....سلام سودی چه خبرا چه کردی؟سینا چهارشنبه و چندشنبه کلاس داری؟امروز چی داشتی؟
سلام سیابششش.
....سلام سودی چه خبرا چه کردی؟سینا چهارشنبه و چندشنبه کلاس داری؟امروز چی داشتی؟
سلام سیابششش.
...خدا رو شکر 2روز از دستت نفس میکشیمسلام! گفتم بگه "من"...
پس به زدنت ادامه بده تا خنک شی!
الان کلاسام سه شنبه 4شنبه 5 شنبه هست.ولی قرار شده سه شنبه هه رو درستش کنن. استادش مشکل داشت با روزش، قرار شده همون دو روز شه اگه خدا بخواد!

آی گفتیا!...خدا رو شکر 2روز از دستت نفس میکشیم![]()
...خدا رو شکر 2روز از دستت نفس میکشیم![]()
هیچی یونی رفتم .اون جلو نشستم هی ضایع شدم ولی کم نیاوردم....سلام سودی چه خبرا چه کردی؟
آره بابا 2روز بذارن خیلی بهتره. روش تحقیق چی گفت بهتون؟الان کلاسام سه شنبه 4شنبه 5 شنبه هست.ولی قرار شده سه شنبه هه رو درستش کنن. استادش مشکل داشت با روزش، قرار شده همون دو روز شه اگه خدا بخواد!
...تو روز عادی ساعت 8 شب خوابی حالا فکن بری سر انتقال جرم بیای حاضری هم بزنی اینجاآی گفتیا!ولی از لجت هم که شده، شبا میام حضور میزنم میرم!

...سودی ضایع دیگه چرا؟؟![]()
هیچی یونی رفتم .اون جلو نشستم هی ضایع شدم ولی کم نیاوردم![]()
آره بابا 2روز بذارن خیلی بهتره. روش تحقیق چی گفت بهتون؟

چرا ضایع شدی؟ سوالای ترمو رو اشتباه جواب میدادی؟!؟!![]()
هیچی یونی رفتم .اون جلو نشستم هی ضایع شدم ولی کم نیاوردم![]()
آره بابا 2روز بذارن خیلی بهتره. روش تحقیق چی گفت بهتون؟
مهم اینه که کم نیاری!شده در راه برگشت با گوشی آن شم، میشم تا حاضریمو برنم!...تو روز عادی ساعت 8 شب خوابی حالا فکن بری سر انتقال جرم بیای حاضری هم بزنی اینجا![]()

آخه هی سوال میپرسه .من نصفو نیمه جواب دادم آخه عقب بودم داشتم تند تند مینوشتم. میگه جلو نشستی باید تاوان بدی....سودی ضایع دیگه چرا؟؟![]()
شما هی کل کل کنین من بخندم...تو روز عادی ساعت 8 شب خوابی حالا فکن بری سر انتقال جرم بیای حاضری هم بزنی اینجا![]()
....تورو من در هر صورت میندازم اخر ترم بیخود حاضری نزنشده در راه برگشت با گوشی آن شم، میشم تا حاضریمو برنم!![]()

....سودی میمدی تالار هم فکریآخه هی سوال میپرسه .من نصفو نیمه جواب دادم آخه عقب بودم داشتم تند تند مینوشتم. میگه جلو نشستی باید تاوان بدی.
شما هی کل کل کنین من بخندم![]()

آره ترمو بودچرا ضایع شدی؟ سوالای ترمو رو اشتباه جواب میدادی؟!؟!مهم اینه که کم نیاری!
حالا اگه بشه دو روز که خیلی خیلی بهتره. اگه نشد هم اشکال نداره!
روش تحقیق داشت روی نحوه نگارش و سایتشن مقدمه یه مقاله خوب صحبت می کرد. یه اشاره هم به انتخاب کلمات کلیدی مقاله کرد.
گفته بقیه ش واسه چلسه بعد.
بیخود! دست آموزش هست.....تورو من در هر صورت میندازم اخر ترم بیخود حاضری نزن![]()
هوم.......سودی میمدی تالار هم فکری
....چه کنیم دیگه با سینا![]()
مگه همه تون باید لپ داشته باشین؟ چه کتابی معرفی کرد؟ اشکال نداره، میرسونتش استاد...آره ترمو بود![]()
امروز تحقیق میخواست پاورپوینت نشون بده بچه ها لپ نیاوردن. شد واسه جلسه بعد. فقط کتاب معرفی کرد .دو جلسمون حروم شد.

....چطور شده امشب نمیگی بریم خواب های رنگی ببینیم...شب زده شیرازیبیخود! دست آموزش هست.
هوم...
مگه همه تون باید لپ داشته باشین؟ چه کتابی معرفی کرد؟ اشکال نداره، میرسونتش استاد...![]()

نه مثه اینکه قرار بود یکی بیاره که نیاورد .کتابه روش تحقیق تالیفه حمید لسانی.گفت همین کافیه. خودشم یه جزوه داره.مگه همه تون باید لپ داشته باشین؟ چه کتابی معرفی کرد؟ اشکال نداره، میرسونتش استاد...![]()
ده دقیقه دیگه میرم خبرم.......چطور شده امشب نمیگی بریم خواب های رنگی ببینیم...شب زده شیرازی![]()

من که همچنان اندر شوکه امروز هستم... قیافم شده بود مثل خنگا سر کلاس! بوقه بوق!نه مثه اینکه قرار بود یکی بیاره که نیاورد .کتابه روش تحقیق تالیفه حمید لسانی.گفت همین کافیه. خودشم یه جزوه داره.
سینایی غصه نخور. اوناییم که دو جلسه قبلو بودنم فرقی با تو ندارن کلا همه اینجورینمن که همچنان اندر شوکه امروز هستم... قیافم شده بود مثل خنگا سر کلاس! بوقه بوق!![]()
. جزوه ها رو گرفتی؟وای بچه ها الان یه زلزله اومد اینجا... خدا کنه دیگه نیاد!سینایی غصه نخور. اوناییم که دو جلسه قبلو بودنم فرقی با تو ندارن کلا همه اینجورین. جزوه ها رو گرفتی؟

باید برم از خود استاد جزوه بگیرم!وای نه سینایی . بچه زلزله بود؟ نگران شدموای بچه ها الان یه زلزله اومد اینجا... خدا کنه دیگه نیاد!
نه، توی کلاس 12 دخملن همه شون هم اینجوری2 تا هم پسرن (یه غیر از من) اونا هم اینجوری
باید برم از خود استاد جزوه بگیرم!
نه اتفاقا سیا کلی غصه میخوره .خب دیگه من برم تا سیا هم خوشحال شه!
شب همگی خوش! خوب بخوابید، خوابای رنگی ببینید.![]()
...نترس بادمجون های شیراز افت ندارنوای بچه ها الان یه زلزله اومد اینجا... خدا کنه دیگه نیاد!
نه، توی کلاس 12 دخملن همه شون هم اینجوری2 تا هم پسرن (یه غیر از من) اونا هم اینجوری
باید برم از خود استاد جزوه بگیرم!

...نترس بادمجون های شیراز افت ندارن
...چه کللاس باحالی داری![]()
...اره سودی جون ولی مهر خاموشی بر لبم نیست تا دلت بخواد حرف میزنمخب سیا جون منم برم شام. تو همچنان مرد تنهای شبی؟ تو تالار؟![]()

سلااااااااام سارایییسلام به دوستای گلم.خوبین؟
سلام سارا جونی.سلام به دوستای گلم.خوبین؟
به سلام .نه واقعا که مرد تنهای شبیااااا....اره سودی جون ولی مهر خاموشی بر لبم نیست تا دلت بخواد حرف میزنم![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |