ..ایا ب صلاح هست فعلا از جزوه شیرین ابادی برا شروع استفاده کنم تا یه دید بیاد دستم و بعدا با کتاب تقوی بتونم ادامه بدم? اینم بگم روزانه میتونم یک ساعت ب کنترل اختصاص بدم .تشکر

اگه نظر منو بخوای.از همین الان شروع کن واسه کنترل.با همون جزوه شیرین آبادی

چون کنترل یه درس مفهومیه.مثل مدار و ریاضی نیست که تمرین زیاد حل کنی

مفاهیم رو که بفهمی میتونی به تست ها جواب بدی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک نمیکنم ایشون تبلیغات بکنه.در ضمن مدیریت هم گفته خودمون تشخیص میدیم که کی تبلیغ میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها این سایتو تازه آشنا شدم نمیدونم شاید شما قبلا دیدینش یگمونم برای زبان خیلی خوبه چون با فیلم زبانو یاد میده و کلا تعاملیه (با یه کلید معنیو تلفظ میاد)و یه چیز خیلی خوبش اینه که خودش یه چیزی مثل جعبه لایتنر داره که هر کلمه رو که معنیشو نگاه کنید میره تو کلماتتون ویدیو هاشم سطح بندی داره و مهمتر اینکه ف ی ل ت ر هم نیست:D
ولی چون کلا انگلیسی به انگلیسه ممکن وقت گیر باشه یکمم کندو سنگینه ولی به گمونم روزی دیدن یه ویدوش خیلی خوبه با لایتنرش.
البت باید ثبت نام کنید اگه پریمیوم هم بشید که دیگه عالیه تلفظم باید براش بکنید.
englishcentral.com
خیلی عالی بود. من دیروز فرصت نکردم تستش کنم. خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنون
من همیشه ویدئو میخاستم به سایتایی مثهted.com سر میزدم
الانم ویدئوی skpe freindship رو دیدم کلی هوایی شدم:(
واقعن مفیده بچه ها و جالبه و اصلن خسته نمیشیدد و سعی کنید از همه ی امکانات آموزشیش استفاده کنید
ب نظرم زنگ تفریح نتی خوبیه خ کیف میده خ

p0Ria_1

عضو جدید
درصد ریاضی پایین ، میتونه با زبان جبران شه رفقا ؟؟؟

و اینکه تخصصی بهتر از عمومی بزنی چقدر توی رتبه ات تاثیر داره ؟

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که میشه یا نمیشه رو نمیدونم
اما پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان ریاضی رو حذف نکنید

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

همونطور که دوستمون گفتن ریاضی رو حذف نکنید

بستگی به ضریب داره .
اگر ضریب زبان با ریاضی یکی باشه بله.

p0Ria_1

عضو جدید
گرایش قدرت میخوام ، ریاضی هم 2 تا تست بیشتر نمیخوام جواب بدم .... در عوض میخوام روی زبانم سرمایه گذاری کنم چون پایه ام خوبه توی این درس ..

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایش قدرت میخوام ، ریاضی هم 2 تا تست بیشتر نمیخوام جواب بدم .... در عوض میخوام روی زبانم سرمایه گذاری کنم چون پایه ام خوبه توی این درس ..
ببینید اگر واقعا زبانتون در اون حدی هست که با اطمینان میتونین بالای 50 در کنکور بزنید خوب همین کار و کنید در غیر این صورت بیشتر روی ریاضی وقت بگذارید

faraz_8

اخراجی موقت

به نظر منم کار درستی میکنید رو درسی که پایتون قویتره اگه بیشتر وقت بزارید بیشتر نتیجه میگیرید

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
به نظر من پایه به مرور زمان و درس خوندن قوی میشه
مهم ضریب درس هاست
درسی که ضریب 4 داره خیلی موثر تر از درسیه که ضریب 2 داره.
کارنامه ها رو با دقت مشاهده کنید میبینید اختلافی هست بین کسایی که درصداشون نزدیک به هم هست و کسایی که درس با ضریب بالاتری جواب دادن رتبشون بهتره.
...
این هم هست که برای قوی کردن پایه یک درس نیاز به زمان هست
پس هر چه زودتر شروع به خوندن بشه بهتره.
و مطالعه نهایی 3 ماه مونده به کنکور با دقت بالاتر زمان بیشتر و تست زدن و ...میتونه موثر باشه

hassan_ur2

عضو جدید
راهنمایی در مورد ثبت نام ارشد

راهنمایی در مورد ثبت نام ارشد

با سلام،

به تمام کسایی که امسال قبول شدن تبریک میگم.
من خودم یه سوال در مورد ثبت نام دارم.

من کنترل تبریز آوردم، کسی میدونه ترم اول درس هارو اجباری میدن یا خودمون انتخاب میکنیم؟ یا اگه اجباری 12 واحد بدن میشه یه درس رو حذف کرد؟!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام.. برا مدار تست های دانشگاه ازادم میشه روشون حساب کرد ؟مهم هستن بار علمی دارن ؟یا فعلا بسنده کنیم ب همون سراسری و تالیفی ها؟

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
با سلام،

به تمام کسایی که امسال قبول شدن تبریک میگم.
من خودم یه سوال در مورد ثبت نام دارم.

من کنترل تبریز آوردم، کسی میدونه ترم اول درس هارو اجباری میدن یا خودمون انتخاب میکنیم؟ یا اگه اجباری 12 واحد بدن میشه یه درس رو حذف کرد؟!

سلام تبریک میگم بهتون.دوست من پارسال قدرت تبریز قبول شده بود.ترم اول بهشون 9 واحد میدادن که میتونستی تا 12 واحد هم برداری که دوست من 12 واحد برداشت. یعضی از درسا لازمه که همون ترم اول پاس بشه.طبیعتا فکر نمیکنم اگه 9 واحد بخواین بردارید درسی بمونه که بخوای انتخاب کنی بینشون!

komail1990

عضو جدید
سلام به همه:smile:
من میخوام این ترم یه کلاس مدار برم اما نمیدونم کدوم استاد رو انتخاب کنم.
بین اساتید کهن و تقوی و شیرین آبادی کلاس کدومو ثبت نام کنم؟
سطح مدارمم متوسط رو به پایینه.:redface:
پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم:)

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.. برا مدار تست های دانشگاه ازادم میشه روشون حساب کرد ؟مهم هستن بار علمی دارن ؟یا فعلا بسنده کنیم ب همون سراسری و تالیفی ها؟

فعلا بسنده کنید به همون سراسری و تالیفی ها ...سلام

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال.به فرض کسی که شهید رجایی شبانه قبول میشه آیا استخدام آموزش پرورش در میاد

یا همینطور تربیت مدرس.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال.به فرض کسی که شهید رجایی شبانه قبول میشه آیا استخدام آموزش پرورش در میاد

یا همینطور تربیت مدرس.
نه دقت باید بکنید که آیا این ظرفیت مال آموزش پرورشه یانه. این دانشگاها فقط اسمش اینه.مثلاممکنه امسال مهندسی کامپیتور شهید رجایی بورسیه آموزش پرورش باشه ولی برقش نه. توی دفترچه مشخصه. من مال کاشناسیو گفتم فرقی ام نداره فک کنم مال ارشدم قطعا اگه باشه مشخص میکنه.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دقت باید بکنید که آیا این ظرفیت مال آموزش پرورشه یانه. این دانشگاها فقط اسمش اینه.مثلاممکنه امسال مهندسی کامپیتور شهید رجایی بورسیه آموزش پرورش باشه ولی برقش نه. توی دفترچه مشخصه. من مال کاشناسیو گفتم فرقی ام نداره فک کنم مال ارشدم قطعا اگه باشه مشخص میکنه.

مهندسی کامپیتور جدیده؟؟:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا