خداحافظخوب پس خداحافظ![]()
خداحافظخوب پس خداحافظ![]()
بله دیگهآقا دستیار مدیر
امروز حسابی مواظب تالارهستیاااا
خیر..بله دیگه
بدمگه
سلام به همه دوستان ؛ خوبین همه ؟ روزتون بخیر .
یک چند روزیه که یک اختلاف نظر و یا سوء تفاهمی در این تاپیک رخ داده که شاید چند نفر از دوستان از بابت اون دلگیر باشند . لازم دونستم این پست رو بذارم ، پس اگه پر حرفی می کنم پیشاپیش عذر خواهم.
صحبتم رو به صورت نکته وار عرض می کنم.
1- وظیفه حفظ آرامش چنین تاپیک هایی همواره به عهده خود بچه های اون تاپیک هست؛ چه عضوی از تالار مهندسی شیمی باشند و چه به صورت مهمان در بحث ها شرکت کنند
2- اگه مشکل یا اختلاف نظری پیش بیاد، مدیران تالار (مدیر، همکار، دستیار) این انتظار رو از اعضاء دارند که هر چه سریعتر و به بهترین شکل ممکن جو تالار آروم بشه و خدایی نکرده کدورتی باقی نمونه . (چون مدیران ارشد از ما مدیران جزء چنین انتظاری رو دارند) بنابر این اگه شخصی از مدیران تذکری میدن ، انتظار میره به جای جبهه گرفتن از طرف کاربرای اون تاپیک، اون تذکر یکم مد نظر قرار گرفته بشه. چون قفل کردن چنین تاپیک پر درد سری هم خیلی راحته و هم مشکل کمتری برای ما ایجاد می کنه . اینی که عرض می کنم رو به عنوان یک تجربه مدیریتی از من قبول کنید.
3- شاید بابک (Audi.R8) پستی داده باشند که کمی تند بوده، ولی من این موضوع رو پای این مسئله میذارم که ایشون حق یک مهندس شیمی رو نسبت به بچه های غیر مهندسی شیمی که مهمان ما هستند در این تالار و این تاپیک برتر می دونند . هرچند خانوم مهندس Vida هم فرمودند که مهندسی شیمی هستند و این یک سوء تفاهم بوده
4- در مقابل من به شخصه از خانوم ویدا، آقای شهرام و حتی احسان عزیز (mahz) انتظار داشتم که به جای داغ کردن بحث و بعضا حرف هایی که از سن ما کمتر انتظار میره ، جو رو آروم کنند و به سایر کاربرای تاپیک احترام بذارن. شاید شخصی حوصله گوش دادن به بحث جنجال گونه دو نفر رو نداشته باشه و دلش بخواد تاپیک در جو آرومی دنبال بشه.
به هر حال دوستان این تاپیک یک زنگ تفریح خوب برای همه ماست که مطمئنا دوستی های قشنگی هم در اون شکل می گیره . امیدورام این کدورت هرچه سریع تر بر طرف بشه و همه دوستان که این تاپیک رو گرم می کردند و می کنند همچنان در اون حضور داشته باشند و مجددا شاهد برگشت تاپیک به حالت نرمال اون باشیم.
مرسی ازتوجهتون
یا حق.
برو اما زود برگرد
اقا اجازه چشم دیگه تکرار نمیشه:دی
اقا اجازه می تونیم بریم اب بخوریم:دی![]()
برو اما زود برگرد![]()
خدا خیرت بده
سلام ...........سلام به همه..........
سلام داداش شهرام............
سلام داداش آرش.............
سلام سمیرا خانوم............
بحث نکنیم فقط اوکیسلام سلام. خوبی؟؟؟؟ صبح غایب بودی چرا؟؟؟
سلام من الان برمی گردمسلام ...........سلام به همه.......... سلام داداش شهرام............ سلام داداش آرش............. سلام سمیرا خانوم............
سلام سلام.
خوبی؟؟؟؟
صبح غایب بودی چرا؟؟؟
سلام ...........سلام به همه..........
سلام داداش شهرام............
سلام داداش آرش.............
سلام سمیرا خانوم............
من تا حالا با کسی بحث نکردم![]()
خیلی مخلصیم داداش.............سلام گل پسر
باید توضیح بدم
چشم ابگرمکن خونمون سوراخ شده بود رفتم تعمیرکار اوردم![]()
خیلی مخلصیم داداش.............
چه خبر؟
خوش میگذره؟
آورین آورین.
پس تو هم آچار فرانسه ای...
شنیدم که سطح اطلاعاتت خیلی بالاست...
من به داشتن پسری چون تو افتخار میکنم.
شهرام یه امضا میدی؟؟؟؟؟؟؟
باز اسم دعوارو اوردی
کل ملت فهمیدن که توتالار م شیمی دعوا شده
همه بهمون متلک می گفتن![]()
خودم که درستش نکردم یکی رو اوردم بازش کرد
18 تومن تو گلوش گیر کرده بود
نه امضا همخ نمیشه میری با دسته چکم حساب بانکی مو خالی می کنی
باز اسم دعوارو اوردی
کل ملت فهمیدن که توتالار م شیمی دعوا شده
همه بهمون متلک می گفتن![]()
مگه دسته چکت دست منه بچه؟؟
واسه یادگاری میخواستم. که کلاس بذارم پیش همه!
باشه میدم بذار بینم از این موضوع جون سالم بدر می بریم
اخراج نمیشیم![]()
نه همینو می گم
اها اون دعوایی که تو می گی واسه دعوای این حامد مجهوله ورپریده هست تو تاپیک مصاحبه
اخه اونجا غریبه زیاد هست خبرا زود درز می کنه.
اینجا همه دهناشون قرصه![]()
دوستان..........
با اجازتون من مرخص شم.............
بعد میبینمتون.![]()
نه همینو می گم
ملت که همشون چشمشون به این تالاره
بقیه تالارا همچین داره خاک می خوره
چشم دیدن اینو ندارن که ببینن اینجا همیشه همه هستند
دیگه بی خیال
حرفش رو نزنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |