سلام به بچه های عزیز..حالتون چطوره...شانستون رو برم خدایی....اردیبهشت بهترین زمان برای کنکور دادن...چون زیاد انتظار نمیکشید
تا زمان اعلام نتایج..خداییش حدود 8 ماه برای اعلام نتیجه ستمه...این شهریور هم نمیاد ببینیم ما چیکار کردیم با خودمون..هر روز
دعا میکنم کاش امروز شهریور باشه
سلام به بچه های عزیز..حالتون چطوره...شانستون رو برم خدایی....اردیبهشت بهترین زمان برای کنکور دادن...چون زیاد انتظار نمیکشید
تا زمان اعلام نتایج..خداییش حدود 8 ماه برای اعلام نتیجه ستمه...این شهریور هم نمیاد ببینیم ما چیکار کردیم با خودمون..هر روز
دعا میکنم کاش امروز شهریور باشه
جلددوم کریمی رو بگیر اولویتت با سوالات مشابه برف باشه توجه کن از کجاها بیشتر سوال مطرح شدهسلام بچه ها یه راهنمایی می خوام؟ واسه ریاضی کتاب مومن زاده رو دارم به نظرم تست هاش خیلی خیلی کمه! ریاضی هم که همش تسته حالا به نظرتون چه کتابی بگیرم مدرسان خوبه؟ اگه کتاب دیگه ای هم میشناسید بگید. ریاضی مهندسی کریمی به خوبی و روانی معادلاتش هست؟
سلام علیرضاجان اگرکتاب خوب وروان میخوای همون ریاضی مدرسان هستش خدایی کتابش حرف نداره بیانش خیلی قویه کریمی هم بدنیست اونم خوبه حالادیگه خودت بایدببینی جفتشوچون سبک2تاکتاب باهم فرق میکنه یکیشوانتخاب کنی
جلددوم کریمی رو بگیر اولویتت با سوالات مشابه برف باشه توجه کن از کجاها بیشتر سوال مطرح شده
دوست عزیز این ازمونها فقط برای سنجش وبرنامه ریزیند وزیاداهمیت نداره مدومو میری البته کمی توجه به طراحان ازمونها بد نیست تعریف بینش و نصیرم شنیدم ولی همین طورگفتم هیچ ازمونی مشابه سراسری نیست وفقط برای سنجش وبرنامه ریزی بهتر و اشنایی باجو کنکوره ..........از دوستانی که سالهای پیش در آزمون های آزمایشی شرکت کردن ممنون میشم بیان و نظر خودشونو در مورد این آزمون ها اعلام کنن من خودم میخوام سنجش شرکت کنم ، سوالهای سنجش رو چطور میدونین ؟ چقدر نزدیکه به خود آزمون ارشده ،از نظر کارنامه و سطح علمی و ... ممنون میشم نظراتتون رو بگین. در ضمن گرایش مورد نظرم قدرته.
بنظرمیادامسال کنکورسختی پیش روباشه اینقدکه تایم زیاده دانشجو.شاغل.خانه دارهمه وهمه میتونن باآمادگی شرکت کنن زمانشم
برای همه ی عزیزان آرزوی موفقیت میکنم![]()
دوست عزیز من قصد تبلیغ ندارم..من خودم نصیر شرکت میکردم..آزمون های نصیر بیشتر شبیه سوالهای کنکور بود...از دوستانی که سالهای پیش در آزمون های آزمایشی شرکت کردن ممنون میشم بیان و نظر خودشونو در مورد این آزمون ها اعلام کنن
من خودم میخوام سنجش شرکت کنم ، سوالهای سنجش رو چطور میدونین ؟ چقدر نزدیکه به خود آزمون ارشده ،از نظر کارنامه و سطح علمی و ... ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
در ضمن گرایش مورد نظرم قدرته.
از دوستانی که سالهای پیش در آزمون های آزمایشی شرکت کردن ممنون میشم بیان و نظر خودشونو در مورد این آزمون ها اعلام کنن
من خودم میخوام سنجش شرکت کنم ، سوالهای سنجش رو چطور میدونین ؟ چقدر نزدیکه به خود آزمون ارشده ،از نظر کارنامه و سطح علمی و ... ممنون میشم نظراتتون رو بگین.
در ضمن گرایش مورد نظرم قدرته.
سلامسلام دوستان میخواستم بدونم آیا امکانش هستش انتخاب رشتمو عوض کنم؟مثلا یه کد رشته و دانشگاه رو اضافه کنم؟