گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
اول مهر ؛ به مدارس کوچک استان بوشهر کتاب هدیه می دهیم ...
در اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر کسی من را به عنوان مشاور مدیرکل صدا نمی‌زند. همه می‌گویند معلم کالو! برایم بسیار خوشحال کننده است این کلمه و البته یادآوری اینکه من برای رسالتی که لبخند را به مدارس کوچک استانم هدیه می‌دهد به اینجا آمده‌ام... ا
اول مهر نزدیک است؛ لیست مدارس زیر ده نفر دانش آموز استان بوشهر را تهیه کرده‌ام. ۷۷ مدرسه زیر ده نفر دانش آموز داریم. با چند شرکت خصوصی که مدیرانی فرهیخته و دل در گرو آبادانی مهین دارند صحبت کرده‌ام. همه این مدیران و مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر هم که فردی خوش فکر و حامی برنامه هایم است همه دارند کمک می‌کنند.
اما شما دوستان و همراهان همیشگی‌ام! برای اول مهر می‌خواهیم به هفتاد و هفت مدرسه زیر ده دانش آموز استان، کتاب هدیه دهیم... پس لطفا تا اول مهر نرسیده کتاب‌هایتان را برایمان بفرستید. قربان محبت تان
بوشهر - اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر؛ برسد به دست عبدالمحمد شعرانی معلم کالو!
اگر پیشنهادی دیگر هم دارید که با اشتیاق در خدمتتان هستم...
چقدر خوب می شود این مطلب را شر کنید برای دیگران

اینم اضافه کنم
این مدارس در مقطع ابتدائی هستند.
کتابها هم کتابهای غیر درسی یا کمک درسی باشه چون کتابهای درسی رو قلم چی متقبل شده.
نوشت افزار هم اگر باشه خیلی عالیه.

HOMAESM

عضو جدید
سلام دوستان کسی می دونه که فارغ التحصیل های پردیس دانشگاه ها مدرک همون دانشگاه رو میی گیرن یا رو مدرک ذکر میشه پردیس بوده ؟ کسی هست این جا ک پردیس درس بخونه ؟

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی می دونه که فارغ التحصیل های پردیس دانشگاه ها مدرک همون دانشگاه رو میی گیرن یا رو مدرک ذکر میشه پردیس بوده ؟ کسی هست این جا ک پردیس درس بخونه ؟

سلام دوست من
مدرک از دانشگاه اصلی هست ولی مهر آموزش دانشکده ای که فارغ التحصیل می شی و البته نام این دانشکده در مدرک قید می شه.

nasimparsi

عضو جدید
با درود

دوستان گرامی ممکنه توضیح بدین که چگونه باید از الکل‌سنج بهره برد؟ من یک الکل سنج خریدم که یه چیز مانند دماسنج هست که تهش سنگ یا شن یا ... وجود داره. اینو که می زارم توی الکل هیچ چیزی نشون نمی ده و درجه بالا و پایین نمیاد و روی صفر می مونه

سپاس گزار می شم اگر راهنمایی کنید

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
با درود

دوستان گرامی ممکنه توضیح بدین که چگونه باید از الکل‌سنج بهره برد؟ من یک الکل سنج خریدم که یه چیز مانند دماسنج هست که تهش سنگ یا شن یا ... وجود داره. اینو که می زارم توی الکل هیچ چیزی نشون نمی ده و درجه بالا و پایین نمیاد و روی صفر می مونه

سپاس گزار می شم اگر راهنمایی کنید
درود بر شما
اونی که میگی در اصطلاح بهش میگن بومه
مطمئنی بومه ی الکل بهت دادن؟!
آخه خیلی بین بومه ی الکل و اسید و باز اختلاف ظاهری نیست
چندتا درجه بندی داره؟
اگه 2 تاست واسه اسید و ایناست
بعدشم یه سوال؟؟؟؟؟
تو الکل چند درصد گذاشتیش؟

nasimparsi

عضو جدید
درود بر شما
اونی که میگی در اصطلاح بهش میگن بومه
مطمئنی بومه ی الکل بهت دادن؟!
آخه خیلی بین بومه ی الکل و اسید و باز اختلاف ظاهری نیست
چندتا درجه بندی داره؟
اگه 2 تاست واسه اسید و ایناست
بعدشم یه سوال؟؟؟؟؟
تو الکل چند درصد گذاشتیش؟

دوست گرامی الکل سنج هست

درصد الکل هم حدودا 30% هست

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوست گرامی الکل سنج هست

درصد الکل هم حدودا 30% هست
درود بر شما
دوست عزیز من که نمیگم دستگاه تست DNS ه!!!
ما جفتشو تو شرکت داشتیم و اسباب بازیمون شده بود
میگم این 2 تا عین همن!
ینی اگه دقت نکنی نمیتونی فرقشونو از نظر ظاهری تشخیص بدی
واسه همین گفتم شاید طرف که اینو بهتون داده اشتباه کرده

در هر صورت طرز کارش اینطوریه:
یه ظرف بزرگ برمیداریم (تو بطری 1/5 نوشابه خوب جواب داده:دی)
ظرف رو تا خرخره پر میکنیم از ماده ی مورد نظر
بعد اینو میندازیم توش و درصد حجمی الکل یا اسید و یا هر چیز دیگه رو از رو کاغذ درونش میخونیم
اگر این تکون نمیخوره عددش بعید نیست که بومه ی اسید باشه آخه الکل ها به دلیل پیوند هیدروژنی شون هم یکم خاصییت اسیدی دارن و هم بازی واسه همین اصلا چیزی نشون نمیده
امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید
پیروز باشید:gol:

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
ی سوال خیلی حاد
چرا امشب برا من هیچ سایتی بجز باشگاه مهندسان باز نمیشه، فقط میتونم بیام باشگاه:confused:
من با ایمیلم کار فوری دارم خوووووووووووو:cry::cry:

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
ی سوال خیلی حاد
چرا امشب برا من هیچ سایتی بجز باشگاه مهندسان باز نمیشه، فقط میتونم بیام باشگاه:confused:
من با ایمیلم کار فوری دارم خوووووووووووو:cry::cry:
جالبه :D
برای منم بعضی وقتا اینجوری میشه .. فکر میکنم از شرکت اینترنتیتون هست .. بعضی وقتا روی یه ساعت گیر میکنه :D فقط همونو باز میکنه ..
من فکر میکردم فقط برای من پیش میاد :D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااام:D

• Like
واکنش ها: .6.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یا الله
درود بر شما دوستان
چطورین؟
اوضاع و احوال روبراهه؟

احسان ز

عضو جدید
سلام من توليد كننده كابينت رشوييي هستم واز جنس فوميزه استفاده مي كنم ميخام از يه رقم چسب استفاده كنم تا بتونم روكش رو روي اون بچسبونم كسي ميتونه راهنمايي كنه

بالا