وحیدایکس
کاربر بیش فعال
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
دوست محترم شما به افکار و حرفها و قضاوتهای دیگران کار نداشته باش ..ب نظر من شما بجای اینکه ب جنسیتتون نگاه کنید و دچار تشویش بشین بهتره ک رو علاقتون تمرکز کنید حالا این علاقه میتونه تو زمینه تحصیلی به هر رشته ای وجود داشته باشه چه فنی مهندسی و چه روانشناسی و..مهم اینه ک شما به خودتون بها دادین و دنبال علاقتون رفتین..اگر تو این مسیر ب موفقیتی برسید ب قول دوستمون افتخارش برا شخص شما دائمیه و هر لحظه از بیاد اوردنش لذت میبرین..پس صرفنظر از جنسیت و نگاه و افکار دیگران فقط دنبال علاقه ی خودتون باشید کما اینکه من و خیلی از بچه های اینجا صرفنظر از جایگاه اجتماعی و شاید تاثیر در اشتغال در درجه اول ب درس و ادامه تحصیل ب عنوان یه علاقه و عشق نگاه میکنیم ک واقعا براش ارزش قائلیم و براش تلاش میکنیم.. موفق باشید.با عرض معذرت من تو جامعه ای زندگی میکنم که هر چقدر رشتم صلب تر،خشن تر،مردونه تر و فیزیکی تر باشه،بیشتر برای زن بودنم سوتو کف میزنن!کافیه بفهمن که بخاطر ماهیت وجودیم و درکی که از اثربخشی بیشتر وجودم تو رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی دارم،رشتمو عوض کنمو برم بخونمش.خانواده،دوستان،جامعه و ....تنها استدلالشون اینه:ارشد صنایع خیلی سخته قبولیش نه؟؟
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk