گشنم میشه بعد سیر میشم دوباره گشنم میشهبابا خوب تحمل داری تاالان گشنت نشده ......
خب مریمی چه خبر؟

سلومتی...خبری نیست والا...تو چه خبرا؟پروژت چی شد؟
گشنم میشه بعد سیر میشم دوباره گشنم میشهبابا خوب تحمل داری تاالان گشنت نشده ......
خب مریمی چه خبر؟
میدادن به من براشون تمیز خط کشی میکردم..اونم با خودکار قرمزززززز![]()
گشنم میشه بعد سیر میشم دوباره گشنم میشه
سلومتی...خبری نیست والا...تو چه خبرا؟پروژت چی شد؟
استعدادای من هنوز کشف نشده...تازه دوخطی هم بلدماااا...یه خط قرمز یه خط سبزآخه نمیدونستن تو بلدی، تازه نمیدونستن خودکار قرمز هم داری
مریم جون درست تموم شد؟
ما هی گشنمون میشه بعد هی گشنه تر میشیم........
پروژه فعلا هیچی بیخیالشم
آره باشکوهترین لحظات ماه رمضون همون دم افطاره به خدا.....حتی حمله کردنشم قشنگه.....
آره دم افطار منم همینجورم.تا گفت الــــــاه اکبــــــــــــــر دیگه کسی کسی رو نمیشناسه..همه حمله میکنیم
ا چرا بی خیالش؟وقت دارین هنوز؟
آخ گفتی نمیزارن این استعداد کشف شه، افسرده شدیم رفتاستعدادای من هنوز کشف نشده...تازه دوخطی هم بلدماااا...یه خط قرمز یه خط سبز(یادش بخیر دفترامو اینجوری خط کشی میکردم
)
آره فدات.یک سالی میشه تمومیده.تو چی؟
اهان خوبه پس.آره استراحت کن بعد با انرژی بیشتر شروع کن...آره باشکوهترین لحظات ماه رمضون همون دم افطاره به خدا.....حتی حمله کردنشم قشنگه.....
کاملا بیخیال نشدم که فعلا خسته شدم وقت دارم هنوز.......
آخ گفتی نمیزارن این استعداد کشف شه، افسرده شدیم رفت
خب اخه اینا نمیدونستن تو مهندسیت رو گرفتی والا بهت پیشنهاد میدادن ، اونوقت تمیز واسشون خط کشی میکردی تازه انقدر بالا و پایین هم نمیپرید که چشم ما هم ویلی ویلی شه
خب خدا رو شکر که تموم شد
نه جانم البت ارشد![]()
یادم نیست که یه بار هم به سفره افطار حمله کرده باشم
آره دم افطار منم همینجورم.تا گفت الــــــاه اکبــــــــــــــر دیگه کسی کسی رو نمیشناسه..همه حمله میکنیم
ا چرا بی خیالش؟وقت دارین هنوز؟
ثمین جان شاید بین اون دوازده نفر فقط شما روزه نبودیایادم نیست که یه بار هم به سفره افطار حمله کرده باشم
یادمه پارسال رفتم یه جا مهمونی واسه افطار ، بعد کلا یه 12 نفری کلا بودیم ، از اون جمع من فقط روزه داشتم ، تنها کسی که به سفره حمله نکرد و کمتر غذا خورد من بودم
جالب اینجا بود که بعد افطار همشون میگفتن آخه چقدر گشنمون بود![]()
من که نیستمسلام-کسی اینجا اهل خوزستان هست؟
نه ویدا جان از مطمئن هم مطمئن ترمثمین جان شاید بین اون دوازده نفر فقط شما روزه نبودیا
مطمئنی؟
خوب فک کناااااا
مثل قاشق پریدم وسط-موضوع یه چیز دیگه بود-کسی اگه اهل خوزستان هست لطفا چند تا سوال دارم
نه منم خوزستانی نیستممثل قاشق پریدم وسط-موضوع یه چیز دیگه بود-کسی اگه اهل خوزستان هست لطفا چند تا سوال دارم
خب منم همینو میگم دخترجان.....نه ویدا جان از مطمئن هم مطمئن ترم
تازه یه سریشون تعجب کردن که من روزه داشتم![]()
میترسم عکس خودمو بزارم چشمم کنناختیار دارید
قاشق چیه
شما ببرید یا شایدم پلنگ![]()
آره میدونم ، نه من ناراحت نمیشمخب منم همینو میگم دخترجان.....
شوخی میکنما به دل نگیری؟
من یواش یواش لیسش میزنم تا دیر تموم بشهآره میدونم ، نه من ناراحت نمیشم
اون آبنباتت کی تموم میشه![]()
آفرین به این اعتماد به نفسمیترسم عکس خودمو بزارم چشمم کنن
ای بابا
شما که گفتی شیفتتون که جور شد به من خبر میدید...چی شد پس؟ما خبرتون کنیم هروقت شد میتونید بیاید؟؟؟
سلام مریم خانوم من شب کارم به مدت سه شب
صبح ها تا غروب هستم الان.
بعدش سه روز رست هستم 24 ساعت هستم
حالا چطور هماهنگ کنیم؟
سلام داداش شهرام...........سلام مریم خانوم من شب کارم به مدت سه شب
صبح ها تا غروب هستم الان.
بعدش سه روز رست هستم 24 ساعت هستم
حالا چطور هماهنگ کنیم؟
سلام داداششهرام کجا استخدام شدین؟
شیفت چطوره؟
یادم نیست که یه بار هم به سفره افطار حمله کرده باشم
یادمه پارسال رفتم یه جا مهمونی واسه افطار ، بعد کلا یه 12 نفری کلا بودیم ، از اون جمع من فقط روزه داشتم ، تنها کسی که به سفره حمله نکرد و کمتر غذا خورد من بودم
جالب اینجا بود که بعد افطار همشون میگفتن آخه چقدر گشنمون بود![]()
سلامآبجی سارا
سلام داش حسین...........دوس دارم یه دوس دختر داشته باشم،
بعد فکر کنه که من بهش خیانت کردم اونوقت با ضربات پی در پی چاقو به من رو قتل برسونه، بعد بفهمه که بی گناه بودم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |