بچه ها شما بيشتر چه روزهايي و چه ساعت هايي هستيد؟؟؟؟؟؟مثل اينكه امروز شلوغه![]()
من که بچه های اینجا نمی بینم
همه مهندس هستند

شانسیه
یه روز هیشکی نیست یه روز همه هستند
بچه ها شما بيشتر چه روزهايي و چه ساعت هايي هستيد؟؟؟؟؟؟مثل اينكه امروز شلوغه![]()
من که بیشتر تو این ساعتا هستم..8:30 تا12:30...آره....بچه ها شما بيشتر چه روزهايي و چه ساعت هايي هستيد؟؟؟؟؟؟مثل اينكه امروز شلوغه![]()
اه خداي من پس همه مهندس و شاغليدمن که بچه های اینجا نمی بینم
همه مهندس هستند
شانسیه
یه روز هیشکی نیست یه روز همه هستند
خانما و آقایون به کمکی بهم میکنید؟البته میخواستم تاپیک جدابزنم ولی پشیمون شدم گفتم دیگه واسه این تاپیک نزنم که اخطار بگیرم...یکی از اشناها قراره بچه اش یه ماه دیگه به دنیا بیاد..البته قربونش برم یه دونه نیست دوقلوهه..اسم یکیشو گذاشته ریحانه تو اسم دیگه مونده میگه از القاب حضرت فاطمه باشه به اون اسم بیاد...حالا موندم چی انتخاب کنیم..؟کمکم میکنید؟البته ببخشید این موضوعو اینجا مطرح کردم...
چه اسم قشنگی دارهخانما و آقایون به کمکی بهم میکنید؟البته میخواستم تاپیک جدابزنم ولی پشیمون شدم گفتم دیگه واسه این تاپیک نزنم که اخطار بگیرم...یکی از اشناها قراره بچه اش یه ماه دیگه به دنیا بیاد..البته قربونش برم یه دونه نیست دوقلوهه..اسم یکیشو گذاشته ریحانه تو اسم دیگه مونده میگه از القاب حضرت فاطمه باشه به اون اسم بیاد...حالا موندم چی انتخاب کنیم..؟کمکم میکنید؟البته ببخشید این موضوعو اینجا مطرح کردم...
من گفتم رضوانه گفت نه..فکر نکنم مطهره هم قبول کنه اینم مینویسم بهش میگم ببینم چی میگه..مطهره چطوره؟؟؟؟ولي فكر كنم قديميهاسم خواهر دوستمه
![]()
خدا شمارو هم حفظ کنه برادرچه اسم قشنگی داره
خدا حفظش کنه
خانما و آقایون به کمکی بهم میکنید؟البته میخواستم تاپیک جدابزنم ولی پشیمون شدم گفتم دیگه واسه این تاپیک نزنم که اخطار بگیرم...یکی از اشناها قراره بچه اش یه ماه دیگه به دنیا بیاد..البته قربونش برم یه دونه نیست دوقلوهه..اسم یکیشو گذاشته ریحانه تو اسم دیگه مونده میگه از القاب حضرت فاطمه باشه به اون اسم بیاد...حالا موندم چی انتخاب کنیم..؟کمکم میکنید؟البته ببخشید این موضوعو اینجا مطرح کردم...
من معمولا شبا هستم............بچه ها شما بيشتر چه روزهايي و چه ساعت هايي هستيد؟؟؟؟؟؟مثل اينكه امروز شلوغه![]()
ممنون ازتون همه رو مینویسم بهش میگم..آخه اسم ریحانه رو انتخاب کرده عوضش نمیکنه...مهدیه هم خوبه حنانه هم بهش میخوره..ریحانه و حنانه...مرسی از لطفتون...با ریحانه بخون
مرضیه ساجده
چرا نمیزارشون
راضیه و مرضیه؟؟؟؟
بهم میاد
اینا هم بقیه القاب حضرت فاطمه
انسیه، بتول، تقیه، حبیبه، حُرَّة، حوراء، حوریه، راکعه، رشیده، رضیه، ریحانه، زهره، ساجده، سعیده، سیده، شهیده، صابره، صادقه، صدوقه، طیبه، عارفه، عالیه، عذراء، عزیز، علیمه، عدیله، فاضله، فریده، کریمه، کوثر، کوکب، مبشره، محموده، مطهره، معصومه، ملهمه، ممتحنه، منصوره، موفقه، مهدیه، مؤمنه، ناعمه، نقیّه، والهه، وحیده، انسیة، نوریة، حانیة، رحیمة، رشیدة، محترمة، صابرة، سلیمة، صفیة، حدیثه، محتشمة، جلیلة، حکیمة، فهیمة، حنانة، حسنا، مرضیه
من معمولا شبا هستم............
وقتایی که دانشگاه نباشم هم میام![]()
ممنون ازتون همه رو مینویسم بهش میگم..آخه اسم ریحانه رو انتخاب کرده عوضش نمیکنه...مهدیه هم خوبه حنانه هم بهش میخوره..ریحانه و حنانه...مرسی از لطفتون...
آره قشنگه..باباش با سلیقه هست تو اسم انتخاب کردن..حالا اسم دیگشو مونده چی بگه که بهش بیاد..آقا آرشو دوست جدیدمون اسم گفتن حالا ببینم کدوم بهش میاد..ریحانه و حنانه هم خوبه....ریحانه اسم قشنگیه.........
حق داره عوض نکنه![]()
به نظر منم خوبه.مهديه هم اسم خوبيهآره قشنگه..باباش با سلیقه هست تو اسم انتخاب کردن..حالا اسم دیگشو مونده چی بگه که بهش بیاد..آقا آرشو دوست جدیدمون اسم گفتن حالا ببینم کدوم بهش میاد..ریحانه و حنانه هم خوبه....
آره..راستی اسم شما چیه؟چون اسمتونو نمیدونستم گفتم دوست تازه وارد..ببخشید..به نظر منم خوبه.مهديه هم اسم خوبيه![]()
آره..راستی اسم شما چیه؟چون اسمتونو نمیدونستم گفتم دوست تازه وارد..ببخشید..![]()
اسم شما هم که خیلی قشنگه...مرسی..منم همینطور..دوست عزیز من دیگه باید برم..خوشحال شدم..موفق باشید..فعلا بای..خواهش عزيزم.من فاطمه هستم.اميدوارم دوست خوبي واستون باشم![]()
اسم شما هم که خیلی قشنگه...مرسی..منم همینطور..دوست عزیز من دیگه باید برم..خوشحال شدم..موفق باشید..فعلا بای..
چه جالب...نمیدونستم حضرت فاطمه این همه اسم دارن...با ریحانه بخون
مرضیه ساجده
چرا نمیزارشون
راضیه و مرضیه؟؟؟؟
بهم میاد
اینا هم بقیه القاب حضرت فاطمه
انسیه، بتول، تقیه، حبیبه، حُرَّة، حوراء، حوریه، راکعه، رشیده، رضیه، ریحانه، زهره، ساجده، سعیده، سیده، شهیده، صابره، صادقه، صدوقه، طیبه، عارفه، عالیه، عذراء، عزیز، علیمه، عدیله، فاضله، فریده، کریمه، کوثر، کوکب، مبشره، محموده، مطهره، معصومه، ملهمه، ممتحنه، منصوره، موفقه، مهدیه، مؤمنه، ناعمه، نقیّه، والهه، وحیده، انسیة، نوریة، حانیة، رحیمة، رشیدة، محترمة، صابرة، سلیمة، صفیة، حدیثه، محتشمة، جلیلة، حکیمة، فهیمة، حنانة، حسنا، مرضیه
دست رو دختر بلند میکنی؟آرههههههههههه؟سلام چرا عصبانی شدی![]()
خوب الان حال جا اومد الان فهمیدی شوخی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بودم بیا ببینم![]()
من که 24 ساعته اینجا پلاسم![]()
پلاس واژه ناپسندی است فرزندممن که 24 ساعته اینجا پلاسم![]()
والا به خدا دیگه یعنی بشر بیکار و بی عار تر از من نیست.اين چه حرفيه
شما هميشه به اينجا يه رنگ و روي ديگه ميديد.
فكر كنم گفتيد داريد شاغل ميشيد به سلامتي اگه اشتباه نكنم؟؟؟
پلاس واژه ناپسندی است فرزندم
نه دیگه حواستون نبود 30 دقیقه ای تالار رو زمین مونده بود![]()
پلاس واژه ناپسندی است فرزندم
نه دیگه حواستون نبود 30 دقیقه ای تالار رو زمین مونده بود![]()
جا داره هنوز پیشرفت کنهوالا به خدا دیگه یعنی بشر بیکار و بی عار تر از من نیست.
خوب عشقه دیگه
بچه های اینجا واسم دنیا هستن
جدیییییییییییییییی
ببخشید ویلونم خوب شد؟ یا بدتر شد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |