گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tutia.p

عضو جدید
نه من فقط شاید الک 50 درصدی زده باشم که اونم انگار همه زدن سیگنالو مدار و ریاضیم خوب نبود. مهندسی پزشکی یعنی خیلی میره تو مباحث پزشکی؟ فرقش با مهندسی پزشکی وزارت علوم چیه؟

tutia.p

عضو جدید
امیدوارم همینجوری بشه که میگید .
ولی من امیدی ندارم درصدم 30 هم بشه . با این شانسی که من دارم .
یعنی تست میدادن که 2+2 چند میشه . من بزنم 4 . میبینی جوابش میاد که جوابش 5 بوده از شانس گند من :cry::biggrin:

ثبت نامش گذشته ها
ثبت نام كرديد؟
تحت نظر وزارت بهداشت بركزار ميشه
تا اونجاييكه اطلاع دارم ٥ تا دانشگاه جدي دانشجو داره اونم دانشكاه هاي علوم پزشكي تهران-شيراز-اصفهان-شهيد بهشتي و كرمانشاه هستش
دروسي كه بايد امتحان بديد زبان،رياضي مهندسي،الكترونيكو مدار كه باهمه،سيكنال،اناتومي،فيزيك پزشكي
ضريب همش ٢ هستش بغير از اناتومي كه يكه
اونطوري كه شنيدم زبان خيلي تاثير داره و سطح لغات زبان هم در سطح متوسط به بالا هستش
كارنامه نفر اول سال پيش هم توي سايت اقاي بخشي گلستاني موجود هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببخشید فرقش با مهندسی پزشکی وزارت علوم چیه؟ اصن چرا جداشون کردن؟!

tutia.p

عضو جدید
والا دقیقا فرقشو نمیدونم .
مسعود جان بهتر میدونه فکر کنم .
مسعود بیا اینجا :D

مسعود جان حالا بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه! میشه راهنماییم کنید ممنون میشم . من ثبت نام کردم اصلا نمیدونم فرقش با مهندسی پزشکی وزارت علوم چیه و کلا چیکارس؟!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که قبول نشم..میرم دنبال برنامه نویسی از صفر و کار با میکروها..........

واقعا هم اصل مهندسی کار عملیه نه تئوری .
من خودم چنتا مدرک فنی دارم و میخوام دوباره از ابتدای سال برم برای کلاسهای جدید

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

مسعود جان حالا بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه! میشه راهنماییم کنید ممنون میشم . من ثبت نام کردم اصلا نمیدونم فرقش با مهندسی پزشکی وزارت علوم چیه و کلا چیکارس؟!

البته يدونه بيا اينجا كم كفتي ولي اومدم حالا:دي
فرقش اينه ميريد توي دانشگاه هاي علوم پزشكي اولا كلاسش بالاتره:دي
دوما اونطوري كه ميكن كسيكه مهندسي پزشكي توي دانشگاه هاي علوم پزشكي خونده كار واسش بيشتره چون وزارت بهداشت پروژه تعيين ميكنه ميدن به افرادي كه توي دانشگاه هاي تحت نظارت خودش بوده
به نظرم كلاس دانشگاه علوم پزشكي تهران يه سر و كردن از بقيه دانشگاه هاي ايران بالاتره رتبه ٥٦ جهان
يه سر به سايتش بزنيد ميبينيد سايت انگليسي اصلا ادم وارد فضاي ديگه اي ميشه:دي
چارت درسيشو نميدونم چيه
ولي چارت درسي اوشد مهندسي پزشكي دانشگاه تهرانو ميتونيد دانلود كنيد توي سايت دانشگاه كه بيشتر درسا كنترلي و مخابراتيه كه درساي مخابراتي مربوط به پردازش اينا ميشه
توي دانشكاه هاي وزارت علوم هم كه دانشكاه تهران حرف اولو ميزنه با اساتيدي مثل دكتر سلطانيان زاده و دكتر ستاره دان

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز جالب بگم اصلا شاخ در بیارید

2 نفر تو دانشگاه ما بودن که کلاس خصوصی یا کلاس کنکور میزاشتن . بعد 1کیشون گفته بود شریف داره الک دیجیتال میخونه و اون یکی داره مخابرات تهران میخونه . بعد کلی کلاس کنکوری گذاشتن و کلی آدم هم اومدن ثبت ناام کردن و رفتن کلاساشونو . بعد هرکی رفته بود این کلاسارو رتبش از رتبه پارسال منم بدتر شده بود .
بعد امروز همون 2نفرو دیدم سر جلسه کنکور ارشد . که سال 3ومشون بود کنکور میدادن .
روز اول که اینارو دیدم حدس زدم خالی میبندنا . ولی رفیقام باور نکردن .

یعنی هنوز تو کف این دروغشونم :eek:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوما اونطوري كه ميكن كسيكه مهندسي پزشكي توي دانشگاه هاي علوم پزشكي خونده كار واسش بيشتره چون وزارت بهداشت پروژه تعيين ميكنه ميدن به افرادي كه توي دانشگاه هاي تحت نظارت خودش بوده
به نظرم كلاس دانشگاه علوم پزشكي تهران يه سر و كردن از بقيه دانشگاه هاي ايران بالاتره رتبه ٥٦ جهان
چارت درسيشو نميدونم چيه
ولي چارت درسي اوشد مهندسي پزشكي دانشگاه تهرانو ميتونيد دانلود كنيد توي سايت دانشگاه كه بيشتر درسا كنترلي و مخابراتيه كه درساي مخابراتي مربوط به پردازش اينا ميشه
توي دانشكاه هاي وزارت علوم هم كه دانشكاه تهران حرف اولو ميزنه با اساتيدي مثل دكتر سلطانيان زاده و دكتر ستاره دان

واقعا درس کنترلی داره ؟؟
واااااااااااااااای خدااااا من از هفته دیگه میشینم پاش . مسعود قرارمون دانشگاه علوم پزشکی تهران اول مهر :D

llvll.asoud

کاربر ممتاز

واقعا درس کنترلی داره ؟؟
واااااااااااااااای خدااااا من از هفته دیگه میشینم پاش . مسعود قرارمون دانشگاه علوم پزشکی تهران اول مهر :D

البته من چارت درسي دانشكاه تهران رو گفتما نه علوم پزشكي تهران!
توي چارت علوم پزشكي تهران فك كنم دروس پزشكي هم باشه
اصلا بري صفحه شخصي اساتيد مهندسي پزشكي اكثرا يا مخابرات بودن يا كنترل
اساتيد مهندسي پزشكي دانشگاه اميركبير كه اكثرا كنترل بودن
حتي توي دانشكاه علوم پزشكي رو هم ببيني كنترل و مخابرات هستن اكثرا
من از هفته دوم ميام دانشگاه:دي

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز جالب بگم اصلا شاخ در بیارید

2 نفر تو دانشگاه ما بودن که کلاس خصوصی یا کلاس کنکور میزاشتن . بعد 1کیشون گفته بود شریف داره الک دیجیتال میخونه و اون یکی داره مخابرات تهران میخونه . بعد کلی کلاس کنکوری گذاشتن و کلی آدم هم اومدن ثبت ناام کردن و رفتن کلاساشونو . بعد هرکی رفته بود این کلاسارو رتبش از رتبه پارسال منم بدتر شده بود .
بعد امروز همون 2نفرو دیدم سر جلسه کنکور ارشد . که سال 3ومشون بود کنکور میدادن .
روز اول که اینارو دیدم حدس زدم خالی میبندنا . ولی رفیقام باور نکردن .

یعنی هنوز تو کف این دروغشونم :eek:

چه خنگ هایی بودن اونایی که رفتن کلاس اینا...من خودم بخوام برم کلاس جای معتبر میرم...

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلللاام کدوم سوالو

سلام سوال رابطه بازگشتي رو كدوم زدي؟
من اين سوالو ديدم گفتم اخ جون ٨ درصد به درصدم اضافه شد اومدم حل كنم معادله مشخصه كه چيزي نداشت ولي رابطه بازكشتيش نميدونم چرا مخرج يكيشو مياوردم با علامت منفي :دي
فك كنم ٦ بار حل كردم

llvll.asoud

کاربر ممتاز

دوستان استاد تقدسي لطف كردن جواب سوالاي سيكنالو زدنا:دي

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خنگ هایی بودن اونایی که رفتن کلاس اینا...من خودم بخوام برم کلاس جای معتبر میرم...

خنگ بودن شدید .
اخه اینا تو دوره دانشگاه هم میرفتن با این 2تا کلاس خصوصی میگرفتم برای الک 3 مدار مخابراتی سیگنال و ....
بد همشونم نهایت نمرشون 10.5 تا 11 میشد :biggrin:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

نكه تاپيكو تركونديد همشو نرسيدم بخونم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اين سوالو ديدم گفتم اخ جون ٨ درصد به درصدم اضافه شد اومدم حل كنم معادله مشخصه كه چيزي نداشت ولي رابطه بازكشتيش نميدونم چرا مخرج يكيشو مياوردم با علامت منفي :دي
فك كنم ٦ بار حل كردم

منم دقیقا همینو گفتم سر جلسه :biggrin: ولی دفترچه سوالات 8 درصد به درصداش اضافه کرد

tutia.p

عضو جدید
چارت درسيشو نميدونم چيه

مرسی مسعود جان. پس برم تو کارش! اخیش یکم دلم خوش شد ..

llvll.asoud

کاربر ممتاز

منم دقیقا همینو گفتم سر جلسه :biggrin: ولی دفترچه سوالات 8 درصد به درصداش اضافه کرد

اه اينم شانس منه!
همون سوال باعث شد بقيه ازمونو كند بزنم
.
.
.
.
الكي مثلا من همشو فول بودم:دي

اي بابا بجه ها هم همه سيكنال بالاي ٨٠ زدن كه!

qmars10

عضو جدید
فك كنم ٦ بار حل كردم
:redface:
چرادیگه معادله مشخصه ش شد2/r^2-3/2r+1 .
وجوابا هم درست درمیومد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دیگه به هیچ وجه وقتمو واسه هیچ کنکوری نمیذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا