گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95

scrat_68

عضو جدید
سلام داداش
ما که کنترلمون در حد بوق هستش هم بخونیم
درسته که کنترل سالهای اخیر بیشتر روی سیستم های مکانیکی و چرخ دنده و اینا مانور میده؟
و از یافتن پایداری ساده دیگه خبری نیست ؟
اصلا بیشتر کدوم مباحث سوال خیزه ؟

پیوست ها

• 2etsldpcs4049colbqx.jpg
    2etsldpcs4049colbqx.jpg
    85.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام داداش
ما که کنترلمون در حد بوق هستش هم بخونیم
درسته که کنترل سالهای اخیر بیشتر روی سیستم های مکانیکی و چرخ دنده و اینا مانور میده؟
و از یافتن پایداری ساده دیگه خبری نیست ؟
اصلا بیشتر کدوم مباحث سوال خیزه ؟

سلام
کنترل یه چندسالیه سوالاش متفاوت شدن

برا اونی که میخا د بره کلاس ....به نظرم کنترل با یه استاد خوب بره خیلی خوبه ..آخه باقی درسا رو میشه خودش بخونه ....

شما که کنترلت بوقه اگه میتونی بری کلاس برو اگه نه ...بیخیالش شو ....رو بقیه درسات وقت بذار
البته میگن همیشه سوالا هرچه سخت باشن میشه دو سه تا سوال راحت رو پیدا کرد...و اینا ..ولی من خودم دوتاسوال سرجلسه به جواب رسیدم ترسیدم غلط باشن نزدم !..اینم هست

دیه خود دانی

موفق باشی

دانشمند كوچك

عضو جدید
کارشناسی پیوسته از دبیرستان
بیشتر بچه هایی که دبیرستانی بودن در دروس ریاضی و تجزیه خیلی قوی هستن و در دروس مدار و الک ضعیف هستن.مثل خودم و در بچه های فنی عکس این قضیه است که الک و مدار قوی هستن ریاضی و تجزیه ضعیف.

کنترل چند سالی هست که حتی کسایی که کلاس رفتن نتیجه خوبی نگرفتن البته خیلی ها هم نتیجه گرفتن (البته بنده خداها خیلی تلاش کردن،یکی از دوستان من هرچی منبع کنترل بود خونده بود با آقای شیرین آبادی هم کلاس گرفته بود،اما بازم میگفت میلنگم )اما من رو اکثریت حرف میزنم
به نظر من از تخصصی یه درس و از عمومی هم یه درس انتخاب کنید،در واقع برگ برنده داشته باشید،حتی اگر برای همه سخت باشه مطمئن باشید که شما بهترین تراز رو کسب می کنید.
به نظر من اگر ریاضی و سیگنال قوی هستید الکترونیک رو انتخاب کنید چون وقت عمومی ها کم هست و چون ریاضی خوب میزنید وقت زیادی برای مدار ندارین

که البته اگر کلاس هاتون تا اخر تابستان تمام میشه بنظرم هرو تاشون یعنی الک و کنترل رو برین

Pencil

کاربر فعال
بیشتر بچه هایی که دبیرستانی بودن در دروس ریاضی و تجزیه خیلی قوی هستن و در دروس مدار و الک ضعیف هستن.مثل خودم و در بچه های فنی عکس این قضیه است که الک و مدار قوی هستن ریاضی و تجزیه ضعیف.

کنترل چند سالی هست که حتی کسایی که کلاس رفتن نتیجه خوبی نگرفتن البته خیلی ها هم نتیجه گرفتن (البته بنده خداها خیلی تلاش کردن،یکی از دوستان من هرچی منبع کنترل بود خونده بود با آقای شیرین آبادی هم کلاس گرفته بود،اما بازم میگفت میلنگم )اما من رو اکثریت حرف میزنم
به نظر من از تخصصی یه درس و از عمومی هم یه درس انتخاب کنید،در واقع برگ برنده داشته باشید،حتی اگر برای همه سخت باشه مطمئن باشید که شما بهترین تراز رو کسب می کنید.
به نظر من اگر ریاضی و سیگنال قوی هستید الکترونیک رو انتخاب کنید چون وقت عمومی ها کم هست و چون ریاضی خوب میزنید وقت زیادی برای مدار ندارین

که البته اگر کلاس هاتون تا اخر تابستان تمام میشه بنظرم هرو تاشون یعنی الک و کنترل رو برین

میشه یکم در مورد منابعت حرف بزنی؟ اینکه چرا اشتباه بودن ؟ و چجوری منابع درست رو تشخیص دادی؟

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام و خسته نباشید دوستای 95. گفته های دوستمون دانشمندکوچک کامل هستن فقط برای بچه های قدرتی، حتما تا انتهای تابستون کتاب ماشین بیم بهارا رو مسلط بشید چون فوق العاده مهمه و لازم. سوالات ماشین هم کم کم رویه مفهومی رو داره بخودش میگیره.

دانشمند كوچك

عضو جدید
میشه یکم در مورد منابعت حرف بزنی؟ اینکه چرا اشتباه بودن ؟ و چجوری منابع درست رو تشخیص دادی؟
منبع رو خود طرف باید تشخیص بده اگر خیلی ضعیف هستید باید کتابی که زیاد تشریحی داره رو بخونید یا برین کلاس ولی اگر مسلط هستید کتابی که تست رو خوب حل کرده رو بخونید. مثلا کتاب مدار آقای زرگر خیلی تشریحی داشت اما برای من که مدارم ضعیف بود در کنار جزوه کهن عالی بود.اما کسی که مدارش قوی هست کتاب زرگر براش زیاده و با کتاب کم حجم تر میتونه موفق بشه
منابع من
ریاضی کریمی و مومن زاده
معادلات به کریمی شک نکنید
سیگنال به آقای تقدسی شک نکنید
الکترونیک اسلام پناه اما هرکس باغستانی رو کلاس رفت دیدم ۷۰ میزد البته کسی هم بود که کلاس ایشون رو رفت و منفی زد.باید الک و مدار رو تست زیاد حل کرد
مدار هم که زرگر و کهن

این منابع برای من خوب بود اما ممکن برای کس دیگه ای خوب نباشه و با شیوه دیگری بهتر یاد بگیرن

amir3620

عضو جدید
منابع

منابع

دوستان عزیز من سال دومه که میخوام کنکور بدم چندتوصیه: 1)هرچه سریعتر در انتخاب منابع به جمع بندی برسید زیاد درگیر انتخاب منبع مناسب نباشید و دقت کنید منابع رو باتوجه به سطح درسی - میزان ساعت مطالعه ای که می توانید داشته باشید و ازهمه مهمتر باید دقت داشته باشید که با کدام سبک کتاب بهتر تطبیق دارید بعنوان مثال برخی کتب بصورت تشریحی و گام به گام تالیف شده و برخی با نکات تستی به دنبال حل سریع هستند مثلا کتاب سیگنال تقدیسی بیشتر سبک تستی دارد البته یکی از بهترین منابع است یا مدار زرگر سبک تشریحی وکلاسیک وگام به گام داره . 2)برنامه ریزی داشته باشید چرا که با برنامه ریزی بهتر می تونید پیش برید 3)تمامی تستها رو در گام اول حل نکنیدچرا که نیمی از یادگیری در مرور وحل تستهای جدید است 4)یک ماه مانده به کنکور را به مرور اختصاص بدید(بهترین نوع مرور ومفیدترین ان حل تستهای 10 سال اخیر و پیدا کردن نقاط ضعف و رفع ان است. 5)در دروسی که پایه ضعیفی دارید از جزوات کلاسی خودتان شروع کنید به خواندن یا به کلاس بروید.

EECi

مدیر بازنشسته
دوستان عزیز من سال دومه که میخوام کنکور بدم چندتوصیه: 1)هرچه سریعتر در انتخاب منابع به جمع بندی برسید زیاد درگیر انتخاب منبع مناسب نباشید و دقت کنید منابع رو باتوجه به سطح درسی - میزان ساعت مطالعه ای که می توانید داشته باشید و ازهمه مهمتر باید دقت داشته باشید که با کدام سبک کتاب بهتر تطبیق دارید بعنوان مثال برخی کتب بصورت تشریحی و گام به گام تالیف شده و برخی با نکات تستی به دنبال حل سریع هستند مثلا کتاب سیگنال تقدیسی بیشتر سبک تستی دارد البته یکی از بهترین منابع است یا مدار زرگر سبک تشریحی وکلاسیک وگام به گام داره . 2)برنامه ریزی داشته باشید چرا که با برنامه ریزی بهتر می تونید پیش برید 3)تمامی تستها رو در گام اول حل نکنیدچرا که نیمی از یادگیری در مرور وحل تستهای جدید است 4)یک ماه مانده به کنکور را به مرور اختصاص بدید(بهترین نوع مرور ومفیدترین ان حل تستهای 10 سال اخیر و پیدا کردن نقاط ضعف و رفع ان است. 5)در دروسی که پایه ضعیفی دارید از جزوات کلاسی خودتان شروع کنید به خواندن یا به کلاس بروید.
ایشالله موفق میشید ، ولی با مورد سه مخالفم . سعی کنید تست های کنکور های سالهای گذشته رو از نظر مفهوم و پایه حتی تا مرحله حفظ شدن حل کنید . هر چقدر زودتر بهتر . برای تست های بیشتر از سوالات موسسات کنکوری مختلف که برای طراحی وقت میزارن استفاده کنید

موفق باشیذ

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
اميدوارم همه دوستان عزيز موفق باشند:gol:

حالا كه اول راه هستيد يك تصميم بزرگ بگيريد يك اراده قوي

واقعا به كلمه من مي توانم ايمان بياريد

با توكل بر خدا جلو بريد

حق ما اينه در زندگي به دوست داشتن هامون تا حد امكان برسيم

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

دوست عزيز
به نظرم اگر براي هر درس سراغ افراد متخصص بري بهتره
منظورم اينه مثلا براي الكترونيك كسي كه رشته الكترونيك بود
چون هر درسي براي هر رشته تخصصي تر هست درسته همه شايد اين درس داشته باشن ولي مهم رشته پايه هست
كسايي كه به صورت يك درس مهم بهش نگاه ميكنن بهتر ميتونن كمك كنند
ولي باز هم با حرف دوستمون موافقم مهم اينه با كدوم منبع راه بيفتي
موفق باشي:gol:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
امسال تولد ١٢٥ سالگى چارلى
چاپلين است. روز خوبى است براى
ياداورى ٣ جمله تاثير گذار او
.
.
.

١. هيچ چيز در اين جهان جاودانه
نيست حتى مشكلات و بد بيارى هاى
ما
٢. من قدم زدن تو بارون را دوست
دارم چون كسى نميتونه اشكامو
ببينه
٣. بيهوده ترين روز در زندگى
اون روزيه كه ما نخنديم
لبخند بزن:smile:يد ....
چارلى ميگويد: پس از كلى فقر،
به ثروت و شهرت رسيدم . اموخته ام
كه با پول ... ميتوان ساعت خريد، ولى
زمان نه ... ميتوان مقام خريد، ولى
احترام نه ... ميتوان كتاب خريد،
ولى دانش نه... ميتوان دارو خريد
ولى سلامتى نه، ميتوان رختخواب
خريد، ولى خواب راحت نه ...
ارزش ادمها به دارايى انها
نيست به معرفت انهاست

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان.لینک زیر از سایت مکتب خونه است و تدریس الکترونیک دکتر بهزاد رضوی هستش.منتها به زبان انگلیسی هست.تدریس الکترونیک 1 در 45 جلسه!

عجب انگلیسی قوی داره دکتر رضوی دمش گرم:D

اینم برا دوستانی که شاید کمتر بشناسن ایشون رو:

بهزاد رضوی
شاید بی اغراق بتوان گفت او بهترین و معروفترین استاد الکترونیک و مدار های مخابراتی جهان است .دکتر بهزاد رضوی استاد ایرانی-آمریکایی مدارهای آنالوگ یو سی ال ای و فارغ التحصیل دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه استنفورد است. او مؤلف کتب مرجعی در زمینهٔ مدارات الکترونیک و RF است که در بسیاری از دانشگاههای جهان تدریس می‌شوند. وی همچنین مدیر آزمایشگاه مدارهای مخابراتی یو سی ال ای است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
سلام دوستان.لینک زیر از سایت مکتب خونه است و تدریس الکترونیک دکتر بهزاد رضوی هستش.منتها به زبان انگلیسی هست.تدریس الکترونیک 1 در 45 جلسه!

http://maktabkhooneh.org/course?course=razavi46

عجب انگلیسی قوی داره دکتر رضوی دمش گرم:D

اینم برا دوستانی که شاید کمتر بشناسن ایشون رو:

بهزاد رضوی
شاید بی اغراق بتوان گفت او بهترین و معروفترین استاد الکترونیک و مدار های مخابراتی جهان است .دکتر بهزاد رضوی استاد ایرانی-آمریکایی مدارهای آنالوگ یو سی ال ای و فارغ التحصیل دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه استنفورد است. او مؤلف کتب مرجعی در زمینهٔ مدارات الکترونیک و RF است که در بسیاری از دانشگاههای جهان تدریس می‌شوند. وی همچنین مدیر آزمایشگاه مدارهای مخابراتی یو سی ال ای است.

عجب حسن تصادفي
امده بودم پست بزنم اين كتاب براي چه انتشاراتي هست

الکترونیک کتاب رضوی
ميشه مشخصات كتاب بگيد.......شما يا دوستان ديگر اگر اطلاع داريد

alk1370

کاربر بیش فعال
عجب حسن تصادفي
امده بودم پست بزنم اين كتاب براي چه انتشاراتي هست

الکترونیک کتاب رضوی
ميشه مشخصات كتاب بگيد.......شما يا دوستان ديگر اگر اطلاع داريد

کتابشون هم به زبان انگلیسی که تو ایران ترجمه هم شده.من کتابشو دارم فکر کنم 1100 صفحه باشه و واقعا شیرین نوشته شده و مرجع خیلی خوبی هست برا الکترونیک.این تحقیقات منه.کتاب لاتینشون هم از اینجا دانلود کنید:

http://libgen.org/get.php?md5=3397377baadf885a2328ac646d30295a

اون فیلم بالا هم تدریسشون تو داشگاه کالیفرنیاست.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
کتابشون هم به زبان انگلیسی که تو ایران ترجمه هم شده.من کتابشو دارم فکر کنم 1100 صفحه باشه و واقعا شیرین نوشته شده و مرجع خیلی خوبی هست برا الکترونیک.این تحقیقات منه.کتاب لاتینشون هم از اینجا دانلود کنید:

http://libgen.org/get.php?md5=3397377baadf885a2328ac646d30295a

اون فیلم بالا هم تدریسشون تو داشگاه کالیفرنیاست.
ممنونم
انتشارات خاصي داره؟

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
خواهش می کنم.
من انتشارات نص گرفتم ترجمه دیانی و زارع قیمتش هم 35000 بود ولی در مقایسه با حجم کتاب هیچی نبود!(بعضی کتابهای کنکوری که 300 صفحه داره و 40000 تومن!!)

ممنونم
براي كنكور فكر كنم كسي كه پاس نكرده اينو بخونه به علاوه كتاب اسلام پناه خوب باشه
نه؟

alk1370

کاربر بیش فعال
ممنونم
براي كنكور فكر كنم كسي كه پاس نكرده اينو بخونه به علاوه كتاب اسلام پناه خوب باشه
نه؟

منم این سوال شما رو از چند نفر پرسیده بودم بهم گفتن که با توجه به وقت خیلی زیادی که نیست سراغ متن کتاب رضوی از ابتدا نرین و اگه جایی از کتاب اسلام پناه مشکل داشتید از این کتاب بخونید ولی تمرینات این کتاب بسیار عالیه.حل تمرینش هم تو اینترنت هست با دست خط خود دکتر رضوی! اگه گیر نیاوردین بگین بهتون بدم.من خودم میخام روش تحلیل رو از اسلام پناه یاد بگیرم و تمرینات کتاب دکتر رضوی رو حل کنم.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
منم این سوال شما رو از چند نفر پرسیده بودم بهم گفتن که با توجه به وقت خیلی زیادی که نیست سراغ متن کتاب رضوی از ابتدا نرین و اگه جایی از کتاب اسلام پناه مشکل داشتید از این کتاب بخونید ولی تمرینات این کتاب بسیار عالیه.حل تمرینش هم تو اینترنت هست با دست خط خود دکتر رضوی! اگه گیر نیاوردین بگین بهتون بدم.من خودم میخام روش تحلیل رو از اسلام پناه یاد بگیرم و تمرینات کتاب دکتر رضوی رو حل کنم.

اره خب اكثرا همينو ميگن اما به نظرم خوبه ادم كامل همه چيز ياد بگيره بلاخره علم اموزي مهم تره

نميدونم من به دلم نميشينه اينطوري بخونم حس ميكنم خوب ياد نگرفتم نكته اي مونده

اوهوم حتما ممنون از وقتي كه گذاشتيد
:gol:

ali_gsm

عضو جدید
کتاب پروفسور رضوی رو من هم دارم و برای یک مبتدی به نظر من سنگینه و بهتره وقتی با مطالعه منابع ساده تر به یک سطح متوسطی از الکترونیک رسیدید برای افزایش تسلط برید سراغ حل تمرین های مشکل این کتاب.

تو دانشگاه شریف منبع درس الکترونیک کتاب های رضوی و گری میر هستند که هردو سطحشون بالا هست.مخصوصا دومی که تمرکزش بیشتر روی مدار مجتمع هست و تخصصی خود الکترونیکی هاست و فردی که پایه اش ضعیفه ممکنه با خوندنش از این درس بیزار بشه.

به علاوه با توجه به حجم زیادشون، وقت زیادی رو هم برای مطالعه می طلبه.

خود اسلام پناه هم فکر کنم بعد از اتمام درسش، جلساتی برای حل تمرین های این کتاب برگزار میکنه.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
کتاب پروفسور رضوی رو من هم دارم و برای یک مبتدی به نظر من سنگینه و بهتره وقتی با مطالعه منابع ساده تر به یک سطح متوسطی از الکترونیک رسیدید برای افزایش تسلط برید سراغ حل تمرین های مشکل این کتاب.

تو دانشگاه شریف منبع درس الکترونیک کتاب های رضوی و گری میر هستند که هردو سطحشون بالا هست.مخصوصا دومی که تمرکزش بیشتر روی مدار مجتمع هست و تخصصی خود الکترونیکی هاست و فردی که پایه اش ضعیفه ممکنه با خوندنش از این درس بیزار بشه.

به علاوه با توجه به حجم زیادشون، وقت زیادی رو هم برای مطالعه می طلبه.

خود اسلام پناه هم فکر کنم بعد از اتمام درسش، جلساتی برای حل تمرین های این کتاب برگزار میکنه.

ممنون از نظرتون
يعني يادگيريش سخته؟

منابع ساده تر مثال ميزنيد

فقط كتاب دكتر مير عشقي نباشه:w22:

ali_gsm

عضو جدید
ممنون از نظرتون
يعني يادگيريش سخته؟

منابع ساده تر مثال ميزنيد

فقط كتاب دكتر مير عشقي نباشه:w22:

من فکر میکنم با همون اسلام پناه اگه شروع کنید بهتر باشه.با توجه به فرصت محدودی که برای مطالعه دروس مختلف کنکور دارید وسواس نداشته باشید که به دلتون نمیشینه و خوب یاد نمی گیرید.

در عین حال کتاب و جزوه توی اینترنت و بازار زیاده.کتاب الکترونیک 1 و 2 محمد حسن نشاطی استاد دانشگاه فردوسی رو هم من دارم کتاب بدی نیست.توش تستای ارشد هم حل کرده.رویکردش هم به نوعی مثل یک کتاب رفرنسه هم یک کتاب کنکوری.

کنکوری خوندن با اینکه صرفا بخواید برای افزایش علم و دانشتون مطالعه کنید فرق می کنه.من خودم تو کنکور کارشناسی یکی از اشتباهاتم همین بود که این دو رو یکی فرض کردم.

بعد هم یادگیری فرآیندی لایه لایه هست.وقتی لایه اول و کلیات رو پیمودید بعد میتونید لایه های دیگر رو طی کنید و عمق یادگیریتون رو به تدریج بیشتر کنید و روی جزئیات متمرکز بشید.

alk1370

کاربر بیش فعال
اره خب اكثرا همينو ميگن اما به نظرم خوبه ادم كامل همه چيز ياد بگيره بلاخره علم اموزي مهم تره

نميدونم من به دلم نميشينه اينطوري بخونم حس ميكنم خوب ياد نگرفتم نكته اي مونده

اوهوم حتما ممنون از وقتي كه گذاشتيد
:gol:

آره اون بحث علم آموزی که این کتاب خیلی خوبه ولی واسه کنکور وقت نمیشه که کتابو خوند و غیر این هم مطالب اضافی زیادی داره که به درد کنکور نمیخورند.من میخام گرایش کنترل شرکت کنم و الکترونیکم با توجه به اینکه کارشناسی قدرت بودم خیلی خوب نیست ولی طبق مشاوره ای که از دوستان اینجا گرفتم اکثرا به خوندن کتاب اسلام پناه تاکید داشتند.حتی با پایه ضعیف! من نظرم اینه که شما با جزوه و کتاب اسلام پناه شروع کنید.البته بستگی داره چه گرایشی میخان شرکت کنید.اگه کنترل باشید که الکترونیک ضریب 3 داره به نظر من سمت متن کتابهای مرجع نرید.کتاب مرجع تو یه درس فقط توصیه میشه اونم فقط و فقط کنترل برا باقی درسها تمرینات کتب مرجع کافیه اونم نه همه درسها دروسی مثل الکترونیک واین چیزا!
یه چیزی هم بگم که خودتون هم میدونید اونم اینکه خیلی دنبال این منبع و اون منبع نباشید.دوران مطالعه برا کنکور از هر دورانی تو زندگی سریع تر میگذره.چشم به هم بزنید روز کنکور شده.من و دوستان باشگاه که کنکورشون رو خوب نداده بودن! اکثرا کنکورمون رو سر همین قضیه خوب ندادیم

amir3620

عضو جدید
1

1

آره اون بحث علم آموزی که این کتاب خیلی خوبه ولی واسه کنکور وقت نمیشه که کتابو خوند و غیر این هم مطالب اضافی زیادی داره که به درد کنکور نمیخورند.من میخام گرایش کنترل شرکت کنم و الکترونیکم با توجه به اینکه کارشناسی قدرت بودم خیلی خوب نیست ولی طبق مشاوره ای که از دوستان اینجا گرفتم اکثرا به خوندن کتاب اسلام پناه تاکید داشتند.حتی با پایه ضعیف! من نظرم اینه که شما با جزوه و کتاب اسلام پناه شروع کنید.البته بستگی داره چه گرایشی میخان شرکت کنید.اگه کنترل باشید که الکترونیک ضریب 3 داره به نظر من سمت متن کتابهای مرجع نرید.کتاب مرجع تو یه درس فقط توصیه میشه اونم فقط و فقط کنترل برا باقی درسها تمرینات کتب مرجع کافیه اونم نه همه درسها دروسی مثل الکترونیک واین چیزا! یه چیزی هم بگم که خودتون هم میدونید اونم اینکه خیلی دنبال این منبع و اون منبع نباشید.دوران مطالعه برا کنکور از هر دورانی تو زندگی سریع تر میگذره.چشم به هم بزنید روز کنکور شده.من و دوستان باشگاه که کنکورشون رو خوب نداده بودن! اکثرا کنکورمون رو سر همین قضیه خوب ندادیم
دوست عزیز بهترین کتاب کنکوری در حال حاضر اسلام پناهه و بعد از اون اشرفیان ببین با کدوم بهتر می تونی ارتباط برقرار کنی( انتخاب من که اسلام پناه + جزوه کهن(برای درصد بیشتر)+ چزوه اسلام پناه است)

alk1370

کاربر بیش فعال
دوست عزیز بهترین کتاب کنکوری در حال حاضر اسلام پناهه و بعد از اون اشرفیان ببین با کدوم بهتر می تونی ارتباط برقرار کنی( انتخاب من که اسلام پناه + جزوه کهن(برای درصد بیشتر)+ چزوه اسلام پناه است)

ممنون دوست عزیز
جزوه کهن که شما داری مال چه سالیست؟اون جزوه 350 صفحه ایه یا 700 صفحه ای؟!!!جزوه ای که من دارم مال تابستان 91 هست که 350 تاست و اون 700 مال تابستان 92 هست زیاد با هم فرق دارند؟!

amir3620

عضو جدید
ممنون دوست عزیز جزوه کهن که شما داری مال چه سالیست؟اون جزوه 350 صفحه ایه یا 700 صفحه ای؟!!!جزوه ای که من دارم مال تابستان 91 هست که 350 تاست و اون 700 مال تابستان 92 هست زیاد با هم فرق دارند؟!
381صفحه است سال 91.

amir3620

عضو جدید
ممنون دوست عزیز
جزوه کهن که شما داری مال چه سالیست؟اون جزوه 350 صفحه ایه یا 700 صفحه ای؟!!!جزوه ای که من دارم مال تابستان 91 هست که 350 تاست و اون 700 مال تابستان 92 هست زیاد با هم فرق دارند؟!
381صفحه است سال 91. البته ابتدا کتاب وجزوه اسلام پناه رو بخون ودرو بعد جزوه کهن وتستهای الکترونیک نصیر وبینش رو اضافه کن .

Pencil

کاربر فعال
من حدوده 800 صفحه از کتاب رضوی رو ترم ششم خوندم؛ تقریبا یه ماه (حدودا روزی 4 ساعت) طول کشید تا بخونم؛
ببین یه چیزی درباره کتاب رضوی بگم اونم اینکه این کتاب فوق العاده عالیه منتها برای کنکور نوشته نشده یعنی اگه شما کتاب رو بخونی تسلط خوبی توی طراحی و آنالیز پیدا میکنید اما توی حل مسائل نه و اتفاقا این کتاب برای مبتدی ترین آدم ها حتی کسایی که پایه مدار قوی ندارن نوشته شده و قابل استفاده برای کسایی که تسلط بیشتری هم دارن هست(کتاب رفرنسه) اما چون توی کتابش خیلی اوقات حاشیه میره زیاد مناسب برای کنکور نیست(در ضمن من با بخش فیدبکش خیلی مشکل داشتم و دارم)

Pencil

کاربر فعال
بچه ها شما چجوری خلاصه نویسی می کنید؟
خیلی کار زمان بر و بیهوده ای به نظر میرسه :eek:

elecfa1992

عضو جدید
بچه ها شما چجوری خلاصه نویسی می کنید؟
خیلی کار زمان بر و بیهوده ای به نظر میرسه :eek:
من سال پیش همه درس ها رو خلاصه نکردم بنظرمم کار اشتباهیه!(الان میگی برو بابا ...)ولی درسی مثل ریاض رو خلاصه کردم 2 درصد زدم منتهی سیگنال رو نکردم 92 درصد.بنظرم خلاصه نویسی نکن ولی نوت بردار

بالا