گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kaka_s

عضو جدید
شما که زبان زدی اون سوالات درک مطلب گفته بود it به چی بر میگرده نمیشه cathod?
اون سوال اول پسیج انرژی های تجدید پذیر هم اون گزینه ای نمیشد که مربوط به شرایط آب و هوایی بود!
گرامرا یادته چی زدی؟ کلا اکثر سوالات زبان که من زدم گزینه های غیر گزینه یک بود مال شما هم همین بود؟کد دفترچه ات چی بود؟

یادم نیست. اون it رو tube زدم فک میکنک. بقیه رو هم اصلا یادم نیس. روی سوال باشه میگم کدومو زدم. کد دفترچم E بود.

alidodar1

عضو جدید
کسی میدونه اون دو تا جدول راث چی میشدن؟
من یکیو بازه های کا رو فک کنم بین 7..و11...زدم اون یکی هم فک کنم نمیشد از روی A B... تشخیص داد
کسی نظری نداره؟

ناپایدار میشه
با توجه به روابط بین درایه ها قطعا دو تا سطر پایین ترش منفی میشه..
پایدار مرزی ، و پایدار هم قطعا پیش نمیاد. گزینه اول هم جک میگف

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

ناپایدار میشه
با توجه به روابط بین درایه ها قطعا دو تا سطر پایین ترش منفی میشه..
پایدار مرزی ، و پایدار هم قطعا پیش نمیاد. گزینه اول هم جک میگف
موافقم . از همین روش رفتم و ناپایدار زدم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه یادمه تو یکی از تاپیکا از کتاب ماشین مدرسان تعریف کرده بودی گفتم شاید قدرتی هستی
درضمن مارو هم تحویل بگیر بهت پیام میدیم:D
آره پارسال میخواستم ماشین بخونم . ماشین مدرسان خوندم . بدک نبود.
اصلا یادم میره پیغامارو جواب بدم شرمنده به خدا:(

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 1 الکترونیک..همون دیود ها چند زدید بچه ها؟؟

f.babaei

عضو جدید
سلام و خدا قوت خدمت همه مهندسینی که طی این چند ماه تلاش کردند..........امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید...توکلتون بخدا باشه.......
یادمه پارسالم همین وضع بود اکثرا عصبانی وناراحت بودند که خراب کردند و اینجا پست میزاشتن اما خدارو شکر نتایج که اومد تقریبا راضی بودنداکثرا:)

حالا که فکرشو میکنم واقعا این یه سال مثل برق وباد گذشت:cry:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدجور حالم گرفته ست بخدا...خداییش سوالایی داده بودن که همیشه از اون قسمت تو کنکور 7 سال یا 8 سال یه بار سوال میاد...

بچه ها اون سواله که گفته بود...به ازای کدام مقدار مقاومت مدار نوسانی میشود کدوم زدید؟؟؟

Devilinator

عضو جدید
بدجور حالم گرفته ست بخدا...خداییش سوالایی داده بودن که همیشه از اون قسمت تو کنکور 7 سال یا 8 سال یه بار سوال میاد...

بچه ها اون سواله که گفته بود...به ازای کدام مقدار مقاومت مدار نوسانی میشود کدوم زدید؟؟؟

خیلی از حلم مطمین نیستم ولی فکر کنم به ازای هیچ مقدار k میشد

Kaka_s

عضو جدید

10/6 زدم فک کنم داش سعید. تو چی زدی؟

tutia.p

عضو جدید
مدار اون معادله حالت رو چی زدین؟ ضریب جریان توان دو سلف یک میشد یا دو؟ ضریب توان یکش 6 یا 4 ؟! :-D

Devilinator

عضو جدید
این جوابای سیگنالی که تو سایت تقدسی هست جواب 72 به نظرتون یه 3p/j4- نباید باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا