سعيد من بايد شرلوك هلمز ميشدم اشتباهي اومدم برق:دي
سوالتو حالا جرا ميپيچوني بگو اينجارو اشتباه نوشتي يا درسته:دي
حالا دو سه نفرم هستن پيام گذاشتن اونارم ميشناسم خواستن به موقع اسمشونو ميگم:دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
مسعود دونه دونه رو کن
سعيد من بايد شرلوك هلمز ميشدم اشتباهي اومدم برق:دي
سوالتو حالا جرا ميپيچوني بگو اينجارو اشتباه نوشتي يا درسته:دي
حالا دو سه نفرم هستن پيام گذاشتن اونارم ميشناسم خواستن به موقع اسمشونو ميگم:دي
مسعود دونه دونه رو کن....نکنه تو خود تقدسی هستی؟؟
نه شايد راضي نباشن:دي
منكه دو سه روزه هيچ كار خاصي نكردم
ديروزن ازمونو گند زدم زبان ٨ درصد،رياضي ١٦،سيگنال ٥٢ بقيه سفيد:دي
كاملا الان بلاتكليفم نميدونم دفترچه سربازيو اعزام كنم يا بيفتم دنبال معافيت پزشكي:دي
منم تحقیق کردم ..همه ی دانشگاه ها "تعهد کاری"دارن ...منتها صنعت نفت الان معدل A هاش فقط میرن تو رزرو یعنی هر وقت وزارت نفت نیرو خواست اینا بدون آزمون میرن و بقیه یعنی نمرات B و C باید آزمون استخدامیو هم بدن یعنی مثل بقیه ...
.
.
.
وزارت اطلاعات دانشگاه های مربوط بهش کدوما میشن/...؟...!!
بنظر من اگه کار دولتی نمیخوای بری...بیفت دنبال پزشکیش
پزشکی هم بگیره زیاد مشکلی نیست برای کار دولتی . 4-5 نفر میشناسم معاف پزشکی هستن همشون کار دولتی دارن .
فقط معافیتهایی که طرف خیلی مشکل داشته باشه نمیتونه کار دولتی داشته باشه .
منم بعد کنکور برای معافیت پزشکی اقدام میکنم .
سلام عرفان جان ، برادرانه بهت میگم این کار رو نکن ، من خیلی وقته استخدامی رو دنبال می کنم که معافیت پزشکی رو قبول نمی کنند ، نمونه اش همین امروز استخدامی شرکت پالایش نفت تهران اومده که این تذکر اومده
تذکر: افراد دارای معافیت پزشکی، مجاز به فعالیت در واحدهای عملیاتی نمی باشد
یه تذکر دیگه هم اومده :
تذکر: مدت زمان خدمت سربازی به حداکثر سن داوطلبان اضافه می گردد.
زیاد نگران سن هم نباشید در این مورد ، اما باز اینجا ....ه بلانسبت اگر فلجم باشی با بند پ همه چی حله...
===============================================================
بچه ها این تست های تالیفی کتاب اسلام کسی جوابهاشو داره ؟ یا اصلا موجود هست ؟
در مورد سوالات تالیفی : نه موجود نیست . از خود آقای اسلام پناه هم پرسیدم گفت حلشونو نداره .
در مورد معافیت . والا نمیدونم چه کنم . :| 2 سال سربازیه هم مثل همین معافیته عمل میکنه . بعدش بیای کاری نمیشه یافت .
الان ارشد قبول شم به امید خدا . 2-3 سال . 2سال هم سربازی با این اوضاع کار تو ایران دیگه بعیده 5 سال بعد هم کاری گیر بیاد . اونم با 29 سال سن و بدون تجربه .
واقعا تصمیم سختیه .
بعد من بیشتر تصمیم به اینه که تمام سعیمو بکنم که برای ادامه تحصیل و کار از ایران برم . ولی خوب با اوضاع ایران نمیشه جلو جلو برنامه ریزی کرد .
راستی بعد از فراقت از تحصیل تا چند ماه فرصت داری دفترچه بفرستی ؟؟ تاریخ فراقت از تحصیل من شهریور امساله .
1 سال وقت دارم یا 6 ماه ؟
سلام بچه ها.خوبین؟!
آقا همه پر انرژی هست............ن؟!
همه باهم ب________لللللللللللهههههههه
آقا سعید شما میتونیییییییییید. همه ماها میتونییییییییییم
یه سوال.کتاب معادلات آقای کریمی دو جلدی شده؟!
چون در حل سوالات ریاضی نصیر میگن شبیه سوال... جلد دوم؟؟؟؟؟ ������
سلام دانشمند کوچولو...هر کاری کردم نشد از نوشته ات نقل قول بگیرم....
بعدش امروز معادلات گرما رو حسابی خوندم........با فصل سوم مدار...............
امروز با تمام محاسباتم حساب کردم که تا 10 بهمن میتونم تمام تست هارو جمع کنم...اونم اگه خر کاری کنم
بعدش چهار روز آخر هم کنکور های سال 91 و 92 و 93 رو حل کنم...............
اما بشدت از معادلات میترسم...چون فراره و میترسم فراموشش کنم باز.........
لامصب الان مثل کش در میرن این درسا . 1 ساعت بعد کنکور همه چی با وضوح کامل میاد تو ذهنت که اون موقع باید پاکشون کنی :دی
Mediafire.comدوستان یه سایت معرفی کنید که بتونم فایل ها رو با سرعت بیشتری آپلود کنم....این پیکو فایل اصلا سرعت نداره
از همین تریبون هم از جناب پایدار عذر میخوام بابت بدقولی که داشتم....باور کن امروز میخواستم آپلود کنم سوالا رو
اما سرعتش ضعیف بود.....آپلود کنم 100 درصد برات لینکشو میفرستم پایدار جون...
دوستان یه سایت معرفی کنید که بتونم فایل ها رو با سرعت بیشتری آپلود کنم....این پیکو فایل اصلا سرعت نداره
از همین تریبون هم از جناب پایدار عذر میخوام بابت بدقولی که داشتم....باور کن امروز میخواستم آپلود کنم سوالا رو
اما سرعتش ضعیف بود.....آپلود کنم 100 درصد برات لینکشو میفرستم پایدار جون...
سلام سعید جان...این چه حرفیه شما ببخش وقتتو میگیرم..بابت لطفی که در حقم میکنی ازت ممنونم... دیر نمیشه... اگه هم خیلی برات زحمت داره بی خیالش شو راضی نیستم به خاطر من از درس بیفتی.
راستی دیدم نوشتی استرس داری خواستم بگم برای همه هستش ... مهم غلبه بر این استرس هستش... من یه برنامه ی ایده الی داشتم که نگو... ولی هر چه به موعد مقرر نزدیک تر میشیم مجبور شدم بیش تر ازشون صرف نظر کنم... دیگه توکل به خدا میرم جلو هر چی خودش بخواد... ریاضی خیلی توش میلنگم فقط دعا میکنم شرایط سوالا به نفعم باشه چون همین طوریش در بدترین حالت میشه گفت حدود 5 سوال رو حذف کردم و باید شانسمو روی 7 تا نهایتش 8 سوال باقیمانده امتحان کنم که اصلا معلوم نیست سخت باشه یا اسون...توی همونایی هم که خوندم توی رشته های دیگه بازم هست سوالایی که نتونم جواب بدم و از اونا هم مباحثی رو حذف کردم البته چاره ای نبود و نیست ....
نمیدونم شما اشتباهات درسیتون رو می نویسید یا نه... من مینوشتم بعدش الان که برگشتم به قبل مبینم خیلی وقتا دوباره همون اشتباهات رو تکرار میکنم و هنوز بهشون مسلط نشدم... خواستم بگم همه چی خوندن و صرفا زیاده خوانی نیست...بلکه مسلط شدن به همون چیزایی هستش که خوندیم و باید توی اون مباحث اشتباهات رو به صفر برسونیم با تکرار... یه بنده خدایی که تک رقمی بود باهاش صحبت می کردم میگفت روی کتاباش نوشته بوده دقت و دقت و دقت ..این روزا عجیب اون حرفشو درک میکنم... اون تونسته بود دقتش ببره بالا و خطاشو به صفر برسونه و سبب شده بود تک رقمی بشه... فرق کسی که رتبش به نظرم 100 تا تک رقمی میشه توی همیناست وگر نه از نظر علمی تفاوت فاحشی ندارند..
و از همه مهمتر حفظ روحیه هستش... خداییش این روزا خیلی سینوسی هستم و توی وضعیت دائمی ثابت با روحیه ی خیلی خوب نمیرم... بعضی وقتا حس میکنم چقدر شرایط خوبه ... یه وقتایی کارم به گره میخوره و کارنامه ها رو نگاه میکنم وحشت میگیره منو بدجور... ولی این روزا شکر خدا بهترم چون دیگه واقعا نتیجه برام مهم نیست و سپردم به خدا... دیگه کاری نبود که در حد توانم انجام نداده باشم... هر چند اشتباهات و کوتاهی هایی داشتم توی این مسیر.... ولی شکر که باز متوجه شدم و میشم ....
این روزا ...روزای تکنیکی شدن هستش نه زیاده خوانی... که اینا با امون گرفتم از خودمون مشخض میشه... بعضی میگم تستا رو جامع بزنید بعضی ها نظر دیگه ای دارند... به هر حال باید تست ها زده بشه و دیگه درسنامه زیاد خونده نشه و مثلا تست ها مبحثی هم که زده میشه کلا زده بشه...مثلا یه روز فصل یک..یه روز فصل دو ...یه روز فصل سه..و هر باز ببنیم مشکل کار چیه و سعی کنیم در صدد رفعش بر بیایم...
قطعا دعای بقیه و لطف خدا خیلی تاثیر گذاره..مخصوصا پدر و مادر...
التماس دعا دارم.
چطوری پایدار جون خوبی کم پیدایی؟؟؟
پایدار من تست ها رو بصورت طبقه بندی شده میزنم..شما هم همین کارو میکنید؟
ممنون شکر خدا خوبم... شما خوبی ؟ یا بهتر؟
همین دورو برا هستم در خدمت شما...
اره این دو هفته طبقه بندی شده زدم...
من راستش این هفته و هفته ی قبل خلاصه هامو میخوندم و بعدش تست میزدم کل تست های هر فصل... هفته ی قبل 50 درصد اول..این هفته 50 درصد دوم... و ان شالله از هفته ی بعد سه روز اول هفته 50 درصد اول و سه روز دوم 50 درصد دوم... و جمعه ها هم که ازمونه دیگه...البته از هفته ی بعد طبق گفته ی شما دیگه به خلاصه هام رجوع نمیکنم..مستقیم تست میزنم هر جا فراموش کرده بودم و نتونستم حل کنم میرم سراغ خلاصه ها اگه نکتش توی خلاصه ها بود دوباره مرور میکنم نبود اضافه میکنم و ان شالله میخوام همین روندو هی تا کنکور مرور کنم...
دیگه مطلب جدید هم نمیخونم اصلا...
در واقع از هفته ی بعد باید هر روز هر فصل از هر درسی رو یه دور تستاشو به امید خدا بزنم و هر جا مشکل بود هی رفع کنم... و هر هفته یه دو درس مرور میشه...

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
|
|
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
|
|
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |