عوضش اومدیم اینجا داریم مجازی همدیگر رو میبینیم دوستای مجازی گردش های مجازی حرفای مجازی ..........اینقد بیرون این دونیای مجازی نا امنه واسه جونا بعد حمایت هم بکنید
فکر کنم شما بچه هاتون هم مجازی بزرگ کنید
عوضش اومدیم اینجا داریم مجازی همدیگر رو میبینیم دوستای مجازی گردش های مجازی حرفای مجازی ..........اینقد بیرون این دونیای مجازی نا امنه واسه جونا بعد حمایت هم بکنید
کلا جمعتون افسردس
من که هنوز کمرم از دیشب درد میکنه![]()
همین دیگه میخوان فکر نکنی خب به چه چیزایی میشه فکر کرد دقیقا همون چیزایی که یه جون الان نیاز داره رو نمیتونی بهش فکر کنی رویات شده ولی ازادی یه مسئولیت نه یه نعمتآره خوب میشد ولی وقتی نمیشه بهتره بهش فکر نکنیم..
عزیزم شما هنوز داری قر میدی؟آفرین آفرین....
همین دیگه میخوان فکر نکنی خب به چه چیزایی میشه فکر کرد دقیقا همون چیزایی که یه جون الان نیاز داره رو نمیتونی بهش فکر کنی رویات شده ولی ازادی یه مسئولیت نه یه نعمت
امروز انقد فکر کردم باور کن سرم درد گرفته....هیچ راهی پیدا نکردم برای انجام مسئولیتمهم اینه الان دوره همیم...شما ها هستین خودش خیلی خوبه
از روزی که این نظر سنجی رو حامد زده چقد کاربر جدید داریم اینجا!!!!
نه دیگه همین یه ذره از دیشب مونده بود تو کمرم گفتم حروم نشه...عزیزم شما هنوز داری قر میدی؟آفرین آفرین....
ای کاش هرگز اینجا نبودم
نه دیگه همین یه ذره از دیشب مونده بود تو کمرم گفتم حروم نشه...
ای کاش هرگز اینجا نبودم
چرا اینجا که خوش می گذره
واقعا تو به این میگی خوشی ؟ببین به کجا رسیدیم هی رفرش کردن و میگیم خوشی
الان بحث و بیخیال
فکر کنید اگه یه بدبختی بخواد تو فضا یه 1.5 آب معدنی بخوره باید چقدر بدبدختی بکشه![]()
محسن طبق تحقیقات چند ساله ی من بدجوری به فضا علاقه داااااااری...
ستاره سیاره نور فضا
مگه فضا کربلاست که یهو بخواد 1.5 لیتر آب بخوره...تازه حس خوبیه که حس ژله خوری به آدم دست میده...البته فارسی را پاس بداریم ژله نه لغزانک
از کجا فهمیدی؟؟!!محسن طبق تحقیقات چند ساله ی من بدجوری به فضا علاقه داااااااری...
ستاره سیاره نور فضا
مگه فضا کربلاست که یهو بخواد 1.5 لیتر آب بخوره...تازه حس خوبیه که حس ژله خوری به آدم دست میده...البته فارسی را پاس بداریم ژله نه لغزانک
داداشم.............اره خیلی فضا دوست داره اسم محل سکونتم زده فضا زمان
از کجا فهمیدی؟؟!!
اگه بدونی بقلدستی هاش چقد بهش میخندن نمیگی حس خوبیه![]()
داداشم.............
فضا-زمان همین جایی که سکونت داریمه
اگه نیاز به توضیحه برات تشریح میکنم![]()
داداشم.............
فضا-زمان همین جایی که سکونت داریمه
اگه نیاز به توضیحه برات تشریح میکنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |