لعنت به کنکوررررررررررررررر که آدمو از همه چی میندازه آخرشم هیچی!![]()
حالا از این به بعد باید چیکار کنیم؟؟خدا میدونه
لعنت به کنکوررررررررررررررر که آدمو از همه چی میندازه آخرشم هیچی!![]()
سلام دوست عزیزمن حل كردم، 2 شد
سلام دوست عزیز
منم دو آوردمسوال 41 رو زدی ؟
سلام دوست عزیزاینم پاسخ سواله
مشاهده پیوست 231255
فکر کنم گزینه 4 همونی که k فرد داشت . و شما ؟؟؟نه متاسفانه، اون یكی سوال، كه ضریب t داشت! كدومش رو زدی شما؟
دفترچه f کسی این سوالو زدهسلام دوست عزیز
این سوال مشابه سوال 93 به صورت زیرکانه طرح شده . تازه سوال این سوال یک مرحله حل کمتر داشت کافی بود که دوشرط مرزی رو توی جواب عمومی که داده بذاری
مشاهده پیوست 231253
حالا از این به بعد باید چیکار کنیم؟؟خدا میدونه
سلام دوست عزیز
حل خودتونه یا کسی دیگه ؟ منم به همین صورت حل کردم . سوال 41 رو حل کردید ؟
فکر کنم گزینه 4 همونی که k فرد داشت . و شما ؟؟؟
دفترچه f کسی این سوالو زده
من الان تو برزخم. پارسال نرفتم امسالم مث پارسال شد.![]()
من فک کنم گزینه 4 اون دفترچه رو زدم رو زدم چون بین دو گزینه 1 2 این دفترچه شک داشتم میگمدفترچه f کسی این سوالو زده
مگه سینوسی نبود . مگه نباید بازه رو بصورت فرد گسترش میدادیم از 0 تا پی رو یک داده بود اگر گسترش فرد میدادید شکل هارمونیک فرد میشد . این طور نیست ؟ من توی e مشکل داشتم که اگر نظر شما مبنی بر کشی بودن درست باشه فکر کنم من درست زدم .معادله قسمت t از نوع كشی اویلر بود و e نداشت، ولی تو شرایط مرزی لزومی نداشت كه هارمونیكها فرد باشه حتما، من همون شماره هارمونیك n رو زدم، الله اعلم درسته یا نه!!!!
این حلای آقای غفاری غلطه. اولا سوال توننه تونن از دوسر Aرو میخواس نه دو سر N و مطمعنم جوابش 3/2 و 3 میشه. ثانیا سوال معادله حالت بر حسب جریان سلف توان دو بود نه خازن !!! من گزینه هاش حفظمه اینا رو از کجا دراوردن الله اعلم. اون سواله که میشد هیچ مقدار R درست حل شده.و اون توان مصرفی مقاومت هم که میشد 3/2 هم درست حل شده.
اون سوال مشتقه که k+1 داشت رو میگین ?مگه سینوسی نبود . مگه نباید بازه رو بصورت فرد گسترش میدادیم از 0 تا پی رو یک داده بود اگر گسترش فرد میدادید شکل هارمونیک فرد میشد . این طور نیست ؟ من توی e مشکل داشتم که اگر نظر شما مبنی بر کشی بودن درست باشه فکر کنم من درست زدم .
بله 2K+1اون سوال مشتقه که k+1 داشت رو میگین ?
اگه حل آقای غفار پور درست باشه که من رسما به فنا رفتم !!! من اون سوال فرکانس طبیعی رو زدم 4 تا که یکی صفره !!!! اگه اشتباه باشه من بیچاره شدم !!!! کسی نظری نداره؟؟؟
منم همونو زدم . خدا کنه درست باشههمون که t داشت با هارمونیکای فرد. همون میشد دیگه؟
اگه حل آقای غفار پور درست باشه که من رسما به فنا رفتم !!! من اون سوال فرکانس طبیعی رو زدم 4 تا که یکی صفره !!!! اگه اشتباه باشه من بیچاره شدم !!!! کسی نظری نداره؟؟؟
گفتم صفر میشه ولی حیف که نزدمشدوستان سوال انتگرال مختلطی که به صورت مثلثاتی بود رو هر کی جواب صفر در آورده
درست در آورده چون نقاط غیر تحلیلیش به صورت زیره
1.5708 ± 1.31696 i
و چون اندازه این عدد از شعاع همگرایی بزرگتره پس خارج دایره می افته
پس همه نقاط داخل دایره تحلیلی ست و حاصل انتگرال مختلط صفر است
مشاهده پیوست 231266سلام دوستان من که خیلی خوشحال شدم یه امید دیگه هم داریم یادتون نره ثبت نام کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |