سلام
ی دوسه ساعت نبودیم اینجا چه خبر بود
یکی منو روشن کنه
سلام ویدا جون خلاصش اینکه محسن خان دنبال یه دختر 190سانتی هست که تفاوت قدشون زیادنباشه که گردن درد بگیره. هیچکی هم کاری از دستش برنیومده فعلا

سلام
ی دوسه ساعت نبودیم اینجا چه خبر بود
یکی منو روشن کنه
خب ماشاله به محسن خان با این قد رعناشسلام ویدا جون خلاصش اینکه محسن خان دنبال یه دختر 190سانتی هست که تفاوت قدشون زیادنباشه که گردن درد بگیره. هیچکی هم کاری از دستش برنیومده فعلا![]()
تکلیفتو مشخص کن خلاصه توقعت زیاده یا کمهحالا قدشم خیلی بلند نبود اشکال نداره میسازیم دیگه![]()
آره دیگه ما هم اینارو گفتیم بهش . حالا فعلا تلاششو داره میکنه.خب ماشاله به محسن خان با این قد رعناش
دل که دست آدم نیست ییهویی دیدی محسنی عاشق دختری با قد 160شد مهم دل وتفاهمه
میگم سودا حالا که ازاین پسرا خبری نیست بین خودمون بمونهآره دیگه ما هم اینارو گفتیم بهش . حالا فعلا تلاششو داره میکنه.
سلام خانومیتکلیفتو مشخص کن خلاصه توقعت زیاده یا کمه![]()
چی بگم والا شاید همینطوری که میگی باشه.راس میگن که ازدواج هندونه بسته هست نمیشه هیچ چیو پیش بینی کردمیگم سودا حالا که ازاین پسرا خبری نیست بین خودمون بمونه
خوشبحالشون چه راحتنا توازدواج اینقدرمیکردن تاخوبشوپیداکنن
ولی خب عمرا بتونن
ازبعضیا که مناسبشونن خیلی راحت وآسون میگذرن واصلا نمیبیننشون
ای بابا امروز از بس حرف ازدواج بود دلم پوسیدچی بگم والا شاید همینطوری که میگی باشه.راس میگن که ازدواج هندونه بسته هست نمیشه هیچ چیو پیش بینی کرد
ای بابا امروز از بس حرف ازدواج بود دلم پوسید
چرا هیشکی عاشق ما نمیشه
چرا پوسید؟خب تو عاشق شو.ای بابا امروز از بس حرف ازدواج بود دلم پوسید
چرا هیشکی عاشق ما نمیشه
نه بابا فایده ندارهچرا پوسید؟خب تو عاشق شو.
سلام ، رشتم اقتصادسلام خانومی
رشتت چیه؟
خیلی دلش بخواد.آره نباید تحویلش بگیری دور برمیداره.باشه هر چی تو بگی.نه بابا فایده نداره
من عاشق بشمم نمیتونم برم خواستگاری که
تازه به طرف هم بگم ازش خوشم اومده که هیچی میشه ستاره ی سهیل
...........
بگذریم تنهایی رو عخشه
سلام ، رشتم اقتصاد
ازدواج برای دخترا هندونه در بسته هست نه برای پسرا که راحت انتخاب میکنن![]()
خودتو ناراحت نکن خیلی ها هم میرن خواستگاری جواب نه میشنوننه بابا فایده نداره
من عاشق بشمم نمیتونم برم خواستگاری که
تازه به طرف هم بگم ازش خوشم اومده که هیچی میشه ستاره ی سهیل
...........
بگذریم تنهایی رو عخشه
آخی آخی .ویدا دعوات کرد؟
نمیدونم والا ، ولی اگثر دخترا برای این ازدواج نمیکنن که مورد مناسب پیش نمیاد و در واقع ازدواج شانسی ، فکر کن یکی بیاد خواستگاری نمیدونی الان این خوبه خواستگار بعدی ممکنه بهتر باشه یا نهنه نه اصلا این حرفو نزن. اتفاقا واسه پسرا هم پیش میاد .
نه اینجوریام نیست. واسه هر دو طرف تصمیم گرفتن سخته یا به قول تو شانسیه. وقتی آدم به کسی میرسه که بیشتر چیزایی که مد نظرش هست داره دیگه نباید به این فکر کنه که آیا بهتری هم هست یا نه. اینجوری باشه این شک همیشه با آدم هست.نمیدونم والا ، ولی اگثر دخترا برای این ازدواج نمیکنن که مورد مناسب پیش نمیاد و در واقع ازدواج شانسی ، فکر کن یکی بیاد خواستگاری نمیدونی الان این خوبه خواستگار بعدی ممکنه بهتر باشه یا نه
ولی واسه پسرا اینجوری نیست، اگه عاقل باشن و درست انتخاب کنن مورد مناسبشون رو پیدا میکنن
فکر کن این قضیه بر عکس شه ، یعنی دیگه پسرا خواستگاری دخترا نرن ، دخترا برن خواستگاری پسرا ، بهت قول میدم اون موقع کمتر پسری دوست داره ازدواج کنه ، حتی حرفشم کم میزنه چرا چون ازدواج واسش شانسی میشه![]()
سلام خانومی .جات خالی بود خوش اومدی.سلام دخملای گل
اجازه هست؟!!!
سلام خانومی .جات خالی بود خوش اومدی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |