گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

با عرض معذرت من تو جامعه ای زندگی میکنم که هر چقدر رشتم صلب تر،خشن تر،مردونه تر و فیزیکی تر باشه،بیشتر برای زن بودنم سوتو کف میزنن!کافیه بفهمن که بخاطر ماهیت وجودیم و درکی که از اثربخشی بیشتر وجودم تو رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی دارم،رشتمو عوض کنمو برم بخونمش.خانواده،دوستان،جامعه و ....تنها استدلالشون اینه:ارشد صنایع خیلی سخته قبولیش نه؟؟
دوست محترم شما به افکار و حرفها و قضاوتهای دیگران کار نداشته باش ..ب نظر من شما بجای اینکه ب جنسیتتون نگاه کنید و دچار تشویش بشین بهتره ک رو علاقتون تمرکز کنید حالا این علاقه میتونه تو زمینه تحصیلی به هر رشته ای وجود داشته باشه چه فنی مهندسی و چه روانشناسی و..مهم اینه ک شما به خودتون بها دادین و دنبال علاقتون رفتین..اگر تو این مسیر ب موفقیتی برسید ب قول دوستمون افتخارش برا شخص شما دائمیه و هر لحظه از بیاد اوردنش لذت میبرین..پس صرفنظر از جنسیت و نگاه و افکار دیگران فقط دنبال علاقه ی خودتون باشید کما اینکه من و خیلی از بچه های اینجا صرفنظر از جایگاه اجتماعی و شاید تاثیر در اشتغال در درجه اول ب درس و ادامه تحصیل ب عنوان یه علاقه و عشق نگاه میکنیم ک واقعا براش ارزش قائلیم و براش تلاش میکنیم.. موفق باشید.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

اخ اخ گفتین!!
من موقع امتحانا این ترم اینقددددد دلم میخواست برم کار هنری انجام بدم و کار دستی درست کنم که فقط خدا میدونه!!!

اما خب مهندسی خوندن اونم بخاطر به به و چه چه دیگران کار درستی نیست!!
ادم اگه مرد این راه نیست بهتره جسارت داشته باشه و جلو نظرات دیگران بایسته و کار خودشو بکنه تا اینکه کوتاه بیاد و بخاطر دل اونا لحظات عمرشو حروم کنه!!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
به نظر من چون فرای جنسیت و این که جامعه یا بقیه بهشون حکم میکنه چی باشن و کی باشن اون شدن که خواستن و به ارزوهاشون رسیدن.[/QUO

حالا نمیدونم چرا این نگاه به قول شما صرفا فراجنسیتی شامل حال امثال حمیده کفاش دانشجو دکترای نروژ نمیشه و بخاطر صرفا پوشش ظاهریش که فقط بخاطر آرامش زن بودنشه اخراجش میکنن!
شاید اگر مثل مریم روسریشو در میاوردو موهاشو پسرونه میزد،لا اقل اخراجش نمیکردن

به نظر من چون فرای جنسیت و این که جامعه یا بقیه بهشون حکم میکنه چی باشن و کی باشن اون شدن که خواستن و به ارزوهاشون رسیدن.[/QUO

حالا نمیدونم چرا این نگاه به قول شما صرفا فراجنسیتی شامل حال امثال حمیده کفاش دانشجو دکترای نروژ نمیشه و بخاطر صرفا پوشش ظاهریش که فقط بخاطر آرامش زن بودنشه اخراجش میکنن!
شاید اگر مثل مریم روسریشو در میاوردو موهاشو پسرونه میزد،لا اقل اخراجش نمیکردن
ببخشیدا ! من اینجا بحث سیاسی نمیخوام بکنم پس جوابی نمیدم.ولی هر کشور قوانین خودشو داره و دلایل خودش که ممکنه درست باشه یا نباشه.
شمام یه نگاه کنی دور و ور میبینی تو کشور ما هم قوانین این مدل زیاده.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
ببخشیدا ! من اینجا بحث سیاسی نمیخوام بکنم پس جوابی نمیدم.ولی هر کشور قوانین خودشو داره و دلایل خودش که ممکنه درست باشه یا نباشه.

منم بحث سیاسی نکردم.قانونیم در نروژ وجود نداره که همچین کاری بتونن بر اساسش بکنن.کاش اقلا قانون بود!
محض اطلاعتون تو همین فرومی که عضو هستیم،مدت هاست که یکی مثه من حتی نمیتونه پست جدید بزاره!دلیل قانونیشم بهم نگفتن.صرفا یه ایمیل زدن که بی زحمت چیزی ننویس.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

بحث سی...نبود.قانونیم در نروژ وجود نداره که همچین کاری بتونن بر اساسش بکنن.کاش اقلا قانون بود!
محض اطلاعتون تو همین فرومی که عضو هستیم،مدت هاست که یکی مثه من حتی نمیتونه پست جدید بزاره!دلیل قانونیشم بهم نگفتن.صرفا یه ایمیل زدن که بی زحمت چیزی ننویس.

آقا احسان ببخشید این عکس آواتارت از اساتید مخابرات نیست؟خیلی برام آشناست نمیدونم کجا دیدمش!

نه دوست من:smile:
ایشون john nash ریاضیدان بزرگه که فیلم زندگیشو به اسم ذهن زیبا ساختن با بازی راسل کرو...
خیلی فوق العادس
ایشون شیزوفرمی میگیره و بستری میشه و با کلی سختی تو زندگیش نهایتا بدون دارو با کنترل ذهنش بیماریشو کنترل میکنه و نوبل میگیره

بحث سی...نبود.قانونیم در نروژ وجود نداره که همچین کاری بتونن بر اساسش بکنن.کاش اقلا قانون بود!
ببینید لزوما نباید قانون اساسی باشه که شما بخونید و بدونید
تصمیم مقطعی یک دانشگاهه.
عین دانشگاه های ما که این چیزا بوده.
من باز نمیگم درسته کارشون ییا غلط.
در هر صورت این بحث نه برقه نه ارشد نه مهندسی و من ادامه نمیدم.عذر میخوام.

پویان ط

عضو جدید
متوجه منظورت نمیشم دوست عزیز.. خب ضرائب و گرایشات ک همیشه ثابته در مورد منابع هم ک تو این انجمن دوستان همیشه بهترین منابع رو برا مطالعه معرفی میکردن..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
نخیر تعغیرات اساسی در راهه . به نظر من همین شکل کنکور خوبه درسته تلاش میخواد . تنها چیزی که لیاقت ادم براش ارزیابی میشد همین بود که دیگه قراره بندپ به این هم اضافه بشه.اگه یه کورسوی امید بود برای دانشگاه ها دیگه باید چهار تکبیر روش زد. به جای بررسی فقط تعغییر میدن. یه روباه داشت فرار می کرد بهش گفتن چرا فرار می کنی گفق روباه هایی که دو قلب دارند رو شکار می کنند بهش گفتند تو که دو قلب ندار گفت اخه اول شکار می کنن بعد می شمرن. من که میخواستم بخونم ولی میرم خدمت بعدش کنکور کارشناسی میدم واحدهامو معادل می کنم بعد برا ارشد میرم المان . اینجا جای وقت گذاشتن نیست.وقتی اصلن مشخص نیست چطور کنکوری باید بدی

jeneral_dj

عضو جدید
دوستان نمیدونم تا حالا برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده یا نه !! امروز رفته بودم واسه امریه تو آستادن قدس سوال بپرسم ! رفتم کارگزینی بهش میگم واسه سال 94 امریه میگیرین یا نه؟؟ طرف میگه بله میگیریم ولی تو شرایطشو داری؟؟؟ منم پرسیدم خب شرایطشو بگو بدونم !!!

برگشته میگه متاهلی؟؟( تو دلم گفتم خب احمق نفهم کی به یه پسر 23 ساله که خدمت نرفته زن میده؟؟؟) گفتم نه !!!
گفت خانواده شهدا و ایثارگران و جانباز نیستی/؟؟ گفتم نه
گفت تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و ... هستی ( یعنی داشتم شاخ درمیاوردم) گفتم نه !!
گفت خب به سلامت پس!!!
همینوجوری موندم یعنی تو این مملکت شایسته سالاری معنایی داره اصلا؟؟؟ همش رانت همش پارتی همش رابطه !!! به این نتیجه رسیدم خدمت کردن یعنی خریت ! چرا دو سال عمرمون رو بزاریم واسه کشوری که حتی توش اولین حقوق هر شخص که برابری بین آدماس رعایت نمیشه؟؟؟؟
دارم دیوونه میشم اصلا !!! :mad:

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان نمیدونم تا حالا برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده یا نه !! امروز رفته بودم واسه امریه تو آستادن قدس سوال بپرسم ! رفتم کارگزینی بهش میگم واسه سال 94 امریه میگیرین یا نه؟؟ طرف میگه بله میگیریم ولی تو شرایطشو داری؟؟؟ منم پرسیدم خب شرایطشو بگو بدونم !!!

برگشته میگه متاهلی؟؟( تو دلم گفتم خب احمق نفهم کی به یه پسر 23 ساله که خدمت نرفته زن میده؟؟؟) گفتم نه !!!
گفت خانواده شهدا و ایثارگران و جانباز نیستی/؟؟ گفتم نه
گفت تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و ... هستی ( یعنی داشتم شاخ درمیاوردم) گفتم نه !!
گفت خب به سلامت پس!!!
همینوجوری موندم یعنی تو این مملکت شایسته سالاری معنایی داره اصلا؟؟؟ همش رانت همش پارتی همش رابطه !!! به این نتیجه رسیدم خدمت کردن یعنی خریت ! چرا دو سال عمرمون رو بزاریم واسه کشوری که حتی توش اولین حقوق هر شخص که برابری بین آدماس رعایت نمیشه؟؟؟؟
دارم دیوونه میشم اصلا !!! :mad:

عادت کردیم به این شرایط به قول معروف زندگی همین 100 سال اولش سخته.کلا نمیدونم چرا به ما که میرسه یهو همه قوانین تغییر می کنه نمیدونم قوانین اینها مشکل داره یا پا قدم ما نحسه!مثلا همون سن پدر وکه قبلا 59 بود برا معافیت یهو کردن 65 دو روز بعدش 70.آخه یکی نیست بگه با این همه فشار و استرسی که روی دوش اکثر پدرها هست آخه کدوم پدری 70 سال عمر می کنه؟!! دیگه بیا پدر 70 سال و مریض بشه بعد هم ببرنت خدمت!
اگه کسی واقعا اونقدر بی وجدان باشه که بدونه پست و مقامی که مال اون نبوده رو با بند پ و سهمیه و این چزا به دست آورده واقعا از گلوش پایین میره نوش جونش.به اون فرد باید تندیس افتخار داد چرا که نمیدونه کسی که اینجوری استخدام میشه یا معاف میشه یا به هر دلیلی کارش راه می افته نمیدونه نفرین و لعنت چه ملتی پشت سرش هست!!

nimamiayad

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم.
من معدل لیسانسم تو رشته الکترونیک خیلی افتضاح بود.12.5 شدم.میخواستم بدونم اگه برای فوق برم مخابرات و معدلم خیلی خوب شه.و بتونم چند تا مقاله نسبتا خوب بدم.میتونم بورسیه بگیرم با فاند کامل؟
از اطرافیانتون کسی بوده که شرایط منو داشته باشه و موفق شده باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم.رشته مخابرات هیچ ربطی به انرژی های نو یا انرژی های تجدید پذیر نداره؟

alk1370

کاربر بیش فعال
من معدل لیسانسم تو رشته الکترونیک خیلی افتضاح بود.12.5 شدم.میخواستم بدونم اگه برای فوق برم مخابرات و معدلم خیلی خوب شه.و بتونم چند تا مقاله نسبتا خوب بدم.میتونم بورسیه بگیرم با فاند کامل؟
یه سوال دیگه هم داشتم.رشته مخابرات هیچ ربطی به انرژی های نو یا انرژی های تجدید پذیر نداره؟

سلام.اون چیزی که من میدونم و تو فرومهای مختلف خوندم اینه که معدل لیسانس براشون مهمه ولی نه به این معنی که شما شانس ندارین.در واقع شما اگه تلاشتون تو ارشد خوب باشه و سایقه پژوهشی تون هم خوب باشه اینجوری اونها رو متقاعد می کنید که کم کاریتون تو کارشناسی رو تو ارشد جبران کردین.کلا شما معدل ارشدت بالا باشه و نمره زبان و مقاله خوب باشه حتی از MIT هم میتونی پدیرش بگیری!.در مورد انرژی های تجدید پذیر هم فکر کنم اسمارت گرید به مخابرات مربوط بشه ولی اینم در نظر داشته باشید که طبق اون چیزی که من خوندم انرژی های تجدید پذیره یه ذره حساسه واسه اپلای!اطلاعات کاملتر رو در دو فروم اپلای ابرود و آکادمیا کافه!! بررسی کنید اونجا همه تو خط اپلای هستند !.موفق باشید

ali_gsm

عضو جدید
دوستانی که کنکور امسالو تجربه کردن پیشنهادتون برای ما 95 ای ها چیه؟
من خودم امسال برای دست گرمی توی کنکور شرکت کردم تا با میزان سختی و تیپ سوالات آشنا بشم.زبانو با اینکه نخونده بودم بد نزدم.شاید 50-60 زده باشم.زبانم نسبتا خوبه.

چندتا تست سیگنال و کنترل هم زدم ولی احتمال غلط بودنشون هست.

در هر حال با توجه به مسائلی از قبیل طرح نشدن سوالات مدار به وسیله دکتر هدتنی،سوالات دشوار درس کنترل و سایر موارد که دوستان اشاره کردن و باعث شوکه شدن شرکت کنندگان شده چه توصیه ای می کنید برای سال بعد؟؟

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستانی که کنکور امسالو تجربه کردن پیشنهادتون برای ما 95 ای ها چیه؟
من خودم امسال برای دست گرمی توی کنکور شرکت کردم تا با میزان سختی و تیپ سوالات آشنا بشم.زبانو با اینکه نخونده بودم بد نزدم.شاید 50-60 زده باشم.زبانم نسبتا خوبه.

چندتا تست سیگنال و کنترل هم زدم ولی احتمال غلط بودنشون هست.

در هر حال با توجه به مسائلی از قبیل طرح نشدن سوالات مدار به وسیله دکتر هدتنی،سوالات دشوار درس کنترل و سایر موارد که دوستان اشاره کردن و باعث شوکه شدن شرکت کنندگان شده چه توصیه ای می کنید برای سال بعد؟؟

سلام دوست عزیز.منم امسال شرکت کردم و زیاد جالب نشد کنکورم!!کلا شما برنامه ریزی رو بر مبنای بدترین حالت انجام بده چون واقعا هیچ تضمینی در سادگی و سختی سوالات و تغییرات دروس و ... نیست.فقط توصیه اینه که چون بعضی دروس نیاز به تسلط بالا دارند از همین روزها برنامه ریزی کنید و مطالعه رو شروع کنید و نگذارین واسه تابستون.با دروس مدار و ریاضیات مهندسی و معادلات شروع کنید که هم مهم اند هم پیش نیاز!گرایشتونم نگفتین؟انشالله که کنترل باشید:D

farzin20

عضو جدید
سلام دوست عزیز.منم امسال شرکت کردم و زیاد جالب نشد کنکورم!!کلا شما برنامه ریزی رو بر مبنای بدترین حالت انجام بده چون واقعا هیچ تضمینی در سادگی و سختی سوالات و تغییرات دروس و ... نیست.فقط توصیه اینه که چون بعضی دروس نیاز به تسلط بالا دارند از همین روزها برنامه ریزی کنید و مطالعه رو شروع کنید و نگذارین واسه تابستون.با دروس مدار و ریاضیات مهندسی و معادلات شروع کنید که هم مهم اند هم پیش نیاز!گرایشتونم نگفتین؟انشالله که کنترل باشید:D
مهندس میشی بگی رتبم چند میشه؟

alk1370

کاربر بیش فعال
چه جوری میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد؟

هم آقای تقدسی هم بقیه بچه ها در مورد تخمین رتبه کمکتون می کنند البته بقیه اساتید هم مثل آقای باغستانی و شیرین آبادی و کهن و ... هم کمکتون میکنند در این مورد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

3aber-sr

عضو جدید
/
هم آقای تقدسی هم بقیه بچه ها در مورد تخمین رتبه کمکتون می کنند البته بقیه اساتید هم مثل آقای باغستانی و شیرین آبادی و کهن و ... هم کمکتون میکنند در این مورد.

ممنون حالا خدا وکیلی میشه روش حساب کرد یا همینجوریه اخه خیلی ها میگن معتبر نیست من که به کل گیج شدم خیلی استرس دارم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alk1370

کاربر بیش فعال
ممنون حالا خدا وکیلی میشه روش حساب کرد یا همینجوریه اخه خیلی ها میگن معتبر نیست من که به کل گیج شدم خیلی استرس دارم

به نظر من که تخمین رتبه فقط استرس رو بیشتر می کنه چون سازمان سنجش براساس معیار های مختلفی رتبه میده مثل همون ضریب سختی دروس مثلا امسال سیگنال راحت تر بوده به گفته دوستان طبیعتا اکثرا باید درصد قابل قبولی کسب کنند ولی مثلا درصد 30 تو کنترل یا الکترومغناطیس کم از درصد 60 تو مدار شاید نداشته باشه!! البته دقیق نمیدونم. این اساتید هم بعضیاشون اصلا تخمین رتبه نمی کنند چون ظاهرا سالهای قبل تخمینشون انحراف زیاد داشته بعضی ها هم انجام میدن.در کل نظر منو می خواین دنبال این چیزا نباشید فقط حدودی دستتون بیاد که از هر درسی چقدر درست و چقدر اشتباه زدید اونوقت می فهمید خودتون تقریبا که قبول میشید یا نه میتونید تصمیم گیری کنید که برای آینده تون.موفق باشید.

uchiha_keyvan

عضو جدید
سلام بچه ها
سوالم تکراریه ولی اگه ی نظری بدین ممنون میشم
من تازه دو هفته پیش خدمتم تموم شد
اونم تو مرزبانیه آذربایجان غربی;)
ایشالا قسمته هیچکی نشه اونجا ک در حد جهنم بود:cry:
امسال همینطوری شرکت کردم درصدام اینا شد:
کنترل 55.55
سیگنال 22.22
ریاضی 11.11
مدار 11.11
الک 11.11
زبان 3
مغناطیس -11(خریت کردم زدم:mad:)
ب نظرتون با اینا میشه جایی قبول شد؟ یا از همین الان شروع کنم واسه ساله بعد

jeneral_dj

عضو جدید
سلام بچه ها
سوالم تکراریه ولی اگه ی نظری بدین ممنون میشم
من تازه دو هفته پیش خدمتم تموم شد
اونم تو مرزبانیه آذربایجان غربی;)
ایشالا قسمته هیچکی نشه اونجا ک در حد جهنم بود:cry:
امسال همینطوری شرکت کردم درصدام اینا شد:
کنترل 55.55
سیگنال 22.22
ریاضی 11.11
مدار 11.11
الک 11.11
زبان 3
مغناطیس -11(خریت کردم زدم:mad:)
ب نظرتون با اینا میشه جایی قبول شد؟ یا از همین الان شروع کنم واسه ساله بعد
کنترلت رو اگه با کلید سنجش که منتشر میشه هم چک کردی همین شد بدون وحشتناک میکشت بالا !!! کاش مغناطیس نمیزدی !!!! با هر درصدی میشه قبول شد ، ولی خب اینکه شما کجا مد نظرته مهمه !!! من خودم امسال واسه بار دوم کنکور دادم احتمالا فردوسی بیارم !! نمیدونم بشینم یه بار دیگه کنکور بدم یا برم خدمت یا همین فردوسی خوبه!!!!

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام به همه ی دوستان و همراهان امیدوارم همه موفق باشن
خلاصه هرچی که بود گذشت سختی ها و ناامیدی ها گاهی امیدهای پوچ و.... گذشت
کنکورم هرچی بود گذشت
جالبه یادم نمیاد کدوم سوالات جوابشون توی پاسخ نامه زدم فقط امیدوارم منفی نزده باشم
نمیتونم به طور قطع درصدهام بگم ولی همگی حدود 20_30 درصد هستن
الکترونیک جوابها خیلی باهم فرق میکنه و...
البته دیگه مهم نیست
به نظرم دوستان با بدست اوردن درصد و رتبه و.... عصابتون رو خرد نکنین
به هر حال سازمان و سیستمش و یکمی تقدیر نتایج اعلام میشه
هرچی خیره هر کی باشه پیش میاد
امیدوارم روزی نتایج اعلام میشه همه شاد باشن
خودم که هر جا قبول بشم میرم دیگه حوصله استرس و کنکور ندارم
o:
اگر خیلی هم برای کنکور و دانشگاه خاصی اسرار کنیم سن میره بالا دیگه نمیتونیم بریم سرکار پس دیگه هرچی خدا بخواد

uchiha_keyvan

عضو جدید
والا با وضعیت حاله حاضره پذیرش کیلویی دانشگاه های محترم کشور همه میدونیم هر دانشگاهی ارزش ادامه تحصیل نداره....
اما اینکه چ تصمیمی بگیری بستگی ب خواسته هات از زندگی داره.
اگه از فردوسی راضی هستی خب حتما برو
یک سال دوباره بشینی هیچ تضمینی واسه ی جای بهتر نداره!!!!
اما راجبه خدمت رفتنت من دوستانه بهت پیشنهاد میکنم هر چی زود تر برو از دستش خلاص شی
بعد از خدمت تازه قدر زندگیرو میفهمی
هر چی سنت بالاتر بره واست سخت تر میشه
بازم در حالت کلی ببین از زندگیت چی میخوای متناسب با اون تصمیمتو بگیر
هیچ اهمیتیم ب حواشی اطرافت نده;)
منم ک تحقیق کردم با این درصدام نهایتش ی شبانه در ی شهر دورافتاده بیش نخواهم آورد:biggrin:

tutia.p

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها جون خودتون راهنمایی کنید!
الک و مخابرات علم و صنعت و شهید بهشتی چطوره؟ تو ایران کدومش بالاتره صنعتی اصف و فردوسی چطور؟ :)

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام برای کم کردن تاثیر معدل میتونید از امتحان GMAT ریاضی استفاده کنید
انرژی های نو زیر گرایش قدرته
الان پذیرش خیلی سخت شده
دوست من مهندسی پلیمر میخونه کارشناسی و ارشد دانشگاه تهران بود(شریف پلیمر نداره)
رتبه ۶ ارشد
دست راست استادا
طراح سوالای مدرسان شریف
معدل کارشناسی ۱۸
ارشد ۱۹
نمره تافل حدود ۱۰۰
هنوز بهش جواب ندادن دانشگاهایی که درخواست داده

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها جون خودتون راهنمایی کنید!
الک و مخابرات علم و صنعت و شهید بهشتی چطوره؟ تو ایران کدومش بالاتره صنعتی اصف و فردوسی چطور؟ :)

سلام شما خوبی
الکو نمیدونم
در مورد مخابرات مخابرات میدان علم و صنعت از همشون بالاتره
مخابرات سیستم علم و صنعتم از همشون بالاتره مخصوصا در زمینه رادیو نرم افزار و رادیو سناختگر
شهید بهشتی که داغونه
اگه مخابرات شبکه میخوای بخونیذفقط صنعتی اصفهان بری اساتیدشو ببینی همشون شبکه کار میکنن
فردوسیم خوبه
راستی واسه مخابرات دانشگاه شیرازم خیلی خوبه یه نگاه به اساتیدش بنداز میفهمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا