ریحانه22
عضو جدید
...اره این دفعه دیگه فنچات تنها نیستن سینا هم باهاشونه نگران نباش![]()
عه شمام هستین هنوووز....سلام

....سلام ریحانه خانوم..از معدود مهندسان نفت خانومعه شمام هستین هنوووز....سلام![]()
....سلام ریحانه خانوم..از معدود مهندسان نفت خانوم![]()
...اخه مهندس نفت خانوم ندیدم جالبه برامسلام چرا شما همیشه همینو میگین؟؟؟راستی عکستون خیلی جالبه..
...اخه مهندس نفت خانوم ندیدم جالبه برام...مرسی ریحانه جان لطف داری
![]()
...شوخی میکنم باهات اره بابا چه فرقی داریخب حالا ببینین ..نه شاخ دارم نه دم مثله همه مهندسای شیمی خانوم هستم....
...شوخی میکنم باهات اره بابا چه فرقی داری![]()
...اره 2 ساله تقریبا..صحرای دورکه همینطوری نوشتم تهراانم....اسمم که سیاوش...شما نفت کجا میخونید؟منم همینطور..شما درستونو تموم کردین؟؟؟؟؟؟؟؟بعد یه چی دیگه این صحرای دور یعنی دقیقا کجا؟/و اینکه اسمتون چیه؟
...اره 2 ساله تقریبا..صحرای دورکه همینطوری نوشتم تهراانم....اسمم که سیاوش...شما نفت کجا میخونید؟
...من نیمه بیکارم!2 یا گاهی 3 روز تو هفته میرم سر کار ولی 1.5 سال سابقه بیمه برام رد شده...به سلامتی سال چندمین؟اهان..الان بسلامتی میرین سر کار یا از بلای خانمان سوز بیکاری رنج می کشین؟؟؟؟؟/
من در یه صحرای دور به نام سبزوار درس میخونم...
چه کار خوبیییییی...از این کارا نیس من بیام برم سرکار؟؟؟؟؟/من سال سومم...من نیمه بیکارم!2 یا گاهی 3 روز تو هفته میرم سر کار ولی 1.5 سال سابقه بیمه برام رد شده...به سلامتی سال چندمین؟
سلااام من دوباره اومدم![]()
....اگه بخوام واسه کنکور بخونم شاید ولش کنم...پس دیگه رو به اتمامی تقریبا.ادامه تحصیل میخوای بدی؟چه کار خوبیییییی...از این کارا نیس من بیام برم سرکار؟؟؟؟؟/من سال سومم
....اگه بخوام واسه کنکور بخونم شاید ولش کنم...پس دیگه رو به اتمامی تقریبا.ادامه تحصیل میخوای بدی؟
....اگه بخوام واسه کنکور بخونم شاید ولش کنم...پس دیگه رو به اتمامی تقریبا.ادامه تحصیل میخوای بدی؟
میسیی ریحانه جونم.پستت رو ندیدم فکر کردم کسی جواب ندادمن هستم چی شده؟نبینم ناراحتی؟؟؟![]()
....از سبزوار پاشی بیای یعنی؟اگه میخاین ولش کنین بپرسین جایگزین نمیخاد من بیام؟؟؟؟؟؟؟![]()
....از سبزوار پاشی بیای یعنی؟مکانیک نزدیکه به مهندسی نفت ؟
![]()
...والا به درس های مهندسی شیمی میدونستم نزدیکه ولی جسارت ریسک کردن ندارم دیگهاره کار باشه اون سر دنیا باشه..حالا نمیخاین منو ببرین سرکار چرا بهونه های الکی میگرین؟؟؟؟؟؟؟/
اره نزدیکه چون اونا هم مکانیک سیالات ترمودینامیک انتقال حرارت شیمی استاتیک و مقامت مصالح و....دارن که مام داریم......از مدیر گروهش پرسیدم گفت که اگه درسای مشترکو خیلیخوب بزنی نیازی به درسای غیر مشترک نیس و قبولی...بله اقا سیاوش نمیدونی بدون...
مشغول نگارش کتابی در زمینه رنگ هستم!عه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه خووووووب
من یه چی بپرسم از شما؟شما دقیقا چی تایپ می کنید؟البته اگه فضولی نیستا
...به به سلام به انا خانوم و فنچایش ...سلاممممم
من اومدمممممممم![]()
....از مهندسی شیمی خیر ندیدی زدی تو کار پلیمر و رنگ اره؟مشغول نگارش کتابی در زمینه رنگ هستم!
...به به سلام به انا خانوم و فنچایش ...![]()
....سینا علاقه به کانون گرم داره اونم به خواستش میخوام برسونم...توام ازون فنچات دل بکن دیگه خسیسچی کار به کار سینا داری عمو لولو؟![]()
سلام! خوش اومدی!سلاممممم
من اومدمممممممم![]()
آخه من طرفدار فنچاتم! آرا دارم! گذاشتم از فنچات محافظت کنه!چی کار به کار سینا داری عمو لولو؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |