alk1370
کاربر بیش فعال
سلام بچه ها ، من بعد کنکور اصلا سمت حل دوباره سوالا نرفتم ، امشب یه سرم زد برم ببینم سوالایی که نزدم چرا نزدم یا چرا غلط زدم ، واقعا خاک بر سرم کنن !!!! یعنی هر چی سرم بیاد حقمه!!! آخه من نمیدونم وقتی سر جلسه میشینم چه مرگم میشه ، سوال راس توی کنترل رو الان در کمتر از یه دقیقه حلش کردم ، درستم زدم ، باورم نمیشد !!!!
یعنی آزمونی که باید خیلی خوب تموم میشد به بدترین نحو ممکن تموم شد !!! میدونم همه میگن حکمتی داشته ولی من معتقدم حکمتش ثابت شدن این نکته به من بوده که لیاقت درس خوندن تو دانشگاه خوبو نداشتم !!! واقعا دلیلی نداره وقتی یه دانشجویی 4 سال لیسانسشو زحمت کشیده و درس خونده بره شریف منم که شب امتحانی خوندم برم شریف !!! شایدم الان جو گیر شدم دارم این حرفارو میزنم ولی واقعا عصبانی هستم از دست خودم !!
![]()
سلام برادر
اصلا اینطور نیست که لیاقت دانشگاه خوبو نداشتی شما شرایط سر جلسه رو با الان یکی میگیری؟وقتی استرس داری تنظیم بدنت به هم می خوره و حتی مباحثی که 100 درصد بلدی رو هم ممکنه فراموش کنی چه برسه به سوالاتی که بلد نیستی.کلا به خیلی فاکتورها بستگی داره قبولی یکی اعتماد به نفس و نباختن روحیه و این قدرت باور و شرایط حوزه امتحانی و .... یه چیز خیلی جالبی رو بگم شما هم جوابتو از دل همین قضیه میگیری!!
میگن یه وزنه برداری بوده که ماکزیمم می تونسته 75 کیلو بزنه.بعد یه روز میان وزرنه ها رو بزرگتر در نظر می گیرن ولی 10 کیلو کمتر از 75 و فقط با هیکل بزرگتر! بعد به وزنه برداره میگن این 85 کیلو هست اینو بزن(در حالی که 10 کیلو کمتر بود!!!) وزنه برداره هم تا می شنوه روحیه شو میبازه و میگه من که رکوردم 75 بوده عمرا بتونم اینو بردارم و واقعا هم نمیتونه برداره!!! روز بعد میان وزنه ها رو کوچیکتر میگیرن و این بار 10 کیلو بیشتر در نظر میگیرن و به وزنه بردار میگن 10 کیلو کمتر از رکورده تو هست.وزنه برداره هم تو دلش میگه این که جوجه است واسه من!!! من 75 زدم دیگه 10 کیلو کمتر که یه ضرب میبرم بالا!!! و برمیداره!!!بعد که ماجرا رو بهش میگن خودش دهنش باز میمونه از تعجب که چجوری 85 کیلو بلند کرد و 65 کیلو رو نه!!!حالا چجوری؟ به خاطر قدرت باور و اعتماد به نفس و نداشتن استرس!!!!
اینو اول به خودم میگم بعد به شما!!! تا زمانی که استرس رو کنترل نکنیم هیچ کاری رو نمیشه به موفقیت رسوند اگه هم به موفقیت برسه مقطعی هست نه دائمی!!! به قول معروف باد آورده رو باد میبره!!!
حالا نمیدونم این حرفایی که میزنم چقدر به کنکور مربوط میشه دیگه قضاوت با شما!!