مهندس من قصد جسارت ندارم و یا خدایی نکرده شما رو متهم به چیزی کنم. این رقمی که شما صحبتش رو کردید خیلی زیاده! تو یه همایش که نمیشه با این تعداد هم صحبت شد و نظر همه رو پرسید. خودتون یه دو دو تا کنید.
بعد بحث واقعیت و عقیده با انگیزه جداست! انگیزه ای که اینطور خراب شه انگیزه نیست!
با سلام !
اخه به نظره شما 50درصد دانشجویان شریف و تهران و امیرکبیر تو گرایش الکترونیک اونم یه سال تحصیلی چند تا میتونه باشه؟!اوونم بعضی هاشون گروه شده بودند سوالمو مطرح کردم و بعضی هاشون...
دانشگاه ازاد نیست که ورودی 100نفر بگیره بشه 300نفر روی هم !!
اصلا به نظرم ایشون راست میگن ارشد بخونی میافتی تو سیاه چاله.

نظرتون محترم

موید باشید!
یا کمال احترام ولی بنظر من شما دارید خیلی بزرگ نمایی میکنید
مدرک گرفته ها از شریف و امیرکبیر هم خیلی هاشون ناراضی هستند
من نمیگم بخونی خیلی چیزی بدست میاری یا نمیاری ولی ارشد خوندن و مدرک گرفتن از دانشگاه های تاپ ایران آش دهنسوزی نیست
با سلام.
خواهش میکنم..
بله حق با شماست ..
ادم ارشد بخونه میافته تو سیاه چاله...
نظرتون محترم

شاید برای فارغ التحصیلا ی شریف و تهران بازار کار بهتر باشه ولی بقیه دانشگاهاچی پس!؟؟ در کل وضعیت افتضاح چه کسی که از شریف باشه چ اونی که از سیستان بلوچستان فارغ التحصیل میشه !!!! شما رو نمیدونم ولی من دو سال پیش فارغ التحصیل شدم (لیسانس )و تو شرکتای مختلف خیلیارو دیدم با مدرک ارشد از دانشگاهای تاپ که دارن کاریو میکنن که اصلا و ابدا هیچ ربطی به رشته برق نداره از طرفیم دوست ندارم ناامید باشم چون خودمم ارشد شرکت کردم ولی واقعیت جامعه ماست و نمیشه انکارش کرد
با سلام
بله مجددا حق با شماست...
اصلا ارشد بدرد نمیخوره ...
نظرتون محترم

اصلا تایپک ارشد رو هم **ببندند** بهتره.اصلا بقول اساتید گرامی(بقول دوستان باشگاه) همه بیکارن که میرن ارشد میخونن که نهایت هیچ روزنه ای نخواهند یافت و گویی در سیاه چاله افتادند.....
اصلا به من چه واقعیتها رو بیان میکنم همه دست از ارشد بکشید نکشید چه سودی برای من داره ...چه بهتر
فقط با این عقیده و تفکر که کار وجود نداره در رشته برق کاملا مخالفم(اگر شخص واقعا کار بلد باشه و مدرک داشته باشه)
از همگی پوزش میطلبم که نظره مثبتم رو ارائه دادم
همگی موید باشید..
آخرین ویرایش توسط مدیر: