s.matavos
عضو جدید
سیناهی که بالای صفحه اماردقیق داده
ازصبح یه کوچولو کارمفید کردم همین

سیناهی که بالای صفحه اماردقیق داده
....همون خیالم راحت شد![]()
خب بگو ببینم ازصبح که ما نبودیم چندتا برگه به عنوان چرک نویس خط خطی کردی....همون خیالم راحت شد![]()
.....سلام رییس سودیسلام بچه هااا.هیچکی نیست انگار.![]()
هورا داداش سیناهیمم اومدسلام بر همه ی گل دخملا!
سلام ویدایی!
سلام سودی جون، خوبی؟ کلاس خوب بود؟
هه هه آره خوندم .آرین ویدایی خسته نباشی.سیناهی که بالای صفحه اماردقیق داده
....هیچی صبح رفته بودم کار.....امروز بازار تهران شلوغ بوده اساسیخب بگو ببینم ازصبح که ما نبودیم چندتا برگه به عنوان چرک نویس خط خطی کردی
زیاد باشه ها
زودبگو ببینم شام چی دارین
کتک نخوردی؟!....هیچی صبح رفته بودم کار.....امروز بازار تهران شلوغ بوده اساسی
ئه مگه سرکارم میری....نگفته بودی....هیچی صبح رفته بودم کار.....امروز بازار تهران شلوغ بوده اساسی
سلام سینا جون قربونت . آره خوب بود استاد ترمو برعکس قبلیا توپ بود زمانو نفمهمیدم چه جوری گذشت. روش تحقیقم راسته کاره خودته. مقاله نویسیهسلام بر همه ی گل دخملا!
سلام ویدایی!
سلام سودی جون، خوبی؟ کلاس خوب بود؟
سلام سیا جون مخلصیم.....سلام رییس سودی![]()
سلام سینا جون قربونت . آره خوب بود استاد ترمو برعکس قبلیا توپ بود زمانو نفمهمیدم چه جوری گذشت. روش تحقیقم راسته کاره خودته. مقاله نویسیهگفت سعی کنین چاپ کنینش.![]()
هفته ای چندروزمیری یونی؟
کی میری خونه؟
منم همینطورئه مگه سرکارم میری....نگفته بودی
سراین گرونی ها شلوغ شده؟خب به کجارسیدنتیجه؟
نگفتی شام چی دارین؟خیلی گشنمه ها![]()
سیابشی غذاتوبرسونمنم همینطور![]()
2شنبه 4شنبه هاست. والله فعلا که ویدایی معلوم نیست.تعطیلی نداریم؟هفته ای چندروزمیری یونی؟
کی میری خونه؟
خسته نباشی. خوش به حالت، خدا کنه بقیه استاداتم خوب باشن!سلام سینا جون قربونت . آره خوب بود استاد ترمو برعکس قبلیا توپ بود زمانو نفمهمیدم چه جوری گذشت. روش تحقیقم راسته کاره خودته. مقاله نویسیهگفت سعی کنین چاپ کنینش.![]()
...اره ولی نه زیادم نمیرم...اره دیگه اعتصاب کردن...هنوز نمیدونم شام چیه شکمو خانومئه مگه سرکارم میری....نگفته بودی
سراین گرونی ها شلوغ شده؟خب به کجارسیدنتیجه؟
نگفتی شام چی دارین؟خیلی گشنمه ها![]()
تاعید غدیر نداریم تعطیلی2شنبه 4شنبه هاست. والله فعلا که ویدایی معلوم نیست.تعطیلی نداریم؟
...اونوری نرفتم اول بذار بیام شیراز یک دعوایی با هم کنیم بعدکتک نخوردی؟!
نه نه! من پسر خوبیم! دعوا نه!...اونوری نرفتم اول بذار بیام شیراز یک دعوایی با هم کنیم بعد![]()
فقط این یکی خوب درومد بقیه رو که گفتم چه جوری بودن آدم چرتش میگرفت.خسته نباشی. خوش به حالت، خدا کنه بقیه استاداتم خوب باشن!
وای جدی؟! یعنی یاد می دن چجوری مقاله بنویسیم؟![]()
کاشکی نتیجه بده و این گرونیا کم بشه ای خدا یعنی میشه...اره ولی نه زیادم نمیرم...اره دیگه اعتصاب کردن...هنوز نمیدونم شام چیه شکمو خانوم![]()
خب کی میشه؟چندم؟تاعید غدیر نداریم تعطیلی
نه نه! من پسر خوبیم! دعوا نه!![]()
یکی من شکموام یکی تو دیگهکاشکی نتیجه بده و این گرونیا کم بشه ای خدا یعنی میشه
........
من شیکمو نیستم خوووووووووووووووووووووووو سیابش تازشم اصن
ئه ازدست تو
نالاحنم نتن
ئه
یهنی چی
ئه
لوس
.....اا خواهری گشنشه خوب سینا بپر غذا بگیر واسه همه پولشم میدم منکاشکی نتیجه بده و این گرونیا کم بشه ای خدا یعنی میشه
........
من شیکمو نیستم خوووووووووووووووووووووووو سیابش تازشم اصن
ئه ازدست تو
نالاحنم نتن
ئه
یهنی چی
ئه
لوس
....حالا به خاطر سودی این بار دعوا نمیکنیمخب کی میشه؟چندم؟
![]()
فقط به خاطر سودی و ویدایی... فکر نکنی نوکرتم...احترام این دو تا واجبه! پولشم زحمت نکش! خودم میدم!.....اا خواهری گشنشه خوب سینا بپر غذا بگیر واسه همه پولشم میدم من![]()
مرسی سیا....حالا به خاطر سودی این بار دعوا نمیکنیم![]()
سلام خانومی.آواتارت مبارک.دلامخوشجلم؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |