سنااااااااااااااااااااااام بابا سهلام مهلبونمممممممممممممممم سب سمام بخیل
مث اینته اینزا کسی نیس به دز منو تو باباییییییییی![]()
سلام دختر گلم
چرا دیگه فیفا هم هستش.
چرا هنوز نخوابیدی بیام لالایی بگم واست؟
سنااااااااااااااااااااااام بابا سهلام مهلبونمممممممممممممممم سب سمام بخیل
مث اینته اینزا کسی نیس به دز منو تو باباییییییییی![]()
آله بابایی زو باس لالایی بگو ..بیا تو پیجم بگو باسه..آخه نانانمم میخاد لالایی بگه ببینم کدومتون گسنگتر میگین...زو باس بیا
سلام دختر گلم
چرا دیگه فیفا هم هستش.
چرا هنوز نخوابیدی بیام لالایی بگم واست؟
سنام فیفا زانای بابا شهرام، حداقل یه ماه میرفتی سرکار، بعد زن میگرفتی و بچه دار میشدی!
ماشالله بچه ات هم مثل خودت نابغه است، هنوز دنیا نیومده حرف میزنه، اینترنت میاد، تایپ میکنه! ماشالله![]()
آله بابایی زو باس لالایی بگو ..بیا تو پیجم بگو باسه..آخه نانانمم میخاد لالایی بگه ببینم کدومتون گسنگتر میگین...زو باس بیا
سلام داش شهرام خوبی؟ چه خبر؟ تعریف کن بینیم چی بهت گذشته!سلام فیفا جاندیگه دیگه![]()
به جان همین بابات من زبونتو نمیفهمم. این امضاتم ده بار خوندم هیچی نفهمیدم.سنام فیفا زانگیگه گیگه![]()
سلام داش شهرام خوبی؟ چه خبر؟ تعریف کن بینیم چی بهت گذشته!
عاسگتم به مورااااااااااااااااااااااااااااااااااااهمیشه فکر کن خدا پشت سرته
درسته نی نی هنوز نی نی هستش ولی دلش از خیلی ادمها بزرگتره
خواستم بگویم تنها هستم ولی مهربانی های شما مرا شرمنده کرد..چه کسی بهتر از شماها..به جان همین بابات من زبونتو نمیفهمم. این امضاتم ده بار خوندم هیچی نفهمیدم.
ای بابا شهرام، حداقل یه ماه میرفتی سرکار، بعد زن میگرفتی و بچه دار میشدی!
ماشالله بچه ات هم مثل خودت نابغه است، هنوز دنیا نیومده حرف میزنه، اینترنت میاد، تایپ میکنه! ماشالله![]()
سلام داداش..خوبی؟صبحت بخیر..کی میری؟سلام ابجی
سلام داداش..خوبی؟صبحت بخیر..کی میری؟
ووااااااااای
صبح تو هم بخیر.
ساعت 3 میرم اراک و از اونجا ساعت 5 با قطار بلیط دارم واسه اهواز.
5 صبح اهوازم و بعدش باید برم امیدیه.![]()
ووااااااااایچه مسیر طولانی درپیش داری..ایشاله به سلامتی به مقصدت برسی...از اهواز تا امیدیه چقد راهه؟امیدیه شهره یا شهرستان؟
اوکی..خب به هرحال کارت اونجاست دیگه..به عنوان شهر محل زندگیت میشه..البته خانه دومت بعداز ملایر125 کیلومتر
فکر کنم شهرستان باشه.اولین باره می خوام برم.
می گن خیلی کوچیکه.![]()
ایشالا سفر همه مسافران بی خطر.
راستی لب تابم گرفتم ها.سعی میکنم با جی پی ار اس ایرانسل گاهی سر بزنم بهتون.
اوکی..خب به هرحال کارت اونجاست دیگه..به عنوان شهر محل زندگیت میشه..البته خانه دومت بعداز ملایرخوبه..پس همیشه میبینیمت اگه بودیم اینجا..یه کم معتاد شدم سعی دارم ترک کنم
تو خونه عین این معتادا که سر منقل هستن منم اینطوری شدم..باید با ترکه از پشت کامپیوتر بلندم کنن..
![]()
نون و نمک اینجارو بخوریم اینطوری میشیم دیگهاره دیگه تالار مهمندسی شیمی خاکش دامن گیره.
به خدا اونجا رفته بودم همش حواسم پیش باشگاه بود
نون و نمک اینجارو بخوریم اینطوری میشیم دیگهنمک گیر شدیم....زیاد مهمون نوازی کردین ماهم پرو شدیم..
![]()
نون و نمک اینجارو بخوریم اینطوری میشیم دیگهنمک گیر شدیم....زیاد مهمون نوازی کردین ماهم پرو شدیم..
![]()
مرسی..لطف دارین شما..خوش به حال ما که درسمون تموم شده..البته ارشد موندهنه بابا قدمتون روی چشمه هر وقت تشریف بیارید اینجا.
تازه الان نزدیک امتحاناست اینجا یکم خلوته تابستون ندیدی چه غوغاییه
سلام فاطمه جوون..خوبی؟سلام دوست من![]()
ممنون خودت چطوری عزیزم؟مرسی..لطف دارین شما..خوش به حال ما که درسمون تموم شده..البته ارشد موندهخوبه پس تابستونم اینجا رو تجربه کنیم ببینیم چطوریه جمعتون
سلام فاطمه جوون..خوبی؟
میسی خوبم..کارو بار خوبه؟از محل کارت میای؟ممنون خودت چطوری عزیزم؟
اوکی..بعضی وقتا آدم زیاد کار داره بعضی وقتا هم بیکار میشه..هی بد نیست،آره سر کارم ،فعلا بیکاریه
تو هم همینطوراوکی..بعضی وقتا آدم زیاد کار داره بعضی وقتا هم بیکار میشه..به هرحال موفق باشی دوست عزیز..
![]()
ممنون..تو هم همینطور
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |