...منم میخوام خووو

...منم میخوام خووو
![]()
مگه من چی گفته بودم ها که لفتی کمک خبل کلدی هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
...اره منو بزنه دیگه..اگه یک گربه نیووردم پرنده هاتو بخورهه ببین حالابزنش ویدا بزنش![]()
...اره منو بزنه دیگه..اگه یک گربه نیووردم پرنده هاتو بخورهه ببین حالا![]()
...گربه ای که من بیارم انقدر میدم بخوره دیگه خر نشه با غذا فقط ماموریتشو انجام بدهنمیذالم گربتو خر میکنم با غذا
![]()
...گربه ای که من بیارم انقدر میدم بخوره دیگه خر نشه با غذا فقط ماموریتشو انجام بده![]()
...راست میگیا..خب آی کیو مرغی تو سیرش کنی که نمیتونه فنچای منو بخوره سیره![]()
دلش گنده میشه!![]()
...اره منو بزنه دیگه..اگه یک گربه نیووردم پرنده هاتو بخورهه ببین حالا![]()
بچه زدن نداره آنایی
بچه زدن نداره آنایی
....فنچای انا باید در راه علم قربانی بشن..فهمیدی ویدا سعی نکن مانع پیشرفت علم بشی!سیابش اینجایی؟چیکارفنچای آناداری
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سیابش اینجایی؟چیکارفنچای آناداری
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
....فنچای انا باید در راه علم قربانی بشن..فهمیدی ویدا سعی نکن مانع پیشرفت علم بشی!![]()
لپاشونیاکن خداااااااااااااااااآره راست میگی حواسم نبود![]()
این همش پیشی میاره!
...هه هه فکن بتونی سرنوشت فنچای تو محتومه انا مقاومت نکنمیییییییییییییکشمت سیاوشی![]()
خوب کاری کردی!لپاشونیاکن خدااااااااااااااااا
.....سیابشودهباش کلدم
...هه هه فکن بتونی سرنوشت فنچای تو محتومه انا مقاومت نکن![]()
...خوب ویدا تو میتونی جای فنچای انا داوطلبانه در راه پیشرفت علم قربانی شی ؟سیابش به فنچا کارت نباشه
وگرنه میمیرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سیاوش میام موهای کلتو میکنما!بعد باموهات میکشمتاااا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |