سلام به همگی .سینا سودی آنا جونم خوبین؟![]()
سلام خوبیم خوبی عزیزم؟ های سیاوش رو نگفت های.
سلام به همگی .سینا سودی آنا جونم خوبین؟![]()
آنااااا جووونه مردومو شتک کردی.یکم لطیف تر عسیسم.مگه غیر از اینه!
ای بابا نه سیاوش هنرمنده اینه که از مهندسای شیمی نیست![]()
سلام ویدا جونی.سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
....نزن هر چی کشیدم پرید که با این ضربات سهمگینت![]()
...جنگ ویدا جان از نوع کلامیشقضیه چیه سیابشی؟
سلام و عرض ادب!سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
آخی خسته نباشیسلام! خوبی؟ عصرت بخیر! چشمام لکنت گرفتن از بس خوندم و تایپ کردم!![]()
...باز دوباره پای این مرتیکه اوباش و رو با اون سیبیل های ابگوشتیش کشید وسطوای باز زدی تو خط اسموک و اینا وای وای
حالادوباره با این طرفی![]()
سیابش توفکرفنچای تویه؟......سلام ویدا جونم بزنش
بتشش هی منو سینا رواذیت میکنه به منو تو سودی هم حسادت میکنه![]()
تازه بعدشم الکی از سودی تعریف میکنه که سودی رو از ما جدا کنه
تازه هنوزم تو مخش فکر فنچای منو داره
های گفتم![]()
این کتگوریت منو کشت! فنام کرد! من و آنا حسابی روی رشته مون متعصبیم! آبجی ویدا رو نمی دونم... ولی من در جبهه مقابل تو می ایستم!
دنیا نباشد، مهندس شیمی ای و چاه نفتی!
...جهلت مرکبه تو سینا من هرگز با تو ابم تو یک جوی نمیروداین کتگوریت منو کشت! فنام کرد! من و آنا حسابی روی رشته مون متعصبیم! آبجی ویدا رو نمی دونم... ولی من در جبهه مقابل تو می ایستم!
دنیا نباشد، مهندس شیمی ای و چاه نفتی!
سلام عزیزم خوبیسلام به همگی .سینا سودی آنا جونم خوبین؟![]()
آخی یکم استراحت کن.تا کتابت تموم چشات چپ میشه هااااااا.سلام! خوبی؟ عصرت بخیر! چشمام لکنت گرفتن از بس خوندم و تایپ کردم!![]()
سلام ویدا جونم بزنش
بتشش هی منو سینا رواذیت میکنه به منو تو سودی هم حسادت میکنه![]()
تازه بعدشم الکی از سودی تعریف میکنه که سودی رو از ما جدا کنه
تازه هنوزم تو مخش فکر فنچای منو داره
های گفتم![]()
....من میدونستم که تورو هم تو کتگوری سودی نمیتونم بذارم ..به توام امیدی نیست ویداسیابش توفکرفنچای تویه؟......
به من و تو وسودی حسودی میکنه؟
میخوادسودی روازماجداکنه؟
...............
آنا این جرم ها مجازاتش فقط اعدامه
..................
سیابش حرفای آخرتو بزن
این یه اخطاره ها
...باز دوباره پای این مرتیکه اوباش و رو با اون سیبیل های ابگوشتیش کشید وسط![]()
سلامت باشی!آخی خسته نباشی![]()
سیابش جنگ کلامی نداریم...جنگ ویدا جان از نوع کلامیش![]()
سلام سینایی نویسنده ی جوانسلام و عرض ادب!
مرده وسیبیلش...باز دوباره پای این مرتیکه اوباش و رو با اون سیبیل های ابگوشتیش کشید وسط![]()
دینامیکه، نه مرکب! مسلمه! مشخصه!...جهلت مرکبه تو سینا من هرگز با تو ابم تو یک جوی نمیرود![]()
سیاوش چند وقت یه بار کوه میری؟ هر وقت عکستو میبینم دلم کوه میخواد....باز دوباره پای این مرتیکه اوباش و رو با اون سیبیل های ابگوشتیش کشید وسط![]()
...اها حالا این شد یک پیشنهاد سخاوت مندانه...از تو بعید بود ولی انا ازین پیشنهادات دودی![]()
وای خدا پکیدم از خنده
بیا اینو بکش حرص نخور از هیکلت گنده تره قلیون نیگاه کن
![]()
بلدم نیستی آخه!
آنااااا جووونه مردومو شتک کردی.یکم لطیف تر عسیسم.
سلام ویدا جونی.
....خیلی تازگی ها نمیرم سودی بیشتر باشگاه میرم ورزش ...سیاوش چند وقت یه بار کوه میری؟ هر وقت عکستو میبینم دلم کوه میخواد.
سیابش توفکرفنچای تویه؟......
به من و تو وسودی حسودی میکنه؟
میخوادسودی روازماجداکنه؟
...............
آنا این جرم ها مجازاتش فقط اعدامه
..................
سیابش حرفای آخرتو بزن
این یه اخطاره ها
...بیا دوئل کنیم پس این بهترین راهکارهسیابش جنگ کلامی نداریم
فقط باشمشیر کلت نصف میشه
یه لحظه است
راضی شولطفا به مرگ
سلام سینایی نویسنده ی جوان
مرده وسیبیلش
.......................
هه هه
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
باشه...بیا دوئل کنیم پس این بهترین راهکاره![]()
سلام خانومیسلام عزیزم
آخه میبینم خماری با همینم فقط میشه آرومت کرد...اها حالا این شد یک پیشنهاد سخاوت مندانه...از تو بعید بود ولی انا ازین پیشنهادات دودی![]()
....من اگه مهندسی شیمی رو نقد نکنم میمیرم منو سر این 2 راهی نذار...سر 2 راهی میشینم خودمو تنها میبینمآخ جوون اعدام سیاوش
سیاوش اعدام یا اینکه مهندسی شیمی رو ادامه میدی و دیگه هم بدشونمیگی
هان کدوم؟![]()
...شمام بیا اینجا الان داره جناح بندی میشه موضع خودت رو مشخص کنبه قول سینا سلام به روی ماهت!
....من اگه مهندسی شیمی رو نقد نکنم میمیرم منو سر این 2 راهی نذار...سر 2 راهی میشینم خودمو تنها میبینم![]()
به قول سینا سلام به روی ماهت!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |