گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95

pooria.sarmadi

عضو جدید
آقایون داآشام!

امروز داشتم تو تالار برق در تاپیک معرفی منابع چرخ میزدم دیدم چند نفری ریاضی مهندسی رو مدرسان معرفی کردند.البته خودم چاپ 91 کتاب مومن زاده رو دارم،اما از اونجایی که من با مدرسان رابطه خوبی دارم و کلا کتاب هاش بهم میسازه ، رفتم تو سایتش آمارشو در اوردم.
736 صفحه هست!! و 48000 تومان هم قیمتشه! کسی مطالعه کرده این کتابو؟

دیروز از نمایشگاه تهیه کردم
با تخفیف نمایشگاه 40 تومن به من دادن، به نظرم خیلی کتاب خوبی بود... اولا سؤالای سال 94 رو کامل تشریحی حل کرده بود، انتهای کتاب هم آخر هر فصل روشهای تستی و رد گزینه رو کامل آورده بود ... چیزی که خیلی خوشم اومد و نظرمو جلب کرد این بود که مباحثو میکرو طبقه بندی کرده بود مثلا وقتی معادله موج رو میخونی تستای کنکورشم میزنی بعد میری سراغ معادله گرما و یا وقتی انتگرال فوریه رو می خونی بعدش تستا رو می زنی بعد میری سراغ تبدیل فوریه... یکی از دوستامم چاپ قبلیشو داشت، نشونم داد که چند تا تست شبیه ش تو کنکور اومده بود، دو سه تا تست هم عینن از رو کتابش بود.

pooria.sarmadi

عضو جدید
سلام به همگی !!!! من که در حال آشخوری هستم !! امروز از پادگان زدم بیرون ، خونه دوستمم به نت دسترسی دارم!!! نتیجه کنکور الان بزرگترین دل مشغولی منه !! نمیدونم مسیر درست چیه !! ولی بچه ها به عنوان کسی که داره 18 روز خدمت میکنه میگم !!! تمام تلاش خودتونو بکنید که یه دانشگاه خوب قبول شید !!! تا بتونید خدمت رو دور بزنید !!! الان نمیتونم زیاد حرف بزنم !! ایشالا سر فرصت میام تمام تجربیات آموزشیمو میگم بهتون ! ولی سر بسته میگم بدونید خدمت به معنای واقعی کلمه اتلاف عمر و سرمایه و جوونیتون هست !!!!!

منم دو سه ماهه خدمتم تموم شده ... وقتی خدمت میرفتم به معنای واقعی معنی اتلاف وقت رو فهمیدم و قدر دوران دانشجویی رو بیشتر می دونستم. الان هم دارم تمام تلاشم رو میکنمو خودمو برای کنکور ارشد آماده میکنم

amin_amini

عضو جدید
سلام بچه ها من میخواستم بدونم که به طور متوسط چقدر زمان میبره برای خوندن سیگنال سیستم برای ارشد.
و یک کتاب جامع خوب هم معرفی کنید لطفا.
سوال دیگم اینه که من میخوام این درس رو نخونم و به جاش رو درس های دیگه سرمایه گذاری کنم .
دوستانی که تجربشون بیشتره همچین کاری رو درست میدونند با خیر.
ممنون.

amir3620

عضو جدید
سیگنال دوکتاب خوب داریم1-مومن زاده که تشریحی حل کرده ودوجلدیه 2- تقدیسی که درسنامه وحل تستهای خوبی داره ونکات تستی خیلی خوبی اورده شده که خودم توکنکور 3تا سوال رو با همین نکات حل کردم .

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من میخواستم بدونم که به طور متوسط چقدر زمان میبره برای خوندن سیگنال سیستم برای ارشد.
سوال دیگم اینه که من میخوام این درس رو نخونم و به جاش رو درس های دیگه سرمایه گذاری کنم .
ممنون.

سلام
درس سیگنال نسبت به بقیه ی درس ها زمان زیادی نمی بره ،شاید یکی دو فصل اول زیاد طول بکشه که اونو میذاریم به پای اینکه میخوای باهاش ارتباط برقرار کنی بعدش دیگه همه چی سریع پیش میره ..بسته به خوندنتون هم داره .....پایه تون چطور باشه و اینا.....

کتاب جامع :من هر سه کتاب مومن زاده و تقدسی و کهن رو داشتم و خوندم ...

.مومن زاده با اینکه اشتباه زیاد ی داشت ....خیلی خوب و روان بود ..من با اون یاد گرفتم ..البته الان تا حدی اشکلاشو برطرف کرده ....
و تقدسی من زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ...

ولی کهن واقعا خوب و بی نقص بود .....مثال هایی که توی کهن بود ...نه توی مومن زاده بود و نه توی تقدسی .....نقص هم نداشت نه اشتباه تایپی نه علمی نه چیزی.....

توصیه ی من اگه پایه ات خوب نیست :اول مومن زاده بعد کهن

اینکه میخواین این درسو نخونین اشتباهه بنظرم ..چون درس راحتیه و چندساله راحت ازش سوال میدن و خیلی از بچه ها درصد بالایی میزنن پس شما اگه حذفش کنی ضرر کردی....

دیه خود دانی
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون.

سلام...
عدد خاصی که نمیشه به کسی گفت و بسته به استعداد و علاقه و پایه هر فردی میتونه مختلف باشه....

واسه کتاب بدون شک و تردید من میگم فقط کتاب اقای تقدسی رو بخونید و مخصوصا چاپ جدیدش رو بخرید که دو جلدی شده مطمئن باشید پشیمون نمی شید...همون کتاب خوب بخونید بعدش فرصت شد از سایتشون ازمون های دوره ای و بعدش باز وقت شد ازمون های ازمایشی نصیر که ایشون طراح بودند رو حل کنید و مطمئن باشید به بالاترین حد تسلط در حد کنکور ارشد خواهید رسید..به شرطی که واقعا همه ی مسایلشو خودتون حل کنید و درگیر شید باهاش.

ضمنا شما احتماالا گرایش کنترل یا الکترونیک یا مخابرات می خواید ادامه بدید..شک نکنید با توجه به روند سوالات درس های مختلف سال های اخیر حذف سیگنال اشتباه محضه چون واقعا سوالاش خوب و روتینه نسبت به دروی مثل الکترومغناطیس و کنترل.

با ارزوی موفقیت.

3aber-sr

عضو جدید
با این وضع سوالای کنترل به نظرم ادم نمیتونه بقیه درسها رو بیخیال بشه کنترل بخونی نخونی فرقی نمیکنه متاسفانه کتابایی که شما میگید رو ندیدم ولی تجزیه کتاب مدرسان رو قبل عید چاپ جدیدشو تهیه کردم به نظرم کتاب خوبیه .

navidba

عضو جدید
با این وضع سوالای کنترل به نظرم ادم نمیتونه بقیه درسها رو بیخیال بشه کنترل بخونی نخونی فرقی نمیکنه متاسفانه کتابایی که شما میگید رو ندیدم ولی تجزیه کتاب مدرسان رو قبل عید چاپ جدیدشو تهیه کردم به نظرم کتاب خوبیه .

کنترل خوندن و نخوندنش خیلی فرق داره و درس خیلی مهمیه ، نزارینش کنار ، تا می تونین بچسبین به کنترل

amir3620

عضو جدید
کنترل من تقوی رو سال پیش خواندم درس نامه بدی نداشت ولی کامل نبود رضایی هم که به دلیل حجم زیاد و مباحث اضافی فکرنکنم جالب باشه به نظرتون جهش چجوریه کسی خوندش ؟

malih9068

عضو جدید
گفتگوی خودمانی ارشدی های 95

گفتگوی خودمانی ارشدی های 95

بله میدونم الان بعضی ها دل تو دلشون نیست....و صدبار صفحه سازمان سنجش رو رفرش کردن

ما که به قبولی امید نداریم....امیدوارم شما دوستای گلم موفق بشید
والا من از خوشحالی نه از روی ناراحتی دارم از استرس خفه میشم نمیتونم برم نتایج نگاه کنم فکر کنم سکته کنم

Piruz-68

عضو جدید
دوستانی که رفته بودن نمایشگاه آیا کتاب ماشین و بررسی نصیر چاپ شده؟

amin_amini

عضو جدید
دوستان خیلی ممنونم بابت راهنماییاتون . حتما سیگنال و سیستم رو خواهم خوند و روش سرمایه گذاری خواهم کرد.

فقظ یه سوال سیگنال سیستم تقدسی برای انتشارات نصیر هست دیگه، درسته؟ من سایت ایشون رو نگاه کردم ولی کتاب دو جلدی ایشون رو ندیدم.
مطمینید دو جلدیشون چاپ شده؟

کنترل من تقوی رو سال پیش خواندم درس نامه بدی نداشت ولی کامل نبود رضایی هم که به دلیل حجم زیاد و مباحث اضافی فکرنکنم جالب باشه به نظرتون جهش چجوریه کسی خوندش ؟

من کنترل جهش رو گرفتم از روش هاش و نحوه ی درس و نکته تست هاش خوشم اومد.
البته من هنوز نخوندمش ولی نگاه اجمالی کردم از انتخابم خوشم اومد.
از بچه ها هم پرس و جو کردم جهش رو بهم پیشنهاد کردن.
ایشااله بتونیم درصد خوبی بزنیم با این کتاب.

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال رتبه ها یروز زودتر ساعت 4.5 عصر اومد. نتیجه ی نهایی هم 1 شب اومد.
یکم استرس بکشید بعد رتبه هاتون که اومد بچسبه بهتون :D

پارسال ساعت 7 و خورده ای غروب بود که جواب اومد
دقیقا یادمه می خواستیم بریم بیرون، سر کوچه بودم که دوستم زنگید گفت جواب اومده
خدا کنه امسال هم همون ساعت جواب نیاد...من تا 7 دیوونه میشم :(
من اینقدر سایت سنجش رو رفرش کردم مردم

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پارسال ساعت 7 و خورده ای غروب بود که جواب اومد
دقیقا یادمه می خواستیم بریم بیرون، سر کوچه بودم که دوستم زنگید گفت جواب اومده
خدا کنه امسال هم همون ساعت جواب نیاد...من تا 7 دیوونه میشم :(
من اینقدر سایت سنجش رو رفرش کردم مردم
یادمه عصر بود. شایدم 7 بوده باشه. اما یه روز زودتر جوابارو دادن خوب یادمه

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه عصر بود. شایدم 7 بوده باشه. اما یه روز زودتر جوابارو دادن خوب یادمه

آره دقیقا....سورپرایز شده بودیم با این کارشون
جالب اینه که پارسال با این که کنکور عقب افتاده بود و یه هفته دیرتر برگزار شده بود جواب رو یه روز زودتر دادن اما الان دارن بیخود لفتش میدن

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آره دقیقا....سورپرایز شده بودیم با این کارشون
جالب اینه که پارسال با این که کنکور عقب افتاده بود و یه هفته دیرتر برگزار شده بود جواب رو یه روز زودتر دادن اما الان دارن بیخود لفتش میدن
درسته. من تو راه بودم از دانشگاه داشتم میومدم ونه که دوستم زنگ زد و بدون اینکه بگه رتبه ها اومده ازم پرسید با رتبه ی 495 کجا قبول میشی؟ منم از همه جا بیخبر یچی گفتم. وقتی رسیدم خونه تازه فهمیدم جوابا اومده. سنجش کارش چساب کتاب نداره.یهو دیدی اصلا فردا رتبه ها رو اعلام نکرد ( جمله ی آخر واسه استرس بیشتر به بچه های امسال بود :) )

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا تو این وضعیت بعضیا هم چه جوی میدن
دوستم یهو اومده پیام داده میگه میگن جوابا اومد برو نگاه کن
حالا من هرچی رفرش می کنم سنجشو خبری نیس که نیس
با احساسات ادم بازی می کنن

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا تو این وضعیت بعضیا هم چه جوی میدن
دوستم یهو اومده پیام داده میگه میگن جوابا اومد برو نگاه کن
حالا من هرچی رفرش می کنم سنجشو خبری نیس که نیس
با احساسات ادم بازی می کنن

دوستای منم الکی جودادن
تازه یه رتبه الکی هم برای خودشون گفتن که باور کنیم که راس میگن مردم آزارا

EECi

مدیر بازنشسته
البته جمله ام یکمی ایهام مجازی داشت :D
منظورم این بود که اگه نتایج اومد می تونید برید از لینک زیر ببینید ! 92 رو کردم 93:surprised:

هر کی هم فحش بگه خودشه !
نهایتش مثل ما قبول میشید پایان نامه اینطوری دیوونتون می کنه !:D
بابا برید بگیرید بخوابید هر موقع اومد راحت برید ببینید

:gol:

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم این بود که اگه نتایج اومد می تونید برید از لینک زیر ببینید ! 92 رو کردم 93:surprised:

هر کی هم فحش بگه خودشه !

وایییی !!
باور نمی کنید تا پیامتونو دیدم قلبم با سرعت شروع کرد به زدن
لینکو که وا کردم حسابی خورد تو ذوقم
ما الان تو شرایط بحرانی هستیم، با احساسات ما بازی نکنید، امکان سکته قلبی زیاده..نگید نگفتما :biggrin:

samira.2014

عضو جدید

هر کی هم فحش بگه خودشه !

با این کاری که شما کردید، تا یکساعت خواب از سرمون پرید.:)

• Like
واکنش ها: EECi
بالا