گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95

sogand.m

عضو جدید
من با مقایسه چند تا کارنامه واقعا نمیفهمم رو چه حسابی و چجوری رتبه بندی کردن.. من خودم خراب کردم قبول اما مثلا درصدای من ریاضی منفی ۸ درصد زدم.. مدار ۱۵ سیگنال ۱۲ الک ۶ بعد رتبه بهم دادن ۱۱ هزار چطور اونی ک چهارتا درس منفی زده و فقط مدار فک کنم ۳۰ زده رتبش شده ۵ هزار و روزانه مجاز شده.. بعد مثلا خانم ملیحه میگه من کنترل اصلا نزدم بعد ۲۰ درصد براش محاسبه شده رتبشو کشونده رو هزار.. من ک تا حالا ارشد نداده بودم اصلا کن هیچی اما اگه واقعا هر سال همینجور تخمی تخیلی رتیه بندی میکنن وای به حال اونا ک واقعا یکسال تمام با هدف و تلاش زیاد درس خوندن و بنا باشه اینجوری با بی عدالتی رتبه بندی کنن واقعا جای تاسف داره.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

منم پارسال این حرکت برام اتفاق افتاد..6ماه درس خوندم سیگنال33 و دوتا25 بقیه روهم زدم..حتی مغناطیس.منفی هم نداشتم هیچی2000 شدم!!!!

اما امسال خدا رو شکر برامن ناحقی نشده..

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
گفتگوی خودمانی ارشدی های 95

منم پارسال این حرکت برام اتفاق افتاد..6ماه درس خوندم سیگنال33 و دوتا25 بقیه روهم زدم..حتی مغناطیس.منفی هم نداشتم هیچی2000 شدم!!!!

اما امسال خدا رو شکر برامن ناحقی نشده..
نمیدونم والا.. من ک تچربه ای تا حالا نداشتم اما کلا امسال با درصدای خیلی کم خیلی ها رتبه های خوبی اوردن..پارسال یا سالای پیش برا رتبه ای حدود هزار و خورده ای باید میانگین ۳۰ تا ۳۵ درصد میوردی اما امسال خیلی ترازها اومده پایین میانگین بیست درصد هم این رتبه راحت بدست میومد انگار.. واقعا اگه میدونستم اینجوره خیلی بیشتر تلاش میکردم و این رتبه رو براحتی میووردم..
کاش ی ملاک درستو حسابی برا رتبه بندی هم اعلام میکردن ادم بدونه جریان چجوریاس . بهرحال به همه اونایی ک ب هدفشون رسیدن تبریک میگم.

rahaaram

عضو جدید
دوستان خواهش میکنم رعایت کنید.لطفا در مورد کار و منابع درسی و سربازی و ... اینجا سوال نکنید.برای هر کدوم تاپیک جداگانه هست. من هر بار که میام اینجا باید از صفحاتی که نخوندم شروع کنم به خوندن و وقتی در مورد کار و سربازی و ...میبینم باید دونه دونه بخونم تا ببینم خبر جدیدی در مورد ارشد اومده یا دوستانی که شروع به درس خوندن کردن، نظراتشون چیه و اینطوری کلی وقتمون هدر میره.
من هم اتفاقا چند روز پیش اشتباها اینجا سوالی پرسیدم که از همه معذرت میخوام و از مدیر محترم خواهش میکنم که این پست رو انتقال بدن و یا پاک کنند.پست شماره ی 498 صفحه ی 50.
باتشکر
[FONT=&quot]گویا برای منایع کنکور برق ارشد 95 تاپیک جدیدی هست که ما ازش بیخبریم [/FONT]
[FONT=&quot]از دوستان خواهش میکنیم اگر کسی میدونه لینک تاپیکو بذاره ک ه انقد شلوغ نکنیم [/FONT]J

amir3620

عضو جدید
دوستان چجوری میشه ریاضی و مدار حتی یک سوال هم جواب ندادم ولی درصدهاش منفی اومده؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

دوستان چجوری میشه ریاضی و مدار حتی یک سوال هم جواب ندادم ولی درصدهاش منفی اومده؟
دوست عزیز زیاد خودتو درگیر نکن.. از این اشتباهات عجیب کم پیش نیومده.. توروحشون با این تصحیح کردنشون.. :D

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

این فایل مربوط به قبولی های سال پیش هست گفتم شاید بدرد بخوره ....http://s4.picofile.com/file/8184777792/bargh_5.pdf.html

راستی تبریک میگم به همه ی اونایی که از نتیجه شون راضی هستن و با اونایی که به نتیجه ی دلخواهشون نرسیدن همدردی می نمویم ...کنکوره دیه ......چه میشه کرد

از صمیم قلب برا همه آرزوی موفقیت رو دارم :)

malih9068

عضو جدید

پس من شانس اوردم برام منفی نزده!!
نمیدونم چرا اینطوری شده!
کسی میدونه کجا میشه اعتراض کرد؟؟
27 ام گفتن پاسخنامه رو هم قرار میدن!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پس من شانس اوردم برام منفی نزده!!
نمیدونم چرا اینطوری شده!
کسی میدونه کجا میشه اعتراض کرد؟؟
27 ام گفتن پاسخنامه رو هم قرار میدن!
سلام بعله با این فرمایشاتی که می فرمایید شانس آوردین که منفی نشده ..شاید جا به جا زدی مدارتو که منفی شده !

اعتراض کردی یهو دیدی کنترلت صفر کردن ،مدارتم منفی موند ..بدبخت میشیااا......ولی در کل به اعتراضات توجهی نمی کنن....

ستاد ایجاد ترس و دلهره :دی

malih9068

عضو جدید

سلام بعله با این فرمایشاتی که می فرمایید شانس آوردین که منفی نشده ..شاید جا به جا زدی مدارتو که منفی شده !

اعتراض کردی یهو دیدی کنترلت صفر کردن ،مدارتم منفی موند ..بدبخت میشیااا......ولی در کل به اعتراضات توجهی نمی کنن....

ستاد ایجاد ترس و دلهره :دی
حالا من بدونم کجا اعتراض کنم برام مهم نیست چه اتفاقی میافته

malih9068

عضو جدید

برای ارسال درخواستت باید عضو شی....راه دیگه ای من بلد نیستم ....:smile:
برای کارشناسی از این کارها کردم ولی جواب ندادن! یک سامانه باشه بری فحش بدی کارت راه بیفته!!;)

EECi

مدیر بازنشسته
کنترل نرم افزاراش به جز متلب دیگه چیه؟؟به نظرتون منی که توی نرم افزار ضعیف هستم توی این مدت باقی مونده می تونم خودمو برسونم؟؟

ظرتون راجع به کنترل فردوسی چیه؟؟بین کنترل و سیستم فردوسی موندم.گرایشم مخابراته اما کنترلو خیلی دوست دارم.رتبم 370
سلام . کنترل بین رشته ای هست و ممکنه دانشجویی بره به سمت بیومکانیک و کار رو سخت کنه واسه خودش ( در پایان نامه ) . در اونصورت شاید به نرم افزار های دیگه هم احتیاج بشه . ولی در دروسی که دانشجو ها باید پاس کنن ، متلب کفایت می کنه .

اره براحتی می تونید یاد بگیرید . کاری نداره که . از مقدمات شروع کنید . از جزوات موجود در اینترنت و help متلب استفاده کنید . کافیه بیس کار رو بدونید . اگه حوصله داشتید درس کنترل مدرن رو با کمک متلب یه بار کامل بخونید که کلی دید میده بهتون

راستش من از کنترل فردوسی خبر ندارم . به سایتش برید و ببینید استاد هاش در چه زمینه هایی کار می کنن . اسم اساتید رو سرچ کنید ببینید چند تا مقاله دادن . از دانشجو های سال قبل بپرسید وضعیت نمره و اساتید و...

در مورد مخابرات سیستم اطلاعاتی ندارم
:gol:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا خیلی ناراحتم...من خیلی تلاش کردم...اما رتبه ام شد 1500...............

حق من این نبود.......................

EECi

مدیر بازنشسته
واقعا خیلی ناراحتم...من خیلی تلاش کردم...اما رتبه ام شد 1500...............

حق من این نبود.......................
سعید جان ، برادر خوبم ناراحت نباش . با همین رتبه هم می تونی به همه هدفهات برسی و در یه دانشگاه خوب تحصیل کنی :gol:
فقط باید از موقعیت هات بخوبی استفاده کنی
;)

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعید جان ، برادر خوبم ناراحت نباش . با همین رتبه هم می تونی به همه هدفهات برسی و در یه دانشگاه خوب تحصیل کنی :gol:
فقط باید از موقعیت هات بخوبی استفاده کنی
;)

آخه همه بچه های اینجا میدونن من چقد تلاش کردم....با 1500 روزانه کجا میشه قبول شد؟؟

EECi

مدیر بازنشسته
آخه همه بچه های اینجا میدونن من چقد تلاش کردم....با 1500 روزانه کجا میشه قبول شد؟؟
مهم اینه که تلاش کردی و سوادت زیادتر شده ;) علاوه بر این با این رتبه می تونی ( الکترونیک و کنترل و مخابرات و بیوالکتریک) دانشگاه ارومیه و سهند و شاهد و .... و شبانه و حتی با شانس کمتر ، روزانه همون 4 تا رشته دانشگاه تبریز و شبانه اصفهان و حتی شبانه گرایش مخابرات شبکه صنعتی اصفهان و کلی دانشگاه و رشته مختلف قبول بشی .

فقط یادت باشه دقیقا باید مطابق علایقت انتخاب رشته کنی .

مسافت ها رو در نظر بگیر . اگه به اذربایجان نزدیکی دانشگاه های تبریز و ارومیه و زنجان و... رو بزن
اگه تهران نزدیکی حتما شبانه روزانه مثلا شاهد و عباسپور و شهید بهشتی و... بزن

و از همه مهم تر ، طوری انتخاب رشته کن که هر انتخابی قبول شدی با علاقه بری سراغش و اصلا حسرت انتخاب های بعدیت رو نخوری ( یکم وسواس به خرج بده )

فقط نباید موقعیت ها رو از دست بدی . خیلیا هستن بد انتخاب رشته می کنن و موقعیت های خوب رو از دست میدن

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم اینه که تلاش کردی و سوادت زیادتر شده ;) علاوه بر این با این رتبه می تونی ( الکترونیک و کنترل و مخابرات و بیوالکتریک) دانشگاه ارومیه و سهند و شاهد و .... و شبانه و حتی با شانس کمتر ، روزانه همون 4 تا رشته دانشگاه تبریز و شبانه اصفهان و حتی شبانه گرایش مخابرات شبکه صنعتی اصفهان و کلی دانشگاه و رشته مختلف قبول بشی .

فقط یادت باشه دقیقا باید مطابق علایقت انتخاب رشته کنی .

مسافت ها رو در نظر بگیر . اگه به اذربایجان نزدیکی دانشگاه های تبریز و ارومیه و زنجان و... رو بزن
اگه تهران نزدیکی حتما شبانه روزانه مثلا شاهد و عباسپور و شهید بهشتی و... بزن

و از همه مهم تر ، طوری انتخاب رشته کن که هر انتخابی قبول شدی با علاقه بری سراغش و اصلا حسرت انتخاب های بعدیت رو نخوری ( یکم وسواس به خرج بده )

فقط نباید موقعیت ها رو از دست بدی . خیلیا هستن بد انتخاب رشته می کنن و موقعیت های خوب رو از دست میدن

آقا احسان من ساکن تهرانم...نمیتونم از تهران خارج بشم

• Like
واکنش ها: EECi

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سعید جان شما می تونی شبانه شاهد و مالک قبول شی.
اگر دانشگاه خیلی برات مهم نیست می تونی کنترل خوارزمی (تربیت معلم سابق) و کنترل و مخابرات بین المللی قزوین قبول شی.همه اش روزانه.
دنیا که فقط واسه بچه های دانشگاه های خوب تهران نیست. تو دوره ی لیسانس من آرزوم بود که بین المللی قبول شم. اما نشدم

EECi

مدیر بازنشسته
سعید جان من آیدین هستم . احسان دوست گلمون هست که مخابرات سیستم میخونن
روزانه کنترل و بیوالکتریک و مخابرات میدان شاهد شانس زیادی داری
ولی سیستم رو هم بزن اگه بود
خودت رو برای مصاحبه اش اماده کن

در مورد دانشگاه های قم هم تحقیق کن . نزدیکه به تهران

شبانه مالک رو هم شانس داری
شبانه عباسپور و حتی شبانه میدان موج خواجه هم احتمال قبولی هست ولی کمتر

ببین انتخاب هایی که فقط 30 درصد احتمال قبول میدی هم بزن . خدا رو چه دیدی ... شاید قبول شدی حتی به عنوان نفر اخر
ولی همونطور که گفتم بعد تحقیق زیاد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعید جان من آیدین هستم . احسان دوست گلمون هست که مخابرات سیستم میخونن
روزانه کنترل و بیوالکتریک و مخابرات میدان شاهد شانس زیادی داری
ولی سیستم رو هم بزن اگه بود
خودت رو برای مصاحبه اش اماده کن

در مورد دانشگاه های قم هم تحقیق کن . نزدیکه به تهران

شبانه مالک رو هم شانس داری
شبانه عباسپور و حتی شبانه میدان موج خواجه هم احتمال قبولی هست ولی کمتر

ببین انتخاب هایی که فقط 30 درصد احتمال قبول میدی هم بزن . خدا رو چه دیدی ... شاید قبول شدی حتی به عنوان نفر اخر
ولی همونطور که گفتم بعد تحقیق زیاد

دانشگاه شاهد من نمیدونم چطوریه....بار علمیش چطوره....

شبانه شهید رجایی هم شانس دارم فک کنم...

EECi

مدیر بازنشسته
دانشگاه شاهد من نمیدونم چطوریه....بار علمیش چطوره....

شبانه شهید رجایی هم شانس دارم فک کنم...
روزانه رجایی رو هم شانس داری
ببین نمیشه کلی گفت . باید بری سایت دانشگاه شاهد و استاد های هر گروهش رو ببینی . مثلا نگاه کنی ببینی توی سال اخیر چه کارهای علمی کردن ؟ موضوعات مورد علاقشون رو توی سایت های معروف مثل ieee سرچ کن ببین چند تا مقاله جدید چاپ شده ؟ ( با این هدف که ببینی موضوعشون به روز هست یا نه )
خودتم یه سر می تونی بری خود دانشگاه شاهد از دانشجو هاش مستقیم بپرسی . با مترو براحتی
از مترو تا دانشگاه هم سرویس داره

مثلا من یادم میاد گروه بیوالکتریک و سیستم خوبی داشت این دانشگاه . ولی بازم خودت ببین

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزانه رجایی رو هم شانس داری
ببین نمیشه کلی گفت . باید بری سایت دانشگاه شاهد و استاد های هر گروهش رو ببینی . مثلا نگاه کنی ببینی توی سال اخیر چه کارهای علمی کردن ؟ موضوعات مورد علاقشون رو توی سایت های معروف مثل ieee سرچ کن ببین چند تا مقاله جدید چاپ شده ؟ ( با این هدف که ببینی موضوعشون به روز هست یا نه )
خودتم یه سر می تونی بری خود دانشگاه شاهد از دانشجو هاش مستقیم بپرسی . با مترو براحتی
از مترو تا دانشگاه هم سرویس داره

مثلا من یادم میاد گروه بیوالکتریک و سیستم خوبی داشت این دانشگاه . ولی بازم خودت ببین

رفتم دیدم...استاد تمام نداشت...همه استاداش استاد یار بودند

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگه میتونین جز تهران شهرستانو تو هم انتخاباتون باشه میتونین رو دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هم فکر کنید...
مخابراتش قویه ...استاد تمامم داره ...با این رتبه هم شرایط قبولی دارید
موفق باشید

EECi

مدیر بازنشسته
رفتم دیدم...استاد تمام نداشت...همه استاداش استاد یار بودند
ولی به نظرم دانشیار داشت تا جایی که یادم میاد
مهم رزومه قوی خودته

یه اولویت هم می تونه واست داشتن دکتری در همون گرایش در دانشگاهی که انتخاب کردی باشه . هر چی باشه دانشجوی همونجایی و احتمال اینکه تو رو وردارن بیشتر میشه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظرم دانشیار داشت تا جایی که یادم میاد
مهم رزومه قوی خودته

یه اولویت هم می تونه واست داشتن دکتری در همون گرایش در دانشگاهی که انتخاب کردی باشه . هر چی باشه دانشجوی همونجایی و احتمال اینکه تو رو وردارن بیشتر میشه

آیدین جان بنظرت الکترونیک شاهد رو بزنم یا کنترل یا مخابراتش رو...رتبه الکترونیکم از همه بهتره

EECi

مدیر بازنشسته
آیدین جان بنظرت الکترونیک شاهد رو بزنم یا کنترل یا مخابراتش رو...رتبه الکترونیکم از همه بهتره
فکر کنم فقط دو تا انتخاب داری واسه دانشگاه های خاص مثل شاهد ؟ درسته ؟
خب انتخاب سختیه ...
چون میخوای تهران بمونی .
به علاقه ات هم فکر کن

راستش یکم ریسکه . مثلا ممکنه روزانه الک بزنی نیاری ولی رزوانه کنترل بزنی بیاری ( مثال بود ) . بعضیا هم هستن مثلا روزانه و شبانه یه گرایش رو میزنن که ریسک رو کمتر کنن و حتما اسمشون بیاد
من یادم میاد دانشجو هایی بودن با رتبه بهتر داشتن شبانه میخوندن ولی دانشجویی با رتبه بدتر روزانه ! دومی ریسک کرده بود

راستش باید خیلی فکر کنی و تحقیق کنی

بالا