s.matavos
عضو جدید
.......دیگه که یکی میره شروع میکنه باید با جدیت بخونه بیخیال نظرات بقیه بشه به نظرم

.......دیگه که یکی میره شروع میکنه باید با جدیت بخونه بیخیال نظرات بقیه بشه به نظرم
یعنی جچی ویدایی؟
یعنی یک تضاد خیلی زیبا در عین تفاهمی کامل
سینایی فکر نکن با بقیه آدما فرق داری ودل نداری وعاشق نمیشی و ایناآخه دلم ندارم من!
بد اخلاق...![]()
...
خداوند همه ی انسانها رو یه جورخلق کرده....حالا هی تو بگو نه....ولی به جون خودم یه روزی میای میگی ویدایی عاشق یه دختر شدم که مثلا خونشون 1000 کیلومتراز من دوره ولی یا اون یا هیچکی
...ازاد تهران که استادای خوبم داشت منتها جو تو دانشگا ه های سراسری واسه درس خوندن بهتره تا ازاد کلا..منم موافقم سواد آدما به تلاش خودشون ربطی به دانشگاه نداره
بعدشم استادای آزاد همون استادای سراسری هستن که اضافه کاریشون میرن آزاد ...فرقی ندارن بابا
سودی به نظردختر منظمی میایجدیی؟ خوش به حالشون پس.
ولی نه خوشم نمیاد .
خیلی هم مهربون وگشاده رو
آخه هرکی از در وارد میشه من میخوام ثبت نامش کنم تا میپرسه شما دانشجو کجایی من میگم آزاد وا میره اصلا
انگار که توقع نداشته باشه چه میدونم
اصلا شاید تو این موسسه نموندم
نقل فول بالا رو داشتین افتضح شدشرمنده
یه ذره ریزه میزه فرق داره اخلاقم!سینایی فکر نکن با بقیه آدما فرق داری ودل نداری وعاشق نمیشی و اینا
...
خداوند همه ی انسانها رو یه جورخلق کرده....حالا هی تو بگو نه....ولی به جون خودم یه روزی میای میگی ویدایی عاشق یه دختر شدم که مثلا خونشون 1000 کیلومتراز من دوره ولی یا اون یا هیچکی
این هیچ وقت عاشق نمیشه!یعنی جچی ویدایی؟
یعنی یک تضاد خیلی زیبا در عین تفاهمی کامل
سینایی فکر نکن با بقیه آدما فرق داری ودل نداری وعاشق نمیشی و اینا
...
خیالت راحت!
اون که ابته...ازاد تهران که استادای خوبم داشت منتها جو تو دانشگا ه های سراسری واسه درس خوندن بهتره تا ازاد کلا..
ذهنشون خرابه دیگه. به نتیجه کار خودت اعتماد داشته باش آنایی اصلا به حرفا توجه نکن.
هه هه آره.البته منم یه گندی زدم بعده تو.
یه ذره ریزه میزه فرق داره اخلاقم!
![]()
انایی و ویدایی اعتراف کرد ن که گند زدن با نقل گرفتنشون![]()
اون که کاملا مشخصهیه ذره ریزه میزه فرق داره اخلاقم!
![]()
درست نقل قول بگیر مال منم خراب کردی!این هیچ وقت عاشق نمیشه!
خیالت راحت!
یه نفر اینجا منو بشناسه، همین آناییه!![]()
ذهنشون خرابه دیگه. به نتیجه کار خودت اعتماد داشته باش آنایی اصلا به حرفا توجه نکن.
.
...اره..به نظرم کار فرماهام به این موضوع تا حدی اهمیت میدن که تلاش بچه های سراسری بیشتر بودهاون که ابته
تلاشی که یه آدم برای قبول شدن توی سراسری داره اصلا با آزاد نباید مقایسه کرد .شاید این خودش دلیلی برای ارجح بودن آدماییه که سراسری خوندن...اما من باهات موافقم وقتی دیگه رفتی آزاد باید بخونی به حرف بقیه هم گوش ندی....
22 سال تنها بودم، بقیه روزای دیگه هم روش!بهتر که تو تنها بمونی!
خدافظ. در پناه خدااون که کاملا مشخصه
کسی که 8 میخوبه و3ونیم بیدارمیشه یه ذره بیشترازیه ذره فرق داره
....
ایشاله همیشه موفق وشاد باشید
....
بچه ها فعلا بای
یه روز تنها که شدی بهت میگمدرست نقل قول بگیر مال منم خراب کردی!
یه نفر اینجا منو بشناسه، همین آناییه!![]()
تو که دوباره انرژی منفی داری میدی هی...وقتي ميبيني داري باعث ازار كسي ميشي با اينكه اون بهت نميگه بهتره تركش كني
اون که کاملا مشخصه
کسی که 8 میخوبه و3ونیم بیدارمیشه یه ذره بیشترازیه ذره فرق داره
....
ایشاله همیشه موفق وشاد باشید
....
بچه ها فعلا بای
یه غیر از سهمیه داراشون......اره..به نظرم کار فرماهام به این موضوع تا حدی اهمیت میدن که تلاش بچه های سراسری بیشتر بوده
لباسشو![]()
خوش به حال کیا؟!
خانومای شیرازی .
vida90;5623502سودی به نظردختر منظمی میای خیلی هم مهربون وگشاده رو[/QUOTE گفت:میسی ویداهیییی.از عکسم میگی؟
بعد ها هم بچه خواهم بود!یه روز تنها که شدی بهت میگم
بهر حال آدمی
فعلا بچه ایی!
22 سال تنها بودم، بقیه روزای دیگه هم روش!![]()
بعد ها هم بچه خواهم بود!
آنایی، آخه هر کسی یه اولویتی داره تو زندگیش خوووووووو! اولویت من فعلا درسه.
چیکار کنم آخه؟!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |