گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندسی کامپیتور جدیده؟؟:biggrin:
نع من ک گفتم مال کارشناسیو گفتم دیگه. چون اون سال ک من برای کنکورم انتخاب رشته کردم پونزه نفربرق میگرفت گرایش قدرت ک مال تربیت معلم بودش مال شهید رجایی رو میگم و امامثلن کامپیتورش ربطی ب اموزش پرورش نداشت.مال ارشدم شاید باشه شاید نباشه.

malih9068

عضو جدید
دوستان کسانی که قبلا امتحان دادن ایا همون قدری تلاش کردن نتیجه گرفتن یا کمتر یا بیشتر؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نع من ک گفتم مال کارشناسیو گفتم دیگه. چون اون سال ک من برای کنکورم انتخاب رشته کردم پونزه نفربرق میگرفت گرایش قدرت ک مال تربیت معلم بودش مال شهید رجایی رو میگم و امامثلن کامپیتورش ربطی ب اموزش پرورش نداشت.مال ارشدم شاید باشه شاید نباشه.

آهان گرفتم چی به چیه.به قول خودت همون کامپیتور

malih9068

عضو جدید
عزیز منظور saeeddhk اشتباه تایپیتون بود!!;)

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی هرچی خونده بودی تونستی جواب بدی؟
آره و چون استرسم نداشتم حتی یه ذره خدارو شکر بیشترم ج دادم چون مغزم راه حل میداد خیلی خوش گذشت بیشترم خوش میگذشت ا گ نزدیک شوفاژ پر پر نمیزدم و مراقبه پنجره رو در عوض باز نمیکرد ک از پشت اسکلت کمرم خشک بشه اما اینا خیلی کم تاثیر داشتا من هرچی بلد بودم ج ددادم و سرسیگنال میزدم تو سرم که خاکتونسر ت اگه حتی یه دور جزوه دانشگاهو خونده بودی عالی میشد.خود درگیری شدیدداشتم.:دی تو دفترچه اول یه دونه خاطره اومده بودتو ذهنم ب خاطر یه سواله خندم گرفته بود :دی اصلن کنکور خیلی کیف میده به شرطیی که بلدم باشی یه چیزایی دیگ
ایشالا که امسال اشکالات پارسالو نداشته باشماگ پروژه بذاره:(

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیز سخت نیست فقط ذقت میخواد اینشالله که درسهات رو اینطوری نخونده باشی
بابا خوب شما ک جای من نیستین ک . میگم ک مشکل دارم حتی عکس اینام نمیتونم بذارم کلماتم صد دفه میزنم ا تایب شه. اصن منو بگو ج دادم بهتون. درسامم کتابخونه باشم دقت میکنم:پی

komail1990

عضو جدید
سلام به همه:smile:
من میخوام این ترم یه کلاس مدار برم اما نمیدونم کدوم استاد رو انتخاب کنم.
بین اساتید کهن و تقوی و شیرین آبادی کلاس کدومو ثبت نام کنم؟
سطح مدارمم متوسط رو به پایینه.:redface:
پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم:)
یعنی هیچکی راجع به کلاسای مدار کنکور هیچ اطلاعی نداره؟
من هنوز منتظرما.:smile:

p0Ria_1

عضو جدید
این تجربه تابستانی من از 3 کلاس کنکور >>>

مدار -- کنترل -- ریاضی مهندسی

مدار من با کهن ثبت نام کردم اما بعد از دو جلسه استاد اومد گفت مشکل روحی دارم و یه سری مشکلات نمیتونم بیام ! ( البته من از شیوه بیان کهن راضی نبودم ، نامطمئن درس میداد یعنی فن بیان نداشت ) بعد الان زرگر اومده 2 جلسه اس ...

ارزیابی من از مدار این دو نفر ، به نظرم کهن راحت تر و روون تر بود تا زرگر ، یا حداقل برداشت من اینطوریه(براساس فصل اول و دوم مدار1) . سطح مدارم هم متوسطه معمولی .. البته جزوه هردو داخل نت هستش بعضی از بچه ها هم پیشنهاد کرده بودن جزوه کهن رو اما اگر برنامه ریزی درست ندارید یا سطحتون پایینه کلاس برید یا خودتون رو به درصد 40 (5 تست ) برسونید.

کنترل من با دکتر ابویی دارم ، در زمان برداشتن کلاس مردد بودم که خوبه نیست همینجا هم از بعضی از دوستان پرسیدم نمیدونستن ، اما باور کنید تنها کلاسی که ازش خیلی راضی ام همین کنترله ، استاد با انگیزه و انرژی وصف ناپذیری که داره واقعا به درس جذبت میکنه اینقدر کامل و دقیق مسائل رو بیان میکنه که من به شخصه واقعا عاشق کلاساشم با اینکه من در مشهد هستم و کلاس از 8 صبح شروع میشه تا 8 شب و وقتی میرم خونه خسته جسمی میشم نه فکری روحی ... جزوه شو هم ببینید و از بچه هایی که با دکتر ابویی داشتن بپرسید حرف منو بیشتر درک میکنید پس اگر پاییز قرار بری کلاس ، من اینو تضمین میکنم .... سطح کنترل من خوبه

ریاضی مهندسی
با کریمی دارم ، ولی راضی نیستم ، خیلی تند تند پیش میره منم پایه ام توی این درس بده و ضعیفم ... البته بیشتر بچه ها همچین حسی دارن توی کلاس ... مبحث اعداد مختلط رو که میخواست درس بده اولش یک سری تمرین مطرح کرد شاید 10 درصد کلاس جواب دادن بعد گفت خوب پایه کلاس خوبه !! فقط اشاره میکنم اونایی که ضعیفن هم برن بخونن !! کلا این کلاسی بود که میگفتم خیلی مطمئنم اما الان واقعا یه جورایی زده شدم .... فقط هم به دنبال 3 تست در مبحث اعداد مختلط هستم نه بیشتر ...

در پاییز هم شاید کلاس های ماشین و بررسی رو هم رفتم ...

مرسی . سوالی بود در خدمتم

bahram1992

عضو جدید
این تجربه تابستانی من از 3 کلاس کنکور >>>

مدار -- کنترل -- ریاضی مهندسی

کنترل من با دکتر ابویی دارم ، در زمان برداشتن کلاس مردد بودم که خوبه نیست همینجا هم از بعضی از دوستان پرسیدم نمیدونستن ، اما باور کنید تنها کلاسی که ازش خیلی راضی ام همین کنترله ، استاد با انگیزه و انرژی وصف ناپذیری که داره واقعا به درس جذبت میکنه اینقدر کامل و دقیق مسائل رو بیان میکنه که من به شخصه واقعا عاشق کلاساشم با اینکه من در مشهد هستم و کلاس از 8 صبح شروع میشه تا 8 شب و وقتی میرم خونه خسته جسمی میشم نه فکری روحی ... جزوه شو هم ببینید و از بچه هایی که با دکتر ابویی داشتن بپرسید حرف منو بیشتر درک میکنید پس اگر پاییز قرار بری کلاس ، من اینو تضمین میکنم .... سطح کنترل من خوبه

مرسی . سوالی بود در خدمتم

سلام مرسی بابت تجربه که در اختیار ما گذاشتی
درباره کلاس کنترل تو قبلا با نحوه بیان و حل شیرین آبادی آشنا بودی؟ سر کلاسش رفتی یا جزوشو دیدی؟ میشه مقایسشون کرد؟
البته من خودم امروز میخوام برم بینش ساعت 2 باهاش حرف بزنم :دی

bahram1992

عضو جدید
یعنی هیچکی راجع به کلاسای مدار کنکور هیچ اطلاعی نداره؟
من هنوز منتظرما.:smile:

والا کهن که دیگه همه میشناسن و میگن خوبه
تقوی انگار از رو اسلاید میگه و با کتابش زیاد فرق نداره.
شیرین آبادی من دانشگاه باهاش مدار 1 و 2 داشتم خدایی همه قبولش داشتن. دانشگاه آزاد قزوین بودیم
حالا بقیش با خودته. البته سوالای مدار زیاد به استاد و کلاس کی رفتن بستگی نداره باید توی درس و حل مسائل به مفاهیم و کاربرد مدار دست پیدا کنی

malih9068

عضو جدید
بابا خوب شما ک جای من نیستین ک . میگم ک مشکل دارم حتی عکس اینام نمیتونم بذارم کلماتم صد دفه میزنم ا تایب شه. اصن منو بگو ج دادم بهتون. درسامم کتابخونه باشم دقت میکنم:پی
دوست عزیز فقط مزاح کردم مگر نه قصد توهین نداشـــــــــــــــــــــــــــــــــتم

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام.. دوستانی ک کنترل رو خوندن لطفا فصول این درس رو ب ترتیب اهمیت و بودجه بندی در کنکور بنویسین.. تشکر

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

malih9068

عضو جدید
دوستان به خاطر مشکلاتی که دارم میخوام برم کتابخونه البته تا حالا تجربه کتابخونه رفتن ندارم توی کتابخونه خوب میشه مطالعه کرد دوتا درس با خودم ببرم کافیه یا سه تا درس؟:D:eek:

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز فقط مزاح کردم مگر نه قصد توهین نداشـــــــــــــــــــــــــــــــــتم
منم مزاح کردم :دی معلوم نیس از لحنم؟ دیگه درسش کردم بروزرمو . دیگه غلط غولوط نمینویسم.
سوال بعدیتم قبلا ج دادن بچه ها. نظر خودمم همیشه اینه که اگ قصد داری کتابخونه بری باید قصد چندماهه بکنی:دی یعنی که از اول تا اخرش بری. چون ب اونجا عادت میکنی و ترک عادتم که موجبه مرضه:دی
موفق باشی
یه چیزیم بگم دوست عزیز؟ اون مگر نه رو باید میگفتی وگرنه :دی شوخی میکنم بخندی جدی نگیری. دیگه تایپه دیگه

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوستان به خاطر مشکلاتی که دارم میخوام برم کتابخونه البته تا حالا تجربه کتابخونه رفتن ندارم توی کتابخونه خوب میشه مطالعه کرد دوتا درس با خودم ببرم کافیه یا سه تا درس؟:D:eek:
من قبل ماه رمضون حدود دو سه هفته ای رفتم کتابخونه بد نبود اما خوبم نبود ..هر شخص روحیاتش فرق میکنه و بعد از کلی به قول معروف ازمون و خطا میتونه متوجه بشه ک واقعا چی باهاش سازگاره و بهترین حالت درس خوندن چ از نظر مکان و چه زمان و چه حتی طریقه برنامه ریزی براش چجوریه..من تقریبا بعد یکی دوماه سروکله زدن با این موارد تازه یک هفتس ک فهمیدم قلقم چیه و چی باهام سازگاره.. جوری ک اوایل اومده بودم برا خودم ساعت بندی کرده ببودم ک از فلان تا فلان ساعت مثلا مدار بخونم یا امروز دو تا درس بخونم فردا یه درسو ... خلاصه الان فهمیدم بهترین مکان برا من یه اتاق خلوت و بدور از سروصدا و بهترین نوع درس خوندن هم همون مبحثی هستش ک مثلا تو این بازه یک هفته ای باید از هر درس حدودا یه مقدار مشخص رو خونده باشم حالا ساعت و روزش برام فرق نمیکنه مهم پایان هفتس ک ب قول دوست خوبم جناب پایدار با خیال راحت جلو مباحث از پیش تععین شده تیک «خوانده شد» بزارم.

malih9068

عضو جدید
من قبل ماه رمضون حدود دو سه هفته ای رفتم کتابخونه بد نبود اما خوبم نبود ..هر شخص روحیاتش فرق میکنه و بعد از کلی به قول معروف ازمون و خطا میتونه متوجه بشه ک واقعا چی باهاش سازگاره و بهترین حالت درس خوندن چ از نظر مکان و چه زمان و چه حتی طریقه برنامه ریزی براش چجوریه..من تقریبا بعد یکی دوماه سروکله زدن با این موارد تازه یک هفتس ک فهمیدم قلقم چیه و چی باهام سازگاره.. جوری ک اوایل اومده بودم برا خودم ساعت بندی کرده ببودم ک از فلان تا فلان ساعت مثلا مدار بخونم یا امروز دو تا درس بخونم فردا یه درسو ... خلاصه الان فهمیدم بهترین مکان برا من یه اتاق خلوت و بدور از سروصدا و بهترین نوع درس خوندن هم همون مبحثی هستش ک مثلا تو این بازه یک هفته ای باید از هر درس حدودا یه مقدار مشخص رو خونده باشم حالا ساعت و روزش برام فرق نمیکنه مهم پایان هفتس ک ب قول دوست خوبم جناب پایدار با خیال راحت جلو مباحث از پیش تععین شده تیک «خوانده شد» بزارم.

مرسی دوست عزیز درسته ادم توی خونه راحتتر میتونه بخونه اما اتاقی که خلوت باشه و سر صدا نباشه نمیتونم داشته باشم!!!
بهترین راه برام اینه برم کتابخونه به انجا عادت کنم اما اگر خسته بشم نمیدونم چطوری میشه انجا استراحت کرد:(

amir3620

عضو جدید
دوستان نظرتون درباره ازمونهاي اينترنتي موسسات چيه؟ مفيده يا خير؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام:smile:
واقعا از راهنمایی دوستان ممنونم
بازم اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه.:)
من پارسال کلاس دکتر زرگر رو رفتم البته خوب کلاساشون تو شهرستان یه کم کمتره ساعتاش تا تهران. اما من راضی بودم واقعا. ایشون خیلی مسلط و خیلی خلاصه مغز کلام رو ادا میکردند. جزوشون خلاصه ی کتابشون بود انگار. چون من همیشه یه نگاه میکردم و میرفتم سراغ کتابشون و خوب گام اصلی که تست زنی بود رو دیگ نرسیدم وگرنه خودم حس میکنم خوب جواب میدادم نمیدونم. مدارمم راستش مدار1 خوب بودم ولی مدار2 در حد صفر!!! کلاسای ایشون تجربه ی خیلی خوبی بودواقعا. خیلی ذوق دارم که امسال دیگه اون انتظارشون رو برآورده کنم. درصد بالای 80. هی دیگ. راستی دوستامم تهران کلاس دکتر کهن رو میرفتن اونام راضی بودن فقط میگفتن خیلی طول میده و هی شکل میکشه. در مورد ایشون در همین حد از دوستام شنیدم.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان نظرتون درباره ازمونهاي اينترنتي موسسات چيه؟ مفيده يا خير؟
من از همین فروم دانلودشون کردم بعضیاشونو خوب بود. یه نگاهی انداختم بهشون فقط. اما خوب با خودم گفتم چون پارسال با معضل کمبود تست زبان مواجه شدم خوب کمِ کمش تستای زبانشو میزنم دیگه!!! شایدم این ازمونای اینترنتی آزمونای پارسال همون موسسه باشه که به صورت کاردرمنزل یا ازمون اینترنتی در اختیار بچه ها قرار میگیره. نمیدونم در هر صورت به نظر خودم ته تهش اینه که سوالای زبانشو استفاده میکنید فقط!!!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوستان اینقد از کلاس نگین دیگه.. اخه گناه ما شهرستانیا چیه ک اینجا همچین امکاناتی نیست .. دلمون کباب میشه با حرفاتون و اینکه دارین میرین یا قراره برین کلاس .. هیییییییی :(

power4ever

عضو جدید
من کلاس چند تا استاد رو رفتم بر اساس سطح علمی متوسط نظر میدم
استادای دیگه مدار رو نمیدونم ولی استاد کهن واقعا از دید من عالی بود البته نفر اول کنکور برق بوده ها
استاد شیرین آبادی هم توی کنترل خیلی قوی هستن بقیه رو باز نمیدونم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بودجه بندی از سال 88 تا سال 92 هستش

میسون:
1-سال 89 همراه با پایداری.همراه با مکان هندسی ریشه ها.همراه با حالت دائمی

2-سال 90 یک سوال

3-سال 91 هم یک سوال

فضای حالت:

1-سال 88 دو سوال همراه با پایداری

2-سال 90 یک سوال

2-سال 91 یک سوال

پاسخ گذرا:

1-سال 88 سه سوال(این سه سوال بصورت ترکیبی آمده است)

2-سال 89 همراه 2 سوال که یکی از آنها همراه با حد فاز یک است

3-سال 90دو سوال.که یک سوال آن ترکیبی از پایداری و کنترلرها است

4-سال 91 یک سوال که همراه با مکان هندسی ریشه ها است

5-سال 92 یک سوال

مکان هندسی ریشه:

1-سال 88 دوسوال

2-سال 89 دو سوال

3-سال 90 سه سوال همراه با پایداری و پاسخ گذرا و پاسخ فرکانسی

4-سال 91 دو سوال

5-سال 92 یک سوال

راث:

1-سال 88 یک سوال

2-سال دو سوال که یک سوال آن همراه با خطای حالت دائمی میباشد

3-سال 92 یک سوال

نایکوییست:
1-سال 88 دو سوال
2-سال 89 دو سوال همراه با بد
3-سال 90یک سوال
4-سال 91 یک سوال

حساسیت:
1-سال 88 یک سوال
2-سال 91 یک سوال همراه با قسمت دیاگرام بد
3-سال 92 یک سوال

دیاگرام بد:
1-سال 89دو سوال
2-سال 90یک سوال
3-سال 91 یک سوال که آن هم ترکیبی از حساسیت و مفاهیم دیاگرام بد میباشد

4-سال 92 یک سوال همراه با مکان هندسی

تابع تبدیل سیستمهای مکانیکی:

1-سال 88 یک سوال
2-سال 89 یک سوال
3-سال 92 یک سوال

جبران سازی:
1-سال 89 یک سوال
2-سال 90 دو سوال
3-سال 91 یک سوال
4-سال 92 یک سوال

خطای حالت دائمی:

1-سال 88 یک سوال
2-سال 89 یک سوال
3-سال 90 یک سوال
4-سال 91یک سوال
5-سال 92 یک سوال

دوستان من بودجه بندی رو از سال 88 تا 92 گذاشتم.اما کنترل کسی که میخواد درصد خوبی کسب کنه باید تمام مفاهیم رو بفهمه

تو کنترل اکثر تست ها ترکیبی میاد.برای همینه که درس سختیه.اما این درس سخت فقط و فقط راهش یادگیری مفاهیمه

کنترل مثل مدار نیست که از یه فصل به طور مستقیم سوال بدن.ممکنه یه سوال بیاد که مفهوم چندتا فصل توش باشه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی هم که کنترل یاد بگیرن.بهشون توصیه میکنم شدیدا که تست های آزمون آزمایشی های بینش رو

بگیرن از همین سایت.چون بچه ها آزمون هاش رو گذاشتن.چون تست هاش واقعا قشنگه و به کنکورهای سال های

اخیر نزدیکه.اما بقیه موسسات من رفتم.کنترل سنجش مال پارسال که واقعا مفت نمی ارزید.من خودم امتحان میدادم

اما چند روز پیش سوالای کنترل بینش رو دیدم.دیدم واقعا سوالاتش قشنگه و می ارزه آدم نگاهش کنه

حرفامم خداوکیلی تبلیغ نیست.چون نه من بینش رو میشناسم نه بینش منو.سوالاتش هم قسمت دانلود کنکور آزمایشی

گذاشتن بچه ها.

pijoo

عضو جدید
این بودجه بندی از سال 88 تا سال 92 هستش

میسون:
1-سال 89 همراه با پایداری.همراه با مکان هندسی ریشه ها.همراه با حالت دائمی

2-سال 90 یک سوال

3-سال 91 هم یک سوال

فضای حالت:

1-سال 88 دو سوال همراه با پایداری

2-سال 90 یک سوال

2-سال 91 یک سوال

پاسخ گذرا:

1-سال 88 سه سوال(این سه سوال بصورت ترکیبی آمده است)

2-سال 89 همراه 2 سوال که یکی از آنها همراه با حد فاز یک است

3-سال 90دو سوال.که یک سوال آن ترکیبی از پایداری و کنترلرها است

4-سال 91 یک سوال که همراه با مکان هندسی ریشه ها است

5-سال 92 یک سوال

مکان هندسی ریشه:

1-سال 88 دوسوال

2-سال 89 دو سوال

3-سال 90 سه سوال همراه با پایداری و پاسخ گذرا و پاسخ فرکانسی

4-سال 91 دو سوال

5-سال 92 یک سوال

راث:

1-سال 88 یک سوال

2-سال دو سوال که یک سوال آن همراه با خطای حالت دائمی میباشد

3-سال 92 یک سوال

نایکوییست:
1-سال 88 دو سوال
2-سال 89 دو سوال همراه با بد
3-سال 90یک سوال
4-سال 91 یک سوال

حساسیت:
1-سال 88 یک سوال
2-سال 91 یک سوال همراه با قسمت دیاگرام بد
3-سال 92 یک سوال

دیاگرام بد:
1-سال 89دو سوال
2-سال 90یک سوال
3-سال 91 یک سوال که آن هم ترکیبی از حساسیت و مفاهیم دیاگرام بد میباشد

4-سال 92 یک سوال همراه با مکان هندسی

تابع تبدیل سیستمهای مکانیکی:

1-سال 88 یک سوال
2-سال 89 یک سوال
3-سال 92 یک سوال

جبران سازی:
1-سال 89 یک سوال
2-سال 90 دو سوال
3-سال 91 یک سوال
4-سال 92 یک سوال

خطای حالت دائمی:

1-سال 88 یک سوال
2-سال 89 یک سوال
3-سال 90 یک سوال
4-سال 91یک سوال
5-سال 92 یک سوال

دوستان من بودجه بندی رو از سال 88 تا 92 گذاشتم.اما کنترل کسی که میخواد درصد خوبی کسب کنه باید تمام مفاهیم رو بفهمه

تو کنترل اکثر تست ها ترکیبی میاد.برای همینه که درس سختیه.اما این درس سخت فقط و فقط راهش یادگیری مفاهیمه

کنترل مثل مدار نیست که از یه فصل به طور مستقیم سوال بدن.ممکنه یه سوال بیاد که مفهوم چندتا فصل توش باشه

اقا از مدلسازی سوال نمیاد؟

1سوال دیگه هم دارم.دوستان بین کتاب کنترل امین رضایی و تقوی کدوم رو پیشنهاد میدن؟کساییکه هرکدوم روخوندن نکات مثبت و منفی رو میشه بگن و مارو راهنمایی کنند؟

mahdi_ml

عضو جدید
مرسی دوست عزیز درسته ادم توی خونه راحتتر میتونه بخونه اما اتاقی که خلوت باشه و سر صدا نباشه نمیتونم داشته باشم!!!
بهترین راه برام اینه برم کتابخونه به انجا عادت کنم اما اگر خسته بشم نمیدونم چطوری میشه انجا استراحت کرد:(

من خودم اصلن خونه نمیتونم بخونم چه آروم باشه چه شلوغ (آروم باشه بدتره برام!)
صبحا ساعت 9واینا میرم و اگه غذا داشته باشیم میبرم وتا ظهر هم یکی دو ساعت اونجا بمونم اما تو حالت ایده آل.....
اما کارایی که تو کتابخونه میکنم....
1)اول اینکه معمولا یه جای مشخص میشینم بنظرم برای تمرکز کردن لازمه.....(معمولا جایی که نه سرد باشه نه گرم...)
2)اونجا که میرم میدونم که فقط باید درس خوندن اینجام نه تفریح کردن....
3)روی ساعت های مشخص نماز میخونم،غذا،میخورم وحتی میخابم(درحد چند دقیقه)....برای استراحتم هم میرم یکم خوراکی بگیرم ویکم هم پیاده روی میکنم...
4)تو کتابخونه با کسی راحت دوست نشید چون دیگه نمیتونید درس بخونید...
5)هرچند ماه یکبار جای خود رو عوض کنید(منظورم صندلیه)...
6)تایم درس خوندنتونو زیاد نگیرید چون بعدا ممکنه از کتابخونه رفتن و درس خوندن زده بشید (مثل خودم)
7).....
دیگه یادم نمیاد ولی در کل برای یکی مثله خودم کتابخونه خیلی مفیده ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا