shadi shadi
عضو جدید
بخون حتمأ قبول میشی،فقط برنامه ریزی کن ی دانشگاه خوب قبول شی.آزمونم ک اردیبهشت برگزار میشه وقت زیاده
من ترم ششم 20واحد دارم و تا شهریور درسم تموم میشه به نظرتون امسال واسه ارشد بخونم یا بذارم واسه سال دیگه و امسال بیشتر روی ریاضی و زبان
کار کنم؟
سلام ب همگی،اینجا کسی ارشد کنترل هست منو کمک کنه؟؟
والا من فکر نمیکنم طراح اون کتابو خونده باشه ولی الان با توجه به رقابت شدید بر سر کنکور ارشد طراحای سنجش دیگه خیلی حواسشون جمعه که سوالی ندن که به رد گزینه یا نکته خاص بشه زد !!! البته استثنا همیشه هست ، و ممکنه بازم باشه ، تو خود کتاب مدرسانم گفته با این کتاب نهایتش 2 تا تست مثلا بشه زد !! که خب همین دو تا هم لزوما قطعی نیست!!!!سلام دوستانِ عزیزتر از گل
دوستانی که پارسال ریاضی مهندسی مدرسان کتاب (روش رد گزینه) رو خوندن براشون سودی داشت یا نه؟
یکی از دوستان بهم گفته که سولات رو جوری داده بودن امسال که انگار ظراح رفته بود این کتاب رو خونده آیا شما هم چنین بودید ؟
من ترم ششم 20واحد دارم و تا شهریور درسم تموم میشه به نظرتون امسال واسه ارشد بخونم یا بذارم واسه سال دیگه و امسال بیشتر روی ریاضی و زبان
کار کنم.
من جای شما باشم به معدلم بیشتر توجه میکردم چون تو ارشد و دکترا معدل کارشناسی و بعضی از دروس حائز اهمیته والبته معدل تو خوده کنکور هم تاثیر داره پس الویت رو بذارین رو درساتون و صد البته هیچ کس نمیتونه سال اینده رو پیش بینی کنه پس بهتره از همین الان استارت بزنید وتمام تلاشتونو بکنید که همین امسال قبول شیدمن ترم ششم 20واحد دارم و تا شهریور درسم تموم میشه به نظرتون امسال واسه ارشد بخونم یا بذارم واسه سال دیگه و امسال بیشتر روی ریاضی و زبان
کار کنم.
من جای شما باشم به معدلم بیشتر توجه میکردم چون تو ارشد و دکترا معدل کارشناسی و بعضی از دروس حائز اهمیته والبته معدل تو خوده کنکور هم تاثیر داره پس الویت رو بذارین رو درساتون و صد البته هیچ کس نمیتونه سال اینده رو پیش بینی کنه پس بهتره از همین الان استارت بزنید وتمام تلاشتونو بکنید که همین امسال قبول شید
Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk
اطلاعاتم زیاد نیسنمره ی کدوم درس ها تو ارشد مهمه؟(یا دکترا)
یه سوال دیگه : پیش نیاز هایی که تو ارشد بهمون می خوره(بدون این که تغییر گرایش داده باشیم) بر چه اساسیه؟کدوم درس ها؟ مثلا اگه یه درس رو تو کارشناسی زیر 14 پاس کرده باشیم چی میشه؟
اطلاعاتم زیاد نیس
ولی تا جاییکه میدونم با توجه به گرایشتون چند تا درس محدود ملاکه که اگه زیر 12باشه پیش میخوره
Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk
نمره ی کدوم درس ها تو ارشد مهمه؟(یا دکترا)
یه سوال دیگه : پیش نیاز هایی که تو ارشد بهمون می خوره(بدون این که تغییر گرایش داده باشیم) بر چه اساسیه؟کدوم درس ها؟ مثلا اگه یه درس رو تو کارشناسی زیر 14 پاس کرده باشیم چی میشه؟
معدل مهمه؛ اما تاثیر مثبت داره؛ نه تاثیر منفی طوری نیست که باعث بشه کنکور دادن بی اثر بشه
نه من منظورم چیز دیگه ای بود. کلا با پروسه قبول شدن و معدل کار ندارم.بعد از قبول شدن تو ارشد رو میگم
والا دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه؛ مثلا تو دانشگاه ما کسایی که تغییر گرایش بدن به قدرت حتما الک صنعتی پیش میخورن اصلا ربطی نداره قبلا هم پاس کردن یا نکردن
ولی به نظرم این موضوع مهمی نیست چندان...
آخه این موضوع که به نمرات بعضی از دروس کارشناسی بعد ها ممکنه گیر بدن رو من چند جا شنیدم. می خواستم ببینم اصن راهی هست که بشه تا زمانی که مدرک کارشناسی رو نگرفتیم, درس هایی که نمره اشون بد شده(مثلآ زیر 14 پاس کردیم) رو یه جوری جبران و بهتر کنیم نمره شو؟
با سلام
نمیدونم شما کنکوری هستید یا صرفا به عنوان دانشجو این سوال رو دارید مطرح میکنید اگر هم اکنون دانشجو هستید و واحدهای الکترونیک3 و فیزیک الکترونیک رو در گرایش الکترونیک پاس نکردید شایان ذکر است که اگر نمرات شما در این دو درس زیر 12 قید شود مجدد در دانشگاه پذیرفته شده ارشد ملزم به گذراندن این دو درس هستید البته برای رفتن به گرایش مدارهای مجتمع که اکثریت برقی ها در این گرایش ادامه تحصیل میدهند چون بعد از دیجیتال بهتر از همه همین گزینه است!البته اینو من درباره گرایش الکترونیک عرض کردم.شما اگر گرایشتون چیز دیگر است قید بفرمایید دوستان در خدمتتون هستند.
اگر این دو دروس رو با نمره زیر12 پاس کردید هیچ نگران نباشید و فقط به دانشگاه از این به بعد فکر کنید و به فکرهای اینچنینی بها ندهید چون بیشتر استرسشو خواهید گرفت!
موید باشد!
خیلی ممنون که جواب دادید. من دانشجوی سال آخر(در اصل ترم آخر) م.پزشکی هستم. ولی برای ارشد هم این رشته هم الکترونیک مد نظر هست. ترم های اول زیاد نمرات جالبی نگرفتم مخصوصآ تو 4تا درس. فیزیک2 - مدار1- مدار2 - سیگنال که این 3 تای آخر دروس مهمی اند ک تو کنکور هم هستند. الان هم کلا گیج شدم که چه کنم باهاشون. اصن نمی دونم تا چه حد دردسر میشن واسم بعد ها
دردسرش فکر میکنی چیه؟ کلا باید 4 واحد بیشتر بگذرونیوگرنه اون جوری نیست که مانع ارشد دادنت بشه؛ چون دانشگاه ها حق گزینش کردن بین دانشجو های ورودی رو ندارن و هرچیزی که سازمان سنجش گفته رو انجام میدن.
به هرحال به جای اینکه فکر خودتو درگیر کنی یه بسم الله بگو و استارت بزن چون تمام این مشکلات به وقت خودش قابل حل هست![]()
خیلی ممنون که جواب دادید. من دانشجوی سال آخر(در اصل ترم آخر) م.پزشکی هستم. ولی برای ارشد هم این رشته هم الکترونیک مد نظر هست. ترم های اول زیاد نمرات جالبی نگرفتم مخصوصآ تو 4تا درس. فیزیک2 - مدار1- مدار2 - سیگنال که این 3 تای آخر دروس مهمی اند ک تو کنکور هم هستند. الان هم کلا گیج شدم که چه کنم باهاشون. اصن نمی دونم تا چه حد دردسر میشن واسم بعد ها
با سلام
خواهش می کنم.
دوستانه این حرفارو میزنم چون به حد کافی جلسات مشاوره و صحبت با رتبه های تک رقمی و دو رقمی را تجربه کردم.
ابتدا یک هدفی برای خودتون مشخص کنید اگر واقعا به دنباله یک دانشگاه خوبی هستید از هیچی هراس نداشته باشید مطمین باشید خواستن توانستن است.
من یه چند ماه پیش با رتبه زیر 25 ارشد برق صحبت کردم ایشون معدلی در حدود 14 از دانشگاه شهرستان داشتند ایشون میگفت من همه درسا 13 و14 و همین صورت پاس کردم ولی با اعتمادی که داشتند و خواستن توانستند این رتبه رو بدست بیارن.شما متاسفانه خیال میکنید کسانی دیگر که از دانشگاه فارغ التحصیل شدند خیلی حالیشونه نه اینطور نیست و شاید بدتر شما باشند .بنابراین هر زمان که تصیم به خواندن کنکور داشتید در اینجا مطرح بفرمایید تا دوستان و بنده بتوانیم یه برنامه خوب برای شما بچینیم.شما خیالت راحت دانش کنکوری هیچ ربطی به دانش دانشگاهی ندارد فقط کافیه یه بار دیده باشید که کی وی ال چیست یا ترانزیستور چیه در همین حد من بهتون قول میدم اگر بخواهید با معرفی چند کتاب کنکوری نه دانشگاهی بهترین رتبه را کسب خواهی نمود بنابراین فعلا اگر تصمیم بر کنکور ندارید برای95 زیاد وسوسه به خرج ندید و اگر هم خواستید برای 96 بخونید نرم نرم از الان اغاز کنید.و به معدل هم توجهی نکنید به هیچ دردی نمیخوره من میشناسم طرفایی که معدل 19 بودن الان برفرض خواجه میخونن و معدل 14 شریف!فقط موفقیت شما در کنکور مشخص خواهد شد نه معدل بالا از این بابت نگران نباشید
موفق و موید باشید
با سلام
خواهش می کنم.
دوستانه این حرفارو میزنم چون به حد کافی جلسات مشاوره و صحبت با رتبه های تک رقمی و دو رقمی را تجربه کردم.
ابتدا یک هدفی برای خودتون مشخص کنید اگر واقعا به دنباله یک دانشگاه خوبی هستید از هیچی هراس نداشته باشید مطمین باشید خواستن توانستن است.
من یه چند ماه پیش با رتبه زیر 25 ارشد برق صحبت کردم ایشون معدلی در حدود 14 از دانشگاه شهرستان داشتند ایشون میگفت من همه درسا 13 و14 و همین صورت پاس کردم ولی با اعتمادی که داشتند و خواستن توانستند این رتبه رو بدست بیارن.شما متاسفانه خیال میکنید کسانی دیگر که از دانشگاه فارغ التحصیل شدند خیلی حالیشونه نه اینطور نیست و شاید بدتر شما باشند .بنابراین هر زمان که تصیم به خواندن کنکور داشتید در اینجا مطرح بفرمایید تا دوستان و بنده بتوانیم یه برنامه خوب برای شما بچینیم.شما خیالت راحت دانش کنکوری هیچ ربطی به دانش دانشگاهی ندارد فقط کافیه یه بار دیده باشید که کی وی ال چیست یا ترانزیستور چیه در همین حد من بهتون قول میدم اگر بخواهید با معرفی چند کتاب کنکوری نه دانشگاهی بهترین رتبه را کسب خواهی نمود بنابراین فعلا اگر تصمیم بر کنکور ندارید برای95 زیاد وسوسه به خرج ندید و اگر هم خواستید برای 96 بخونید نرم نرم از الان اغاز کنید.و به معدل هم توجهی نکنید به هیچ دردی نمیخوره من میشناسم طرفایی که معدل 19 بودن الان برفرض خواجه میخونن و معدل 14 شریف!فقط موفقیت شما در کنکور مشخص خواهد شد نه معدل بالا از این بابت نگران نباشید
موفق و موید باشید
آقا حالا خواجه نصیر و شریف هم زیاد باهم فرقی ندارنانزن تو سر مال
![]()
سلام به همه
از دانشجويان كارشناسي ارشد برق مي خوام راهنماييم كنن برا منابع كنكور كارشناسي به كارشناسي ارشد الكترونيك براي هر درس چه كتابي تهيه كنم ؟
با سلام
بنده فقط گفتم معدل زیاد مهم نیست به نظر من اصلا مهم نیست
بین شریف و خواجه خیلی فرقه خیلی ...![]()
سلام دوستانِ عزیزتر از گل
دوستانی که پارسال ریاضی مهندسی مدرسان کتاب (روش رد گزینه) رو خوندن براشون سودی داشت یا نه؟
یکی از دوستان بهم گفته که سولات رو جوری داده بودن امسال که انگار ظراح رفته بود این کتاب رو خونده آیا شما هم چنین بودید ؟