s.matavos
عضو جدید
به سلیقه خودت! هر چی باشه فقط شیرین باشه!نگران نباش! حداکثر تا شنبه! نازی کی بیام شیرینیمو بگیرم ازت؟![/
QUOTE]
به امید خدا به شیرینی هم می رسیم.چی برات بگیرم حالا؟![]()
![]()
به سلیقه خودت! هر چی باشه فقط شیرین باشه!نگران نباش! حداکثر تا شنبه! نازی کی بیام شیرینیمو بگیرم ازت؟![/
QUOTE]
به امید خدا به شیرینی هم می رسیم.چی برات بگیرم حالا؟![]()
![]()
به سلیقه خودت! هر چی باشه فقط شیرین باشه!![]()
پستش کنم شیراز یا میای تهران می گیریش ازم؟![]()
میام تهران. واسه خرید کتابای ارشد (اعتماد به نفس!!!) که میام، شیرینی هم میام ازت میگیرم!پستش کنم شیراز یا میای تهران می گیریش ازم؟![]()
نخور... نیگا! هی دهن منو آب میندازه! آب نباته هم که به من ندادی! الانم داره پای میخوره!![]()
خب بیا تو هم بخورمیام تهران. واسه خرید کتابای ارشد (اعتماد به نفس!!!) که میام، شیرینی هم میام ازت میگیرم!
نخور... نیگا! هی دهن منو آب میندازه! آب نباته هم که به من ندادی! الانم داره پای میخوره!![]()
.سینا راستی میگم شیراز شنیدم شهر قشنگیه.درسته؟نیومدم تا حالا
شنیدم موقع بهار خیلی با صفا هستشمیام تهران. واسه خرید کتابای ارشد (اعتماد به نفس!!!) که میام، شیرینی هم میام ازت میگیرم!
هی... دست رو دلم نذار!خب بیا تو هم بخور.سینا راستی میگم شیراز شنیدم شهر قشنگیه.درسته؟نیومدم تا حالا
![]()
هر چی مشگنه از داهاتاش ریخته تو شهر. بچه شهری شده مثل سوزن توی انبار کاه!
فرهنگ صفر، شعور زیر صفر... هیچی اصلا! جمعیت انسانی شهر حدود 200 هزار نفره. جمعیت کل 3 میلیون نفر!
ولی خود شهر جاذبه های توریستی قشنگی داشت که الان بعضیاش مثل باغ ها و آثار تاریخیش همچنان سرجاشه خداروشکر زیاد مثل تخت جمشید خرابش نکردن!
تصمیم به اومدن نداری؟ خودم میشم راهنما توریستی! تخفیف هم میدم!![]()
آره، همش بوی بهار نارج و گردگل توی شهره! فضای عطسه و چشمای آبریزون و حساسیت! ولی کل شهر خوشبو میشه!شنیدم موقع بهار خیلی با صفا هستش![]()
آی گفتی تخت جمشید!خیلی دوس دارم یه بار از نزدیک ببینمش.وای 7 صبح بری اونجا.نسیم خنکی میوزه.محشره!باورت میشه به عشق تخت جمشید می خواستم واسه کارشناسی مرودشت رو انتخاب کنم!هی... دست رو دلم نذار!
هر چی مشگنه از داهاتاش ریخته تو شهر. بچه شهری شده مثل سوزن توی انبار کاه!
فرهنگ صفر، شعور زیر صفر... هیچی اصلا! جمعیت انسانی شهر حدود 200 هزار نفره. جمعیت کل 3 میلیون نفر!
ولی خود شهر جاذبه های توریستی قشنگی داشت که الان بعضیاش مثل باغ ها و آثار تاریخیش همچنان سرجاشه خداروشکر زیاد مثل تخت جمشید خرابش نکردن!
تصمیم به اومدن نداری؟ خودم میشم راهنما توریستی! تخفیف هم میدم!![]()
آره، همش بوی بهار نارج و گردگل توی شهره! فضای عطسه و چشمای آبریزون و حساسیت! ولی کل شهر خوشبو میشه!![]()
وای سینا خوش به حالتون!
آی گفتی تخت جمشید!خیلی دوس دارم یه بار از نزدیک ببینمش.وای 7 صبح بری اونجا.نسیم خنکی میوزه.محشره!باورت میشه به عشق تخت جمشید می خواستم واسه کارشناسی مرودشت رو انتخاب کنم!![]()
چه .... بابا احساساتی شدم!خب پاشو یه روز بیا! قرار شده این سیاوش هم ببرم بازار وکیل! میای؟
وای سینا خوش به حالتون!دماغ واسه آدم نمی مونه بابا!
چه .... بابا احساساتی شدم!خب پاشو یه روز بیا! قرار شده این سیاوش هم ببرم بازار وکیل! میای؟
نه پس بهار نمیام!دماغم داغون میشهدماغ واسه آدم نمی مونه بابا!
!جدی حتما یه بار میام شیراز.شنیدم شیرازیا مهمون نوازن ها![]()
مونالیزا در نیجریه
![]()
مونالیزا در هند
![]()
مونالیزا در اسپانیا
![]()
مونالیزا در طهران قدیم
![]()
مونالیزا در واتیکان
![]()
مونالیزا در حوزه جنوب خلیج فارس
![]()
مونالیزا در آفریقای جنوبی
![]()
مونالیزا در فلسطین
![]()
مونالیزا در عربستان
![]()
مونالیزای سرخ پوست
![]()
مونالیزا در زمان رونسانس
![]()
مونالیزا در نیویورک
![]()
مونالیزا از فضا
![]()
مونالیزا در ارتش آمریکا
![]()
مونالیزا در کوبا
![]()
مونالیزا در برنامه کودک
![]()
مونالیزا در ایران
![]()
مونالیزا در همسایگی بتول خانم اینا
![]()
مونالیزا در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز
![]()
.
آره حسابی مهمون نوازن! نتیجه شو هم داریم می بینیم! کی میای؟!
نه پس بهار نمیام!دماغم داغون میشه!جدی حتما یه بار میام شیراز.شنیدم شیرازیا مهمون نوازن ها![]()
![]()
عکسا درست شدن؟
آره حسابی مهمون نوازن! نتیجه شو هم داریم می بینیم! کی میای؟!
عکسا درست شدن؟
نه هنوز داداشی
فرصتی پیش بیاد حتما میام.اومدم باید راهنمام بشی ها داداشی.خب؟!آره حسابی مهمون نوازن! نتیجه شو هم داریم می بینیم! کی میای؟!
عکسا درست شدن؟![]()
وااااااااااا!؟نه هنوز داداشی
حتما! خیالت راحت!فرصتی پیش بیاد حتما میام.اومدم باید راهنمام بشی ها داداشی.خب؟!![]()
![]()
...ن هنوز جدی نرفتم خونه نبودم من مگه مثل توام خر بزنمسیاوش کجایی تو؟
حسابی رفته رو مایه های خوندن! بابا درس خون، بابا نخبه، بابا بیوشیمیایی!![]()
...ن هنوز جدی نرفتم خونه نبودم من مگه مثل توام خر بزنم![]()
....سلامت کو؟! بچه بشین درست بخون!
سلام!
....سلام..چه بلایی اوردی سر دخترا هیچ کدوم نیستن؟سلام!![]()
ویدا صبح بودش، مامانش صداش زد رفت که رفت.......سلام..چه بلایی اوردی سر دخترا هیچ کدوم نیستن؟![]()
سلام عغشمسلام بچه هااا.هیچکی نیست انگار.![]()
چه آمار همهرم داره این داداش سیناهیویدا صبح بودش، مامانش صداش زد رفت که رفت...
سودی کلاس داشته امروز خسته شه بنده خدا، داره استراحت می کنه!
آنایی سر کار هست بعنوان مشاور ارشد مشغول به خدمت و افتخار آفرینی!
نازنین بودش یهویی رفت...
منم که اینجام!
ما صحیح و سالمیم داداش سیابشی....سلام..چه بلایی اوردی سر دخترا هیچ کدوم نیستن؟![]()
سلام ویدا جون خوبی؟ امروز چیکاراا کردی؟ازبچه ها چه خبر؟سلام عغشم
سیناهی که بالای صفحه اماردقیق دادهسلام ویدا جون خوبی؟ امروز چیکاراا کردی؟ازبچه ها چه خبر؟
....همون خیالم راحت شدچه آمار همهرم داره این داداش سیناهی
ما صحیح و سالمیم داداش سیابشی
ندران نباس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |